Jump to content
Dogomania

Sunia SETERKA FOXI - już w nowym domku !!!! :):)

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Foxi wszystko OK.Jest bardzo przemiłą sunią,pełną radości.Od czasu adopcji,nabrała wagi (lubi sobie pojeść),ma piękną błyszczącom sierść.I co najważniejsze traktuje nas jak swoją rodzinę.

Posted

Foxi ma teraz cieczkę,która skończy się około 23 lutego.Potem według weterynarza dwa tygodnie odpoczynku,kontrolna wizyta i jeżeli wszystko OK,ustalimy termin zabiegu.Przy braku komplikacji,zdążymy ze sterylką w obiecanym terminie.

Posted

dsd9 napisał(a):
Oczywiście 23 marca a nie lutego.Ciężko jest pisać i drapać Foxi za uchem.

hihihi :) no wiadomo, że Foxi niezły pieszczoch !! :loveu::loveu:

Aga, to juz jestem spokojniejszy :) Czekamy na wiadomości jak już będzie po :)

pozdrawiam!

Mateusz!

• 2 weeks later...
Posted

witam. Przepraszam za długie milczenie, kłopoty z kompem. Foxi jest już po sterylce. Miała ją w sobotę (31 marca) Wszysko jest Ok, jurz dobrze się porusza i chce chodzić na spacery. Niechce tylko narazie jeść, ale mam nadzieje, że jaj apetyt wróci w poniedziałek i za jakiś czas Foxi odzyska swój wigor.Zdjęci też będą.

Posted

dsd9 napisał(a):
witam. Przepraszam za długie milczenie, kłopoty z kompem. Foxi jest już po sterylce. Miała ją w sobotę (31 marca) Wszysko jest Ok, jurz dobrze się porusza i chce chodzić na spacery. Niechce tylko narazie jeść, ale mam nadzieje, że jaj apetyt wróci w poniedziałek i za jakiś czas Foxi odzyska swój wigor.Zdjęci też będą.

a to dobrze jak wszystko juz po, apetyt pewnie się wróci lada moment;) czekamy na zdjęcia :):loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Foxi jest już w pełni sił, na spacerze nadrabia zaległości ruchowe, cały czas biega. Wrócił apetyt i chęć do zabawy.Wszystko jest wporzo.Co do zdjęć, podczas awarji kompa,straciłem twój adres maila.Przypomnij mi go na forum.

Posted

[quote name='dsd9']Foxi jest już w pełni sił, na spacerze nadrabia zaległości ruchowe, cały czas biega. Wrócił apetyt i chęć do zabawy.Wszystko jest wporzo.Co do zdjęć, podczas awarji kompa,straciłem twój adres maila.Przypomnij mi go na forum.

matik5555@wp.pl !
:) czekam z niecierpliwością :loveu:

Posted

Tutaj nowe zdjęcia Foxi :) Piękna i szczęśliwa

:loveu::loveu:

To zdjęcie mam na tapecie ustawione:loveu::loveu::loveu::loveu: tylko patrze i wzdycham...

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

co tam u naszej ślicznej Foxi :loveu::loveu::loveu::loveu:

stęskniłem się za Tobą kochana,

panie Jacku czekam na nowe zdjęcia na poczcie ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...