Martunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Witaj, Saruś. :loveu: Ariskowi ślicznie wśród tych kwiatków. :loveu: I jak dumnie z tym sznureczkiem chodzi. ^^ Aaaa świnek! :loveu: Uwielbiam je. :cool3: Z mojego świnka też był niezły łakomczuch, cały czas jadł: jak nie siano, to karmę lub też jakieś warzywa, które dostarczały mu wiele witamin. No i oczywiście grubas był z niego niezły, pod koniec jego życia tylko zaczął chudnąć i trzeba było go uśpić. :placz: Mizianko dla Ariska i świneczka. :loveu: Quote
tigrunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ojjj ćwinia :loveu: Ja nigdy ćwini nie miałam .. kiedyś chomika posiadałam, ale pewnego dnia ugryzł mnie tak dotkliwie, ze znienawidziłam wszelakie gryzonie .. Tzn teraz juz mi przeszło ale nie wziełabym na ręce chyba takiego stworka :shake: Dobry w piękne, słoneczne popołudnie :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Witamy... :calus: ...i się żegnamy na 5 dni :lol: [quote name='Kasia']Cze Sara cze Aris :loveu: Cześć Kasiu. [quote name='Martunia']Witaj, Saruś. :loveu: Ariskowi ślicznie wśród tych kwiatków. :loveu: I jak dumnie z tym sznureczkiem chodzi. ^^ Aaaa świnek! :loveu: Uwielbiam je. :cool3: Z mojego świnka też był niezły łakomczuch, cały czas jadł: jak nie siano, to karmę lub też jakieś warzywa, które dostarczały mu wiele witamin. No i oczywiście grubas był z niego niezły, pod koniec jego życia tylko zaczął chudnąć i trzeba było go uśpić. :placz: Mizianko dla Ariska i świneczka. :loveu: Świnka też już niedługo stanie się grubaską, jeśli nie przestanie jeść :shake: [quote name='tigrunia']Ojjj ćwinia :loveu: Ja nigdy ćwini nie miałam .. kiedyś chomika posiadałam, ale pewnego dnia ugryzł mnie tak dotkliwie, ze znienawidziłam wszelakie gryzonie .. Tzn teraz juz mi przeszło ale nie wziełabym na ręce chyba takiego stworka :shake: Dobry w piękne, słoneczne popołudnie :loveu: Ja miałam 2 chomiki :loveu: Pamiętam, że jak ugryzł mnie pierwszy chomik, to przez kilka miesięcy brałam go na ręce przez grube, wełniane rękawiczki :lol: Z natury to był bardzo spokojnym chomikiem, denerwował się tylko, jak zdejmowałam mu daszek z domku. [quote name='PositiveThought']cze Saruś :grins: u Ciebie tak kwiatowo tutaj :loveu: a prosiak strasznie simpatiko. Cześć Atka. Quote
Kasia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Jakis wyjazd wypoczynkowy? :razz: Skoczny Arisek :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Czynny wypoczynek :lol: Kraków-Zakopane-Szklarska Poręba-Praga-Wrocław Nic nowego, ale fajnie będzie jechać z klasą :loveu: Zdjęcia porobię, tylko czy je pokażę? Quote
Kasia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Klasowa wycieczka, fanie :lol: Pokażesz pokażesz...;) Quote
madziasto4 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 tigrunia napisał(a):Ojjj ćwinia :loveu: Ja nigdy ćwini nie miałam .. kiedyś chomika posiadałam, ale pewnego dnia ugryzł mnie tak dotkliwie, ze znienawidziłam wszelakie gryzonie .. Tzn teraz juz mi przeszło ale nie wziełabym na ręce chyba takiego stworka :shake: Dobry w piękne, słoneczne popołudnie :loveu: Poznał się na Tobie :turn-l: :evil_lol: Miłej wycieczki Sarka! Quote
Martunia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Śliczne Arisiątko. :loveu: O to miłej wycieczki. :cool3: I też to Wrocławia jedziesz. :D Quote
Sara_i_Aris Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Przed chwilą wróciliśmy z działki. Aris uciekł mi przez bramkę do innego ogródka, bo usłyszał psa. Musiałam skakać jak głupia obok tej działki i machać mu ciastkami. Jak to dobrze, że ludzi nie było :lol: [quote name='Kasia']Klasowa wycieczka, fanie :lol: Pokażesz pokażesz...;) Jak będziecie chcieli :cool3: [quote name='tigrunia']Nio to miłego wypoczynku życzymy :cool3: [quote name='madziasto4']Miłej wycieczki Sarka! [quote name='Martunia']Śliczne Arisiątko. :loveu: O to miłej wycieczki. :cool3: I też to Wrocławia jedziesz. :D Miły będzie na pewno :loveu: Wstawiam zdjęcia. Od razu mówię, że to pierwszy raz i zdjęcia kiepskie, bo muszę się jeszcze pouczyć. Quote
Kasia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Mi też się podobują, nie jestem jakaś wymagająca. Jak dla mnie super :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Jacie ale ten Arisek jest pocieszny :loveu: Swinia gryzie bo wie ze jej doplyw zarcia chcesz odciac :evil_lol: Fajnie na ostatnim zdjeciu ryjoka otwiera. Cze Sarus :loveu: Quote
koregra Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Witam Ale te fotki fajne kolorki maja. Arisek jak zwykle przeuroczy :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_0407.jpg To fajowe jest.:loveu: Quote
Magda Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 http://img380.imageshack.us/img380/7411/img0249qs5.jpg Aaa!! Świnia!:loveu: Przypomniała mi się moja.... w czerwcu będzie rok:-( Wiedziałam, że obetniesz Ariska! Ha! Tak się cały czas broniłaś, że jemu nie pasuje i tak dalej....:eviltong: Fotki fajne Quote
Kasia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Cze Sara :lol: Jutro powrót z wycieczki, chyba...? Quote
Anusia & Alutka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ano, boto Wladka miala prosie... zem se przypomnac nie mogla. Cze Sarus :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Czeeeeść :calus: Na wycieczce bylo super. Mam 214 zdjęć, jednak muszą wybrać te, ktore wam pokazać. A może od razu chcecie Ariska? Kraków Wisła Wawel Quote
Martunia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Witaj, Saruś! :hand: Ale musiało być fajnie na wycieczce. :cool3: O i jakie ładne zdjęcia z Krakowa. :) Czekamy na pozostałe zdjęcia oraz oczywiście na zdjęcia Ariska. :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Hyhy Sarus smok Cie nie pozarl? :evil_lol: Czy jakiegos rycerza-obronce mialas? :razz: Quote
Sara_i_Aris Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Cześć :calus: PositiveThought napisał(a):pokazuj szystkie, Ariska też :grins: fajnie, że dobrze się bawiłaś, odpoczęłaś trochę? Ariska na razie niet, bo nie chce usiąć przy butelce wody. Bawiłam się dobrze, odpoczęłam i... bolą mnie nogi :lol: W Dolinie Kościeliskiej zamiast potykać się jak wszyscy o kamienie, to ja o szyszki :lol: Martunia napisał(a):Witaj, Saruś! :hand: Ale musiało być fajnie na wycieczce. :cool3: O i jakie ładne zdjęcia z Krakowa. :) Czekamy na pozostałe zdjęcia oraz oczywiście na zdjęcia Ariska. :grins: Kraków ładne miasto, tylko mogłoby zabraknąć bryczek. Nie mogłabym tam mieszkać. Anusia & Alutka napisał(a):Hyhy Sarus smok Cie nie pozarl? :evil_lol: Czy jakiegos rycerza-obronce mialas? :razz: Nie pożarł :grins: Sama sobie poradziłam :lol: Quote
Martunia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 No ja coś o tym wiem, bo też w Krakowie byłam, dużo tych bryczek mają. :roll: Ale i tak tam mi się podobało. :) Masz zdjęcie ze Smokiem Wawelskim? :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Nie, zdjęć smokowi tym razem nie robiłam. Było za dużo dzieci, zresztą mam go z poprzednich lat. Nie chce mi się wstawiać zdjęć... Quote
Recommended Posts