maartucha Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wielkanoc pachnie wiosna... to pora tak radosna, pelna pisanek kolorowych i prezentow zajaczkowych. Na stole bazie i cukrowy baranek i mnostwo wody w dyngusowy poranek. Zyczy: Martussia i Toficzek Quote
Aga76 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Sik męski zauważony i pozytywnie oceniony :happy1: Quote
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Yorkie napisał(a): For me? :-o A... za avatar i banner :razz: Ooo widzisz jaka Ty domyślna dziewczynka jestes... :klacz: Uwaaaga!! Idę do Ciebie :mad: Quote
Aga76 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Boski kawaler :loveu: Ale wiecie czego mi tu brakuje? Aga Ty napewno wiesz... Kawałeczka białka w oczku :lol: Tak tak, białeczko jest najlepsze :thumbs::thumbs:białeczko super jest i już! Quote
Aga76 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Świąteczne życzenia, Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy. Quote
Sara_i_Aris Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych składamy najserdeczniejsze życzenia: dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego poniedziałku, ciepłych promyków wiosennego słońca oraz samych uśmiechów: Sara i Aris [SIZE=2] [quote name='maartucha']Witamy :loveu:od dzis obowiazkowo bedziemy zagladac :D :loveu: Cudaaaśny To się cieszę :multi: [quote name='Aga76']Halo Saro :loveu: Ale ładny masz nowy bannerek i avatar :p Cześć Aguś :multi: Dziękuję :calus: [quote name='Aga76']Sik męski zauważony i pozytywnie oceniony :happy1: :multi: [quote name='Anusia & Alutka']Ooo widzisz jaka Ty domyślna dziewczynka jestes... :klacz: Uwaaaga!! Idę do Ciebie :mad: Ja się boooojeeeee! :placz: Mamo, ratuj! [quote name='Aga76']Tak tak, białeczko jest najlepsze :thumbs::thumbs:białeczko super jest i już! A ja nie lubię białeczka, białeczko jest bee :shake: Dziękuję Wszystkim za życzenia Wielkanocne :calus: Dzisiaj wyjeżdżam do rodziny na święta, więc jak dorwę komputer to wejdę na dgm. Jeśli nie... poczekajcie do wtorku ;) Quote
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Kochana Saro dla Was rowniez najlepsze zyczenia zdrowych i pogodnych swiąt oraz wielu pięknych chwil :loveu: Quote
Kasia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Saro życzymy Tobie oraz całej Twojej rodzince Pogodnych i Radosnych Świat Wielkiej Nocy!!! Quote
madziasto4 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dobry wieczór ;) Śliczna karteczka wielkanocna...;) Quote
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Yorkie'] Aaa....jakie chude giry:turn-l::turn-l: Saro świetna karteczka:loveu: Dziękujemy! Quote
maartucha Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wielkanoc pachnie wiosna... to pora tak radosna, pelna pisanek kolorowych i prezentow zajaczkowych. Na stole bazie i cukrowy baranek i mnostwo wody w dyngusowy poranek. Zyczy: Martussia i Toficzek Quote
Patikujek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały. Lepper w rządzie? To nie bajka! Wielkanocna to PISanka!!! Bez wyroku nie masz szansy By z kaczkami wejść w aliansy!!! Rydzyk już się z prawem buja... Wesołego Alleluja!!! Quote
madziasto4 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dzień dobry! Aris pomagał w przygotowaniach świątecznych? :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hop hop dzien dobry!! Jest tu kto :???: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Pusto:niewiem: Teraz wszędzie będę za wami chodzić:diabloti::diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Pusto:niewiem: Teraz wszędzie będę za wami chodzić:diabloti::diabloti: Och nie!!!! Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Och nie!!!! Tak, tak, tak, tak!! Sasasasasa:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Limit tropicieli na forum zostal wyczerpany ;) Zatem bedziesz tu jako nietropiciel. Boze jak dziewczynki jutro zobacza co sie w galeriah dzialo... :shake: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Boze jak dziewczynki jutro zobacza co sie w galeriah dzialo... :shake: Galeriach przez CH:diabloti::diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Galeriach przez CH:diabloti::diabloti: Powaznie przez "ch"? A bylam pewna ze przez samo, jak :tree1: Czego to sie czlowiek moze dowiedziec no... Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Powaznie przez "ch"? A bylam pewna ze przez samo, jak :tree1: Czego to sie czlowiek moze dowiedziec no... Człowiek uczy się aż do śmierci (czyli już niedługo:diabloti:) Quote
Sara_i_Aris Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Witajcie! Już dzisiaj przyjechałam do domu. Święta były takie sobie i nudne. Ani na dwór nie można wyjść, ani nic... eh... W Warszawie jak wyjeżdżaliśmy jeszcze padało, u nas jest tak sobie, teraz świeci słoneczko, ale kałuże wielkości stawu, możnaby się utopić. W Warszawie kupiłam Arisowi nowe kokardki, morelową i bordową. Zdjęć mam mało, bo nie wzięłam z domu baterii, a tamte już pierwszego dnia się rozładowały. Ciocia zdjęcia robiła, ale na pewno nie Arisowi, jak już to rodzinie i swojej córeczce... Może 2-3 się znajdą ;) [quote name='fidelek2']Śliczny avek i banerek ;) Dziękuję :calus: Widzę, że też masz nowy banner, śliczny :loveu: [quote name='madziasto4']Dobry wieczór ;) Śliczna karteczka wielkanocna...;) Cześć Madziu! Dziękuję :calus: [quote name='Magda_Miki']Aaa....jakie chude giry:turn-l::turn-l: Saro świetna karteczka:loveu: Dziękujemy! Nieładnie to się tak wyśmiewać, jeszcze jakby Aris to przeczytał, to bym miała zakompleksiałego yorka :lol: [quote name='madziasto4']Dzień dobry! Aris pomagał w przygotowaniach świątecznych? :lol: Bardziej przeszkadzał niż pomagał. Ciągle domagał się spacerów, a nie miałam jak z nim wyjść, bo w Warszawie trudno o kawałek trawki (przynajmniej tam, gdzie mieszka ciocia, nie widziałam). A na miasto z nim nie szłam, bo bym się jeszcze zgubiła i już bym z Wami nie pisała :lol: [quote name='Anusia & Alutka']Hop hop dzien dobry!! Jest tu kto :???: [quote name='Magda_Miki']Pusto:niewiem: Cześć Anusia i Magda! Nikogo nie było, bo wyjechałam na święta i chyba zapomniałam Was o tym poinformować :oops: Quote
Recommended Posts