Aurunia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Jestem tu pierwszy raz. Piękna psy i piękne zdjęcia:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Maślana napisał(a):Śliczne masz yorki :loveu: i śliczne robisz zdjęcia ;) Holly jest z hodowli "De Villar"? Witam w naszej galerii :multi: Tak, jest z hodowli De Villar (HOLIDAY De Villar) Aurunia napisał(a):Jestem tu pierwszy raz. Piękna psy i piękne zdjęcia:loveu: Witam i dziękuję :loveu: Quote
Martunia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Hej! :hand: Jak zawsze świetne foty. :cool3: Uroczy Aris i urocza Holly. :loveu: Quote
jmw Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Będę tu stałym gościem, jeśli mogę ;) Jak Arisek ładnie i słodko wyszedł na trzeciej fotce:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Nie mam nic przeciwko :lol: Mój mały misiaczek :loveu: Quote
Martunia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Arisek śliczny, jak zawsze. :loveu::loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Dzięki Martuś :calus: Kolejna porcja zdjęć: Odwróć się :x... ... no i się nie odwrócił :roll: Totalna olewka :lol: Quote
tigrunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ja jak chcę zrobić Jessi zdjęcie to się muszę nieźle "naciumkac":evil_lol: Holly biega razem z nim po podwórku? Czemu jej nie ma na fotach?? :placz: Quote
Aga76 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Arisek nawet jak olewa, robi to elegancko :cool1: Bry :loveu: Quote
Kasia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Witaj Saruś! Cudowne zdjęcia! I Ariska naszego kochanego i malutkiej Holly :loveu: Ona jest słodziutka :lol: Quote
Pegaza Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Hej Sara:p Aris powinin chodzic dumny ze ma taką sliczną siostrzyczke w domu:loveu: pozdrawiam:p Quote
Sara_i_Aris Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Witam wszystkich :multi: Wpadam się przywitac i znikam - piszę już trzeci raz :x tigrunia napisał(a):Ja jak chcę zrobić Jessi zdjęcie to się muszę nieźle "naciumkac":evil_lol: Holly biega razem z nim po podwórku? Czemu jej nie ma na fotach?? :placz: Zdjęcia są "trochę" stare, jak jeszcze Holly biegać nie mogła na ziemi. Aga76 napisał(a):Arisek nawet jak olewa, robi to elegancko :cool1: Bry :loveu: Kinguska napisał(a):Ślicznyyy.. Kasia napisał(a):Witaj Saruś! Cudowne zdjęcia! I Ariska naszego kochanego i malutkiej Holly :loveu: Ona jest słodziutka :lol: Pegaza napisał(a):Hej Sara:p Aris powinin chodzic dumny ze ma taką sliczną siostrzyczke w domu:loveu: pozdrawiam:p Dziękuję :loveu: Kasia napisał(a):Dobry...:lol: Co u Was? Nic ciekawego - Aris wczoraj sturlał się ze schodów, próbował rzucić się na ONka i boksera, a Holly pogryzła szelki i róg ściany :p Quote
tigrunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 A Holly rozrabiaka :evil_lol: Saruś dzie zdjęcia ? :-( Codziennie były z rana .. :placz: Quote
madziasto4 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Jak tam nasz świeży duecik się miewa? ;) Quote
Kasia_zg Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Cześć Saro :) Holly jest cudowna i niesamowita rozrabiaka z niej:loveu: a Arisek jak zwykle przeuroczy kawaler i na dodatek jaki z niego bojowy facet:loveu: Pozdrowionka Quote
Aga76 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Saruś, halo halo - fotki piękne chcemy :ghost_2: Quote
Sara_i_Aris Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Cześć, już jestem :lol: [quote name='Kasia']Arisek hojrak :loveu: :evil_lol: [quote name='ewa2909']Dwa rozrabiaki Pozdrawiamy cieplutko. [quote name='Kasia_zg'] Cześć Saro :) Holly jest cudowna i niesamowita rozrabiaka z niej:loveu: a Arisek jak zwykle przeuroczy kawaler i na dodatek jaki z niego bojowy facet:loveu: Pozdrowionka Dziękujemy za miłe słowa :buzi: Niedługo to mi psy w samozachwyt popadną :razz: [quote name='tigrunia']A Holly rozrabiaka :evil_lol: Saruś dzie zdjęcia ? :-( Codziennie były z rana .. :placz: [quote name='Martunia']No właśnie, na zdjęcia czekamy! :-( [quote name='Aga76']Saruś, halo halo - fotki piękne chcemy :ghost_2: Nie ma bo... wczasuję się w ostatnie dni wakacji :eviltong: [quote name='madziasto4']Jak tam nasz świeży duecik się miewa? ;) Nadal nie są w zgodzie :shake: Aris prowokuje małą do skakania na kanapy, a przecież nie wygonię go na drugie piętro, bo to też jest jego dom :roll: Holly ciągle go zaczepia do zabawy, a że to taka mała złośnica, to go podgryza :diabloti: OK jest tylko na dworzu, bo Holly przerażona tym wielkim światem, nie opuszcza Arisa na krok. Ciągle piszczy, zaczęła nawet skakać na nogi, byleby ją tylko wziąć na ręce. Eta wsio :grins: To tyle z tego, co teraz pamiętam. Quote
jmw Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Widziałam w galerii pt. "Galeria yorków, tylko foty, żadnych komentarzy!" nowe fotki :cool1: Holy rośnie :loveu: Arisek teżą słodki (kocham te jego oczy! :loveu:) Quote
Recommended Posts