Cudak Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Cioteczki... zajrzyjcie do psiaka, którego właścicielka chce uśpić: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226236-Luksusowy-LEXUS-mix-do-kochania-na-%C5%82a%C5%84cuchu-i-do-u%C5%9Bpienia!! mam nadzieję, że uda się mu pomóc... :( Quote
Cudak Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Podniosę Reksia, który niecierpliwie czeka na dom... Quote
tobciu Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 (edited) Ciotki, zapraszajcie tez proszę na Reksiowy bazarek, co by chłopak jak najwiecej zebral pieniazkow na swoje utrzymanie. Banerek z bazarku dla Reksia, gdyby któraś cioteczka chciała dodać do podpisu - jest podlinkowany. Edited April 29, 2012 by tobciu Quote
Lupi Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 U mnie suki zaczęły ciec (jedna w sobote, druga w niedzielę)... Dla bezpieczeństwa Reksia (mój Vitus "w tym czasie" robi się trochę bojowy) - będę go chyba na dniach musiała zawieźć do hoteliku... :( Chyba że znajdzie się DT bez zobowiązań względem innych zwierząt lub DS!! Quote
tobciu Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 jejku.. jak mi ciężko, że nie mogę dopomóc.. Quote
Lupi Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Tobciu! I tak duzo pomagasz... :D Pilnie szukamy DT/DS Quote
tobciu Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Lupi napisał(a):Tobciu! I tak duzo pomagasz... :D Pilnie szukamy DT/DS to wszystko nic.. w porównaniu z daniem domu.. Quote
magdola Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 tobciu napisał(a):to wszystko nic.. w porównaniu z daniem domu.. czy reksio by się z zazdrosna duza suka dogadal? Proszę o kontakt na pw osoby odpowiedzialnej za Reksia:) Quote
Lupi Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Do magdolki PW wysłane - czekamy na info w sprawie domku... (trzymam kciuki) Do Maci ( w sprawie BDT) - wysłałam PW - czekamy na info Generalnie już staram się oddzielać moje psy ale i tak się boję że nie zauważę że coś się stanie... Ponowię prośbę - jeżeli ktoś chciałby psa przyjaciela - zapraszam do adopcji! Quote
Lupi Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Witam! Dzwoniła do mnie Ksenka z info że jest fajny domek dla Młodziaka. Domek bez dzieci i innych zwierząt, kobieta nie pracuje, chłop ;) lubi na ryby chodzić z psem (poprzedni jego pies był zapalonym wędkarzem). Zaprosili mnie na wizytę do domu. Umówiłam się jutro na wizytę wraz z Reksem. Problem jest z transportem (ode mnie ok. 90 km). Pan powiedział że dołoży 20 zł; Ksenka ofiarowała 10 zł; 10 zł mamy w zapasie - jednak z racji braku funduszy brakuje jeszcze 30 zł. Czy jest ktoś kto dołożyłby się do transportu?? Quote
ksenka1 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Jeszcze tylko 30 zł i będzie DOM :) Trzymam kciuki ;) Quote
tobciu Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Lupi, wysyłam Ci dyszke na transport od siebie jeszcze. :) I piątaka na jakieś smaki dla chłopaczka na osłodę. :) Quote
Agor Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 ile jeszcze brakuje lub może w przyszłym domku coś dla pieska potrzebują?proszę o dane do przelewu/przesyłki:p Quote
mgro Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Mogę dorzucić 10 zł. Poproszę na pw dane do przelewu. Quote
tobciu Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Agor napisał(a):ile jeszcze brakuje lub może w przyszłym domku coś dla pieska potrzebują?proszę o dane do przelewu/przesyłki:p mgro napisał(a):Mogę dorzucić 10 zł. Poproszę na pw dane do przelewu. Agor, mgro wysłałam Wam pw. Dziękujemy ! :) Quote
ksenka1 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 ja nie mam jeszcze konta do przelewu, bo mi Lupi na pw nie odpisała, także ja tez poproszę Quote
tobciu Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 ksenka1 napisał(a):ja nie mam jeszcze konta do przelewu, bo mi Lupi na pw nie odpisała, także ja tez poproszę to już Ci wysyłam w imieniu Lupi :) Quote
Lupi Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 No i stało się... Reks w nowym domu. Państwo wydawali się całkiem konkretni. Bez dzieci i innych zwierząt. Jego nowe imię będzie Małro :). Pan psa nie chciał (bo miał i przez nieszczęśliwy wypadek pies odszedł i Pan postanowił że nigdy więcej...). Jednak co to znaczy kobieca perswazja... Pani zakochała się już w zdjęciach... A że nie pracuje a Pana dużo czasu w domu nie ma postanowili przygarnąć Reksa/Pluto/Małro ;). Myślę że pies będzie miał dobrze. Jak przyjechałam był Pan... Pani gdzieś na zakupach(??) - nie ważne zresztą. Fajny był widok jak weszła do domu i jak oniemiała z zachwytem w oczach stanęła :). Pies zdrajca szybko do niej pobiegł :D. Od razu powiem. Za jakiś czas będzie kastracja (bo bliski znajomy to wet). Za wsparcie karmą podziękowali - powiedzieli że dadzą radę - więc ewentualne zyski z Reksowego bazarku można przeznaczyć na inną bidę. Mam obiecane info o psie za kilka/kilkanaście dni. Nie ma też problemu z odwiedzeniem. Myślę że trafił dobrze!! (oby mnie intuicja nie zmyliła :) ) Tobciu, Agor, Ksenka :), Mgro i wszyscy których nie wymieniłam a wspierali Reksia przez cały czas - w imieniu psiaka dziękuję :loveu: Quote
Recommended Posts