Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daguś,
koczka uczesałam mu tylko raz, akurat po kąpieli, kiedy miał taki sliczny włos :loveu: Co zresztą widać na zdjęciach. Później, jak mu zdjęłam gumkę, miał takiego śmiesznego zawijasa na główce :lol:
Też lubię zdjęcia kilku yorków, ale trudno je wszystkie razem uchwycić. Prawdziwe teriery :loveu:

Madziu (od Mikiego),
to chyba Twój szczęsliwy dzień :loveu:

Madziu Torkowo-Masterkowa,
nie chciał pozować na stojąco i położył się. A że był dopiero wysuszony, to i włos ma śliczny :loveu:

Pati,
bo ja to zawsze wszystko robię na odwrót. Wszyscy strzyżą swoje yorki, a ja zapuszczam mu włos :lol:

Aguś, Dario, Kasiu Fidelkowa, Kasiu od Matusia,
dziękuję za miłe słowa :loveu:

Wczoraj przyszło nowe ubranko dla Ariska z House York. Tak mi się spodobało, że musiałam zrobić zdjęcia :loveu: Teraz tylko wyczekiwać zimy...

Posted

Kinga,
wygląda jak babuleńka :lol:

Kasiu,
teraz to ja już chcę zimę, żeby zakładać Ariskowi ubranko :evil_lol: A lato... niech szybko mija :diabloti:

Agniesko,
był jeszcze niebiesko-różowy (akurat niedostępny), ale i tak wolałam ten :loveu: Żeby Aris się nie wstydził :cool3:

Daguś,
dziękuję :loveu:

Posted

Przed chwilą co wróciłam z wycieczki rowerowej. Nowe zdjęcia Ariska już są, najpierw dam te z działki, potem ze spotkania z kolegą jamnikiem, Spikem.

Kasiu,
koniecznie z niebieską gumką/kokardką :lol:

Posted

[quote name='Dagusia1992']śliczny kombinezon xD i niebieska kokardka xD cudne fotki;*
Dziękuję :loveu:

[quote name='Pegaza']Helo Sara
piękne fotki w kombinezoniku
http://img223.imageshack.us/img223/7703/img1949bx8.jpg
kokardka niebieska tez fajna
miłej niedzieli
Cześć Dario!

[quote name='Aga76']Świetne fotencje
Dziękuję :loveu:

[quote name='fidelek2']Nie mam takowej...:placz:
muszę iść zakupić...;)
Uuuu...

Zamazane, ale śmieszne :lol:

Posted

[quote name='fidelek2']Świetny baner :loveu:

Jutro idę zakupić niebieską kokardkę :razz: :loveu:
Dziękuję. Mi nie podoba się za bardzo, ale nie spodziewam się po sobie czegoś lepszego.

Niebieski... mój ulubiony kolor :loveu:

[quote name='PositiveThought']hej Saro, ja się tylko pokazuje, na momencik, te fotki, które widzę są śliczne, do napisania!
Cześć Beatko!
I znowu wyjechałaś, jesteś bee :-( Tęsknimy za Tobą i Aidusiem, a tu nam taki numer wykręcasz.

[quote name='Pegaza']Dzień dobry:p
widze nowy banerek
proszącego Ariska:p

http://img214.imageshack.us/img214/6796/img1971lb5.jpg
i doope jamnika:evil_lol:
http://img508.imageshack.us/img508/2156/img1980ri2.jpg
Cześć Dario!
Zaraz dam inne zdjęcia z jamnikiem, musiałam je robić z odległości, bo inaczej nie uchwyciłabym ich razem :oops:

[quote name='fidelek2']Cześć Saro!!!

Jak mijają gorkie dni? ;)
Ja już pomału wymiękam...chyba chcę troszkę chłodziku :p
Cześć Kasiu!

Jak na razie nie narzekam, bo byłam w Mikołajkach na basenach (hotel Gołębiewski), więc dla ochłody można było się popluskać w basenach. Za to u mnie w mieście straszny zaduch. I pomyśleć, że ja chcę mieszkać w Warszawie. Teraz marzy mi się deszcz, ale nie taka pogoda jak wcześniej, tylko ponad 25 stop., troszke mżawki na lepsze powietrze i będzie jak w raju :loveu:

[quote name='Anusia & Alutka']Dotarlysmy i tu :loveu:
Arisek sliczna kuleczka rudziutka :loveu:
Tylko ta jego minka w kombinezonie niezbyt zadowolona...
Moze to dlatego ze na zewnatrz jest 35 stopni :hmmmm:
:eviltong:
Anusiu, co za niespodzianka :multi:
Aris stwarza niepotrzebne problemy :evil_lol: Zero wyobraźni, ja w tym momencie widziałam już śnieg!

Posted

Witaj Saro :)
Przepraszam że nie odwiedzam Was codziennie ale ostatnio zalatana bardzo jestem a dziś jeszcze kłopoty z Matusiem ehhh...
Foteczki jak zwykle cudne fajnie Arisek wyglada razem z tym jamniczkiem:loveu:
Ślemy Wam mocne tulaski :calus:

Posted

Hej Saro :)
Coś często mnie tu nie ma na forum... Muszę być częściej! :) Tym bardziej, że coraz więcej fotek Ariska widzę :loveu: Jeju... jaki on uroczy :loveu: Z jego kolegą ^^ Piękne te fotki :D
Pozdrowienia dla Was! :*