madziasto4 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ale mu gumeczka do języczka pasuje hihi:lol: Quote
Avaloth Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 cudny Aris:loveu::loveu: dawno mnie nie było.. ale ja tak mam :evil_lol: więcej fotek :eviltong: Quote
Pegaza Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 A Sara :pgdzie się zgubiła z Ariskiem? Quote
madziasto4 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Jak fajnie mi Dario odkopujesz syskie galeryjki:evil_lol: Tylko sobie wchodzę chyłkiem za Tobą i ślad pozostawiam :grins: Quote
Pegaza Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 taa to dawaj mi atke bo juz sil nie mam na suzkanie hehe Quote
Sara_i_Aris Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Cześć :calus: Była u was zima? U nas trwała tylko 3 dni, a dzisiaj już wiosna :-? Od razu chcę powiedzieć, że jeśli spuszczacie swoje psy na otwartym, niezabudowanym terenie, uważajcie na jastrzębie! W niedzielę było u nas bardzo dużo śniegu, więc pojechaliśmy z Arisem na pole. Skakał jak mały króliczek, nawet ubranko do połowy sobie zdjął :lol: Jak? Tego niestety nie wiem. Zrobiłabym zdjęcia, ale padał śnieg, a poza tym Aris szalał jak... szalony :lol: Nie wiem kto pierwszy zauważył jastrzębia, ale mama mi go pokazała. Od razu moją rekacją było: "Łapać Arisa!". Widocznie go zauważył, wziął za królika, bo krążył nad nami, do tego dość nisko :-o Arisa wsadziliśmy do samochodu, jastrząb jeszcze troszkę polatał, potem odleciał. Szczęście, że go nie porwał. Nawet gdyby złapał za kapturek, to Aris by wyleciał i nie mielibyśmy co po nim zbierać :-( [quote name='Kasia']A ten dalej męczy tą dykturkę (jak to moja babcia mówi) :loveu: :evil_lol: Cze Saro. Szkoda, ze nie będziecie w Promenadzie....liczylismy na masę fotek :oops: Tekturką bawił się tylko kilka dni. Chyba już mu się znudziła, bo nawet nie chce na nią spojrzeć :lol: Oglądaliśmy na WOT reportaż z Promenady. Z tego co tam pokazywali, to przeważały yorki wielkości Arisa, a nawet mniejsze :-o Nie żałuję aż tak bardzo, że mnie nie było. Wystarczyłby mi tylko zlot na Bemowie, ale czemu już go nie ma, buuu :-( [quote name='Anusia & Alutka']Kurde normalnie Coriniasta ino w innych kolorkach :loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_4507.jpg Aris trochę inny. [quote name='Pegaza']Cze Saro:p ten Aris to ma kolorki :loveu:a jęzorek tyci tyci... Kolorki mi się też podobają :loveu: Drugiego takiego yorka nie ma :lol: [quote name='Aga76']Fantastyczna różowa seria :loveu: Dziękuję. [quote name='koregra']Arisek ińszy taka wiewióreczka :loveu: To Corinka jest wiewióreczka, szczególnie z tymi swoimi uszkami. Cudowna :loveu: [quote name='madziasto4']Ale mu gumeczka do języczka pasuje hihi:lol: [quote name='chester07']cudny Aris:loveu::loveu: dawno mnie nie było.. ale ja tak mam :evil_lol: więcej fotek :eviltong: Dziękuję. [quote name='Pegaza']A Sara :pgdzie się zgubiła z Ariskiem? Jestem :grins: Quote
koregra Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): To Corinka jest wiewióreczka, szczególnie z tymi swoimi uszkami. Cudowna :loveu: Już nie ma takich :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Tak, na ptaki drapieżne trzeba uważać bardzo, znam przypadek taki, jak jastrząb porwał yorasa z polanki przy lesie :sad: Quote
tigrunia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Jejka.. tez słyszałam o takich przypadkach :shake: Dobrze,ze w porę zauważyliście ptaszora Quote
Pegaza Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Hejka Sara wpadłam z pozdrowieniami :p nono to by było jak taki jastrząb by porwał Ariska...:mad: Quote
Martunia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ojej, jak dobrze, że wcześniej zauważyliście tego ptaka. :-o Co to by było... :-( Cieszę się, że Ariskowi nic się nie stało. :) Quote
Sara_i_Aris Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Bry wieczór :calus: Wiecie, jakie domowe wagi są zakłamane? Ważyłam Arisa i wyszło mi 2,2 kg. U veta okazało, że tylko 1,9 kg :-( koregra napisał(a):Już nie ma takich :evil_lol: Kamilko, nie strasz mnie :x Co jej zrobiłaś z uszkami? madziasto4 napisał(a):Tak, na ptaki drapieżne trzeba uważać bardzo, znam przypadek taki, jak jastrząb porwał yorasa z polanki przy lesie :sad: tigrunia napisał(a):Jejka.. tez słyszałam o takich przypadkach :shake: Dobrze,ze w porę zauważyliście ptaszora Też znam takie przypadki. Pegaza napisał(a):Hejka Sara wpadłam z pozdrowieniami :p nono to by było jak taki jastrząb by porwał Ariska...:mad: flowerteen napisał(a):Ojej, jak dobrze, że wcześniej zauważyliście tego ptaka. :-o Co to by było... :-( Cieszę się, że Ariskowi nic się nie stało. :) Nie wiem nawet co bym zrobiła. Trzeba bardzo uważać na takie małe pieski. Quote
koregra Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Bry wieczór :calus: Wiecie, jakie domowe wagi są zakłamane? Ważyłam Arisa i wyszło mi 2,2 kg. U veta okazało, że tylko 1,9 kg :-( Kamilko, nie strasz mnie :x Co jej zrobiłaś z uszkami? To Arisek jak Corinka wielki :evil_lol: A uchole opitolone, jeszcze nie do końca bo wprawy nie mamy. To był nasz pierwszy raz:p Quote
tigrunia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 koregra napisał(a):To Arisek jak Corinka wielki :evil_lol: A uchole opitolone, jeszcze nie do końca bo wprawy nie mamy. To był nasz pierwszy raz:p No i jak Jessi :loveu: prawie .. 2 kg moje maleństwo ma :loveu: Quote
Kasia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Wpadamy, cześć mówimy i pozdrawiamy!!! Wielkiego małego Ariska :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Bry wieczór :calus: Dzisiaj na spacerze minęła nas pewna kobieta z dwójką synów. Tak oto przebiegała ich rozmowa: - Mamo, patrz jaki fajny piesek! - Faktycznie, śliczny. - To jest suczka. - Skąd wiesz? - Bo ma kokardkę. :evil_lol: Dodam, że w tym momencie Aris podniósł nogę. koregra napisał(a):To Arisek jak Corinka wielki :evil_lol: A uchole opitolone, jeszcze nie do końca bo wprawy nie mamy. To był nasz pierwszy raz:p tigrunia napisał(a):No i jak Jessi :loveu: prawie .. 2 kg moje maleństwo ma :loveu: Corinka jest dużo mniejsza, a Jessi... nawet nie wiem, ile ona ma wzrostu? :oops: Kasia napisał(a):Wpadamy, cześć mówimy i pozdrawiamy!!! Wielkiego małego Ariska :loveu: Cześć Kasiu. Quote
Aga76 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Bry wieczór :calus: Dzisiaj na spacerze minęła nas pewna kobieta z dwójką synów. Tak oto przebiegała ich rozmowa: - Mamo, patrz jaki fajny piesek! - Faktycznie, śliczny. - To jest suczka. - Skąd wiesz? - Bo ma kokardkę. :evil_lol: Dodam, że w tym momencie Aris podniósł nogę. :roflt: hihihi Cześć Saruś. Quote
tigrunia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Bry wieczór :calus: Dzisiaj na spacerze minęła nas pewna kobieta z dwójką synów. Tak oto przebiegała ich rozmowa: - Mamo, patrz jaki fajny piesek! - Faktycznie, śliczny. - To jest suczka. - Skąd wiesz? - Bo ma kokardkę. :evil_lol: Dodam, że w tym momencie Aris podniósł nogę. Corinka jest dużo mniejsza, a Jessi... nawet nie wiem, ile ona ma wzrostu? :oops: :evil_lol: I co ? Skapneło sie dziecko, ze to nie dziewczynka?? :evil_lol: Jessi ma 20 cm :loveu: Quote
Kasia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Rób mu supełki zamiast kokardek to moze wtedy ludziska zajarzą :p Dobry wieczór :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Cześć Sara, pozdrowienia dla suni :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 madziasto4 napisał(a):Cześć Sara, pozdrowienia dla suni :evil_lol: Oj łihihihihi :roflt: Czesc Sarus :loveu: Quote
Pegaza Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Wpadłam niedzielnie powiedziec dzien dobry:p Quote
Kasia_zg Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Cześć Saro :) Prześliczne foteczki Ariska:loveu: Jak dobrze że w pore zauważyliście jastrzebia naprawde trzeba uważać. U mojego TZ pare lat wcześniej jastrzab porwał szczeniaka biegajacego po podwórku nie było już ratunku.... Hihi historia z sunią jest nam dobrze znana Matrixa też mylą tym bardziej gdy mu sie założy czerwoną kokardke :) Pozdrawiamy ciepło:loveu: Quote
madziasto4 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Kasia mi odkopuje galeryjki:loveu::evil_lol: Cze Sarka :grins: Quote
Recommended Posts