Cudak Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Lupi napisał(a):Na kury i koty reagował spokojnie - wydaje się, że nie widział ich wcześniej. ! Mi się z kolei nie podoba to jego "podniecenie" na widok kotów i kur, chętnie by je poganiał... Quote
zerojeden Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Witam, nic nie piszecie jaki on jest w stosunku do innych psów i suk ? Psiak cudny za nic nie może trafić do Białogardu bo wyjdzie z niego (jak w ogóle wyjdzie) wrak a nie pies. Quote
Lupi Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Generalnie dwa psy widział w kontakcie bezpośrednim i dwa w kojcu (przez ten czas co ja byłam u Cudak). Młody garnął się do zabawy. Bez śladów agresji. Quote
zerojeden Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Rozpuszczę wici w jego sprawie. Dawajcie znać co z nim i czy jest zainteresowanie. Pozwolę sobie zaprosić na wątek mojej biedy http://www.dogomania.pl/threads/225092-8-miesi%C4%99czny-amstafowaty-pies-Pilnie-potrzebna-kastracja Quote
Szarotka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Mam nadzieje, ze dacie rade. Piesek jest sliczny:):) Quote
Szarotka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Cudak napisał(a):Mi się z kolei nie podoba to jego "podniecenie" na widok kotów i kur, chętnie by je poganiał... A co sie dziwisz :):) mlody jest to by gonil :):) moja tez goni, bo chce sie z nimi bawic ;);) Quote
ksenka1 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Mogę dac na 2 tyg DT. Transport w okolice Chociwla. Mogę pojechać po niego za zwrot paliwa. Cudak resztę wie ;) Quote
Szarotka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 ksenka1 napisał(a):Mogę dac na 2 tyg DT. Transport w okolice Chociwla. Mogę pojechać po niego za zwrot paliwa. Cudak resztę wie ;) O juz jest oferta :):) Quote
Cudak Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 ksenka1 napisał(a):Mogę dac na 2 tyg DT. Transport w okolice Chociwla. Mogę pojechać po niego za zwrot paliwa. Cudak resztę wie ;) Dziękuję :loveu::loveu::loveu: Ile by trzeba było na paliwo? Quote
Cudak Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 karolkamadry napisał(a):dokladam sie do paliwa bezwzglednie Dziękuję :) też jakiś mały grosik dorzucę... to ogromna szansa dla psiaka, choć trzeba się będzie zmobilizować, by przez te 2 tygodnie znaleźć mu DT/DS i bardzo będzie potrzebna pomoc w ogłoszeniach. Quote
Cudak Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Psisko przespało spokojnie noc :) Wieczorem byliśmy na spacerku po 20.00 i wytrzymał do rana, choć jak wstałam, to czekał już przy drzwiach ;) Tak więc z czystością jest u niego ok (nie było żadnej wpadki), nie próbuje nic niszczyć. Najlepiej byłoby, gdyby znalazł dom, w którym mieszkałby w domu, a nie na podwórku. Nie wiem tylko, jak z zostawaniem samemu u niego jest, bo jak zostawiłam go na podwórku przywiązanego na lince, to lamentował bardzo. Quote
ksenka1 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Zachowanie dobrze wrózy jego przyszłości :) na paliwo trzeba jakieś 110-120zł (zalezy jaki dzień- czy bedę sie spieszyła czy nie ;) ) Quote
Cudak Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='ksenka1']Zachowanie dobrze wrózy jego przyszłości :) Poza chęcią do ganiania koteczków i kurek - pies ideał :loveu: [quote name='ksenka1']na paliwo trzeba jakieś 110-120zł (zalezy jaki dzień- czy bedę sie spieszyła czy nie ;) ) Kurcze, mało czasu... chyba, że jakoś pokombinujemy, a potem się uzbiera...? Ja od siebie wstępnie 10 zł mogę zadeklarować, bo z kasą u mnie krucho :oops: Mam trochę rzeczy, które dostałam na bazarki dla kotów, ale teraz na kilka miesięcy będziemy mieć dla nich zapas karmy, więc spytam Osób, które mi te rzeczy przekazały, czy mogę je wystawić na potrzeby psiaka :) Quote
Cudak Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 magdola napisał(a):a jaki on duzy? Duży do kolan, ale pewnie urośnie jeszcze bo młodziutki Quote
zerojeden Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Fajnie że znalazł się dla niego DT bardzo się cieszę że nie trafi do Białogardu. Quote
Cudak Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Szkoda, że tylko 2 tygodnie może u ksenki posiedzieć... Teraz najważniejsze, żeby do niej dojechał - są dwie opcje: 1. możliwe, że ksenka będzie jechała jutro do Szczecina, to przy okazji podjechałaby po psiaka (byłoby dużo bliżej, bo ze Szczecina do nas jest ok 50-60 km), wyszłoby na transport ok 40 zł, więc dużo taniej. 2. Lupi, która ma ekonomiczne autko, zaproponowała, że może psiaka zawieźć za 70 zł na miejsce. Quote
Lupi Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 SUPER, że młody ma się gdzie "zaczepić". Muszę powiedzieć, że szybko się przyzwyczaja do "dobrych ludzi".... Dzis wpadłam do Cudak... Na chwilę zostałam z psiskiem w domu sama. Młody trochę poruszony się zrobił.. Wkładał nos do buta :) Cudak a potem biegł do drzwi i wąchał... Mówię Wam... Cudny widok, że pies tak szybko potrafi pokochać człowieka :loveu::loveu::loveu:. Quote
Cudak Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Lupi napisał(a):SUPER, że młody ma się gdzie "zaczepić". Muszę powiedzieć, że szybko się przyzwyczaja do "dobrych ludzi".... Dzis wpadłam do Cudak... Na chwilę zostałam z psiskiem w domu sama. Młody trochę poruszony się zrobił.. Wkładał nos do buta :) Cudak a potem biegł do drzwi i wąchał... Mówię Wam... Cudny widok, że pies tak szybko potrafi pokochać człowieka :loveu::loveu::loveu:. Ze zmianą domu nie będzie miał problemu, bo kocha wszystkich ludzi :loveu::loveu::loveu: bardzo lubi się przytulać i nadawałby się na dogoterapeutę :loveu: Quote
Joanna K. Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='Cudak']Szkoda, że tylko 2 tygodnie może u ksenki posiedzieć... Może przez te 2 tyg. znajdzie się stały domek dla niego ;) Trzymam kciuki. Quote
Recommended Posts