Dagusia1992 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 śliczne focie xD Wszytskiego Naj Arisku :* Quote
Aga76 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :bday: :bday: Arisku życzę tobie przede wszystkim dobrej, wyrozumiałej i troskliwej pańci... Quote
Kincia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Mysle ze bedzie sesja urodzinowa Ariska :cool3: :cool3: :cool3: Pochwal sie prezentami :cool3: :cool3: hehe Quote
Sara_i_Aris Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Aris prezentów żadnych nie dostał, no bo niby co? Zabawek ma pełno, przysmaków nie jada, a zresztą zostały mu kabanosy z BN. Dla niego to dzień jak co dzień, a sama już nie wiem, co mu sprawić. Kupuję mu rzeczy bez okazji i ważne, żeby się cieszył. A to już nie jest jakaś zbrodnia, że na urodziny nic nie dostanie, bo jak na razie nie ma potrzeby :shake: Zdjęcia porobiłam jak bawi się misiem, wgrywa się filmik, więc później go wstawię, ale przez ten czas nacieszcie się fotkami :loveu: Quote
Kincia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 AA spoko:cool3: :cool3: Jezu jakie sliczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: Czekam na filmik :multi: :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Na filmik jeszcze poczekacie, bo dopiero 35% się wgrało :mdleje: Quote
Kincia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Yorkie']Na filmik jeszcze poczekacie, bo dopiero 35% się wgrało :mdleje: Warto poczekac zeby zobaczyc Ariska :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Visenna Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 hmmm..własnie odkryłam..on ma w sobie coś z kota :) Quote
Aga76 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Arisek w akcji :multi: jaki on silny i bezwzględny w walce :razz: prawdziwy bohater :mdleje: Quote
Sara_i_Aris Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Warto poczekac zeby zobaczyc Ariska :cool3: :cool3: :cool3: No jak chcecie :lol: [quote name='madziasto4']Witamy i czekamy na filmik :lol: Witaj Madziu! [quote name='PositiveThought']witaj :loveu: fotki zabawowe śliczne, jak zwykle :loveu: widzę, że Aris ma przyjaciela kropkowego? ^^ hepi berzedj! Witaj Beatko! Przyjaciel kropkowy był mój, ale jak Aris przybył do domu od razu sobie ją pojednał i się nad nią znęca :obrazic: [quote name='maartucha']Mm Ariiisek cudaasny :loveu: :loveu: [quote name='Visenna'] hmmm..własnie odkryłam..on ma w sobie coś z kota :) Też tak coś myślałam, że ma w sobie coś z kota, odkąd zaczął sobie myć łapki :-? [quote name='Aga76']Arisek w akcji :multi: jaki on silny i bezwzględny w walce :razz: prawdziwy bohater :mdleje: Bohater, który ratuje swoją wybrankę :loveu: A teraz obiecany filmik: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dzien Dobry :loveu: Cudaaśny filmik :D ale ten Arisek to wariatuncio :D Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 No wkoncu sie doczekalam :evil_lol: Filmik super :cool3: :cool3: Arisek maly rozrabiaka:lol: U nas nowe fotki:eviltong: Quote
maartucha Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dzien DObry wpadlismy powiedziec (tzn. wpadlam, bo moj ukochany sobie smacznie spi :eviltong:) i milego dnia zycze :loveu: Quote
maartucha Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ooo i sie obudzil :D wiec tez mowi dzien dobry :D Quote
Pegaza Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cześć Sara jak Arisek sobie powarkuje a te szczekanko nic tylko się bać:eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='maartucha']Dzien Dobry :loveu: Cudaaśny filmik :D ale ten Arisek to wariatuncio :D Oj tak, wariatuncio, a sprawia wrażenie takiego spokojnego :evil_lol: [quote name='Pinczerek-Jacky']No wkoncu sie doczekalam :evil_lol: Filmik super :cool3: :cool3: Arisek maly rozrabiaka:lol: U nas nowe fotki:eviltong: Aż takim rozrabiaką to on nie jest, jedynie szarpie misiami i podczas zabawy powarkuje, a tak to jest w sam raz. Wariat - tak, rozrabiaka - nie :evil_lol: [quote name='Dagusia1992']super focie i filmik xD ;) [quote name='PositiveThought']fajny filmik u Ciebie również ^-^ :loveu: [quote name='maartucha']Dzien DObry wpadlismy powiedziec (tzn. wpadlam, bo moj ukochany sobie smacznie spi :eviltong:) i milego dnia zycze :loveu: [quote name='maartucha']ooo i sie obudzil :D wiec tez mowi dzien dobry :D My z Ariskiem też mówimy dzień dobry, a może raczej... miłego popołudnia :lol: [quote name='Pegaza']Cześć Sara jak Arisek sobie powarkuje a te szczekanko nic tylko się bać:eviltong: Tak, prawdziwy pies obronny :lol: Złodzieje uciekaliby w popłochu :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Moje zdjęcie, żebyście o mnie nie zapomnieli. Zastosowałam na nim efekt, ale tak wygląda ładniej nż w oryginale: Quote
Kincia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ;) ;) Co tam u Ariska :cool3: Moze jakies fotki wasze :lol: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):;) ;) Co tam u Ariska :cool3: Moze jakies fotki wasze :lol: :evil_lol: Mówisz masz a tu fotka od Sary :p Quote
Kincia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :cool3: :cool3: :cool3: Ja chce ich razem :cool3: :cool3: :loveu: Quote
Recommended Posts