Aga76 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Capri ma coś takiego tyle, że rozmiar S :cool: Quote
Sara_i_Aris Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 To prawda, maluszek z niego. Na szczęście radzi sobie w takim wielkim domu. Quote
Aga76 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dzień dobry Saro, jak się miewasz w poniedziałkowy poranek? Quote
Sara_i_Aris Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Zaraz do szkoły wybywam :razz: 8 lekcji na początek dnia. Quote
Aga76 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Yorkie']Witaj Ago :multi: W szkole mam dodatkowe lekcje i za 5 minut wychodzę... i już w każdy dzień na 8:00 :placz: A dzisiaj aż 8 lekcji i nie chce mi się iść. Nie licząc 2 sprawdzianów, drogi krzyżowej i pacierza (ale to łatwe). Mam jeszcze trochę czasu, to siedzę na dogomanii. Aris poszedł z bratem na dwór, więc nowe fotki dam po szkole. 8 lekcji... ło matko toż to masakra, współczuję takiego poniedziałku :glaszcze: Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Czyżby Arisek się zaparł że nigdzie nie pójdzie...? :p Witaj Saro :multi: Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Aga76'] 8 lekcji... ło matko toż to masakra, współczuję takiego poniedziałku :glaszcze: Czasami to sie cieszę, że szkołę mam juz dawno za sobą :p Quote
Magda Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 fidelek2 napisał(a):Czasami to sie cieszę, że szkołę mam juz dawno za sobą :p Szczesciara:eviltong: Hej Sara!! Trzymam kciuki za dobrze napisanie sprawdzianow:razz::razz: Quote
Zuza96 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Witaj Saro i Arisku :) Nadrobiłam u Was i wszędzie indziej zaległości :razz: Arisek jak zwykle cudny :loveu: Ps. Ja mam najwięcej 7 lekcji...:roll: A Tobie bardzo współczuję... Pozdr :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Aguś, i tak w każdy poniedziałek. Kasiu, Aris nie chciał wracać do domu, mimo iż na dworzu było zimno :lol: Zuza, czemu tak długo cię nie było? Kotecek :loveu: Quote
Kasia_zg Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Witam... Arisek jest fajniusim pieseczkiem...prześliczny :) Pozazdrościć tylko:) Pozdrawiam... Quote
Sara_i_Aris Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Nie powiem, żebyśmy ładnie wyszli na tym zdjęciu :razz: Quote
Sara_i_Aris Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Haha, mało wiary w siebie, a jestem uważana za największą egoistkę w szkole :lol: Nie lubię swoich okularów i obecnie ściętych włosów. Quote
AlKil Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 szopy nie zauważyłam...:shake: a okularki fajne!:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Kucyk robi swoje :D Na żywo wyglądam lepiej :cool3: Aris i Fifi: Quote
Zuza96 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Piękny domeczek :shiny: Aris i jego kolega collie: Super psiaki ! :D Ja i Aris: I nareszcie nasza Sara nam się pokazała :bigcool: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 A więc od początku: Po pierwsze Aris tu cudnie wyszedł :loveu: Po drugie fajny macie domek, takie bajkowe kolory :lol: Po trzecie Aris to rzeczywiście taka mała myszka :loveu: Po czwarte ładnie razem wyglądacie :p A po piąte ja też noszę okulary, ale ostatnio zastanawiam się nad soczewkami...:hmmmm: Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Yorkie'] Pies kaskader :p Fidel też tak uwielbia odpoczywać na oparciach!!! Ładnie razem wyglądacie na zdjeciach :loveu:, a okularków nie masz sie co wstydzić - ja muszę nosić do czytania i do komputera ale coraz częściej zauważam, że nie rozpoznaje ludzi na ulicy...:diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Zuza, jestem tu już jakiś czas, więc pokazać się musiałam :razz: Madziu, ja też zastanawiam się nad soczewkami. Kasiu, nasze yorki to odważne piesie, tylko takie bardziej kocie hihi :lol: Quote
Pegaza Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Witaj Yorkie chciałam was bliżej poznac, więc pomału oglądam te Wasze galerie :p a więc zaczne, że Aris jest ślicznym panem yorkiem, ma tak niewinne spojrzenie, że to słodko wygląda:loveu: Ty jako osoba też ślicznie wyglądasz w okularkach czy bez chyba nie ma różnicy dużej :eviltong: jak widać na fotkach jesteś dorastającą panienką;) więc pozazdrościć wieku :eviltong: domek rzeczywiście macie bajkowy i taki ogromny pomieściłoby się tam yorków oj pomieściło:eviltong: a mam pytanie w którym to oknie z lewej czy z prawej lubi przesiadywac Arisek ?:eviltong: chodzi mi o fotke na ktorej Aris siedzial na parapecie. Quote
Sara_i_Aris Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Lubi siedzieć na tym oknie z prawej, nad podwórkiem. Na drugim są kwiaty i ma zakaz ;) Quote
Recommended Posts