Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie!
Od wczoraj okropnie się czuję i ciągle mnie mdli. Całą noc z soboty na niedzielę nie spałam, co pół godziny wymiotowywałam. Teraz jest mi troszkę lepiej, a;e i tak pewnie niedługo zwrócę to wszystko, co zjadłam i wypiłam. Do szkoły dzisiaj nie poszłam, jutro pewnie też nie pójdę, bo nie mam aż tyle sił, żeby się na jutro nauczyć na sprawdziany i kartkówki. Boli mnie żołądek i wszystko, bo ciągłe wymioty potrafią człowieka nieźle wymęczyć.

Aris ma się dobrze, od 2 dni nie jest czesany, bo od tych wszystkich preparatów od uszu, oczu i kołtunów robi mi się niedobrze. Teraz sobie śpi. Nic nowego się u niego nie działo... W sobotę jedziemy do Warszawy i próbuję namówić rodziców, aby wziąć Arisa do CH Arkadia. Na promenadzie yorków wytrzymał, a nie chcę go zostawiać samego. Oczywiście jak mi się polepszy, bo inaczej to i ja nie pojadę...

[quote name='Patikujek_Zabrze']Mojemu Baksymilianowi też brakuje pewnych części ciała:evil_lol:
I na pewno nie przyjdzie mi kiedyś wniosek o płacenie alimentów:evil_lol:
I to jest wygodne zarówno dla nas :multi: Jak i dla suczek, które nie mają w planach dzieciarni :evil_lol:

[quote name='PositiveThought']to spojrzenie jest rozbrajające... :loveu:

jakby prosił o żarcie :cool3:

kto chce spróbować?
na pewno Aidi :lol: on lubi takie ten...
Chyba nic nie umknie Twojej uwadze... trzymałam w ręku psie ciasteczko :lol:

Aidi? Sugerujesz, że Aris ten tego? :obrazic: Na dzieci to on chyba nie ma co liczyć :siara: Że niby on by miał je mieć... [SIZE=2]A zresztą... Aris też lubi takie tam, niezależnie od płci :evil_lol:

[quote name='Anusia & Alutka']Czyli są ale jakoby ich nie było ;)
A już myślałam, że amputowałaś Ariskowi...
Widać Ala ma jakieś ciągoty do takich... niekompletnych facetów.
Kurka, ma moja dama, mimo wszystko, dobry gust :razz: bo Arisek piękny kawaler.
I te oczy...

Saro, co ja bym dała za takie bezstresowe zycie....
Nie, nie było potrzeby amputować, zresztą one są takie niewidoczne, że co to by była za różnica :evil_lol:
Zgodzę się z tym, że Alutka ma dobry gust. Bo kot Borys to też śliczny kawaler :loveu: Tylko że... koci :oops:

Marzenia mogą się spełnić. Jak nie te ludzkie, to psie.

[quote name='Pinczerek-Jacky']Ach to spojrzenie i jeszcze z jezyczkiem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
:loveu: :eviltong:

[quote name='fidelek2']Dzień dobry Saro :lol:

Jak się miewacie z Ariskiem?
Dzień dobry Kasiu!

Opisane wyżej...

Posted

Dagusia1992 napisał(a):
śliczne focie :D to piłeczka pingpongowa czy papierek?:P

Piłeczka ping-pongowa :evil_lol: Trochę niewyraźnie widać, bo zdjęcia zawsze robię z lampą :roll:

Posted

A co to za minkę Arisek zrobił? Czyżby był dumny z tego, że rozprawił sie z piłkeczką, która teraz nie wygląda jak piłeczka? :p :p

P.S. Uwielbiam Go oglądać :loveu:

Posted

[quote name='fidelek2']A co to za minkę Arisek zrobił? Czyżby był dumny z tego, że rozprawił sie z piłkeczką, która teraz nie wygląda jak piłeczka? :p :p

P.S. Uwielbiam Go oglądać :loveu:
Chyba raczej z dumny z tego, że udało mu się ją mi ukraść :evil_lol: Ale jak już ją wziął i popatrzył tymi oczętami, to aż żal mi było mu ją zabierać. Cały urok yorków :loveu:

:oops:

Posted

[quote name='Yorkie']
Chyba raczej z dumny z tego, że udało mu się ją mi ukraść :evil_lol: Ale jak już ją wziął i popatrzył tymi oczętami, to aż żal mi było mu ją zabierać. Cały urok yorków :loveu:

Ojjj tak!!! To prawda!!! :loveu:

Posted

w końcu dotarłam!
jejku! zakofffałam sie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
:bigcool:

Posted

[quote name='fidelek2']Ojjj tak!!! To prawda!!! :loveu:
Potrafią czarować, aż trudno się im oprzeć :evil_lol:

[quote name='Asia&Misia']w końcu dotarłam!
jejku! zakofffałam sie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
:bigcool:
Cieszymy się razem z Ariskiem :sweetCyb:

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Witaj Saruś,[/FONT]
[FONT=Georgia]szybkiego powrotu do zdrowia [/FONT]:glaszcze:

[FONT=Georgia]Słodziaczek - przystojniaczek[/FONT] :kiss_2:
Dziękuję Agusiu :calus:

:B-fly:

Posted

AlKil napisał(a):
Witam się szybciutko i pędzę dalej...:loveu:

Szybciutkie witanko!
Ojć, a ile ja dzisiaj miałam nadrabiania :mdleje: Nadrobiłam tylko galerie, yorki innym razem...

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Oh jak sie rozmazyl hihi :loveu: :loveu: :loveu:

:loveu:

PositiveThought napisał(a):
pan i władca wszystkich piłeczek pingpongowych na tym świecie! nikt nie odbierze mu teraz władzy! mwa ha ha mwa ha ha mwa ha ha ha ha ha ha!

ja dziś też zatruta. miałam nie iść do szkoły, ale nie wiem, czy chcę potem wszystko zaliczać... zobaczymy jeszcze.

Twoje komentarze zawsze poprawiają mi humor :loveu:

Ja wolałabym iść do szkoły, bo właśnie nadrabianie zaległości, i to na koniec roku, jest okropne. Ale nie mam sił, aby cokolwiek zapamiętać. Czytałam nawet książkę, ale co parę zdań nie wiedziałam, o co chodzi.

Posted

Hej! Witamy:multi:

Ale choróbsko złośliwe:mad: Też to przechodziłam w lutym, ale dostałam zastrzyk i przeszło. Wole, żeby to się już nigdy więcej nie powtórzyło:shake:

Piękna czerwona kokardeczka na jeszcze piękniejszym pycholku:loveu:

Życzymy zdrówka

Posted

a jak tak z innej beczki, o co chodzi z tym chorbskiem, co jest jego powodem? co to znowu jakis wirus? moja kolezanka wlasnie teraz to ma, wymioty bole brzucha itd. i sie zastanawiamy o co tutaj chodzi zwlaszcza ze i inni to zaczynaja miec??

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hej! Witamy:multi:

Ale choróbsko złośliwe:mad: Też to przechodziłam w lutym, ale dostałam zastrzyk i przeszło. Wole, żeby to się już nigdy więcej nie powtórzyło:shake:

Piękna czerwona kokardeczka na jeszcze piękniejszym pycholku:loveu:

Życzymy zdrówka
Witaj Madziu!

A ja nie szłam do lekarza... no ale jakoś to przeżyłam :lol:

:loveu:

Dziękuję :calus:

[quote name='fidelek2']Witaj Saro :lol:
Jak samopoczucie? Lepiej?
[quote name='Pegaza']Witaj Saro co tam u Ciebie juz z zdrowiem lepiej?

Arsisek jak zwykle elegancik:loveu:

'pingwinek= napisał(a):
;5768436']a jak tak z innej beczki, o co chodzi z tym chorbskiem, co jest jego powodem? co to znowu jakis wirus? moja kolezanka wlasnie teraz to ma, wymioty bole brzucha itd. i sie zastanawiamy o co tutaj chodzi zwlaszcza ze i inni to zaczynaja miec??

[quote name='Dagusia1992']no właśnie jak tam ze zdrówkiem? xD
Czuję się już lepiej, dziękuję :loveu: Jeszcze tylko czasami jak wstanę kręci mi się w głowie i nie próbuję jeść nic, co mogłoby mi znów zaszkodzić. Niedawno miałam chory żołądek i łatwo jest znowu go sobie 'popuć' :roll:
Elu, chyba raczej panuje jakiś wirus, bo parę moich koleżanek też było chorych, u mnie w rodzinie też nie obyło się bez paru nowych przypadków. Ja miałam tylko wymioty, moja ciocia wymioty i biegunkę, nie zazdroszczę :roll:

[quote name='fidelek2']Wpadliśmy się przywitać :multi: i przesłać głaski dla Ariska :loveu:
Dziękuję za pamięć :loveu: :calus: My także z Ariskiem przesyłamy wielkiego całusa dla fidelkowej rodzinki :buzi:

Posted

Yorkie napisał(a):
Bo to uwielbia :loveu: To była puszka Shiny Dog: Tuńczyk i ryż (chyba... nie umiem niemieckiego :oops: )

Nie przejmuj sie ja tez :oops: :D:D
Dla ludzi jest tez jakas salatka z tunczykiem i ryzem :D:D