Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj, Saruś. :loveu:
Ariskowi ślicznie wśród tych kwiatków. :loveu: I jak dumnie z tym sznureczkiem chodzi. ^^
Aaaa świnek! :loveu: Uwielbiam je. :cool3: Z mojego świnka też był niezły łakomczuch, cały czas jadł: jak nie siano, to karmę lub też jakieś warzywa, które dostarczały mu wiele witamin. No i oczywiście grubas był z niego niezły, pod koniec jego życia tylko zaczął chudnąć i trzeba było go uśpić. :placz:
Mizianko dla Ariska i świneczka. :loveu:

Posted

Ojjj ćwinia :loveu: Ja nigdy ćwini nie miałam .. kiedyś chomika posiadałam, ale pewnego dnia ugryzł mnie tak dotkliwie, ze znienawidziłam wszelakie gryzonie .. Tzn teraz juz mi przeszło ale nie wziełabym na ręce chyba takiego stworka :shake:

Dobry w piękne, słoneczne popołudnie :loveu:

Posted

Witamy... :calus:

...i się żegnamy na 5 dni :lol:

[quote name='Kasia']Cze Sara cze Aris :loveu:
Cześć Kasiu.

[quote name='Martunia']Witaj, Saruś. :loveu:
Ariskowi ślicznie wśród tych kwiatków. :loveu: I jak dumnie z tym sznureczkiem chodzi. ^^
Aaaa świnek! :loveu: Uwielbiam je. :cool3: Z mojego świnka też był niezły łakomczuch, cały czas jadł: jak nie siano, to karmę lub też jakieś warzywa, które dostarczały mu wiele witamin. No i oczywiście grubas był z niego niezły, pod koniec jego życia tylko zaczął chudnąć i trzeba było go uśpić. :placz:
Mizianko dla Ariska i świneczka. :loveu:
Świnka też już niedługo stanie się grubaską, jeśli nie przestanie jeść :shake:

[quote name='tigrunia']Ojjj ćwinia :loveu: Ja nigdy ćwini nie miałam .. kiedyś chomika posiadałam, ale pewnego dnia ugryzł mnie tak dotkliwie, ze znienawidziłam wszelakie gryzonie .. Tzn teraz juz mi przeszło ale nie wziełabym na ręce chyba takiego stworka :shake:

Ja miałam 2 chomiki :loveu: Pamiętam, że jak ugryzł mnie pierwszy chomik, to przez kilka miesięcy brałam go na ręce przez grube, wełniane rękawiczki :lol: Z natury to był bardzo spokojnym chomikiem, denerwował się tylko, jak zdejmowałam mu daszek z domku.

[quote name='PositiveThought']cze Saruś :grins:

u Ciebie tak kwiatowo tutaj :loveu: a prosiak strasznie simpatiko.
Cześć Atka.

Posted

tigrunia napisał(a):
Ojjj ćwinia :loveu: Ja nigdy ćwini nie miałam .. kiedyś chomika posiadałam, ale pewnego dnia ugryzł mnie tak dotkliwie, ze znienawidziłam wszelakie gryzonie .. Tzn teraz juz mi przeszło ale nie wziełabym na ręce chyba takiego stworka :shake:

Poznał się na Tobie :turn-l: :evil_lol:

Miłej wycieczki Sarka!

Posted

Przed chwilą wróciliśmy z działki. Aris uciekł mi przez bramkę do innego ogródka, bo usłyszał psa. Musiałam skakać jak głupia obok tej działki i machać mu ciastkami. Jak to dobrze, że ludzi nie było :lol:

[quote name='Kasia']Klasowa wycieczka, fanie :lol:
Pokażesz pokażesz...;)
Jak będziecie chcieli :cool3:

[quote name='tigrunia']Nio to miłego wypoczynku życzymy :cool3:
[quote name='madziasto4']Miłej wycieczki Sarka!
[quote name='Martunia']Śliczne Arisiątko. :loveu:
O to miłej wycieczki. :cool3: I też to Wrocławia jedziesz. :D
Miły będzie na pewno :loveu:

Wstawiam zdjęcia. Od razu mówię, że to pierwszy raz i zdjęcia kiepskie, bo muszę się jeszcze pouczyć.

Posted

Witaj, Saruś! :hand:
Ale musiało być fajnie na wycieczce. :cool3: O i jakie ładne zdjęcia z Krakowa. :)
Czekamy na pozostałe zdjęcia oraz oczywiście na zdjęcia Ariska. :grins:

Posted

Cześć :calus:

PositiveThought napisał(a):
pokazuj szystkie, Ariska też :grins:

fajnie, że dobrze się bawiłaś, odpoczęłaś trochę?

Ariska na razie niet, bo nie chce usiąć przy butelce wody.

Bawiłam się dobrze, odpoczęłam i... bolą mnie nogi :lol: W Dolinie Kościeliskiej zamiast potykać się jak wszyscy o kamienie, to ja o szyszki :lol:

Martunia napisał(a):
Witaj, Saruś! :hand:
Ale musiało być fajnie na wycieczce. :cool3: O i jakie ładne zdjęcia z Krakowa. :)
Czekamy na pozostałe zdjęcia oraz oczywiście na zdjęcia Ariska. :grins:

Kraków ładne miasto, tylko mogłoby zabraknąć bryczek. Nie mogłabym tam mieszkać.

Anusia & Alutka napisał(a):
Hyhy Sarus smok Cie nie pozarl? :evil_lol:
Czy jakiegos rycerza-obronce mialas? :razz:

Nie pożarł :grins: Sama sobie poradziłam :lol: