Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saro gratulacje debiutu!:multi:

Jak wrażenia? Opowiadaj, bo się nie cierpliwie!:loveu:

Jak ona urosła... aż szkoda, że tak szybko. Muszę wrócić kilka stron i obejrzeć resztę zdjęć.

Posted

Zuza, wiesz, ja Ciebie jakoś nie kojarzę. Musiałabym zobaczyć Twoje zdjęcia. Następnym razem musimy się koniecznie poznać.

Aniu, fotek więcej nie bedzie, bo wszystkie są brzydkie i nieudane :shake: Kasia od Matusia robiła Holly zdjęcia, więc mam nadzieję, że wstawi je u siebie albo u nas.

Paulina, dziękuję.

Ada, rodzice się cieszyli :loveu: A w ogóle to dzięki Kasi pojedziemy do Bydgoszczy i do Sopotu :multi: Resztą zajmę się ja :eviltong: A w ogóle to chyba teraz skojarzyłam, że stałaś niedaleko nas (to ty wystawiałaś pieska w szczeniakach, który wygrał?) - i tak bym nie podeszła, bo ja jestem nieśmiała :lol:

Madzia, normalne wrażenia :eviltong: Holly panikowała, kiedy odwracał się do niej jakiś pies, szczekała na obcych czasami, nie chciała być głaskana i strasznie piszczała (przez pierwsze 2 godziny). Ja byłam zestresowana kilka dni przed wystawą, na miejscu już nie, jedynie się martwiłam, że nie bedzie chciała biegać ani stać. Na początku się bała, później już nie, a na lokacie nie chciała stać :niewiem:

Ja chcę znowu małą kluskę :placz:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Zuza, wiesz, ja Ciebie jakoś nie kojarzę. Musiałabym zobaczyć Twoje zdjęcia. Następnym razem musimy się koniecznie poznać.
W galerii Nodka ostatnie zdjęcia są moje z Kieleckiej wystawy.

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Zuza, wiesz, ja Ciebie jakoś nie kojarzę. Musiałabym zobaczyć Twoje zdjęcia. Następnym razem musimy się koniecznie poznać.

Aniu, fotek więcej nie bedzie, bo wszystkie są brzydkie i nieudane :shake: Kasia od Matusia robiła Holly zdjęcia, więc mam nadzieję, że wstawi je u siebie albo u nas.

Paulina, dziękuję.

Ada, rodzice się cieszyli :loveu: A w ogóle to dzięki Kasi pojedziemy do Bydgoszczy i do Sopotu :multi: Resztą zajmę się ja :eviltong: A w ogóle to chyba teraz skojarzyłam, że stałaś niedaleko nas (to ty wystawiałaś pieska w szczeniakach, który wygrał?) - i tak bym nie podeszła, bo ja jestem nieśmiała :lol:

Madzia, normalne wrażenia :eviltong: Holly panikowała, kiedy odwracał się do niej jakiś pies, szczekała na obcych czasami, nie chciała być głaskana i strasznie piszczała (przez pierwsze 2 godziny). Ja byłam zestresowana kilka dni przed wystawą, na miejscu już nie, jedynie się martwiłam, że nie bedzie chciała biegać ani stać. Na początku się bała, później już nie, a na lokacie nie chciała stać :niewiem:

Saro mnie niestety nie było na tej wystawie, gdybym była to na pewno siedziała bym obok Kasi od Ibi i Gratki (miałam być z Aurą ale nie wyszło). Powiedz coś więcej o tej zasłudze Kasi (chodzi mi to że przyjedziesz do Bydgoszczy (na walentynkową?) i Sopotu).

Posted

Zuza, OK, zaraz zobaczę :loveu:

Ewa, Arisek już się czuje dobrze. W czasie choroby schudł więcej niż zdążył przytyć po wcześniejszym chorowaniu, czyli ponad 0,5 kg. Teraz waży tylko 1,9 kg. Jest chudszy nawet od Holly :-o Przez 3 dni dostawał kroplówkę, po 4 zastrzyki, ciągle wymiotował i na razie dostaje tylko suche jedzonko. Psa po prostu tak jakby nie było, przelewał się przez ręce :-( Chodził taki smutny, bezsilny... kiedy zastałam pokój cały biały od pogryzionych chusteczek, to już wiedziałam, że wtedy wyzdrowiał (on namiętnie gryzie jakiekolwiek chusteczki, które leżą na podłodze).

Posted

Aurunia napisał(a):
Biedny Aris. Życzę szybkiego przytycia. A ja nie dostałam odpowiedzi na swoje pytanie :-(

heheh Ty nie dostalas odpowiedzi a mnie tu wogole nie widza:roll:
gratuluje takiego startu na wystawie:p

moja Livi tez to robi nawet papier toaletowy dopadnie:lol:
wszystko na malutkie malutenskie kawaleczki

Posted

Ada, W takim razie pomyliłam Cię z kimś innym :oops:

Rodzice palnęli głupotę, że jak Holly nie dostanie WO i lokaty to znaczy, że nie ma szans z nią jeździć na wystawy :-? Kasia powiedziała, żeby się nie sugerować szczeniakami, że to zależy od sędziego itp. Spytała się też, czy będziemy w Bydgoszczy i rodzice powiedzieli tak, tak :lol: No bo co innego, jak do Bydgoszczy jest łatwiejsza droga (nie przez Wa-wę :diabloti:).

Arisek nie ma szans przytyć. On jest chory od małego, a teraz już jest za poważnie, żeby mogło być tak jak dawniej. Nie mogę trafić na jednego veta, żeby umówić go na USG. Wtedy się okaże, co mu jest.

D-E, jak nie widzą, jak widzą :eviltong: Po prostu wkurza mnie brak multi-cytowania :x

Ja chcę Livkę zobaczyć na zdjęciach, jak teraz wygląda :loveu:

Posted

No to w Bydgoszczy się poznamy :multi: Holly już w młodzieży się pokarze. My będziemy w szczeniakach z Zahi :loveu:(bo jeszcze nie wiem czy Aura pojedzie bo sędziuje sędzina która oceniała psy na naszej pierwszej wystawie, którą nie wspominam dobrze, ale zobaczymy) . Więc do zobaczenia już nie mogę się doczekać. Ja będę napewno gdześ koło Kasi ;)

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']

Superowo :multi: Mam nadzieje, ze będziecie w Bydgoszczy i na walentynkowej i na majowej :loveu: No i na Yorkowej :razz: :multi: W Sopocie na pewno też będę :loveu:

Fajnie, ze debiut sie udał - przynajmniej sie nie zraziłaś :loveu: Jess na pierwszej wystawie dostała doskonałą i to mnie zmotywowało :multi:
Ja Jess zabierałam na wystawy zanim zaczęła sama sie pokazywać .. obyła się trochę z tym hałasem i kupą psów+ludzi :p

Moze zostawisz sobie jakąś kluskę po Holly ? :evil_lol:
[quote name='Sara_i_Aris']
Rodzice palnęli głupotę, że jak Holly nie dostanie WO i lokaty to znaczy, że nie ma szans z nią jeździć na wystawy :-? Kasia powiedziała, żeby się nie sugerować szczeniakami, że to zależy od sędziego itp. Spytała się też, czy będziemy w Bydgoszczy i rodzice powiedzieli tak, tak :lol: No bo co innego, jak do Bydgoszczy jest łatwiejsza droga (nie przez Wa-wę :diabloti:).
Kasia to ma dar przekonywania :evil_lol: A daleko macie do Bydgoszczy?
[quote name='Aurunia'] Ja będę napewno gdześ koło Kasi ;)
No i koło mnie :loveu: :evil_lol:

Posted

Saro
Gratuluje debiutu. Byłaś bardzo dzielna,a rodzice wspaniale Cie wspierali, rozmawiałam z Twoim tatą,była bardzo dumny z Ciebie i malutkiej Holly ;)
Jeszcze raz gratulacje i pozdrawiam

p.s. to ja byłam z tym małym niesfornym szczeniakiem,kóry wygrał swoją klasę w psach ( również wystawowy debiut) i z jego tatusiem w championach ;)

Posted

Magdalena1 napisał(a):

p.s. to ja byłam z tym małym niesfornym szczeniakiem,kóry wygrał swoją klasę w psach ( również wystawowy debiut) i z jego tatusiem w championach ;)

W takim razie Magdaleno też przyjmij gratulacje :Rose:

Posted

Saro gartuluję debiutu!!!
bardzo miło było was poznać, twoi rodzice są rewelacyjni :)

MAGDALENO dziekuje za ogromna, bezinteresowna pomoc w przygotowaniu Ibki ( jeszcze nigdy nie byla tak pięknie uczesana:)

Posted

Witamy weekendowo :multi:

Ostatnio wracam wymęczona ze szkoły i nie mam czasu, żeby cokolwiek napisać.
Z utęsknieniem już czekam na Święta i 2 tygodnie leniuchowania :multi:

Tak poza tym jakoś się miewamy z piesiami, kilka zdjęć nawet pstryknęłam, ale nie mam czasu kiedy ich wrzucić :eviltong:

Ja już lecę i do usłyszenia w czwartek ;)