Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agusiu - dzisiaj też się wszystkie nie odbędą :loveu: Fajnie, że nauczyciele robią nam takie prezenty :loveu:

Martuniu - dziękuję :calus:

Aniu - ale że bombka? Sama ją robiłam i tylko ona mi wyszła :roflt: Nawet brody porządnie nie wyczesałam i wygląda na krótszą :hmmmm:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Przyszłam powiedzieć dzień dobry i oznajmić, że 13 stycznia

HOLLY SKOŃCZYŁA 8 MIESIĘCY
:bday:

Pozdrawiam :buzi:

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

To z tek okazji może być dużo zdjęć :evil_lol:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Przyszłam powiedzieć dzień dobry i oznajmić, że 13 stycznia

HOLLY SKOŃCZYŁA 8 MIESIĘCY
:bday:

Pozdrawiam :buzi:

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA HOLLY
:loveu::laola::loveu:
:BIG:

Posted

Moje roztrzepańce nie mają czasu się porządnie wyspać a co dopiero popozowac:mad:
Piękna jest,śliczną ma sierść i kolorki takie soczyste:loveu::loveu::loveu:
A jak się układają jej stosunki z Ariskiem?????Doszli troszke do porozumienia???:loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Moje roztrzepańce nie mają czasu się porządnie wyspać a co dopiero popozowac:mad:
Piękna jest,śliczną ma sierść i kolorki takie soczyste:loveu::loveu::loveu:
A jak się układają jej stosunki z Ariskiem?????Doszli troszke do porozumienia???:loveu:

Moje lubią pozować, zawsze kiedy biorę aparat do ręki obydwoje przylatują i się cieszą :loveu:

W domu się nie lubią, na dworzu tak. To i tak nie zmienia faktu, że Aris nie lubi wspólnych spacerków, ale jak są spuszczone ze smyczy, to wszystko jest OK ;) Jutro przychodzi do nas mały shih-tzu i zobaczymy, jak Holly na niego zareaguje. Na razie odważna jest tylko do Arisa, za to on kocha wszystkie psy, oprócz niej :roll:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']
Agusiu - fatalnie, ale przynajmniej nie będę miała zaległości w szkole, tak jak w poprzednim semestrze :oops:

Oby pech szybko minął

Holly ma piękne spojrzenie, takie zamyślone

Posted

Agusiu - jakie piękne serduszko :loveu:

Aniu - Canon EOS 400D :p

Zuza - w najbliższym czasie planuję Nowy Dwór Maz., Inowrocław :p A tak ogólnie to wystawy, na które nie będziemy musieli jechać ponad 300 km.

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Agusiu - jakie piękne serduszko :loveu:

Aniu - Canon EOS 400D :p

Zuza - w najbliższym czasie planuję Nowy Dwór Maz., Inowrocław :p A tak ogólnie to wystawy, na które nie będziemy musieli jechać ponad 300 km.
No to w Nowym Dworze Mazowieckim też się zobaczymy bo my z Kasią się wybieramy razem ;) Pierwsza wystawa Zahi w młodzieży, zobaczymy jak to będzie :cool3:

• 2 weeks later...