Anusia & Alutka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Yorkie'] Ja też chciałam zachód słońca, ja też :multi: Ale ja tam arystką nie jestem, więc jak koń wyszedł jakiś siaki, to aż strach pomyśleć o słoneczku :-? Koń piekny :loveu: Wlasciwie to chyba klacz, bo z tego co widze, przy nadziei jest :eviltong: Zuzaaaaa!! Nareszcie nie masz jaj! A wczoraj mialam o nie pytac czy zostana Ci juz na wieki :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Justa95']Fotki super - Arisek jak zwykle słodziutki. A co do matmy to jak na razie (tzn. w 5 klasie) jest baaardzo łatwa. Zuza a ty do której klasy chodzisz? Do czwartej? Wczoraj miałam urodziny :tort: , niestety nie dostałam i pewnie nie dostane mojego wymarzonego prezentu czyli yorka... :-( P.S. Wykluły się kotki :p ! Ja tam zawsze miałam problemy z matematyką, tzn. nie, że dostawałam pały, ale trudno było mi ją zrozumieć. Mam tu na myśli geometrię, bo zwykle większość działów jest z niej :roll: Za to za algebrą wprost przepadam. Dla mnie to jest łatwe, ułożyć odpowiednie rozwiązanie, obliczyć, zdać się na logikę... JUSTA 95 HAPPY BIRTHDAY :tort: :bday: [quote name='Aga76']Super kociak wykluł się w podpisie Justynki :happy1: Bardzo symaptyczny wyraz pyszczka :loveu: Arisek słodziak! A ja nic nie widzę :placz: [quote name='Anusia & Alutka']Koń piekny :loveu: Wlasciwie to chyba klacz, bo z tego co widze, przy nadziei jest :eviltong: Zuzaaaaa!! Nareszcie nie masz jaj! A wczoraj mialam o nie pytac czy zostana Ci juz na wieki :evil_lol: Eh, a myślałam, że nikt nie zauważy :evil_lol: A ja nadal widzę jajka :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Czesc Sarus :multi: Po 1 Śliczny namalowany przez Ciebie konik na plastyke, bardzo mi sie podoba :loveu: Ja pamietam, ze pierwszym konikiem jakiego namalowalam byl kon z Pipi i nawet ladnie mi wyszedl, ale kiedy to było, czasy podstawowki :cool3: Po2 Twoj Arisek jest sliczny, ach te kolorki :loveu: Ślicznie mu w tej czerwonej kokardke :loveu: pieknie sie komponuje z jego mocno nasyconymi kolorkami :loveu: a na zdjeciach wychodzi jak taka zywa maskota, dokładnie mam na myśli to zdjęcie słodkosci malenkie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Posta mi wcięło :-? Cześć Daguś :multi: Mi się też ta foteczka spodobała, jest jedną z wielu, które Mi się podobają (z tego spaceru). Jak znajdę więcej czasu, to wstawię resztę... sama myśl o tym Mnie przeraża :-? Quote
Sara_i_Aris Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Cześć Beatko :multi: No a jak by mogło być inaczej :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Mały, która go zechce :evil_lol: U Arisa dobrze, śpi sobie teraz na łóżku (nie wiem jak może spać, jak z bratem tak głośno rozmawiamy... o sorki, wydzieramy się :evil_lol: ). Zaraz dam kolejną porcję fotek. Aris zobaczył niczego sobie suczkę. Od razu peleciał do niej jak na skrzydłach. Mnie miał gdzieś, dałam mu focha i założyłam smycz. Nie dawał za wygraną. Dopóki nie przybiegł Bakuś (to ten rudy). Aris zajął się przednią częścią suczki, Bakuś tylną :lol: Oczywiście Aris też miał chrpakę na poopcię suńki, ale wiedział, że Bakusiowi w drogę wchodzić nie wolno: Chcąc zyskać uznanie w oczach wybranki, zaczął tańczyć taniec połamaniec. Spojrzała na niego jak na kosmitę i pozwoliła obwąchiwać się Bakusiowi. Miłość to nie czas na pajacowanie :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Arisek to romantyk :loveu: Wnioskuje to po tym, ze zabral sie za przednia czesc suczki :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Biedny Arisek a tak sie starał w końcu nie każdy potrafi tańczyć:lol: a dama dała mu kosza widać woli konkrety a nie romantyzm:eviltong: Aris nie przejmuj się :p Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dobry wieczór!! Widzę spacerowe foteczki:loveu: Ach te kolory:loveu: Konik świetny:multi: Quote
Sara_i_Aris Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='PositiveThought']biedny, odtrącony Ares... niechciany i niezaspokojony... ten Bakuś to jakiś ojciec chrzestny podwórka? :evil_lol: ach, miłość... :loveu: Chyba raczej Aris :mad: Bakuś to kundelek z osiedla, chodził sobie zawsze z takim Miśkiem, ale jacyś chorzy na umyśle chłopacy go powiesili (:placz: ). Od tamtej pory Bakuś stał się wredny. Jak jeszcze nie miałam Arisa to często się z nim bawiłam. Ma nawet własną budę i niektórzy ludzie codziennie dają mu jedzenie (co zresztą widać na fotkach :lol: ). Odkąd mam Arisa do Bakusia już nie chodzę, bo zdarzyło się, że chciał zaatakować Ariska. [quote name='Anusia & Alutka']Arisek to romantyk :loveu: Wnioskuje to po tym, ze zabral sie za przednia czesc suczki :evil_lol: Och tak, najpierw pocałunki, a potem to drugie :evil_lol: [quote name='Pegaza']Biedny Arisek a tak sie starał w końcu nie każdy potrafi tańczyć:lol: a dama dała mu kosza widać woli konkrety a nie romantyzm:eviltong: Aris nie przejmuj się :p No racja, chyba będzie musiał się zapisać na kurs tańca. Mam nadzieję, że następną razą nie będzie śpiewał :-? [quote name='Magda_Miki']Dobry wieczór!! Widzę spacerowe foteczki:loveu: Ach te kolory:loveu: Konik świetny:multi: A ja mówię dzień dobry Magda :multi: Mam jeszcze dużo fotek ze spacerku, ale jakoś nie mam czasu ich wkleić... i zmniejszyć :evil_lol: Będzą pokazywane w takich kawałkach. Quote
Sara_i_Aris Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Cześć Beatko :multi: Tak, z przyzwyczajenia, Aris zaraz by Cię zjadł :evil_lol: Nawet nie zauważyłam, że to już 50 strona :-? Trzeba to uczcić! :laola: :cunao: :knajpa: :drink1: :beerchug: :drinka: :popcorn: :drinking: :pepsi: :chlup: :cunao: :laola: Quote
Sara_i_Aris Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='PositiveThought']i to już 500 post! napisałam 500 posta! :cool3: Beatko, gatuluję, 500 post w mojej galerii został napisany przez Ciebie :multi: [quote name='Aga76']Cześć Saro :multi: Gratuluję 50-tki :razz: Cześć Aga :multi: Dziękuję :loveu: C.d zdjęć. Te są już w domu, potem znowu wyszłam z Arisem, później wstawię resztę. I jak ktoś zauważy, poprawiłam kokardkę, już nie jest krzywa :multi: Sukces :multi: Quote
Aga76 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 To zdjęcie jest rewelacyjne, Arisek wygląda jak zawodowy słodziak, w dodatku na tle ślicznej pościeli :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Mi się podoba to 3 zdjęcie, jak taki potargany na pysiu jest :lol: A tutaj się drapał, efekty na fotce nr 3 :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 No wiesz, przy Arisku to trudno zgagi nie mieć :diabloti: Quote
Zuza96 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Koń piekny :loveu: Zuzaaaaa!! Nareszcie nie masz jaj! A wczoraj mialam o nie pytac czy zostana Ci juz na wieki :evil_lol: I co ? i nic koty były jeden dzień do niczego...:roll: :diabloti: A ja dzisiaj leniu****e :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Ja dzisiaj też odpoczywam :loveu: Na dworze zimno, nie chce mi się wychodzić... i muszę jeszcze napisać notatki z geografii i inne lekcje. Aris sobie śpi, kiepska pogoda też mu się udziela. Eh... Dobrze, że mamy wolne od szkoły, ale za to muszę chodzić codziennie do Kościoła, wolny jest wtorek :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [/ Boski kawaler :loveu: Ale wiecie czego mi tu brakuje? Aga Ty napewno wiesz... Kawałeczka białka w oczku :lol: [quote name='Zuza96']I co ? i nic koty były jeden dzień do niczego...:roll: :diabloti: A ja dzisiaj leniu****e :loveu: Matko Zuza, swintuchu jeden! Co robisz??? Saro :mad: <= 4U Ty wiesz chyba za co?? Quote
Magda Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Aga76']To zdjęcie jest rewelacyjne, Arisek wygląda jak zawodowy słodziak, w dodatku na tle ślicznej pościeli :cool1: Czyżby Arisek spał w mojej pościeli?? Muszę sprawdzić:loveu: (mam taką samą) Zapomniałam pogratulować ślicznego avatara i bannerka:loveu: Sama robiłaś? Quote
Sara_i_Aris Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Boski kawaler :loveu: Ale wiecie czego mi tu brakuje? Aga Ty napewno wiesz... Kawałeczka białka w oczku :lol: Matko Zuza, swintuchu jeden! Co robisz??? Saro :mad: <= 4U Ty wiesz chyba za co?? O nie, ja białka nie lubię :shake: For me? :-o A... za avatar i banner :razz: [quote name='Magda_Miki']Czyżby Arisek spał w mojej pościeli?? Muszę sprawdzić:loveu: (mam taką samą) Zapomniałam pogratulować ślicznego avatara i bannerka:loveu: Sama robiłaś? :evil_lol: Tak, robiłam sama, nawet może być :loveu: C.d. spacerowych zdjęć Arisa: Wrona: Kotek: Quote
maartucha Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Yorkie'] C.d. spacerowych zdjęć Arisa: Wrona: :loveu: jenci.. ale cuuddoowwwny:loveu::loveu: My to nowi jestesmy Ale bedziemy do was zagladac, Cudowny piesek :loveu: Pozdrawiam serdecznie ;) Quote
Sara_i_Aris Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Witamy w Naszej galerii, Maartucha :multi: Quote
maartucha Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Yorkie napisał(a):Witamy w Naszej galerii, Maartucha :multi: Witamy :loveu:od dzis obowiazkowo bedziemy zagladac :D :loveu: Cudaaaśny Quote
Aga76 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Halo Saro :loveu: Ale ładny masz nowy bannerek i avatar :p Quote
Recommended Posts