Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ciotki, zapraszajcie tez proszę na Reksiowy bazarek, co by chłopak jak najwiecej zebral pieniazkow na swoje utrzymanie.

Banerek z bazarku dla Reksia, gdyby któraś cioteczka chciała dodać do podpisu - jest podlinkowany.

Edited by tobciu
Posted

U mnie suki zaczęły ciec (jedna w sobote, druga w niedzielę)... Dla bezpieczeństwa Reksia (mój Vitus "w tym czasie" robi się trochę bojowy) - będę go chyba na dniach musiała zawieźć do hoteliku... :(
Chyba że znajdzie się DT bez zobowiązań względem innych zwierząt lub DS!!

Posted

tobciu napisał(a):
to wszystko nic.. w porównaniu z daniem domu..
czy reksio by się z zazdrosna duza suka dogadal? Proszę o kontakt na pw osoby odpowiedzialnej za Reksia:)

Posted

Do magdolki PW wysłane - czekamy na info w sprawie domku... (trzymam kciuki)
Do Maci ( w sprawie BDT) - wysłałam PW - czekamy na info

Generalnie już staram się oddzielać moje psy ale i tak się boję że nie zauważę że coś się stanie...
Ponowię prośbę - jeżeli ktoś chciałby psa przyjaciela - zapraszam do adopcji!

Posted

Witam!
Dzwoniła do mnie Ksenka z info że jest fajny domek dla Młodziaka.
Domek bez dzieci i innych zwierząt, kobieta nie pracuje, chłop ;) lubi na ryby chodzić z psem (poprzedni jego pies był zapalonym wędkarzem).
Zaprosili mnie na wizytę do domu. Umówiłam się jutro na wizytę wraz z Reksem.
Problem jest z transportem (ode mnie ok. 90 km). Pan powiedział że dołoży 20 zł; Ksenka ofiarowała 10 zł; 10 zł mamy w zapasie - jednak z racji braku funduszy brakuje jeszcze 30 zł.
Czy jest ktoś kto dołożyłby się do transportu??

Posted

Agor napisał(a):
ile jeszcze brakuje lub może w przyszłym domku coś dla pieska potrzebują?proszę o dane do przelewu/przesyłki:p

mgro napisał(a):
Mogę dorzucić 10 zł. Poproszę na pw dane do przelewu.

Agor, mgro wysłałam Wam pw. Dziękujemy ! :)

Posted

ksenka1 napisał(a):
ja nie mam jeszcze konta do przelewu, bo mi Lupi na pw nie odpisała, także ja tez poproszę

to już Ci wysyłam w imieniu Lupi :)

Posted

No i stało się...
Reks w nowym domu. Państwo wydawali się całkiem konkretni. Bez dzieci i innych zwierząt. Jego nowe imię będzie Małro :).
Pan psa nie chciał (bo miał i przez nieszczęśliwy wypadek pies odszedł i Pan postanowił że nigdy więcej...). Jednak co to znaczy kobieca perswazja... Pani zakochała się już w zdjęciach... A że nie pracuje a Pana dużo czasu w domu nie ma postanowili przygarnąć Reksa/Pluto/Małro ;). Myślę że pies będzie miał dobrze.
Jak przyjechałam był Pan... Pani gdzieś na zakupach(??) - nie ważne zresztą. Fajny był widok jak weszła do domu i jak oniemiała z zachwytem w oczach stanęła :). Pies zdrajca szybko do niej pobiegł :D.
Od razu powiem. Za jakiś czas będzie kastracja (bo bliski znajomy to wet). Za wsparcie karmą podziękowali - powiedzieli że dadzą radę - więc ewentualne zyski z Reksowego bazarku można przeznaczyć na inną bidę. Mam obiecane info o psie za kilka/kilkanaście dni. Nie ma też problemu z odwiedzeniem.
Myślę że trafił dobrze!! (oby mnie intuicja nie zmyliła :) )

Tobciu, Agor, Ksenka :), Mgro i wszyscy których nie wymieniłam a wspierali Reksia przez cały czas - w imieniu psiaka dziękuję :loveu: