Kasia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Cze Sarka :lol: Wstawiaj zdjecia,wszystkie! I widoki i ludziów. Quote
Sara_i_Aris Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Kasiu, nie chce mi sie :mdleje: One są nudne, wolę wstawić Ariska :loveu: Zdjęcia jeszcze starsze, zapomniałam wtedy napisac, że wszystko robione na manualu, więc nie bijcie za jakość. Ja dopiero się uczę :oops: Quote
Avaloth Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 o znów mnie trochę nie było, mam nadzieję że wybaczysz :roll: Arisek cudo :loveu: o w Krk byłaś ! trzeba było wpaść do mnie na obiad :D http://img516.imageshack.us/img516/1248/img0552di4.jpg nie ma to jak stylowy, pasujący do Wawelu i otoczenia Jubilat :evil_lol: z drugiej strony Wisły jest hotel Poleski zrobiony na nowocześnie, też niesamowicie pasujący :D a ogólnie jak się Kraków podobał? Quote
Pegaza Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Cze Sara:p no prosze szybka wycieczka po fotkach z Krakowa i jechac juz nie musze:lol: Aris jak zawsze piękny:p Quote
Kasia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Dobry wtorkowy :loveu: Beznadziejny ten dzień...poniedziałek był lepszejszy. Quote
madziasto4 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Kasia napisał(a):Dobry wtorkowy :loveu: Beznadziejny ten dzień...poniedziałek był lepszejszy. Bo poniedziałek jest najlepsiejszy na świecie.:loveu: Nie 2B? :evil_lol: Cześć Sarka, cześć Aris :bye: Quote
Sara_i_Aris Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Cześć :calus: chester07 napisał(a):o znów mnie trochę nie było, mam nadzieję że wybaczysz :roll: Arisek cudo :loveu: o w Krk byłaś ! trzeba było wpaść do mnie na obiad :D http://img516.imageshack.us/img516/1248/img0552di4.jpg nie ma to jak stylowy, pasujący do Wawelu i otoczenia Jubilat :evil_lol: z drugiej strony Wisły jest hotel Poleski zrobiony na nowocześnie, też niesamowicie pasujący :D a ogólnie jak się Kraków podobał? Następnym razem wpadnę :lol: Będę chyba przejeżdżała przez Kraków w wakacje. Kraków niesamowite miasto, tylko pozbyłabym się bryczek :oops: Pegaza napisał(a):Cze Sara:p no prosze szybka wycieczka po fotkach z Krakowa i jechac juz nie musze:lol: Aris jak zawsze piękny:p Ja bym pojechała, żeby się przekonać jak tam jest :lol: Kasia napisał(a):Dobry wtorkowy :loveu: Beznadziejny ten dzień...poniedziałek był lepszejszy. madziasto4 napisał(a):Bo poniedziałek jest najlepsiejszy na świecie.:loveu: Cześć Sarka, cześć Aris :bye: 2Be poniedziałków niet :lol: Quote
tigrunia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 madziasto4 napisał(a):Bo poniedziałek jest najlepsiejszy na świecie.:loveu: Nie 2B? :evil_lol: Tia :cool1: Kasia napisał(a): Nie 2B? :cool1::cool1: Sara_i_Aris napisał(a): 2Be poniedziałków niet :lol: Ja nie mowie,ze niet tylko nie kumam czemu one wszystkie tak kochają te poniedziałki :shake: :p Quote
Aga76 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Cze Saruś :loveu: Aris jak zawsze elegancki, piękny mężczyzna! Quote
Kasia_zg Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Cześć Saruś :) Narobiłam zaległości...fotki z wycieczki przepiekne...a Arisek jak zawsze uroczy:loveu: Zostawiamy pozdrowionka:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Cześć :calus: Pegaza napisał(a):Sara ja juz kiedys bylam w Krakowie... :p Chodziło mi o to, że jak oglądam zdjęcia, to wtedy bardzo chcę tam pojechać i wszystko zobaczyć (nawet jeśli już byłam). Zdjęć nie wstawiam już dlatego, że prawie wszyscy byli w tych miejscach, co ja na wycieczce. Zresztą to galeria Ariska. tigrunia napisał(a):Ja nie mowie,ze niet tylko nie kumam czemu one wszystkie tak kochają te poniedziałki :shake: :p Bo poniedziałek jest najlepszy z wszytkich dni tygodnia :p Aga76 napisał(a):Cze Saruś :loveu: Aris jak zawsze elegancki, piękny mężczyzna! Kasia_zg napisał(a):Cześć Saruś :) Narobiłam zaległości...fotki z wycieczki przepiekne...a Arisek jak zawsze uroczy:loveu: Zostawiamy pozdrowionka:lol: Dziękuję, Agusiu i Kasiu :lol: Quote
tigrunia Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Cześć Saruś :multi: Jakie fajne kawałki Ariska:evil_lol: :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Aguś, mam jeszcze jedno zbliżenie :loveu: Quote
Avaloth Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 :loveu: Następnym razem wpadnę :lol: Będę chyba przejeżdżała przez Kraków w wakacje. Kraków niesamowite miasto, tylko pozbyłabym się bryczek :oops: No tak, dosyć ładne jest :eviltong: ja tam do koni nic nie mam, ale niektóre są takie biedne.. cały dzień stać i łazić po tym betonie.. Quote
Pegaza Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Cze Sara:p to jak układanka puzzle:p tylko brakuje jeszcze pare fotek..zeby Ariska całego poskładac:p milego weekendu:p Quote
Kasia Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Chyba brakuje jednego uszka aby ułożyć Ariska w całość :lol: Ale i bez tego kawałki jego cudowne :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 chester07 napisał(a)::loveu: No tak, dosyć ładne jest :eviltong: ja tam do koni nic nie mam, ale niektóre są takie biedne.. cały dzień stać i łazić po tym betonie.. Okropne mają życie... Martunia napisał(a):Piękne zbliżenia. :cool3: :loveu: Dziękuję. Pegaza napisał(a):Cze Sara:p to jak układanka puzzle:p tylko brakuje jeszcze pare fotek..zeby Ariska całego poskładac:p milego weekendu:p Kasia napisał(a):Chyba brakuje jednego uszka aby ułożyć Ariska w całość :lol: Ale i bez tego kawałki jego cudowne :loveu: Reszta puzzli się zgubiła :lol: Ariskowe wariacje :lol: Quote
Avaloth Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 no strasznie mają :shake: ale spotykałam, choćby nawet tu na forum gorsze przypadki.. Aris tańczy breaka :evil_lol::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Cześć :calus: Wpadam na momencik i zaraz zmykam :roll: Quote
Recommended Posts