Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bry :razz:

Przyszłam się przywitać, bo się za Wami stęskniłam :oops: :loveu: a tylko kilka godzin mnie nie było hihi.

No nic, zabieram się za odpisywanie Wam :loveu:

Martuniu, dzisiaj u nas było brzydko, ale za to nie tak zimno i nawet wiosną pachnie na dworzu :lol: A w Pogodzie mówili, że już mamy przedwiośnie, więc tylko czekać do Świąt Wielkanocnych, wtedy na pewno będzie milej :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Sara to widac ze mamy za oknem taką samą pogode:roll:
A dzisiaj jak u Ciebie było?

B, o jakich zdjęciach Ty mówisz? :angel:
Ładowałam je na PB i zupełnie o nich zapomniałam :oops: Tak dawno zdjęć nie wstawiałam, że nawet nie zauważyłam, ile mi się ich nazbierało :diabloti:
Zagadka już wyjaśniona :cool3: więc zdjęcia wstawię jutro :cool3:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']
Ładowałam je na PB i zupełnie o nich zapomniałam :oops: Tak dawno zdjęć nie wstawiałam, że nawet nie zauważyłam, ile mi się ich nazbierało :diabloti:
Zagadka już wyjaśniona :cool3: więc zdjęcia wstawię jutro :cool3:

Uschnę z tęsknoty

Posted

Witamy czwartkowo :loveu:
Ja standardowo wpadłam tylko na chwilkę, poodwiedzam niektóre galeryjki i uciekam...

B, co robisz takie oczy? :eviltong: Wczoraj nie miałam czasu, ale dzisiaj i owszem.

Agusiu, wstawaj z zimnej podłogi, wiosna się zbliża i tylko tego by brakowało, żebyś się rozchorowała :shake:

Karolina, witamy :loveu:

Martuniu, a później znowu czekanie na Święta, śnieg i tak w kółko :lol: Ja już tak mam, że jak jest lato, to chcę zimę, a jak jest zima, to chcę wiosnę :oops:

Posted

Witamy :multi:
Już jestem po szkole, udało mi się dotrzeć do komputera no i do Was, moje kochane :loveu:

Martuniu, nie martwię się :eviltong:

Ada, Paulina, cieszę się bardzo, że ubranka się podobają :cool3:

Zuza, dziękuję :loveu:

Agusiu, ostatnio było mało Arisa, to teraz bęzie go dużo, baaardzo dużo :loveu: i trochę więcej latającej Holly :cool3:

D-E, kurteczka jest trochę dla niego za szeroka, ale nie narzekamy. Mi się podoba :loveu:

Mc, niczym francuskie pieski :cool3:

Posted

Ale piękne fotki, a jakie cudne maja siaki kubraczki:loveu::loveu::loveu::loveu:
Fajne takie podwórkowe fotki, a szczególnie że śniegu nie widać:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witam czwartkowo :multi:

Przez najbliższy czas będę rzadko na dogo, przynajmniej do Świąt, więc z góry przepraszam, jeśli trochę zaniedbam galerię, ale to z braku czasu i dostępu do neta.

Posted

Cze Sara :multi:
gonia Was do nauki eh..

Holly ma fajne poslanko z odciskami lapek:p
i spacerowe fajniste :p mniemam ze Aris zrobil kwiatuszka ze go tak zakopuje:evil_lol: