Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Więcej zdjęć na razie nie będzie, bo mi się coś PB stało i nie mogę wgrywać fotek po kilkanaście naraz, a pojedynczo mi się nie chce.

Pegaza napisał(a):
Witam Ciebie i motyla:multi:

Cześć D-E :p

Karolina&Lucky napisał(a):
Holly cudowna :mdleje: :loveu:

Motylek też fajny ;)

Dziękujemy razem z motylkiem :loveu:

Posted

Właśnie zmniejszyłam wszystkie zdjęcia, teraz zostało tylko wstawić je na PB, a następnie tutaj :razz:
Mam dużo rozbieganej Holly z piłką, ale wszystkie nieostre i nie chcę ich wstawiać. Następnym razem nagram filmik :cool1:

Posted

Witam w ten piątkowy ranek :multi:

Słoneczko za oknem pięknie świeci, więc się domyślam, że pogoda dopiuje :lol: Przekonam się, jak wyjdę z psami.

Katie - siatkę kupiłam na wystawie.

Isia - tylko dwa :lol:

Posted

Witam :multi:

Od wczoraj pogoda się popsuła, co chwilę pada deszcz, na razie się nie rozlało, ale chmury się zbierają i to tylko kwestia czasu.

Wstawię Wam kolejną partię zdjęć, bo ostatnio niestety nie uporałam się z wszystkim, a jeszcze trochę tego zostało :lol: :lol:

I cieszę się bardzo, że zdjęcia, Holly i Aris się podobają :multi: :multi:

Posted

Ja znowu tak na momencik w przelocie wpadam :cool3:

Właśnie robi się obiadek, zapachy takie, że już mi ślinka cieknie, więc wstawię kolejną partię zdjęć i lecę do kuchni pomagać w podjadaniu :evil_lol:

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, życzę miłego dnia, no i do usłyszenia jutro :razz: :loveu:

Posted

Witam w ten poniedziałkowy wieczór :multi:

Atka - zmartwiony, bo to był jedyny czas, kiedy nie musiał siedzieć na leżaku :-( Niestety Holly nie daje mu się porządnie wybiegać ani w domu, ani na dworzu, a przecież obydwoje tego potrzebują.

Albo Holly się skurczyła, albo Aris urósł :hmmmm:

Posted

Gryzie go i rzuca się :evil_lol: I to już na serio, przynajmniej mi się tak wydaje :hmmmm: On uległy nie jest, ona nie ma zachamowań. Ostatnio puściłam Arisa luzem, a Holly rzucałam piłkę, ale ona i tak da radę pogodzić te dwie rzeczy naraz :diabloti: Szybka jest :p

Na dzisiaj koniec :p