Aga76 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 tigrunia napisał(a):No dwóch dni żadna bateria by nie wytrzymała :evil_lol: Saruś, gdzie jesteś? Musisz wyjaśnić zagadkę ;) Quote
Sara_i_Aris Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Bry :razz: Przyszłam się przywitać, bo się za Wami stęskniłam :oops: :loveu: a tylko kilka godzin mnie nie było hihi. No nic, zabieram się za odpisywanie Wam :loveu: Martuniu, dzisiaj u nas było brzydko, ale za to nie tak zimno i nawet wiosną pachnie na dworzu :lol: A w Pogodzie mówili, że już mamy przedwiośnie, więc tylko czekać do Świąt Wielkanocnych, wtedy na pewno będzie milej :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Sara to widac ze mamy za oknem taką samą pogode:roll: A dzisiaj jak u Ciebie było? B, o jakich zdjęciach Ty mówisz? :angel: Ładowałam je na PB i zupełnie o nich zapomniałam :oops: Tak dawno zdjęć nie wstawiałam, że nawet nie zauważyłam, ile mi się ich nazbierało :diabloti: Zagadka już wyjaśniona :cool3: więc zdjęcia wstawię jutro :cool3: Quote
Aga76 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Sara_i_Aris'] Ładowałam je na PB i zupełnie o nich zapomniałam :oops: Tak dawno zdjęć nie wstawiałam, że nawet nie zauważyłam, ile mi się ich nazbierało :diabloti: Zagadka już wyjaśniona :cool3: więc zdjęcia wstawię jutro :cool3: Uschnę z tęsknoty Quote
Karolina. Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Hej! My tu pierwszy raz, ale postaramy się zaglądać częściej :p Zakochałam się w Arisku A Holly jest taka słodka :loveu: Czekamy na nowe zdjęcia ;) Quote
Martunia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Oj tak, ja też czekam z utęsknieniem na wiosnę... :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Witamy czwartkowo :loveu: Ja standardowo wpadłam tylko na chwilkę, poodwiedzam niektóre galeryjki i uciekam... B, co robisz takie oczy? :eviltong: Wczoraj nie miałam czasu, ale dzisiaj i owszem. Agusiu, wstawaj z zimnej podłogi, wiosna się zbliża i tylko tego by brakowało, żebyś się rozchorowała :shake: Karolina, witamy :loveu: Martuniu, a później znowu czekanie na Święta, śnieg i tak w kółko :lol: Ja już tak mam, że jak jest lato, to chcę zimę, a jak jest zima, to chcę wiosnę :oops: Quote
Sara_i_Aris Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 :p Pozdrawiamy i miłego wieczoru życzymy :p Quote
Martunia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Nie martw się, ze mną jest podobnie. :eviltong: Ale Holly wystrojona. :D I Arisek jaką ma fajną bluzeczkę. ^^ Quote
Aurunia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Śliczni podobają mi się ubranka :loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Świetne fotki spacerkowe:loveu::loveu::loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_7152.jpg Sweet:loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_7156.jpg Niuniuś kochany Quote
Pegaza Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Cze Sara:p kurtki mają superowe zwlaszcza Aris taką chlopiecą bojowke:p Quote
McDzik Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 WOW jaka rewia mody :cool3: Świetne kreacje :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Witamy :multi: Już jestem po szkole, udało mi się dotrzeć do komputera no i do Was, moje kochane :loveu: Martuniu, nie martwię się :eviltong: Ada, Paulina, cieszę się bardzo, że ubranka się podobają :cool3: Zuza, dziękuję :loveu: Agusiu, ostatnio było mało Arisa, to teraz bęzie go dużo, baaardzo dużo :loveu: i trochę więcej latającej Holly :cool3: D-E, kurteczka jest trochę dla niego za szeroka, ale nie narzekamy. Mi się podoba :loveu: Mc, niczym francuskie pieski :cool3: Quote
Karolina. Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_7152.jpg Śliczny :loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_7153.jpg Kogo on tam tak wygląda? :cool3: Quote
Pegaza Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Cze Sara:p ja widze juz fotke Holly startującej w gore:evil_lol: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_7172.jpg Quote
Patikujek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ale piękne fotki, a jakie cudne maja siaki kubraczki:loveu::loveu::loveu::loveu: Fajne takie podwórkowe fotki, a szczególnie że śniegu nie widać:loveu::loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Witam czwartkowo :multi: Przez najbliższy czas będę rzadko na dogo, przynajmniej do Świąt, więc z góry przepraszam, jeśli trochę zaniedbam galerię, ale to z braku czasu i dostępu do neta. Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cze Sara :multi: gonia Was do nauki eh.. Holly ma fajne poslanko z odciskami lapek:p i spacerowe fajniste :p mniemam ze Aris zrobil kwiatuszka ze go tak zakopuje:evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Super zdjęcia, fajne sweterki mają :lol: Quote
Recommended Posts