neverend Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='MateuszCCS']Zle chyba nie trafila :diabloti: A dla wszystkich odwiedzajacych - prosba o zerkniecie tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48087 Foxi ma juz dom ... sunia z linku powyzej nie. I bedzie jej duzo trudniej ten dom znalezc ... ma jakies 10 lat wiecej ... Ale piękna ta sunia... Quote
Matusz Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 co tam u naszej śliczności ????:loveu::loveu: ;> Quote
MateuszCCS Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='neverend']Ale piękna ta sunia... Piekna :loveu: tutaj : www.setery-adopcje.net/phpBB2/viewtopic.php?t=35&start=30 jest jeszcze kilka fotek :p i jeszcze tu: http://www.setery-adopcje.net/wrzesnia.html tak na zachete do adopcji starszych psow ... sa fantastyczne :cool1: Quote
Matusz Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 co tam u naszej Foxi??? niepokoi mnie ta cisza...:cool3::cool3: Quote
dsd9 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 U Foxi wszystko OK.Jest bardzo przemiłą sunią,pełną radości.Od czasu adopcji,nabrała wagi (lubi sobie pojeść),ma piękną błyszczącom sierść.I co najważniejsze traktuje nas jak swoją rodzinę. Quote
Matusz Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 to wspaniale :) A jak tam ze sterylizacja suni ?? Termin juz umówiony ??? :cool3: Quote
dsd9 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Foxi ma teraz cieczkę,która skończy się około 23 lutego.Potem według weterynarza dwa tygodnie odpoczynku,kontrolna wizyta i jeżeli wszystko OK,ustalimy termin zabiegu.Przy braku komplikacji,zdążymy ze sterylką w obiecanym terminie. Quote
dsd9 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Oczywiście 23 marca a nie lutego.Ciężko jest pisać i drapać Foxi za uchem. Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 dsd9 napisał(a):Oczywiście 23 marca a nie lutego.Ciężko jest pisać i drapać Foxi za uchem. hihihi :) no wiadomo, że Foxi niezły pieszczoch !! :loveu::loveu: Aga, to juz jestem spokojniejszy :) Czekamy na wiadomości jak już będzie po :) pozdrawiam! Mateusz! Quote
Matusz Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Co tam u naszej Foxi, moŻemy liczyc na jakieś nowe zdjęcia ?? :D :diabloti: Quote
dsd9 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 witam. Przepraszam za długie milczenie, kłopoty z kompem. Foxi jest już po sterylce. Miała ją w sobotę (31 marca) Wszysko jest Ok, jurz dobrze się porusza i chce chodzić na spacery. Niechce tylko narazie jeść, ale mam nadzieje, że jaj apetyt wróci w poniedziałek i za jakiś czas Foxi odzyska swój wigor.Zdjęci też będą. Quote
Matusz Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 dsd9 napisał(a):witam. Przepraszam za długie milczenie, kłopoty z kompem. Foxi jest już po sterylce. Miała ją w sobotę (31 marca) Wszysko jest Ok, jurz dobrze się porusza i chce chodzić na spacery. Niechce tylko narazie jeść, ale mam nadzieje, że jaj apetyt wróci w poniedziałek i za jakiś czas Foxi odzyska swój wigor.Zdjęci też będą. a to dobrze jak wszystko juz po, apetyt pewnie się wróci lada moment;) czekamy na zdjęcia :):loveu: Quote
Matusz Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Pani Jacku gdzie te zdjęcia naszej kochanej Foxi ???:mad::mad::diabloti::diabloti: czekam na zdjęcia na maila;) Jak się czuje Foxi ?? Quote
dsd9 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Foxi jest już w pełni sił, na spacerze nadrabia zaległości ruchowe, cały czas biega. Wrócił apetyt i chęć do zabawy.Wszystko jest wporzo.Co do zdjęć, podczas awarji kompa,straciłem twój adres maila.Przypomnij mi go na forum. Quote
Matusz Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='dsd9']Foxi jest już w pełni sił, na spacerze nadrabia zaległości ruchowe, cały czas biega. Wrócił apetyt i chęć do zabawy.Wszystko jest wporzo.Co do zdjęć, podczas awarji kompa,straciłem twój adres maila.Przypomnij mi go na forum. matik5555@wp.pl ! :) czekam z niecierpliwością :loveu: Quote
Matusz Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Tutaj nowe zdjęcia Foxi :) Piękna i szczęśliwa :loveu::loveu: To zdjęcie mam na tapecie ustawione:loveu::loveu::loveu::loveu: tylko patrze i wzdycham... Quote
Matusz Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 co tam słychać u naszej piękności ??? Jak spędziła dłuuugi weekend majowy ?? Quote
Matusz Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 co tam u naszej ślicznej Foxi :loveu::loveu::loveu::loveu: stęskniłem się za Tobą kochana, panie Jacku czekam na nowe zdjęcia na poczcie ;) Quote
Matusz Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 co tam u Foxi ?????????:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Matusz Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Co tam u Foxi???, po raz kolejny ponawiam pytanie:roll::roll::roll::roll: Quote
Matusz Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 CO U FOXI ?????????!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: Quote
Matusz Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 czemu tu jest taka cisza !!!???????:roll::roll: Quote
Matusz Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Bardzo zaczyna mnie nie brak wieści o Foxi... Quote
Matusz Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 !!! Bardzo mnie martwi ta cisza....:shake::shake::shake: !!! Quote
Recommended Posts