Sara_i_Aris Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Witamy :razz: Ostatnio miałam mało okazji do posiedzenia na dogo, czasem zaglądałam, ale nic nie pisałam :oops: z braku czasu ;) Cały tydzień szkoła, problemy z dogo, a 6-7 biwak. :loveu: Quote
Aga76 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Aaaa, to spojrzenie, ta minka... :mdleje: cud miód malina Quote
AmiX Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Jejciu jaka cudna "laleczka":loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Jakie zalotne spojrzenie :loveu: Cudoooo :loveu: Quote
Aurunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Holly jest cudowna :loveu: ślicznie się rozwija. Mam nadzieje że będę miała okazję poznać ją na wystawie. Zapraszamy do nas ;) Quote
Martunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Prześliczna Holly. :loveu: A jak tam w szkole idzie? Dużo nauki w liceum? Quote
Sara_i_Aris Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Agusiu, Aniu, D-E, Zuza, 2Be, dziękujemy za odwiedzinki i miłe słowa :multi: Ada, jeśli chodzi o wystawy, to teraz już nic nie jest pewne :shake: Martuniu, jutro mam sprawdzian z fizyki i kartkówkę z WOSu, a w piątek spr z biologii. Wyobraź sobie, że w zeszłym tygodniu uzbierało się tego 2x tyle :-o Terminy na kolejne sprawdziany już są pewne aż do 21 padziernika :-o Fotek cd. :loveu::loveu: Mój i tylko mój :iloveyou: Quote
Martunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ojj no to trochę nauki macie. :-( U nas też jest trochę, ale na pewno u Was więcej. Już się boję tego, co będzie za rok.. Jaką ona ma piękną kokardkę! Quote
Sara_i_Aris Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='Martunia']Ojj no to trochę nauki macie. :-( U nas też jest trochę, ale na pewno u Was więcej. Już się boję tego, co będzie za rok.. Jaką ona ma piękną kokardkę! Ach :oops: dziękujemy ślicznie :buzi: Lubię ją w takich dużych kokardkach :loveu: Quote
Martunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Noo ślicznie w takich wygląda. :) I Aris jak ładniutko wyszedł! Quote
Zuza i Noddy Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Zgadzam się, Holly bardzo do mordki w tych kokardach. A Ariska tez można podziwiać, bo piękny z niego kawaler. Quote
Aurunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Dlaczego z wystawami nie wiadomo??:roll: Co do nauki to w liceum jest więcej nauki bo programu dużo a tylko 3 lata. Na jakim profilu jesteś?? (jeśli oczywiście chodzisz do liceum profilowanego);) Quote
AmiX Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Agusiu, Aniu, D-E, Zuza, 2Be, dziękujemy za odwiedzinki i miłe słowa :multi: Ada, jeśli chodzi o wystawy, to teraz już nic nie jest pewne :shake: Tak śliczna:loveu: i może jej nie być na wystawach :-o Co sie dzieje?? może coś z zębami?? Quote
madziasto4 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Cześć Sarka! Suńka Ci się naprawdę udała, to jest ten typ urody, jaki lubię :loveu: Quote
Kasia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Saruś, normalnie masz cudo psiaki - jak Aga napisała, cud miód malina :loveu: :loveu: Holly jest rewelacyjna!!! Quote
tigrunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Sarka kiedyś już pisała, że woli szczęśliwe, obstrzyżone psiaki :loveu: Myślę, że o to chodzi ;) Quote
Sara_i_Aris Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Dzień dobry :multi: Ja dzisiaj dopiero do szkoły mam na 12:30 :roll: i zmarnowane pół dnia, ale co zrobić :roll: Martuniu, Zuza, Kasiu, dziękuję bardzo :loveu: Ado, Aniu, Be, zawsze mi się podobały długowłose yorki i zdania nie zmienię :p Tak jak Ania napisała, coś się dzieje z ząbkami, bo 2 przednie naszły na siebie... a nie ma komu iść z małą do veta, żeby się spytać co i jak :roll: Druga sprawa to też nastawienie rodziców: naoliwić nie, bo będzie tłusta i wstyd z nią wychodzić, etc. Madziu, mi się też takie yorki podobają :loveu: I ciemne (wyjątek to Miki :loveu:) Quote
Aga76 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Cześć Saruś :loveu: Czuję się nienasycona :roll: nie masz jeszcze troszkę fotek? Trzeba pójść na konsultację do veta, wygląd wyglądem, ale zdrowie najważniejsze. Quote
Sara_i_Aris Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Aga76']Cześć Saruś :loveu: Czuję się nienasycona :roll: nie masz jeszcze troszkę fotek? Trzeba pójść na konsultację do veta, wygląd wyglądem, ale zdrowie najważniejsze. Mam jeszcze zdjęcia psiaków i trochę z Krety, które chcesz? Quote
Aga76 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Słodkie doopeczki dwie :loveu::evil_lol::loveu: sysko sysko i duuużo ! Quote
Kasia_zg Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Cześć Saro!!:calus: Mała jest przecudna, te jej minki ta kokardka ahhh powalają :mdleje: I jak zwykle słodki Arisek:loveu: Quote
Martunia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ślicznie razem wyglądają. :loveu: Takie małe skarby. :) Quote
Pegaza Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Sarka ale wzrostowo to juz chyba Arisa przegonila?:lol: Quote
Recommended Posts