Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ejre napisał(a):
Ponieważ pierwszy raz będę w czymś takim brała udział, to mam pytanie, czy można zapłacić za udział na miejscu?

A mnie, od kiedy zobaczyłam Twój avatar, dręczy pytanie - Czy startujesz w Tychach z bulkiem?

Posted

Zaglądam, a tu cisza. Nie wiem jak Wam, ale nam się podobało - urocze tereny (choć bardziej lubię niewielkie górki, ale takie bez przesady:razz:), trasa na której ciągle trzeba było być czujnym, bo punktów dużo, no i miła atmosfera - taka bez nadmiernej rywalizacji sportowej, raczej rekreacyjna, po prostu fajna impreza, w sam raz na rozpoczęcie przygody z dogtrekkigiem. Kto się wybierał, a nie pojechał niech żałuje. Mam nadzieję że organizatorzy, po krótkim odpoczynku, zaczną się szykować do następnej edycji za rok, bo my się już wybieramy:lol:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
my tez bylismy - BYLO SUPER

widziałam Was :)
Mnie też bardzo się podobało, za rok też chcemy jechać, też ze schroniskowcami, a teraz czekam na jakieś zdjęcia :D

Posted

A tak w ogóle:
Gratulacje dla ekipy z Zabrza! Jesteście wielcy! :)

A nowe fotki będą się sukcesywnie pojawiać na stronie, więc zaglądajcie :) Mam nadzieję że każdy tam się odnajdzie :)

Posted

ares-ka napisał(a):
A tak w ogóle:
Gratulacje dla ekipy z Zabrza! Jesteście wielcy! :)

A nowe fotki będą się sukcesywnie pojawiać na stronie, więc zaglądajcie :) Mam nadzieję że każdy tam się odnajdzie :)

Dziękujemy bardzo :)

Powtórzę się i tutaj (bo wszędzie to piszę :P) Super organizacja, fantastyczna zabawa i bardzo ciepłe przyjęcie nas z psiakami - za wszystko to dla Was ogromne podziękowania <3

I przytakuję za naklejką, że na kolejną edycję z pewnością wpadniemy :D

Zdjęcia są super.. A nasza Malwinka wszechobecna ;) Resztą psitulaków zresztą również :)