Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4']Możesz wstawić więcej, ale w oddzielnych postach :p
Delma, jak ta margaryna :lol:
Przez te wakacje już wcale nie myślę :splat: Ale i tak bym nie zdążyła wstawić, bo Aris to zawsze taki domagający jest, kiedy: siedzę na komputerze, rozmawiam przez telefon, uczę się. Psina moja kochana dba o mnie jak nikt inny :loveu:
A Krecik jest kret :lol:

[quote name='Pinczerek-Jacky']Hihi jaka Arisek ma minke :loveu:
Wiatr tak mocno dmuchał, że Aris nie miał tyle siły, żeby głowę przekręcić w moją stronę :lol:

[quote name='PositiveThought']czeeść, to dobrze, ze masz się lepiej :calus:

świetne psiaki (;

Aris jak przedziera się przez wiatr :loveu: dzielny i mężny :loveu:
Cześć Atka!
Za tydzień już powinno wszystko być dobrze :multi:

W Kreciku mi się podoba ogonek :loveu: Brązowy, a ciałko całe czarne. Delma ma tylko jedno zdjęcie, bo schowała się do budy... czyżby wystraszyła się Ariska?

Pokonał żywioł, który mógł sprawić, że poleciałby daleko, daleko, jak wykałaczka :lol:

[quote name='Magda_Miki']Hej Saruś!
To super, że z palcem lepiej. Wystraszyłaś się pewnie:roll:

Dobrze sobie czasami zrobić przerwę od dogo:loveu: Ja też chyba wezmę urlop:cool3:
Cześć Madziu!
Oj tak. Myślałam, że już znowu będę miała rękę w gipsie, a nie chciałam mieć go na wakacje. Ulżyło mi, jak tylko lekarz nakazał bandaż :multi:

Madziu, no coś ty! Teraz jesteś modem, musisz dbać o sprawiedliwość i porządek na Yorkach, a także na innych tematach. Nie możesz sobie ot tak, odejść :obrazic:
A tak na marginesie, to jak już się zrobi wolne od dogomanii, to nie chce się już wracać. Przeraża już sama myśl, ile tam jest zaległości :evil_lol:

[quote name='Aga76']Cześć Saro :calus:

żeby na Ariska tak mówić, no no no :-x
Cześć Agusiu!

Na jakiego Ariska? Ja tam żadnego Ariska nie widzę :hmmmm: :evil_lol:

[quote name='fidelek2']Cześć Saro :lol:

Wpadlismy się przywitać i życzyć udanego i przyjemnego dzionka
Witaj Kasiu!

Posted

Dziewczyny nie przejmujcie się. Jak ładnie poprosicie to zamknę cały dział Foto Blogów:evil_lol::evil_lol: Specjalnie dla Was, żebyście nie miały zaległości:diabloti:

Posted

Witajcie w ten ponury dzień!
Taka pogoda, że nic się nie chce robić, tylko spać. Ale nie mogę, bo 2 domy dalej budują nowy dom, który razi mnie w oczy. Taki okropny pomarańczowy i za każdym razem jak patrzę przez okno, to mi się robi niedobrze. W niczym nie dorównuje morelce naszego domu :lol: Od 6:00 rano do 21:00 w nocy hałas niesamowity.
Zimno jest, nie mam co robić i z nudów ścięłam sobie grzywkę. Teraz mam wyrzuty sumienia :modla: Miałam ją zapuścić, ale tak mnie drażniła, że moje drugie ja jest nieobliczalne. Ale to i tak nic z przyklejaniem taśmy samoprzylepnej do pyszczka Arisa :diabloti: Chciałam go nauczyć wstydź się. Co ta nuda potrafi z człowiekiem zrobić.

Ewa, oj tak. Jeszcze niedawno Aris wyglądał jak szczeniaczek, teraz już grzbiecik mu się prawie przebarwił, włoski odrosły, stał się prawdziwym mężczyzną :multi:

Beatko, nie zazdroszczę. Tyle nadrabiania, ale nie martw się, wakacje są więc zdążysz.

Magda, dobry pomysł :diabloti: Ale zamknij dopiero wtedy, kiedy słonko wyjrzy :evil_lol:

Kinguś, plany na wakacje będą, kiedy słonko bedzie. Teraz siedzę non stop w domu i tylko z Arisem przejdę się do szkoły i z powrotem na krótki spacerek. Muszę się dowiedzieć, jakie bedziemy mieli mundurki za rok :mdleje:

Posted

Cześć Atka!
U mnie się teraz trochę rozpogodziło, chmury sobie poszły, nawet Aris wstał z łóżka :lol:

Ja miałam odkurzać, ale moja mama gdzieś poszła... miała wytrzepać okrycia i zdjąć zasłony. Coś mi się zdaje, że znowu bedzie z tym odwlekała :evil_lol:

Mundurki są bee :shake: U nas w mieście żadna szkoła nie ma mundurków, dopiero od następnego roku podstawówki i gimnazja. Tylko rok się będę męczyła, potem LO i znowu normalne ubranie :multi:
A ty chodzisz do prywatnej szkoły? Bo mundurki mi się zawsze z nimi kojarzyły :lol:

Posted

Cześć Saruś :multi:

Nadrobiłam zaległosci z ostatniej strony, dobrze, ze z paluszkiem nie jest tak źle jak myślałaś, pewnie już dochodzi do siebie i z dnia na dzień jest sprawniejszy,co?

Arisek slodziaszek i ilu kumpli u rodzinki ma, aż milo popatrzeć. Kurcze nie podobaja mi sie te zmiany z tym, że 5 zdjęć w 1 poście można dać no i nie można cytować zdjęć, ale skoro tak jest lepiej dla dogo to do wszytskiego trzeba się przyzwyczaić :lol:

Tak mówicie o tych urlopach na dgm, ja to jak gdzieś wyjeżdżam na wakacje, to praktycznie w ogóle nie mam dostepu do kompa i jakoś wcale mi tego nie brakuje ... czasami dłuższy odpoczynek jest wskazany hihi :lol:

Posted

Cześć Daguś!

Teraz już z palcem o wiele lepiej, opuchlizna i siniec zniknęły, jeszcze tylko te pękniecie musi się zrosnąć, żebym mogła rekę zginac w pięść.

Ja czasami mam, ale już bez Internetu i jakoś nie lubię siedzieć tak długo, bo nie mam co robić. A wolne od komputera zawsze jest lepsze ;)

Posted

Wstawiłabym swoje zdjęcie z grzywką, ale uznałam, że mi nie wyszło i usunęłam :evil_lol: Musi mi ktoś zrobic, bo do samowyzwalacza nie mogę się ustawić.
Wiecie, jak teraz u mnie ciepło się zrobiło? Wyszłam sobie z Ariskiem na spacer, naprzeciwko (po drugiej stronie ulicy) jest festyn, ale nie chce mi się tam iść. Nie widzę nikogo znajomego, a i Aris się boi tych wszystkich ludzi i wrzasków :shake:

Beatka, nierejonowa to jaka? Bo ja się nie znam :lol:

Posted

No jasne, że chce mi się czytać :loveu:
Aż Ci zazdroszczę takiej szkoły. U nas nie ma czegoś takiego, jedynie Gimnazjum Klasyczne (prywatne), oczywiście płatne, gdzie uczą modlić się po łacinie :roll: I takie tam duperelki.
Ale co ja będę porównywała Ostrołękę do Szczecina :mdleje:

U mnie w gimnazjum kujonami są klasy profilowane i wyjątkowo z mojego rocznika moja klasa :-? Ale to nie moja z podstawówki, tylko to miała być inna klasa profilowana, którą rozwiązano, bo nie było idealnego wychowawcy :roll: Głupota :shake:

No ale chciałabym chodzić do takiego co Ty, zwłaszcza że jestem realistką i mi zależy na nauce oraz wykształceniu. Z referatu na ten temat dostałam 6 :multi:

Posted

To trochę dziwna ta rejonówka... u nas są zakazy, nakazy, zero komórek, MP3, żadnych cenny rzeczy. Jedynym problemem są tylko papierosy, ciągle palą w łazienkach, więc omijam je szerokim łukiem. A tak to wszędzie kamery, inspekcje (identyfikatorów i numerków).
Właśnie się dowiedziełam, że cena mundurków w naszym gimnazjum jest zależna od dochodu pieniężnego na 1 osobę :shake: Za to w gim mojej koleżanki od wzrostu. To się robi coraz bardziej śmieszniejsze.

Ale dobra, są wakacje, więc nie myślmy już o szkole :multi:

Posted

Czeee psysłam seee

Saruś, cieszę się, że znów jesteś obecna na dogo, uważaj na wszystkie swoje członki i nie zaprzyjaźniaj się już więcej z panem gipsem, nawet nie próbuj. I bardzo dobrze, że z palcem ci nie wyszło gipsowanie. Pozdrawiamy gwiaździście. Dobranoc.

Posted

Witaj Saro!!
Przeczytałam wszystko i ciesze sie że z palcem to nic takiego az poważnego,ale napewno ból był straszny :( dobrze że ominoł Cie gips bo nie fajnie by wtedy było.
Fotki psiaków swietne!!
Wymiziaj słodkiego Ariska odemnie:loveu:
Pozdrowionka dla Ciebie i dobrej nocki :lol: :calus:

Posted

Agusiu, teraz na pewno będę uważała. Dopóki nie będzie na dworzu ciepło, to na dogo będę, owszem. Potem jadę nad morze, ale nie wiem dokładnie którego, bo to zależy od pogody.

Kasiu, ból był okropny, zwłaszcza kiedy próbowałam zgiąć palca. Ale teraz już wszystko (prawie) dobrze :loveu:

Posted

Witaj Saro!!
Ojej ojej piekne foteczki Arisek z dwie kiteczkami wyglada zniewalająco Wszystkie focie fantastyczne piekną ma tą bandamke i do pysia mu wniej :)
Milusiego dzionka Wam życzymy i tulaski przesyłamy

Posted

Witajcie!
Dzisiaj od rana jestem zalatana. Najpierw byłam u okulisty na zbadaniu wzroku (poprawił mi się :multi: ), potem na poczcie zapłacić przelewem za nowe ubranko dla Ariska. I tak chodziłam tu i tam, oczywiście z psiulkiem. Jak tylko przyszliśmy do domku, od razu padł na kanapę plackiem :lol: Niedawno byłam z nim na spacerku, przed chwilą zjadł obiadek i teraz śpiocha. Widocznie gorąco mu, bo na podłodze. I jeszcze oznajmiam, że u nas świeci słonko, jest ponad 25 stop. :multi: Za 1,5 godz. jestem umówiona z przyjaciółmi na rower, a jeszcze czeka mnie sprzątanie. Nie wiem jak się wyrobię, bo po obiedzie boli mnie brzuch :-( Chyba wezmę przykład z Ariska i tez sobie pośpiocham :loveu: A sprzątanie... :hmmmm: Rodzice i tak dzisiaj idą na imprezkę, więc mam jeszcze czas. Noc jest młoda :diabloti:

Aguś, Kinguś, Kasiu, cieszę się, że fotki się podobają, chociaż niektóre to są okropne. Coś mi się z aparatem dzieje, bo na zoomie nie mogę ustawić odpowiedniej ostrości, a Aris nie będzie czekał, aż mu zrobię zdjęcie :roll: