Sara_i_Aris Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Zapomniałam napisac jeszcze kilka wiadomości z życia psiaków :oops: Holly od niedzieli zaczęła już chodzić cała w papilotach. Jako że jest zima, pies chodzi w ubranku, a ponadto lata gdzie w danej chwili ma ochotę, musiałam się męczyć z kołtunami. W ramach buntu nasikała na dywan :evil_lol: Arisowi nowa karma smakuje :loveu: Jest tak dobra, że pies co 2,5 godziny musi wychodzić za potrzebą :-? Przynajmniej już mu się nic nie przelewa w jelitach, kiedy się przytulamy. Odzyskał już dawny humor i energię, bo nie chce wracać do domu. Agusiu, żeby na dworzu było tak pięknie. U nas wieje takie wiatrzysko, że rano Aris telepał się na wszystkie strony. Be, on jest tak brzydko opitolony, że aż śmiesznie wygląda :lol: Koczek nieudany, bo nie umiem go robić :roflt: Zastanawiałam się nawet, o co chodzi z włosami zebranymi z uszu i dopiero teraz widzę, że nadal nie wiem :roflt: Quote
tigrunia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Zapomniałam napisac jeszcze kilka wiadomości z życia psiaków :oops: Holly od niedzieli zaczęła już chodzić cała w papilotach. Jako że jest zima, pies chodzi w ubranku, a ponadto lata gdzie w danej chwili ma ochotę, musiałam się męczyć z kołtunami. W ramach buntu nasikała na dywan :evil_lol: Be, on jest tak brzydko opitolony, że aż śmiesznie wygląda :lol: Koczek nieudany, bo nie umiem go robić :roflt: Zastanawiałam się nawet, o co chodzi z włosami zebranymi z uszu i dopiero teraz widzę, że nadal nie wiem :roflt: Ohoho .. Panna zapapilotowana :loveu: :evil_lol: Koczek mi też nigdy nie wychodzi :cool1: W Poznaniu jakiś tam zrobiłam ale dopiero jak na ringu popatrzyłam na inne koczki to sie skapnełam, ze całkiem co innego zrobiłam niż koczek :roflt: Zobaczymy jaki mi jutro wyjdzie na sesje :cool1: Quote
Zuza i Noddy Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Nie no Holy cudowna po prostu, ma śliczny pyszczek, a koczek może być. Quote
Martunia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Śliczności. Jak dobrze, że z Ariskiem już dobrze, widocznie ta karma jest dla niego dobra. Mala Holly jako buntowniczka. ^^ Quote
iberia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Sara koczek jak na początek rewelacja, wiesz ile ja się nameczylam zanim skumalam o co w tym chodzi:diabloti: a w poznaniu moj koczek wyglądał jak nieudany kucyk ibka dwa razy się wytrzepała i bylo po wszystko miała na oczach :evil_lol: zyczę wytrwałości w czesaniu Quote
Sara_i_Aris Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Witamy Mikołajkowo :multi::multi: A jak Mikołajki, to oczywiście nie mogłoby zabraknąć i naszych domowych Mikołajków, które dzielnie pozowały :loveu::loveu::loveu::loveu: To dla Was :p WESOŁYCH MIKOŁAJKÓW ŻYCZYMY :multi: Quote
tigrunia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Hihi Pan Mikołaj i Pani Mikołajowa :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Super razem wyglądają i fajne z nich mikołajki. Quote
Martunia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ohh jakie piękności! I jak mikołajkowo! :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Cieszę się, że Mikołajkowe psy się spodobały :multi: I dziękujemy wszystkim za odwiedzinki :buzi: Quote
madziasto4 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 A czemuż tylko jedna czapeczka? :diabloti: Quote
Kasia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_5961.jpg super! ekstra! :loveu::loveu: [quote name='madziasto4'] A czemuż tylko jedna czapeczka? :diabloti: co za dużo to niezdrowo :eviltong: cze Sara :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Bry dzień :multi: Wpadłam na momencik powiedzieć, że żyję :eviltong: W poniedziałek mam sprawdzian z chemii i kartkówkę z francuskiego, więc trzeba się trochę pouczyć. Przyznam się bez bicia, że mojej nieobecności nie da się w żaden sposób wytłumaczyć :oops: Nie zaglądałam na dogo, nic nie pisałam... jakoś ostatnio nie mam ochoty :shake: BTW Holly dzisiaj skończyła 7 miesięcy :multi: Pozdrawiam! Quote
Aurunia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Bry dzień :multi: Wpadłam na momencik powiedzieć, że żyję :eviltong: W poniedziałek mam sprawdzian z chemii i kartkówkę z francuskiego, więc trzeba się trochę pouczyć. Przyznam się bez bicia, że mojej nieobecności nie da się w żaden sposób wytłumaczyć :oops: Nie zaglądałam na dogo, nic nie pisałam... jakoś ostatnio nie mam ochoty :shake: BTW Holly dzisiaj skończyła 7 miesięcy :multi: Pozdrawiam! :loveu::multi:WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA HOLLY :multi::loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 :laola::laola: Wszystkiego naj naj dla HOLLY!!! :new-bday::tort::new-bday::BIG::new-bday: Quote
Aga76 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Cześć Saro, pozdrawiamy Buziaki dla Holly Quote
ladyyork Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Jakie te twoje psiaki códowne:loveu: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 A propos klasówki z francuskiego, masz obrazek do poćwiczenia słownictwa :roflt: Najlepsze życzenia dla małej psinki:loveu: Quote
Martunia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Wszystkiego naj dla Holly! :cunao: Powodzenia na sprawdzianie i kartkówce. ;) Quote
Avaloth Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Przyznam się bez bicia, że mojej nieobecności nie da się w żaden sposób wytłumaczyć :oops: Nie zaglądałam na dogo, nic nie pisałam... jakoś ostatnio nie mam ochoty :shake: też tak niedawno miałam.. ale już przeszło :D jejku Holly jest chyba większa od Ariskowej sierotki już :crazyeye::eviltong::loveu: śliczny Mikołajek :loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Jestem... Znowu czasu mało, nie mogę się z niczym wyrobić :shake: Właśnie skończyliśmy stroić choinkę. Jutro od rana też dzień zawalony - dom musi lśnić! Odpoczywać chyba będę dopiero w Wigilię albo po Świętach z pełnym brzuchem :lol: Nie udało mi się zrobić żadnej karteczki na Święta, więc złożę tylko życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. U nas wszystko w porządku, nie mogę się doczekać kiedy wykąpię psy, z robię to dopiero we wtorek, żeby były śliczne i pachnące :loveu: Holly nie będzie musiała się męczyć z papilotami na święta :evil_lol: Pozdrawiamy! Quote
Magda Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Hej! Śliczne to zdjęcie yorasków:loveu: Dziękujemy za życzenia! To kiedy jest ta wystawa w Bydgoszczy? Quote
Recommended Posts