Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Saruś :loveu:

Istne cudo, królewna, booski maluch, słodka krówka, lśniąca kruszynka aaa :mdleje:

Kuciaki, aż ciężko uwierzyć, że rok temu Fionka była taką samą czarną kulką.

Posted

Więcej, więcej, więcej !!!

Rany, jaka kochana kulka, nie mogę oderwać oczu od monitora, przykleiły się na stałe :evil_lol: prześliczna sunia, dotknąć ten szczenięcy włos... mały pysio, igiełki w szczęce, uszka dopiero się podnoszące aaa :mdleje:

sole, sole mi dajcie...

Posted

jaka piekna Holiday i Arisek tez przesliczny kawaler.Teraz juz wiemy dlaczego kolezanka nas nie poinformowala ze jedzie po maluszka.Bala sie ze bedzie musiala w gosci zajrzec.Zrobila to poprostu cichacze.A niech tam.Dobrze ze chociaz focie siulkow wstawila.Nasteepny sliczny maluszek na forum.Pozdrawiamy i zyczymy zeby sie zdrowo chowala.

Posted

Witaj Saro:)
Jak cudownie że już mały aniołeczek jest z Wami śliczna z niej kruszynka.:loveu: Taka śliczna Gwazdeczka...chciało by sie przytulić ją ahhhh....:loveu::loveu:

Posted

Ojj jakie wystraszone maleństwo :loveu: .. pamiętam tą minkę jak Jessi przywiozłam do siebie. A Arisek jakiś taki .. obrażonny ? :evil_lol:
Właśnie się ostatnio zastanawiałam czy jest na dogo jaki duet męsko-damski. Chyba poza Twoim obecnym ni ma :shake:

Posted

Dzień dobry Kochani :calus:

Melduję się dopiero dzisiaj na dogo, ponieważ wczoraj nie mogłam wejść.

Arisek jest wystraszony i zszokowany :lol: Mała od razu przywłaszczyła większość jego zabawek i dzielnie je broni je przed złym "starszym bratem". Zaczęła już szczekać i warczeć, a ma dopiero 8 tygodni :-o

Pokażę wam resztę fotek :cool3: