Sara_i_Aris Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Witam :calus: Holiday jest już z nami od wczoraj :multi: Quote
Aga76 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Cześć Saruś :loveu: Istne cudo, królewna, booski maluch, słodka krówka, lśniąca kruszynka aaa :mdleje: Kuciaki, aż ciężko uwierzyć, że rok temu Fionka była taką samą czarną kulką. Quote
Sara_i_Aris Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Dziękuję Aguś :calus: Żeby mi tylko panna za młodu nie wpadła w samozachwyt :lol: Oj tak... czemu szczeniaczki nie moga zostać dłużej puchatymi kuleczkami? :-( Quote
Aga76 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Więcej, więcej, więcej !!! Rany, jaka kochana kulka, nie mogę oderwać oczu od monitora, przykleiły się na stałe :evil_lol: prześliczna sunia, dotknąć ten szczenięcy włos... mały pysio, igiełki w szczęce, uszka dopiero się podnoszące aaa :mdleje: sole, sole mi dajcie... Quote
Martunia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Jaka ona śliczna!!! :loveu: :loveu: :loveu: Urocza. :loveu: Ale się musicie cieszyć. :) A jak Arisek, zaciekawiony nową towarzyszką? :) Quote
ewa2909 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 jaka piekna Holiday i Arisek tez przesliczny kawaler.Teraz juz wiemy dlaczego kolezanka nas nie poinformowala ze jedzie po maluszka.Bala sie ze bedzie musiala w gosci zajrzec.Zrobila to poprostu cichacze.A niech tam.Dobrze ze chociaz focie siulkow wstawila.Nasteepny sliczny maluszek na forum.Pozdrawiamy i zyczymy zeby sie zdrowo chowala. Quote
Kasia_zg Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Witaj Saro:) Jak cudownie że już mały aniołeczek jest z Wami śliczna z niej kruszynka.:loveu: Taka śliczna Gwazdeczka...chciało by sie przytulić ją ahhhh....:loveu::loveu: Quote
Kincia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ale sliczna :loveu::loveu::loveu: A jak tam Aris na nia zareagował :)? Quote
Avaloth Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 jakie cudooooooo :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_3335.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: śliczna jest ! piękna ! kochana ! cudowna :loveu: ah.. :evil_lol: a jak kontakty z Ariskiem ? :eviltong: Quote
tigrunia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ojj jakie wystraszone maleństwo :loveu: .. pamiętam tą minkę jak Jessi przywiozłam do siebie. A Arisek jakiś taki .. obrażonny ? :evil_lol: Właśnie się ostatnio zastanawiałam czy jest na dogo jaki duet męsko-damski. Chyba poza Twoim obecnym ni ma :shake: Quote
AmiX Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ale małe cudo:loveu::loveu::loveu: mała jest naprawde śliczna :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Maleństwo jest przecudne i przeboskie :loveu: Śliczne i kochane, takie puchate :loveu: Radość u Was pewnie niesamowita :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Dzień dobry Kochani :calus: Melduję się dopiero dzisiaj na dogo, ponieważ wczoraj nie mogłam wejść. Arisek jest wystraszony i zszokowany :lol: Mała od razu przywłaszczyła większość jego zabawek i dzielnie je broni je przed złym "starszym bratem". Zaczęła już szczekać i warczeć, a ma dopiero 8 tygodni :-o Pokażę wam resztę fotek :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Wpadnę jeszcze jutro i coś wrzucę ;) Quote
tigrunia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Zadziora słodka mała kochana :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Dzień dobry! Gratulujemy nowego domownika!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Śliczna ona jest, cuuuuudo!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I z charakterkiem. :cool3: Quote
Recommended Posts