Igram Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Chciałam podziękować Wam wszystkim a w szczególności Kochanej Pani Joli, Kasi z Łomianek, Kasi z Warszawy, Małgosi z Legionowa i naszemu kochanemu Wetowi, który jest najlepszy pod słońcem. Wielkie buziaki dla Was, przesyłają wszystkie nasze ZWIERZACZKI:*!!! Quote
Agnie Koty Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 wow, jaki przystojniacha z niego.... Quote
Igram Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A to zdjęcia "suni Łapki"- nazwaliśmy ją Miśka. Quote
esza Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Witam :) Fotki obu psiaków zagoszczą na wystawianej przeze mnie (jutro po południu) aukcji na Allegro. Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko :mad: Pieniążki z aukcji przeznaczone będą na ogólny fundusz AFN, ale podałam w opisie link do tego tematu. Może ktoś zajrzy i będzie z tego pożytek :razz: Quote
_beatka_ Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 to może dopisz że prosisz o wplaty na podany nr konat z dopiskiem "lapki legionowo"? Quote
esza Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 _beatka_ napisał(a):to może dopisz że prosisz o wplaty na podany nr konat z dopiskiem "lapki legionowo"? Niestety nie mogę, bo pieniądze z aukcji są przeznaczone na fundusz ogólny i wpłacane na moje konto. A ja potem przelewam je na konto AFN, tak zostało ustalone z zarządem Fundacji. Mogę także wystawić aukcje na konkretny cel, jeżeli podarujecie jakiś przedmiot. Wtedy w aukcji będzie zaznaczone na co zostaną przeznaczone pieniądze z licytacji. W tej chwili wystawiam aukcje na Malusiego z Ostródy - jest link do aukcji w stopce, możecie zobaczyć jak to wygląda. Quote
_beatka_ Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ja wszystko co mam na bierząco wystawiam na bazarku:razz:więc nie mogę się niczym podzielić:roll: ale może ktoś inny ma zbędne rzeczy?;) Quote
esza Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 _beatka_ napisał(a):ja wszystko co mam na bierząco wystawiam na bazarku:razz:więc nie mogę się niczym podzielić:roll: ale może ktoś inny ma zbędne rzeczy?;) Moim skromnym zdaniem lepiej wystawiać co się da na Allegro. Tam jest więcej ludzi, zaś na Bazarku tylko Ci z Dogomanii, którzy i tak pomagają. Nie lepiej by wpłacali pieniądze bezpośrednio na danego zwierzaka, a to co można sprzedać wystawić tam, gdzie są ludzie nie związani z dogo? Ale to tylko takie moje przemyślenia. Jestem tu zbyt krótko, jeszcze nie do końca poznałam wszystko. Quote
_beatka_ Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ja wystawialam na allegro, ale powiem Ci szczerze, że to się zupelnie nie kalkulowalo. Na bazarku ludzie dają więcej za licytowane przedmioty, bo zależy im na pomocy, a jednocześnie chcą sobie coś ladnego kupić, a na allegro każdy chce kupić za jak najniższą kwotę:roll: dlatego ja juz wystawiam tylko na bazarku:razz: Quote
esza Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Niekoniecznie :) Znasz Płacieniszki? Mają wystawioną maskotkę, która była już licytowana ponad 70 razy :). Na Allegro tez są ludzie, którzy kupują by pomóc. Sama licytuję teraz charytatywną na Wilki i jeżeli wygram przekażę przedmiot do dalszej sprzedaży. Mam na koncie (innym niż to na AFN) sporo takich licytacji. Ale oczywiście każdy ma prawo do własnych opinii ;) Quote
_beatka_ Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ja wystawialam na allegro przez pare miesięcy, oczywiście zdarza się, że ludzie dają na dalsza licytacje przedmioty, albo placą znacznie więcej niz keota jaka doszla na licytacji, ale zdarza się to rzadziej niż na bazarku, takie są bynajmniej moje obserwacje:razz: Quote
esza Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Myślę, że trzeba probować wszędzie gdzie się da :). Jakby ktoś był chętny na Allegro to jestem do dyspozycji ;). Quote
kasiaprodex Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 kasiaprodex napisał(a):Leczenie Bonda ok 2 miesiecy i niestety możę nie skończyc sie na dwóch operacjach.. W okolicach niedzieli bedzie troche więcej wiadomo co z łapinka. Jeżeli zostana jakies pieniązki to oczywiście beda przekazane na leczenie psiaków z dogo lub na sterylizacje bezpańskich suniek. Pieniążków uzbierało sie sporo. Napewno starczy na operację.Jak pisałam wczesniej pozostała kwota bedzie przeznaczona na inne biedne psiaki. Quote
Igram Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Informuję wszystkich zainteresowanych losem Bonda, że do tej pory na konto Lekarza wpłynęło 2600zł. Dziękujemy bardzo i prosimy o wstrzymanie wpłat na konto ponieważ zebrana suma powinna wystarczyć na leczenie jeżeli zajdzie konieczność zwrócimy do wszystkich życzliwych Osób o dalszą pomoc. Ostatnie dane o zdrowiu Bonda: Bond jutro będzie miał zabieg przed operacyjny, miał zrobiony rentgen i wyszło, że ma dysplazje wrodzoną stawów biodrowych to dodatkowa obciążająca dolegliwość, po tym wypadku został mu uraz, pies boi się chodzić a musi gdyż grozi mu zanik mięśni, kilka raz dziennie go masuję.Staramy sie go nakłonić do robienia kilka razy dziennie choć po parę kroków.Nie wiemy jak przełamać jego lęk. Robimy wszystko aby go uratować choć jest to bardzo trudny przypadek i diagnozy lekarzy są bardzo ostrożne, trzymajcie kciuki żeby Bondowi się udało, żeby jego chęć życia zwyciężyła. Quote
Wiedźma Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Bonduś już raz okazał wolę życia - mam nadzieję, że i tym razem tak będzie. No nie może być inaczej przy takiej ilości wspierających! Quote
loozerka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Bond musi dobrze zniesc tę operację!! Cala jego droga od czasu znalezienia, to droga do zdrowia i domu :) Quote
_beatka_ Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 trzymam kciuki za bonda, tak wiele juz przeszedl, nalezy mu sie nowe, lepsze zycie:multi: Quote
paros Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 I jak czuje się Bondi? :roll: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
jolavanzeebroeck Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 boze, zeby wyzdrowial jak najszybciej!nie mam slow na te okropnosci!jak jest z bondi? Quote
jolavanzeebroeck Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 tak! ta Pani ma wielkie serce i chwala jej za to! Quote
jolavanzeebroeck Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 zbierajmy!to wielka rzecz !ratujmy te biedule! Quote
jolavanzeebroeck Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Wiedźma napisał(a):Bonduś już raz okazał wolę życia - mam nadzieję, że i tym razem tak będzie. No nie może być inaczej przy takiej ilości wspierających! wiedzmo dzieki ze mi o tym powiedzialas!chce przeslac kwote, ale nie mam bic kodu i wszystkich danych potrzebnych by wyslac do polski.moze mi podasz?dane bankowe ktore mam sa niepelne i aktualne tylko w polsce.a czas nagli ,a ja jestem zablokowana z pomoca! Quote
Kruffinka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 KOchani wczoraj (1.03) o 16.47 zadzwoniła do mnie Pani Iwona u ktorej jest Bondek z informacja, że na jej widok piesek sam wstal na nózki i stal chwilke. :lol: Najistotniejsze jest to ze zrobil to SAM I Z WLASNEJ WOLI :loveu: Ma teraz wstawione dreny, ktore usztywniaja mu łapki (to ten zabieg przedoperacyjny) Musi mu sie udac!!!!! :lol: Trzymajmy za niego kciuki!!!!!:loveu: Quote
Recommended Posts