Dagusia1992 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 jaki śliczny pysio xD białe śliczne ząbulki xD Quote
Pegaza Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Cze Saro:p tu Aris jest całkiem podobny do Dagi Oskarka:loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/wrzesien/IMG_2691.jpg tylko palemke ma mniejszą:p pozdrowienia:p a chomiczek jak? Quote
Kasia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Zdjecia takiego przystojnego młodzieńca to mogłabym oglądać cały czas bez przerwy :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Witajcie! W końcu znalazłam chwilkę czasu, wczoraj w ogóle nie było mowy, żeby wejść na dłużej. Tyle lekcji i nauki :roll: Wstawię jeszcze tylko zdjęcia i lecę z Arisem na spacer. [quote name='flowerteen']Ślicznie wyszedł Aris :loveu: Ładnie uczesany :cool3: I ładne ząbeczki ;] Dziękujęmy :calus: [quote name='Dagusia1992']jaki śliczny pysio xD białe śliczne ząbulki xD Ząbki nie są wcale takie białe :lol: W najbliższym czasie wybieramy się do veta na usuwanie kamienia. [quote name='Pegaza']Cze Saro:p tu Aris jest całkiem podobny do Dagi Oskarka:loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/wrzesien/IMG_2691.jpg tylko palemke ma mniejszą:p pozdrowienia:p a chomiczek jak? Cześć Dario! Trochę... Oskarek ma białą bródkę, a Aris cały pysio ma złoty :loveu: Palemka zawsze była taka niesforna i leciała na boki :roll: [quote name='fidelek2']Zdjecia takiego przystojnego młodzieńca to mogłabym oglądać cały czas bez przerwy :loveu: Dziękuję :calus: Aż się zarumieniłam :oops: [quote name='PositiveThought']cześć Sara, ale masz zarośniętego kawalera... tulaski cieplutkie! :calus: Beatko :multi: W końcu wróciłaś :calus: Później wpadnę do Twojej galerii, o ile nie zapomnę :razz: Arisek zarośnięty jest strasznie. Przez parę godzin miałam dylemat czy go ostrzyc teraz, czy później. Postanowiłam, że na wiosnę pożegnamy się z długimi włoskami, tylko teraz u innego fryzjera :razz: Ulubiony chomik Ariska: Quote
Martunia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ale ślicznie fotki...:loveu::loveu: Ślicznie w tą włochatą piłeczką :cool3: A na jednym zdjęciu cudnie się popatrzył.. :loveu: Oka nie można oderwać od niego :eviltong: Quote
koregra Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Yorkie'] http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/wrzesien/IMG_2702.jpg No cundy jest :loveu: Kochana wiewióreczka;) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Czesć Saro :p[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]wypisz, wymaluj, toż to mój Oskar :lol::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Saruś szkoda, ze tak daleko mieszkacie, chciałabym kiedys chłopakow porownac ze sobą, oczywiście nie wzrostowo, bo Arisek to pod nogami Oskarka pewnie się przeczolga :evil_lol: ale pigmentacja wlosa jak dla mnie jest identyczna :loveu:[/FONT] Quote
Kasia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witaj Saro :lol: Śliczny ma ten rudziutki pysio Arisek :loveu: i faktycznie jest podobny bardzo do Oskarka :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='flowerteen']Ale ślicznie fotki...:loveu::loveu: Ślicznie w tą włochatą piłeczką :cool3: A na jednym zdjęciu cudnie się popatrzył.. :loveu: Oka nie można oderwać od niego :eviltong: Włochata piłeczka jest jego ulubioną. Oczywiście jedną z wielu... kauczukowe wszystkie pogubił, została mu tylko ta. Natomiast większymi piłkami się nie bawi, bo są za duże. [quote name='koregra']No cundy jest :loveu: Kochana wiewióreczka;) Cześć Kamilko! [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Czesć Saro :p[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]wypisz, wymaluj, toż to mój Oskar :lol::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Saruś szkoda, ze tak daleko mieszkacie, chciałabym kiedys chłopakow porownac ze sobą, oczywiście nie wzrostowo, bo Arisek to pod nogami Oskarka pewnie się przeczolga :evil_lol: ale pigmentacja wlosa jak dla mnie jest identyczna :loveu:[/FONT] Cześć Daguś! Arisek chyba byłby ciemniejszy (na pewno). Główka na szaro zaczęła mu się wybarwiać w wieku 5 miesięcy, a jeszcze w wieku 3 wyglądał jak mały szczeniak - cały czarny. Grzbiecik już gdzieniegdzie jest stalowy. Nie jestem pewna, czy się wybarwi do końca, czy już taki zostanie. [quote name='fidelek2']Witaj Saro :lol: Śliczny ma ten rudziutki pysio Arisek :loveu: i faktycznie jest podobny bardzo do Oskarka :lol: Cześc Kasiu! Dziękuję :calus: Ale jak już patrzy wprost, to nie jest podobny do Oskarka :eviltong: Quote
Martunia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 O jak ślicznie :loveu: Widać, że lubi bawić się tą piłką... :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Saruś - Arisek jak dla mne jest ciutke ciemniejszy na grzbieciku, aczkolwiek cięzko stwierdzić, bo to wszytsko zalezne jest od kąta padania światła. Jednakże zauważam, że struktura włosa na pysiu jest bardzo podobna, a więc włoski te pierwsze są bardzo łamliwe (są takie jakby przerywane) stąd mamy trudności z zapuszczeniem włosków nad oczkami i umieszczeniem ich w koczku. I wydaje mi się, że problemem będzie również zapuszczenie włosów do ziemi, bez papilotów i olejków to się nie obejdzie :shake: Chłopcy mają tak skonstruowany włos, że on rośnie do pewnego momentu, a później jakby się zatrzymuje i koniec kropka ... tak wyglądał Oskarek mając 20 m-cy... brakowało mu do Ziemi z 4 cm ale miałam wrażenie jakby włosy się zatrzymały i nie chciały już rosnąć[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]To wszystko jednak nie zmienia faktu, ze Arisek jest cudnym Yoreczkiem :loveu::loveu:[/FONT] Quote
madziasto4 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 fidelek2 napisał(a): Ja mam straszne obrzydzenie do dżdżownic! :mad: Jak tylko jakąś zobaczę po deszczu na chodniku czy obok jakiejś kałuży to jestem w stanie tak ją obejść, ze mogę nawet nadrobić pół kilometra drogi byle tylko jak najdalej od nich!!! Dzisiaj dziwczyna z klasy założyła się z drugą, że zje dżdżownicę....i zjadła :stupid: Poprosiła tylko o obmycie jej wodą, bo nie chciała mieć później ziemi między zębami :evil_lol: Fuj :lol: Cześć Sara:p Ależ Aris ma soczyste barwy:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='flowerteen']O jak ślicznie :loveu: Widać, że lubi bawić się tą piłką... :cool3: I to jak! [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Saruś - Arisek jak dla mne jest ciutke ciemniejszy na grzbieciku, aczkolwiek cięzko stwierdzić, bo to wszytsko zalezne jest od kąta padania światła. Jednakże zauważam, że struktura włosa na pysiu jest bardzo podobna, a więc włoski te pierwsze są bardzo łamliwe (są takie jakby przerywane) stąd mamy trudności z zapuszczeniem włosków nad oczkami i umieszczeniem ich w koczku. I wydaje mi się, że problemem będzie również zapuszczenie włosów do ziemi, bez papilotów i olejków to się nie obejdzie :shake: Chłopcy mają tak skonstruowany włos, że on rośnie do pewnego momentu, a później jakby się zatrzymuje i koniec kropka ... tak wyglądał Oskarek mając 20 m-cy... brakowało mu do Ziemi z 4 cm ale miałam wrażenie jakby włosy się zatrzymały i nie chciały już rosnąć[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]To wszystko jednak nie zmienia faktu, ze Arisek jest cudnym Yoreczkiem :loveu::loveu:[/FONT] Arisowi też tak jakby się zatrzymały... nie liczę na to, że będzie miał do ziemi i taką piękną szatę jak te wystawowe yorki. Nie zamierzam też wcierać w niego olejki, ani zakładać papiloty. Na wiosnę jedziemy do innego fryzjera, lepszego (YorkCentrum), może mi się wtedy spodoba? Nie wiem, ale warto spróbować. Teraz wszystko odrosło, tylko te uszy. Ta fryzjerka tak mu je wtedy wygoliła. Zamiast 1/3, to prawie całe: http://img98.imageshack.us/img98/7559/img0313zy7.jpg Tak wyglądał w dłuższych włoskach. Tu ma 8 miesięcy: http://img74.imageshack.us/img74/83/skanuj0017kh1.jpg A tu chyba rok...: http://img172.imageshack.us/img172/8983/img0045oy4.jpg [quote name='madziasto4']Dzisiaj dziwczyna z klasy założyła się z drugą, że zje dżdżownicę....i zjadła :stupid: Poprosiła tylko o obmycie jej wodą, bo nie chciała mieć później ziemi między zębami :evil_lol: Fuj :lol: Cześć Sara:p Ależ Aris ma soczyste barwy:loveu: Cześć Madziu! Hmm... takie osoby zawsze mnie dziwią. Nigdy bym się nie założyła o coś takiego. Złotko :loveu: Jedno jądro ma, ale takie maleńkie jak ziarnko groszku. Drugie takie same jest w kanale pachwinowym... Quote
Pegaza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Hej:p ile razy Aris te schody pokonuje w domu?:lol: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/wrzesien/IMG_2761.jpg wysportowany chłopak nie to co moje:p jedna noszona a druga ledwo wchodzi:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Yorkie'] Arisowi też tak jakby się zatrzymały... nie liczę na to, że będzie miał do ziemi i taką piękną szatę jak te wystawowe yorki. Nie zamierzam też wcierać w niego olejki, ani zakładać papiloty. Na wiosnę jedziemy do innego fryzjera, lepszego (YorkCentrum), może mi się wtedy spodoba? Nie wiem, ale warto spróbować. Teraz wszystko odrosło, tylko te uszy. Ta fryzjerka tak mu je wtedy wygoliła. Zamiast 1/3, to prawie całe: http://img98.imageshack.us/img98/7559/img0313zy7.jpg Tak wyglądał w dłuższych włoskach. Tu ma 8 miesięcy: http://img74.imageshack.us/img74/83/skanuj0017kh1.jpg A tu chyba rok...: http://img172.imageshack.us/img172/8983/img0045oy4.jpg [FONT=Comic Sans MS]Ja własnie dlatego zdecydowałam się obciąć Oskarutkowi włoski bo chciałam albo do ziemi, albo ... nie wytrzymałam i jest łysolek i nic,a nic nie żałuję tej decyzji :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Arisek ślicznie wyglądał obciety, ale uszka rzeczywiście mu ciachnęła chyba z rozpędu hihi. Moja poprzednia fryzjerka też nam z początku goliła 1/2 ucha i na okragło je robiła, teraz już uszka mamy Yorkowe, czyli 1/3 wygolona, do szpica :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
madziasto4 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 A ja będę miała w domku i Torkową sportową fryzurkę bez kitki i Masterkowe zapuszczone włoski z kiteczką :grins: Quote
Pegaza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 ojojoj się chwali chwalipięta:evil_lol: Madzia no ba se wymysliłaś bo masz dwa do wyboru:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='Pegaza']Hej:p ile razy Aris te schody pokonuje w domu?:lol: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/wrzesien/IMG_2761.jpg wysportowany chłopak nie to co moje:p jedna noszona a druga ledwo wchodzi:evil_lol: Oj, dużo razy :lol: Już od małego po nich wchodził. Nie było mowy, żeby mnie opuścił ani na krok. Najczęściej wszyscy siedzimy na dole w salonie, zaś pokój mam na górze i kiedy tylko do niego idę, Aris obowiązkowo za mną :loveu: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Ja własnie dlatego zdecydowałam się obciąć Oskarutkowi włoski bo chciałam albo do ziemi, albo ... nie wytrzymałam i jest łysolek i nic,a nic nie żałuję tej decyzji :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Arisek ślicznie wyglądał obciety, ale uszka rzeczywiście mu ciachnęła chyba z rozpędu hihi. Moja poprzednia fryzjerka też nam z początku goliła 1/2 ucha i na okragło je robiła, teraz już uszka mamy Yorkowe, czyli 1/3 wygolona, do szpica :loveu:[/FONT] Tylko, że szyję miał wygoloną tak jak teraz Oskarek, a włosy na tułowiu miały z 3-4 cm. Nie za ładnie to wyglądało :shake: Jak już goliła, to mogła całego. Wspomnę jeszcze, że zaprowadziłam go tam tylko na podcięcie końcówek. Teraz się śmieję, że Aris wyglądał wtedy jak pulpet z szyją żyrafy :lol: Poza tym... u mnie w mieście na 5 fryzjerów był tylko jeden dobry. Niestety, to była kobieta, i jak to bywa, zaszła w ciążę. Aris był wtedy umówiony u niej, ale nie doczekał się swojej kolejki. [quote name='madziasto4']A ja będę miała w domku i Torkową sportową fryzurkę bez kitki i Masterkowe zapuszczone włoski z kiteczką :grins: No i dobrze. Torek ładnie wygląda w króciutkich włoskach, a Masterek w obydwu ślicznie :loveu: [quote name='Pegaza']ojojoj się chwali chwalipięta:evil_lol: Madzia no ba se wymysliłaś bo masz dwa do wyboru:evil_lol: No właśnie, oj bu :-( Ja muszę to, albo to... [quote name='flowerteen']O jakie śliczne fotki :cool3: Cześć Marto! Quote
Kasia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 madziasto4 napisał(a): Dzisiaj dziwczyna z klasy założyła się z drugą, że zje dżdżownicę....i zjadła :stupid: Poprosiła tylko o obmycie jej wodą, bo nie chciała mieć później ziemi między zębami :evil_lol: Fuj :lol: Ja pikolę! Mają dziewczyny pomysły! :shake: A o co sie założyły? Warto było zjeść to ochydztwo? :evil_lol: Cześć Saruś :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 fidelek2 napisał(a):Ja pikolę! Mają dziewczyny pomysły! :shake: A o co sie założyły? Warto było zjeść to ochydztwo? :evil_lol: O piwo :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='PositiveThought']Sara, znam ten ból. ja też chcę mieć dwa pychole! :placz: Łączmy się w cierpieniu :-( [quote name='fidelek2']Cześć Saruś :loveu: Cześć Kasiu! Quote
Martunia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Witaj :multi: Cudne fotki śpiącego Ariska :loveu: Ładna kokardka :cool3: Quote
Recommended Posts