Daga_i_Oskar Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Cześć Saruś :multi: Ślicznie Ariskowi w nowej fryzurce, zresztą ja wiedziałam z góry, ze będzie się w niej pieknie prezenotwał :loveu::loveu::loveu: Może identycznie jak Oskarcio obcięty nie jest, bo ma mniej ciałka, ale fryzurka jest b.zbliżona do Naszej :loveu: i jeszcze ten kubraczek niemalże identyczny jak ten co kupiła Oskarkowi - tylko kolorki inne hihih, super :lol: Quote
madziasto4 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Kocisko jak maskotka wygląda :loveu: Arisek pajacyk w ubranku:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Cześć :calus: Dzisiaj na dworzu jest tak przyjemnie, słoneczko grzeje, że grzechem byłoby nie wyjść na spacer :loveu: Aris przed chwilą skończył swój obiadek, teraz się wygrzewa na parapecie. Gorący jest jak mały piecyk :lol: [quote name='Aga76']Bardzo pysiowe to ubranko Ariska :loveu: Cześć Agusiu. Chłopięce :lol: Ubranko wpadło mi w oko od razu, martwiłam się tylko, czy dla Arisa będzie w sam raz. I jak się okazało, jest dla niego stworzone :loveu: [quote name='tigrunia']Ale ma fajowy sweterek :loveu: I z kaptulkiem :loveu: Cześć Beatko. To polarek. [quote name='Anusia & Alutka']Łiiiiii myslalam ze osobista Twoja pupa :evil_lol: Cześć Anusia. Ta też jest moja :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Saruś :multi: Ślicznie Ariskowi w nowej fryzurce, zresztą ja wiedziałam z góry, ze będzie się w niej pieknie prezenotwał :loveu::loveu::loveu: Może identycznie jak Oskarcio obcięty nie jest, bo ma mniej ciałka, ale fryzurka jest b.zbliżona do Naszej :loveu: i jeszcze ten kubraczek niemalże identyczny jak ten co kupiła Oskarkowi - tylko kolorki inne hihih, super :lol: Cześć Daguś. Identycznie to raczej nie da rady, bo każdy york jest inny i inaczej wygląda :lol: O, i ma innego fryzjera! Kubraczka Oskarkowego nie widziałam :hmmmm: Pamiętam, że coś wspominałaś, ale chyba zdjęć nie dawałaś. [quote name='madziasto4']Kocisko jak maskotka wygląda :loveu: Arisek pajacyk w ubranku:evil_lol: Cześć Madziu. Jak maskotka wyglądała przed cięciem, była taka puchata. Ale z persami to też kłopot jak z yorkami. Alka teraz jest obięta, bo znosiła kurz i potem prychała, kichała. Dokładnie tak samo codziennie o nim mówię :lol: Quote
Kasia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Cze Sara. Super fotki i dużo bardzo ich. A kotek najlepsiejszy :loveu: Taki puchacz!!! Quote
Kasia_zg Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Cześć Saruś :) Foteczki są przepiękne, fajnie Ariskowi jest teraz A kocica jest urocza uwielbiam tą rase Pozdrawiamy i ściskamy Was mocno:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Kasia']Cze Sara. Super fotki i dużo bardzo ich. A kotek najlepsiejszy :loveu: Taki puchacz!!! Cześć Kasiu. Alka była puchata za czasów swoich świetności, teraz jest obciachana, ale nadal mięciutka i milutka :loveu: [quote name='Kasia_zg']Cześć Saruś :) Foteczki są przepiękne, fajnie Ariskowi jest teraz A kocica jest urocza uwielbiam tą rase Pozdrawiamy i ściskamy Was mocno:loveu: Cześć Kasiu. Ja kocham persy :loveu: Są cudowne, a pyszczki mają jak misie :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Cześć :calus: Oceny w szkole mam już prawie wystawione, jeszcze muszę się poprawić z geografii i będzie luz :multi: Arisek dzielnie mi towarzyszy podczas nauki - oczywiście zapraszając mnie do zabawy :lol: PositiveThought napisał(a):Fryzurka świetna, odgapię chyba, tylko zapuścić się musimy bardziej.i główka tak ładnie zrobiona. cze Saruś, kiedy ferie masz? Cześć Atka. Dziękuję bardzo :loveu: Jako ostatnia - 11-22.02. Można powiedzieć, że ja już od 7, bo wtedy są egzaminy. Kasia napisał(a):Dobry S&A :loveu: Cześć Kasiu. Quote
Aga76 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Bardzo mu dobrze w tej kokardce :loveu: Cześć Saruś. Quote
madziasto4 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Jaka piękna, męska kokarda :loveu: Ale Was długo trzymają z wystawieniem ocen:crazyeye: Quote
Kasia_zg Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Cześć Saro :) Ślicznie Ariskowi w tej kokardce uroczy słodki przystojniacha :loveu: Pozdrawiam:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Cześć :calus: Aris dzisiaj rano źle się czuł :-( Po powrocie z rannego wyjścia zwymiotował mi dwa razy w pokoju żołtą pianą. Później już wszystko było ok, ale martwię się, żeby znowu nie zmizerniał. Mam nadzieję, że to było tylko chwilowe i już więcej się nie powtórzy. Aga76 napisał(a):Bardzo mu dobrze w tej kokardce :loveu: Cześć Saruś. Cześć Agusiu. W czerwonej chyba lepiej :lol: PositiveThought napisał(a):Saruś, u mnie semestr się skończył 18.01 :razz: Arisek jest słodki :loveu: wiem, że zawsze to piszę. Cześć Atka. Jeszcze masz ferie? madziasto4 napisał(a):Jaka piękna, męska kokarda :loveu: Ale Was długo trzymają z wystawieniem ocen:crazyeye: Cześć Madziu. Bo późno semestr kończymy. Kasia_zg napisał(a):Cześć Saro :) Ślicznie Ariskowi w tej kokardce uroczy słodki przystojniacha :loveu: Pozdrawiam:lol: Cześć Kasiu. Dziękuję bardzo :loveu: Kasia napisał(a):Dobry. Fajną ma tą mordkę Arisek :loveu: Cześć Kasiu. Mi się też podoba :lol: Ciągle bym go tylko całowała. My już się żegnamy i mówimy DOBRANOC :sleep2: Quote
Kasia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Jaki on cudnie gładki, błyszczący i swiecący na tym ostatnim zdjeciu :loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Kasia napisał(a):Jaki on cudnie gładki, błyszczący i swiecący na tym ostatnim zdjeciu :loveu::loveu: Tak tak tak booska fotka! Arisku, proszę nie chorować! Quote
koregra Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witaj Arisku prosze nie chorować i nie martwić Pańci Pozdrawiamy ;) Quote
Pegaza Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Cze Sara:p jee ale on się swieci jakich kosmetyków używasz? a kotek wasz bo sie pogubiłam.. ale oczeta to on faktycznie ma znaczy ona:evil_lol: Quote
Kasia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Trzymajta i Wy :loveu: http://www.paczekdlaciebie.pl/252178 Quote
Anusia & Alutka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Halo dobry! Arisek spiacy aniolek :loveu: Quote
Martunia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Witam. :cool3: Ahh, ta ostatnia fotka jest po prostu cudowna! :loveu::loveu::loveu: Oczywiście inne fotki są równie śliczne. :cool3: Quote
Magda Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Śliczne zdjęcia! Jak on się błyszczy - też jestem ciekawa jakich kosmetyków używacie:loveu: Ja właśnie chcę ściąć M podobnie, zostawię długi ogonek i portki, a główkę i grzbiecik opitolę:p Czekam na golarkę Quote
Sara_i_Aris Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Dobry wieczór :calus: Ale zachwalacie tę ostatnią fotkę :lol: Tak naprawdę to jest przeróbka, dokładniej mówiąc: bawiłam się filtrami w programie graficznym i wyszło mi takie coś. Na oryginale Arisek się tak nie świeci. Dario, kot nie jest nasz, tylko cioci. Wstawiam resztę zdjęć i jeśli czas mi pozwoli, odwiedzę wasze galerie. Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Prosze prosze, Sara nas tu przerobkami czestuje :razz: Podrasowany czy nie, Arisek i tak jest cudny :loveu: Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dobry :multi: Jejka .. on na prawde bosko wyglada w tej czarnej kokardce :loveu: Chyba sprawię taką Jessi :razz: Quote
Aga76 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Cześć Saruś :loveu: Wciąż wolę czarną kokardkę od czerwonej :p Quote
Recommended Posts