Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aguś - :lol:

Zuza - chciałabym, ale to nasza pierwsza w życiu wystawa i nie wiem, jak nam pójdzie. To tylko szczeniaczki, więc się niczym nie przejmuję - jadę tam oswoić nas z wystawami i wcale nie musimy być najlepsi.

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Aguś - :lol:

Zuza - chciałabym, ale to nasza pierwsza w życiu wystawa i nie wiem, jak nam pójdzie. To tylko szczeniaczki, więc się niczym nie przejmuję - jadę tam oswoić nas z wystawami i wcale nie musimy być najlepsi.
Mam takie przeczucie, że pójdzie wam bardzo dobrze.

Posted

Na pewno pójdzie bardzo dobrze :loveu:
Sara będą fotki? Zabierasz fotografa ze sobą ? :razz: Bo na Kaśke nie ma co liczyć .. pewnie znów pół roku na fotki będziemy czekać :mad:

Posted

Cześć Saro :)
Zdjecia Holly są piekne jaka duża już z niej dziewczynka i z każdym dniem piekniejsza:loveu:. Na wystawie napewno pójdzie Wam wspaniale a my bedziemy trzymali kciuki
Troszke mało nam Ariska przydały by sie jego focie nawet śpiącego leniuszka;)
Ściskamy Was mocno:lol:

Posted

Witamy :lol:

Właśnie pada deszcz, jest tak jakoś nieprzyjemnie i spać się chce, a tu do szkoły się trzeba szykować :roll:

Paulino,
fotek Arisa nie mam, ale obiecuję, że następnym razem będą.

Zuza, Aniu, Martuniu, Kasiu,
dziękujemy :buzi:

2Be,
nie mam żadnej osoby, która by z chęcią pobawiła się lustrem, więc fotki pewnie będą z kompkatu albo wcale :lol:

Posted

Arisek znowu chory (biegunka i wymioty), dostał dzisiaj 4 zastrzyki. Nie mam pojęcia, skąd on się tak rozchorował: nie jada śmieci na dworzu, a w domu dostaje to, co zawsze :roll:
Holly natomiast jutro po 20:00 będzie miała usuwane kły.

2Be, a jeśli wcale nie będzie zdjęć? :evil_lol:

Madziu, nie wiem, chciałabym na światówkę do Sopotu, ale czy pojedziemy? :niewiem:

Posted

madziasto4 napisał(a):
No bo wiesz, jak pojedziecie, to się spotkamy :cool3:

Liczę na to :cool3: W razie czego masz prawo jazdy, więc przyjeżdżaj do Białegostoku i Warszawy, tam na 100% się pokażemy :p A Holly będzie miała piękne foty :loveu:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Arisek znowu chory (biegunka i wymioty), dostał dzisiaj 4 zastrzyki. Nie mam pojęcia, skąd on się tak rozchorował: nie jada śmieci na dworzu, a w domu dostaje to, co zawsze :roll:
Holly natomiast jutro po 20:00 będzie miała usuwane kły.

Madziu, nie wiem, chciałabym na światówkę do Sopotu, ale czy pojedziemy? :niewiem:

Cześć Sara:loveu:
Mizianko dla chorowitka:loveu:
Czy nie za wcześnie idziecie na rwanie kiełków?
Nie ma szans że wylecą same.
Tosiu już zgubił2 i wetka powiedziała że na reszte czekamy nawet do 8 miesiąca.
Ale co wet to inna praktyka:mad:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Liczę na to :cool3: W razie czego masz prawo jazdy, więc przyjeżdżaj do Białegostoku i Warszawy, tam na 100% się pokażemy :p A Holly będzie miała piękne foty :loveu:

Jak będę mieć własne autko, to moooooże kiedyś się wybiorę :lol:

A co to się stało, że w ciągu tygodnia na dogo jesteś?? Nie żebym Cię wyganiała...:evil_lol:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):

Nie ma takiej opcji :mad:

Międzynarodówkę mamy w Sopocie. Światówka w Polsce była w zeszłym roku w Poznaniu no i ja kurcze nie pojechałam :placz: