Avaloth Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 jeju ja nie mogę przeboleć tego że Holly wygląda już jak york :D tzn śliczna jest, ale ja bym chciała jak najdłużęj oglądać takie maleńkie kuleczki:loveu::loveu: a Aris to jest jednak cudeńko:lol: Quote
Aurunia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 zajrzałam żeby się zapytać jak przygotowania do wystawy idą?? Quote
Kasia_zg Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Saro :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Biedny Arisek jakieś wstretne chróbsko sie do niego przplatało...a jak on tam wogóle?? I jak Holly po usuwaniu zabków??[/COLOR][/I][/CENTER] [CENTER][I][COLOR=navy][/COLOR][/I] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 A ja mam wieści z ringu :multi: Ale może poczekamy na Sarę aż się pochwali :loveu: A ja tym czasem pogratuluję świetnego debiutu :loveu: :multi::klacz::klacz: Czekamy na fotki :loveu: Quote
AmiX Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Wiedziałam że debiut będzie udany!!!:loveu: Brawa dla ślicznej Holly:loveu: Gratuluje:multi: Quote
***Paulina*** Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Jak wam poszło na wystawie??? Domyślam się że super więc już teraz gratuluję!!! Quote
Aurunia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ja już też wiem co i jak :loveu::multi: skwituje to jednym słowem: :multi:GRATULACJE!!!:multi: Quote
Zuza i Noddy Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Nie no dziewczyny zdradźcie coś, bo ja nie wiedziałam która to Holly na wystawie i nie podeszłam. Quote
Kasia_zg Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Cześć Saro:) Bardzo mi miło było Cie poznać :) Holly jest fantastycza:loveu: a jaka bojowa z niej dziewczynka ;) Niemogłam zostać do końca i podziwać Was na ringu ale znam oceny czego bardzo Wam Gratuluje:klacz: i niezmiernie sie razem z Wami ciesze że tak fantastycznie Wam poszło:multi: Quote
madziasto4 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 No nie, wszyscy wiedzą, a ja nie. Sara chwal się szybko :cool1: Quote
tigrunia Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 madziasto4 napisał(a):No nie, wszyscy wiedzą, a ja nie. Sara chwal się szybko :cool1: :turn-l::turn-l: Quote
Pegaza Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 madziasto4 napisał(a):No nie, wszyscy wiedzą, a ja nie. Sara chwal się szybko :cool1: i ja tez nie wiem :cool1:ja nie rozumiem z czego ta Be sie smieje:mad: ;)przeciez na galerii tego nie doczytalam sie jaką ocene zdobyla.. Quote
tigrunia Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Pegaza napisał(a):i ja tez nie wiem :cool1:ja nie rozumiem z czego ta Be sie smieje:mad: ;)przeciez na galerii tego nie doczytalam sie jaką ocene zdobyla.. :evil_lol: Ja mam info z pierwszej ręki :loveu: A wy musicie czekać na Sarę bo jej popsuję niespodziankę jak powiem :-( Quote
AmiX Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Mam nadzieje że fotki będą:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Cześć Saro:) Tak sie gwiazdeczka prezentowała na ringu....:loveu: Quote
tigrunia Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 O jenysiu ale nasza gwiazda urosła :loveu: Quote
AmiX Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 jjeeejjj jak wyrosła:-o jest naprawde śliczna:loveu::loveu: takiej to ja bym z rączek nie wypuściła:loveu::loveu::loveu: CUDNA:loveu::loveu::loveu: widze że chyba jest większa od mojej Eti.... Jeszcze raz gratuluje suni i debiutu :) Quote
Pegaza Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Hehe hehe i nic wiecej tez nie powiem:eviltong: no wlos ma cudny:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Pinie się Holy prezentuje a ja nadal czekam na lokatę, bo ocena to pewnie wo. Quote
Sara_i_Aris Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Witamy poniedziałkowo! Ocena WO i IV lokata :loveu: Jestem z niej dumna, że nie szczekała na sędziego, że ładnie pokazała ząbki, ładnie biegała i ładnie stała (czasami) :multi: Miło było mi też poznać Kasię od Iberii i Kasię od Matrixa, a także Grację i Ibi, obie są tak cudowne, że aż brak słów :loveu: Aniu, Holly ma 22 cm. Gumka do włosów mi pękła i dlatego tak śmiesznie wyglądam. Quote
Zuza i Noddy Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Gratulacje dla was, ja tyle razy koło was przechodziłam, nie wiedząc o tym, szkoda że się nie wymieniłyśmy numerami. Quote
AmiX Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Hej Sara:) Wreszcie dotarłaś:multi: Holly wygląda ślicznie :loveu::loveu::loveu: Gratulacje!...mam nadzieje że będzie wiecej fotek:cool3: Quote
***Paulina*** Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 No nareszcie jakieś wieści z wystawy:multi: Holly pięknie się prezentowała:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts