Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry :razz:

Dopiero teraz do Was dotarłam :lol:

Postaram się sprawnie dokończyć wstawianie pozostałych zdjęć :eviltong: Czasu mam niewiele, bo tylko do niedzieli. Potem znowu mnie nie ma :cool3:

Teraz trochę złych wiadomości:

W niedzielę Aris wymiotował, miał biegunkę, nic nie jadł i kulał na tylną łapką. U veta okazało się, że ma zapalenie stawów w łapce i zapalenie jelit - dostał 4 zastrzyki. W poniedziałek znowu miał biegunkę i 3 zastrzyki. Wtorek - 2 zastrzyki. Czuł się już lepiej, zjadł swoje suche jedzonko. Dostał tabletkę i przez 4 dni 2x razy dziennie trzeba podawać mu połowę ćwiartki :cool3: Przez to wszystko pies schudł, nie je tyle, ile powinien :-( Jeszcze tylko jutrzejszy dzień i już będzie mógł dostawać swoje puszki.

Posted

Ojć biedny Arisiak :-( Trzymam kciuki .. na pewno wszystko wróci do normy ;)
Hollynka pięknieje z dnia na dzień :loveu:
I widzę, ze posłanko z YC mają :loveu: Wspólne jest ? Ktoś w nim śpi w ogóle?:razz:

Posted

Dzień dobry :calus:

Przyszłam się przywitać. Pogoda jest u nas okropna, pochmurno i zimno :roll: Typowa jesień :placz: Nie zdążyłam się jeszcze słoneczkiem nacieszyć :shake:

2Be, w domu mamy 5 posłanek (w tym 2 budki) - w przypadku Holly budki służą do spania w nocy, jedno posłanko do spania w dzień, drugie do zabawy, a trzecie na razie tylko do zdjęć :lol: Aris woli łóżka/kanapy/fotele.

A teraz zdjęć cd. :razz:

Posted

Cześć Saro:)
Ojej biedny kochany Arisek niech nam szybko zdrowieje...wymiziaj tego skarbeczka odemnie:loveu:
A Holly ehh.....urocza ksieżniczka w tym ubranku wygląda przesłodko:loveu:
Pozdrawiamy i milego weekendu życzymy :)

Posted

Kasiu, Arisek już zdrowy, jeszcze tylko wieczorem dostanie tabletkę i jutro będzie mógł zjeść swoje ulubione jedzonko :loveu: Za to mnie kompletnie rozłożyło: mam katar i boli mnie gardło...

Zuza, ubranko kupiłam w YC.

Posted

CZESC SARKODUZO ZDROWKA DLA CIEBIE.
Ciesze sie ze z Ariskiem juz lepiej.
Panienka ma sliczna bluze.
Czy w tym YC maja wysylki?Jaka duza jest ta bluza i jezeli mozesz to podaj cene.

Posted

Ewa - nie wiem, czy mają wysyłki, musisz do nich zadzwonić i się zapytać. Holly ma rozmiar ubranka 2 (bluza trochę za duża, ale Holly podrośnie i będzie ją nosiła), są też 1 i 0. Ceny nie pamiętam, kupowałam wtedy dużo rzeczy i się nie orientuję :oops: