radovan2 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Dogtrekking coraz bliżej:)Za dwa dni ruszamy na Śląsk:multi: Nikt więcej się nie wybiera? Quote
Merenwen Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ostatecznie lepiej iść w mżawce niż czterdziestostopniowym upale :eviltong: Quote
Ejre Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ponieważ pierwszy raz będę w czymś takim brała udział, to mam pytanie, czy można zapłacić za udział na miejscu? Quote
__Lara Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Dzisiaj zaś widziałam, że pogoda może być całkiem, całkiem :cool3: Quote
jovana Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ejre napisał(a):Ponieważ pierwszy raz będę w czymś takim brała udział, to mam pytanie, czy można zapłacić za udział na miejscu? A mnie, od kiedy zobaczyłam Twój avatar, dręczy pytanie - Czy startujesz w Tychach z bulkiem? Quote
jovana Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Jaka szkoda że nie mogę wziąć swojej bulinki, niestety jest jeszcze za wcześnie po sterylce. Może następnym razem;) Quote
yoshiyuki Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 I my jedziemy :D Do zobaczenia jutro! :D Quote
jovana Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Zaglądam, a tu cisza. Nie wiem jak Wam, ale nam się podobało - urocze tereny (choć bardziej lubię niewielkie górki, ale takie bez przesady:razz:), trasa na której ciągle trzeba było być czujnym, bo punktów dużo, no i miła atmosfera - taka bez nadmiernej rywalizacji sportowej, raczej rekreacyjna, po prostu fajna impreza, w sam raz na rozpoczęcie przygody z dogtrekkigiem. Kto się wybierał, a nie pojechał niech żałuje. Mam nadzieję że organizatorzy, po krótkim odpoczynku, zaczną się szykować do następnej edycji za rok, bo my się już wybieramy:lol: Quote
Merenwen Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Fakt, było genialnie! Fajna trasa, fajni ludzie, fajna atmosfera. No i cel też szczytny. Brawa dla organizatorów! :multi: Quote
Naklejka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Anecioreczek napisał(a):my tez bylismy - BYLO SUPER widziałam Was :) Mnie też bardzo się podobało, za rok też chcemy jechać, też ze schroniskowcami, a teraz czekam na jakieś zdjęcia :D Quote
Kirke69 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Miłego oglądania http://sosdogtrekking.pl/galeria/ Quote
merryjanee Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 świetne zdjęcia, znalazłam siebie i Dżelkę na paru :D Quote
ares-ka Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 A tak w ogóle: Gratulacje dla ekipy z Zabrza! Jesteście wielcy! :) A nowe fotki będą się sukcesywnie pojawiać na stronie, więc zaglądajcie :) Mam nadzieję że każdy tam się odnajdzie :) Quote
saraisa Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 ares-ka napisał(a):A tak w ogóle: Gratulacje dla ekipy z Zabrza! Jesteście wielcy! :) A nowe fotki będą się sukcesywnie pojawiać na stronie, więc zaglądajcie :) Mam nadzieję że każdy tam się odnajdzie :) Dziękujemy bardzo :) Powtórzę się i tutaj (bo wszędzie to piszę :P) Super organizacja, fantastyczna zabawa i bardzo ciepłe przyjęcie nas z psiakami - za wszystko to dla Was ogromne podziękowania <3 I przytakuję za naklejką, że na kolejną edycję z pewnością wpadniemy :D Zdjęcia są super.. A nasza Malwinka wszechobecna ;) Resztą psitulaków zresztą również :) Quote
sandrula811 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 My też startowałyśmy - bardzo nam się podobało ;) Ja to jestem ta w tej bluzie w dziwne wzory, z różowym kapturem :) Quote
Recommended Posts