Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeju ja nie mogę przeboleć tego że Holly wygląda już jak york :D tzn śliczna jest, ale ja bym chciała jak najdłużęj oglądać takie maleńkie kuleczki:loveu::loveu:
a Aris to jest jednak cudeńko:lol:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Saro :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Biedny Arisek jakieś wstretne chróbsko sie do niego przplatało...a jak on tam wogóle?? I jak Holly po usuwaniu zabków??[/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy][/COLOR][/I] [/CENTER]

Posted

A ja mam wieści z ringu :multi:
Ale może poczekamy na Sarę aż się pochwali :loveu:
A ja tym czasem pogratuluję świetnego debiutu :loveu: :multi::klacz::klacz:
Czekamy na fotki :loveu:

Posted

Cześć Saro:)
Bardzo mi miło było Cie poznać :)
Holly jest fantastycza:loveu: a jaka bojowa z niej dziewczynka ;)
Niemogłam zostać do końca i podziwać Was na ringu ale znam oceny czego bardzo Wam Gratuluje:klacz: i niezmiernie sie razem z Wami ciesze że tak fantastycznie Wam poszło:multi:

Posted

madziasto4 napisał(a):
No nie, wszyscy wiedzą, a ja nie. Sara chwal się szybko :cool1:

i ja tez nie wiem :cool1:ja nie rozumiem z czego ta Be sie smieje:mad: ;)przeciez na galerii tego nie doczytalam sie jaką ocene zdobyla..

Posted

Pegaza napisał(a):
i ja tez nie wiem :cool1:ja nie rozumiem z czego ta Be sie smieje:mad: ;)przeciez na galerii tego nie doczytalam sie jaką ocene zdobyla..

:evil_lol: Ja mam info z pierwszej ręki :loveu: A wy musicie czekać na Sarę bo jej popsuję niespodziankę jak powiem :-(

Posted

jjeeejjj jak wyrosła:-o jest naprawde śliczna:loveu::loveu: takiej to ja bym z rączek nie wypuściła:loveu::loveu::loveu: CUDNA:loveu::loveu::loveu: widze że chyba jest większa od mojej Eti....
Jeszcze raz gratuluje suni i debiutu :)

Posted

Witamy poniedziałkowo!

Ocena WO i IV lokata :loveu: Jestem z niej dumna, że nie szczekała na sędziego, że ładnie pokazała ząbki, ładnie biegała i ładnie stała (czasami) :multi:
Miło było mi też poznać Kasię od Iberii i Kasię od Matrixa, a także Grację i Ibi, obie są tak cudowne, że aż brak słów :loveu:

Aniu, Holly ma 22 cm.

Gumka do włosów mi pękła i dlatego tak śmiesznie wyglądam.