Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie!
Aris jest chyba znowu chory, bo zauważyłam na dywanie żółtą plamę wymiocin :-( Czasami tak wymiotuje, ale teraz to już aż za często! Nie wiem, zobaczę czy do jutra mu się poprawi, a jak nie, to pójdziemy do veta :shake:
[quote name='Dagusia1992']też miałam kiedyś chomiczka ale nie pamiętam go dokładnie...
Ja mojego wcześniejszego pamiętam, nie wiem czy go kiedyś zapomnę :loveu:
[quote name='Pinczerek-Jacky']Fajny chomiczek :loveu:
Chomiczek dziękuje :buzi:

Aris z kompozycją ułożoną przeze mnie na stoliku w mym pokoju :loveu: Trochę za różowa, bo tapety mam żołto-zielone :roll:

Daj łapkę :loveu:

Aris na tle pokoju :loveu:

Posted

U mnie w salonie była taka kompozycja na Wielkanoc z jajeczkami, a jeszcze wcześniej, na Boże Narodzenie z bombkami :loveu: Teraz moja mama cały dół zmieniła na styl afrykański, czyli gałązki były już nie potrzebne, motylki i ptaszki. Dokupiłam tylko liście i gałązki ze sztucznymi kwiatkami i wyszło mi takie coś :loveu:

No jak tak spojrzeć z różnych stron monitora, to widać okna, łóżko, kawałek klatki transportowej i półki :evil_lol: No ale przecież liczył się Aris, a nie pokój :evil_lol:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Hej:* Sliczne fotki:loveu:

Jaki wychowany:multi: :evil_lol:
[quote name='PositiveThought']hej Sara :cool3:

jaki wyszkolony piech. :cool3:
a kompozycja zdecydowanie za różowa... :p
Cześć Kingo i Beatko!

Komendy typu: turlaj, proś, siad i leżeć wykonuje, kiedy trzymam smakołyk w ręce, czasami zrobi tylko dla pieszczot. Daj łapkę, przybij piątkę, do nogi wykonuje zawsze :loveu:

Nie wiem gdzie kupić jakieś zielone liście, były tylko różowe :placz: Albo co moge dodać? Please, help me!
[quote name='Aga76']Arisku kochany proszę nie chorować :scream_3:

[quote name='Dagusia1992']Arisku nie choruj! xD :) śliczne focie:D

[quote name='maartucha']No i kolejna galeria nadrobiona :D

ArissQ :* zdrowwwiaaa duuuzzzo :*

[quote name='MAREA SHAPIRO']Arisek kruszynko...nie waz sie nam tu chorowac..
:) lizusy od Melki na lepsze samopoczucie!
Arisek Was wysłuchał i już ma się dobrze :loveu: Szczególnie całus od Melci poprawił mu samopoczucie :evil_lol: Mam nadzieję, że to tylko było chwilowe i nie będzie znowu mi wymiotował :shake: Wczoraj był jakiś osowiały, tylko spał, a teraz z samego rana mnie obudził i zaprosił do zabawy kosteczką :loveu:

Posted

Arisowi musiało coś zaszkodzić, bo dzisiaj zwymiotował na parapet i ma biegunkę. Na spacerze zrobił 3 kupki i to takie rzadkie :shake: Na razie trzymamy go na suchej karmie, a jak się przegłodzi, to nawet lepiej mu zrobi :evil_lol:
[quote name='Pegaza']Cze Saro i Arisku :lol:
zielone liście rosną na łodygach:eviltong:
Jej to Arisek wyszkolony piesek a moja nic nie umie :oops:
Cześć Pegazo!
Heh :p Mi chodzi o te "sztuczne" :lol:
[quote name='Dagusia1992']no to dobrze że Arisek już się dobrze czuje xD
:loveu:

Teraz trochę mojego brata (ile byście mu dały lat?). Zgodził się na umieszczenie jego zdjęć i komentowanie, więc korzystajcie :evil_lol: A tak na marginesie nie umieściłabym ich, gdyby nie Aris :siara:

Posted

witamy pozdrawiamy!
Melcia mi dzis tez wymiotowala...
ale to chyba trawa...resztki trawy niestrawionej haha
urm to nie smnieszne..
ale dobrze juz...pobiegalysmy w parku przez godzinke jest ok..
Arisek szarmancki kawaler jak zwykle:)
Brother Twoj mi ..na 13 wyglada...eee
ale ja sie zawsze myle..

Posted

Witajcie!
Aris nie dał mi spać :mad: Chrapał, a ja za każdym razem łapałam go za nos i na jakiś czas przestawał :evil_lol: Teraz leży na dywanie i obgryza kość.
[quote name='PositiveThought']jekuś... trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze. może zeżarł coś, dżupek mały?

Arisek jest taki drobniutki...
i pisiorka widzę :p znaczy Ariskowego, nie bratanego, oczywiście :p
a lat... ja wiem, 10?
Nie, brat ma 13 lat :evil_lol:
[quote name='MAREA SHAPIRO']witamy pozdrawiamy!
Melcia mi dzis tez wymiotowala...
ale to chyba trawa...resztki trawy niestrawionej haha
urm to nie smnieszne..
ale dobrze juz...pobiegalysmy w parku przez godzinke jest ok..
Arisek szarmancki kawaler jak zwykle:)
Brother Twoj mi ..na 13 wyglada...eee
ale ja sie zawsze myle..
Tym razem się nie pomyliłaś, brat ma faktycznie 13 lat :evil_lol:

Posted

[quote name='PositiveThought']jekuś... trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze. może zeżarł coś, dżupek mały?

a lat... ja wiem, 10?

Cześć Saruś :calus:

Arisku proszę nie chorować, szybciutko wracaj do zdrowia :glaszcze:

Beatko... hihihi śliczny komentarz :evil_lol:

Posted

PositiveThought napisał(a):

a lat... ja wiem, 10?

Buahahah :evil_lol::evil_lol:

Witamy w środowe popołudnie, jeszcze 2 dni i weekend :razz:

Posted

Hej Sara!
No mój mały tez coś ostatnio wymiotuje koglem-moglem:lol: kilka dni temu i dzisiaj dwa razy... Nie wiem o co chodzi, bo poza tym wszystko OK. Może czyści flaki:evil_lol:

Fajnie mieć jeszcze rodzeństwo w domu... mój brat (24) już od 5 lat nie mieszka z nami, bo studiuje, a ja zapomniałam już jak to jest mieć brata w domu:-( Wcześniej to chciałam być jedynaczką, ale teraz zdecydowanie wole jak coś się dzieje.

miłego dnia!

Posted

Dzisiaj była taka ładna pogoda, więc poszłam z Ariskiem, babcią i Kornelią na działkę. Miałam też porobić zdjęcia. Pff... nie naładowałam baterii. Wzięłam wszystkie 4, tak na wszelki wypadek. Robię zdjęcie, pstryk i... wymień baterie. Wkładam kolejne, pstryk... wymień baterie. Wyjęłam je, położyłam na wózku, oczywiście nie schowałam ich, tylko leżały na słońcu. Po godzinie uciekł mi Aris i potrzebowałam ciastka na zawołanie. Dotykam baterie, jakie gorące! Aris przybiega, mnie coś tak tknęło, aby zrobić zdjęcie, wkładam baterie i... działają. Naładowały się na słońcu. Porobiłam aż do czasu jak sie rozładowały, a poszło to nawet szybko, udało mi się zrobić 20 zdjęć :loveu: Jak się naładują baterie to zgram i wstawię, teraz zadowolcie się innymi.
[quote name='Aga76']Cześć Saruś :calus:

Arisku proszę nie chorować, szybciutko wracaj do zdrowia :glaszcze:
Aris już się ma prawie dobrze, jeszcze tylko męczy go biegunka. Dzisiaj rano nie wytrzymał i się załatwił na podłodzie, ale nie winię go za to.
[quote name='Pegaza']Cześć Sara i Arisek oraz pozdrawiamy brata:p
Cześć Pegazo!
Brat pozdrowiony.
[quote name='Dada']Arisek jest śliczny :loveu:
Dziękuję.
I witam w galerii!
[quote name='Dagusia1992']Arisku prosimy nie chorować xD heh twój brat na młodszego wygląda :P heh
[quote name='Pinczerek-Jacky']hej:* No niech sie poglodzi :):(
No brat tak wyglada na 10 lat xD
Może zdjęcia go tak odmładzają? Na żywo prawie wszyscy biorą go za starszego.
[quote name='madziasto4']Witamy w środowe popołudnie, jeszcze 2 dni i weekend :razz:
Witaj Madziu!
Jakie 2 dni? Ja jeszcze musze do szkoły w poniedziałek. A wczoraj i dzisiaj miałam wolne, bo przecież 3 kl. piszą testy. Nawet nie chcę myśleć, że za rok czeka mnie to samo.
[quote name='Magda_Miki']Hej Sara!
No mój mały tez coś ostatnio wymiotuje koglem-moglem:lol: kilka dni temu i dzisiaj dwa razy... Nie wiem o co chodzi, bo poza tym wszystko OK. Może czyści flaki:evil_lol:

Fajnie mieć jeszcze rodzeństwo w domu... mój brat (24) już od 5 lat nie mieszka z nami, bo studiuje, a ja zapomniałam już jak to jest mieć brata w domu:-( Wcześniej to chciałam być jedynaczką, ale teraz zdecydowanie wole jak coś się dzieje.

miłego dnia!
Cześć Magda!
Czyści flaki? Może Aris to samo robi.
Ja mam jeszcze młodszą siostrę, okropieństwo. Wolę już go, niż ją. A najlepiej gdybym była jedynaczką. Chociaż nie wiem... pewnie gdybym nie miała rodzeństwa, to bym je chciała mieć, zawsze jest na odwrót.
Również życzę miłego dnia, który, można powiedzieć, jeszcze trwa.

Lizu, lizu :eviltong:

To jest ziew. Niewidoczny, bo Aris ma za długie włoski na pyszczku :lol:

Posted

[quote name='Yorkie']

To jest ziew. Niewidoczny, bo Aris ma za długie włoski na pyszczku :lol:

Ślicznie mu w rozpuszczonych włoskach:loveu:

Widzę język podczas ziewania:multi::multi: i przymrużone oczy!

proszę bardzo. Czyli jednak słońce czasami sie przydaje:evil_lol: