Sara_i_Aris Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Dzień dobry :razz: Dopiero teraz do Was dotarłam :lol: Postaram się sprawnie dokończyć wstawianie pozostałych zdjęć :eviltong: Czasu mam niewiele, bo tylko do niedzieli. Potem znowu mnie nie ma :cool3: Teraz trochę złych wiadomości: W niedzielę Aris wymiotował, miał biegunkę, nic nie jadł i kulał na tylną łapką. U veta okazało się, że ma zapalenie stawów w łapce i zapalenie jelit - dostał 4 zastrzyki. W poniedziałek znowu miał biegunkę i 3 zastrzyki. Wtorek - 2 zastrzyki. Czuł się już lepiej, zjadł swoje suche jedzonko. Dostał tabletkę i przez 4 dni 2x razy dziennie trzeba podawać mu połowę ćwiartki :cool3: Przez to wszystko pies schudł, nie je tyle, ile powinien :-( Jeszcze tylko jutrzejszy dzień i już będzie mógł dostawać swoje puszki. Quote
Pegaza Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Oj biedny Aris tak sie pochorowal.. Holly jak zawsze:loveu: ale na tym poslaniu chyba mu sie podoba:p http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_5283.jpg Quote
ewa2909 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Witamy cieplutko. Biedny Arisek:-(,miizianko dla niego za uszkiem. Z :loveu:Holly rosnie przesliczna panienka. Quote
madziasto4 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 O kurczę, ale wiadomości.. Niech Arisek zdrowieje! Quote
tigrunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ojć biedny Arisiak :-( Trzymam kciuki .. na pewno wszystko wróci do normy ;) Hollynka pięknieje z dnia na dzień :loveu: I widzę, ze posłanko z YC mają :loveu: Wspólne jest ? Ktoś w nim śpi w ogóle?:razz: Quote
Martunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ojej, biedny Arisek. :-( Życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia, na pewno mu się polepszy! ;) Śliczna, coraz to większa, Holly. :loveu: Quote
Aga76 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Holly :loveu::loveu::loveu: i brak mi słów!!! Arisku, wracaj do zdrowia :glaszcze: Quote
Sara_i_Aris Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Dzień dobry :calus: Przyszłam się przywitać. Pogoda jest u nas okropna, pochmurno i zimno :roll: Typowa jesień :placz: Nie zdążyłam się jeszcze słoneczkiem nacieszyć :shake: 2Be, w domu mamy 5 posłanek (w tym 2 budki) - w przypadku Holly budki służą do spania w nocy, jedno posłanko do spania w dzień, drugie do zabawy, a trzecie na razie tylko do zdjęć :lol: Aris woli łóżka/kanapy/fotele. A teraz zdjęć cd. :razz: Quote
Zuza i Noddy Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Obydwoje są cudowni, a Holly jest taka urocza. Quote
Sara_i_Aris Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Obydwoje są cudowni, a Holly jest taka urocza. Witamy w naszej galerii :multi: Quote
Kasia_zg Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Cześć Saro:) Ojej biedny kochany Arisek niech nam szybko zdrowieje...wymiziaj tego skarbeczka odemnie:loveu: A Holly ehh.....urocza ksieżniczka w tym ubranku wygląda przesłodko:loveu: Pozdrawiamy i milego weekendu życzymy :) Quote
Zuza i Noddy Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Śliczne fotki, gdzie takie fajne ubranko kopiłaś Holly? Quote
Sara_i_Aris Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Kasiu, Arisek już zdrowy, jeszcze tylko wieczorem dostanie tabletkę i jutro będzie mógł zjeść swoje ulubione jedzonko :loveu: Za to mnie kompletnie rozłożyło: mam katar i boli mnie gardło... Zuza, ubranko kupiłam w YC. Quote
Martunia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Jaka ona słodka! Śliczne ma ubraneczko. :) Ojj Ty też chora? Wszyscy teraz chorują. :lol: Mi na szczęście już przechodzi. Quote
Sara_i_Aris Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Mam nadzieję, że przez weekend się wykuruję :hmmmm: Smycz nie jest Arisa, tylko Holly :lol: Quote
Zuza i Noddy Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Super fotki, a tobie zdrówka życzę. Quote
kiwi Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 śliczne maluchy :) zapraszam na bazarek z kubraczkami z mojego podpisu :) moze sie maluchom przydadza w zimie :) Quote
Sara_i_Aris Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Zdjęć już niewiele zostało, ale to co mam to dam, tylko pozmniejszam :oops: bo jeszcze się za resztę nie zabrałam. Quote
ewa2909 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 CZESC SARKODUZO ZDROWKA DLA CIEBIE. Ciesze sie ze z Ariskiem juz lepiej. Panienka ma sliczna bluze. Czy w tym YC maja wysylki?Jaka duza jest ta bluza i jezeli mozesz to podaj cene. Quote
Sara_i_Aris Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Ewa - nie wiem, czy mają wysyłki, musisz do nich zadzwonić i się zapytać. Holly ma rozmiar ubranka 2 (bluza trochę za duża, ale Holly podrośnie i będzie ją nosiła), są też 1 i 0. Ceny nie pamiętam, kupowałam wtedy dużo rzeczy i się nie orientuję :oops: Quote
Aga76 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Cześć :loveu: Fantastycznie Holly wygląda we wdzianku, bardzo pysiowe :shiny: Quote
Kasia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Saruś piękne zdjecia :loveu: Kciuki za Ariska trzymamy aby wszystko było już dobrze ;) I Ty też sie kuruj :calus: Quote
Pegaza Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Hej Sara:p Swietne te wdzianko roziowe:loveu: fajne fotki, wszystkiego dobrego:p Quote
Recommended Posts