Sara_i_Aris Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Madzia ma 450D :lol: + Sigma 70-300 i Tamron ze stałym światełkiem 2.8 :loveu: A u mnie już niedługo zawita 50/1.8 :multi: Quote
Zuza i Noddy Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Holly prześlicznie się prezentuje, na pewno podbije ring w Kielcach. Quote
Sara_i_Aris Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Aguś - :lol: Zuza - chciałabym, ale to nasza pierwsza w życiu wystawa i nie wiem, jak nam pójdzie. To tylko szczeniaczki, więc się niczym nie przejmuję - jadę tam oswoić nas z wystawami i wcale nie musimy być najlepsi. Quote
***Paulina*** Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Śliczna:loveu::loveu::loveu: A gdzie fotki Ariska??? Quote
Zuza i Noddy Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Aguś - :lol: Zuza - chciałabym, ale to nasza pierwsza w życiu wystawa i nie wiem, jak nam pójdzie. To tylko szczeniaczki, więc się niczym nie przejmuję - jadę tam oswoić nas z wystawami i wcale nie musimy być najlepsi. Mam takie przeczucie, że pójdzie wam bardzo dobrze. Quote
tigrunia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Na pewno pójdzie bardzo dobrze :loveu: Sara będą fotki? Zabierasz fotografa ze sobą ? :razz: Bo na Kaśke nie ma co liczyć .. pewnie znów pół roku na fotki będziemy czekać :mad: Quote
madziasto4 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Fidlasta, osobno korpus i obiektyw lepiej ;) Quote
AmiX Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Holly jest piękna :loveu: dziwie sie Izie że wypuściła takie cudo z hodowli;) CUDO:loveu: Pozdrawiam Ania Quote
Kasia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 madziasto4 napisał(a): Fidlasta, osobno korpus i obiektyw lepiej ;) wiem, tak też szukamy. ;) cze Sarka :hand: Quote
Kasia_zg Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cześć Saro :) Zdjecia Holly są piekne jaka duża już z niej dziewczynka i z każdym dniem piekniejsza:loveu:. Na wystawie napewno pójdzie Wam wspaniale a my bedziemy trzymali kciuki Troszke mało nam Ariska przydały by sie jego focie nawet śpiącego leniuszka;) Ściskamy Was mocno:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_5798.jpg aaaale ryjok piekny :loveu: żesz to Hollusiowo-Bajkowe pokolenie to sliczniaste jezd :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Witamy :lol: Właśnie pada deszcz, jest tak jakoś nieprzyjemnie i spać się chce, a tu do szkoły się trzeba szykować :roll: Paulino, fotek Arisa nie mam, ale obiecuję, że następnym razem będą. Zuza, Aniu, Martuniu, Kasiu, dziękujemy :buzi: 2Be, nie mam żadnej osoby, która by z chęcią pobawiła się lustrem, więc fotki pewnie będą z kompkatu albo wcale :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_5798.jpg aaaale ryjok piekny :loveu: żesz to Hollusiowo-Bajkowe pokolenie to sliczniaste jezd :loveu: Wszystkie yorki są śliczne :loveu: Quote
tigrunia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] 2Be, nie mam żadnej osoby, która by z chęcią pobawiła się lustrem, więc fotki pewnie będą z kompkatu albo wcale :lol: Dobre i to :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Czesc Sara, ja bym Wam chętnie fotki porobiła, ale niestety nie będzie mnie w Kielcach :eviltong: A zamierzacie być kiedyś na którejś z wystaw Trójmiejskich?? Quote
Sara_i_Aris Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Arisek znowu chory (biegunka i wymioty), dostał dzisiaj 4 zastrzyki. Nie mam pojęcia, skąd on się tak rozchorował: nie jada śmieci na dworzu, a w domu dostaje to, co zawsze :roll: Holly natomiast jutro po 20:00 będzie miała usuwane kły. 2Be, a jeśli wcale nie będzie zdjęć? :evil_lol: Madziu, nie wiem, chciałabym na światówkę do Sopotu, ale czy pojedziemy? :niewiem: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): Madziu, nie wiem, chciałabym na światówkę do Sopotu, ale czy pojedziemy? :niewiem: No bo wiesz, jak pojedziecie, to się spotkamy :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 madziasto4 napisał(a):No bo wiesz, jak pojedziecie, to się spotkamy :cool3: Liczę na to :cool3: W razie czego masz prawo jazdy, więc przyjeżdżaj do Białegostoku i Warszawy, tam na 100% się pokażemy :p A Holly będzie miała piękne foty :loveu: Quote
ewa2909 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Arisek znowu chory (biegunka i wymioty), dostał dzisiaj 4 zastrzyki. Nie mam pojęcia, skąd on się tak rozchorował: nie jada śmieci na dworzu, a w domu dostaje to, co zawsze :roll: Holly natomiast jutro po 20:00 będzie miała usuwane kły. 2Be, a jeśli wcale nie będzie zdjęć? :evil_lol: Madziu, nie wiem, chciałabym na światówkę do Sopotu, ale czy pojedziemy? :niewiem: Cześć Sara:loveu: Mizianko dla chorowitka:loveu: Czy nie za wcześnie idziecie na rwanie kiełków? Nie ma szans że wylecą same. Tosiu już zgubił2 i wetka powiedziała że na reszte czekamy nawet do 8 miesiąca. Ale co wet to inna praktyka:mad: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Liczę na to :cool3: W razie czego masz prawo jazdy, więc przyjeżdżaj do Białegostoku i Warszawy, tam na 100% się pokażemy :p A Holly będzie miała piękne foty :loveu: Jak będę mieć własne autko, to moooooże kiedyś się wybiorę :lol: A co to się stało, że w ciągu tygodnia na dogo jesteś?? Nie żebym Cię wyganiała...:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 madziasto4 napisał(a):Jak będę mieć własne autko, to moooooże kiedyś się wybiorę :lol: czyli na swietego nigdy :evil_lol: cze Sara :loveu: Quote
Aga76 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Cześć Saruś :p Jak się dziś miewa Arisek? Quote
tigrunia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): 2Be, a jeśli wcale nie będzie zdjęć? :evil_lol: Madziu, nie wiem, chciałabym na światówkę do Sopotu, ale czy pojedziemy? :niewiem: Nie ma takiej opcji :mad: Międzynarodówkę mamy w Sopocie. Światówka w Polsce była w zeszłym roku w Poznaniu no i ja kurcze nie pojechałam :placz: Quote
Recommended Posts