madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Loona'] Prawdziwy pan domu :razz: Quote
olcha Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Loona']Kilka starych zdjęć: Ruda marcheweczka na zielonej kanapie :loveu: Tylko schrupać :evil_lol: Quote
moon_light Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Loona']Kilka starych zdjęć: :loveu::loveu::loveu: To zdjecie jak na pocztowke :loveu::lol: Quote
anea Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Kurcze wcielo mi Wasza subskrybcje :( ale jestem z powrotem :) Ta kanapowa seria super!! a ja postuluje jeszcze o wiecej zdjec reszty stada ;) Quote
moon_light Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Loona napisał(a)::B-fly: Dzięki dzięki ;) Nie "dzieki dzięki" tylko dawaj kolejna porcje fotek :mad::lol: Quote
Loona Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 moon_light napisał(a):Nie "dzieki dzięki" tylko dawaj kolejna porcje fotek :mad::lol: Cfaniara :mad: W swojej galerce to kiedy ostatnio byłaś?! :angryy: anea napisał(a):a ja postuluje jeszcze o wiecej zdjec reszty stada ;) Zobaczymy co da się zrobić, ale jutro, dzisiaj już śpię ;) Quote
olcha Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Noooo...obudziłaś się już? :evil_lol: Dawaj zdjęcia :mad: Quote
Loona Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='olcha']Noooo...obudziłaś się już? :evil_lol: Dawaj zdjęcia :mad: Nie, jeszcze spię :eviltong: Diablo z Ileczką w tle ;) Diablo Ili Fila Miau Rysiek ;) Quote
madziasto4 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Łajj jaki fajny i duuuuuży :loveu: No ładny, ładny, ale już ja bym go nie dotknęła :shake: :razz: Quote
Loona Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 madziasto4 napisał(a):No ładny, ładny, ale już ja bym go nie dotknęła :shake: :razz: Milutki w dotyku, tylko na początku zimny, potem się grzeje ;) Quote
anea Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Nie bede cytowac ale pomarczona mordka cudna (File coraz bardzoej mi sie podobaja :) ale dogow i tak nie zastapia :D ) Co do weza... śliczny jest (nic wiecej ne napisze bo do gadow przekonania nie mam ;) ) Quote
Madzik93 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Fajny chociaz wezy nie lubie. Wydają mi sie obślizgłe:eviltong: chociaz nigdy nie dotykałam. PS. Jest imiennikiem mojego taty:razz: Quote
Loona Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Madzik13 napisał(a):Fajny chociaz wezy nie lubie. Wydają mi sie obślizgłe:eviltong: chociaz nigdy nie dotykałam. PS. Jest imiennikiem mojego taty:razz: Nie są śliskie ani mokre, za to sa przytulaśne ;) Lubią wejśc do rękawa, albo gdzieś na szyi się położyć, bo tam ciepło ;) Quote
Loona Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 No to może kilka kolejnych zdjęć ;) Quote
madziasto4 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Loona']Nie są śliskie ani mokre, za to sa przytulaśne ;) Lubią wejśc do rękawa, albo gdzieś na szyi się położyć, bo tam ciepło ;) O Jezuuu :eek2: [quote name='Loona'] Kupka w biegu? :evil_lol: Quote
Loona Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 madziasto4 napisał(a):Kupka w biegu? :evil_lol: Nie, kiepski start :evil_lol: Quote
Shikka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Galeria bosssska :) Miau, Mika, Rychu, FIlusie super ale i tak naj naj naj jest Figarcio :loveu::loveu: Buziaki :) Quote
olcha Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Loona']Nie, jeszcze spię :eviltong: Diablo z Ileczką w tle ;) Diablo Ili Fila Miau Rysiek ;) Diablo ma cudną maść, jakoś się ją nazywa? [quote name='Loona']No to może kilka kolejnych zdjęć ;) Mikusia :multi: Ahhahaha Figaro wygląda jakby serio robił koope w biegu :evil_lol: Ale spida ma niezłego! :crazyeye: Quote
Mi. Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Witamy:cool3: uwielbiam węże:loveu: czy to zborzowka?.......:eviltong: jakie slicznosci:D:D Quote
Loona Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Shikka napisał(a):Galeria bosssska :) Miau, Mika, Rychu, FIlusie super ale i tak naj naj naj jest Figarcio :loveu::loveu: Buziaki :) Dzięki :) olcha napisał(a):Diablo ma cudną maść, jakoś się ją nazywa? Ahhahaha Figaro wygląda jakby serio robił koope w biegu :evil_lol: Ale spida ma niezłego! :crazyeye: Nie ma konkretnej nazwy, siwe i popielate są niedozwolone w filach, więc ma wpisaną żółtą ;) Nie robił :cry: Szykował się do startu. *luthien* napisał(a):Witamy :cool3: uwielbiam węże :loveu: czy to zborzowka?....... :eviltong: jakie slicznosci :D:D Witaj :) Tak, zbożówka, młoda jeszcze, ma trochę ponad pół roku ;) Moje śliczności :loveu: Quote
olcha Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Loona']Nie ma konkretnej nazwy, siwe i popielate są niedozwolone w filach, więc ma wpisaną żółtą ;) Nie robił :cry: Szykował się do startu. Witaj :) Tak, zbożówka, młoda jeszcze, ma trochę ponad pół roku ;) Moje śliczności :loveu: To w takim razie ma cudną żółtą maść :loveu: A zbożówka nie jest jadowita? Jak to się w pełni nazywa (tzn pełna nazwa rasy)? Czym się karmi? Wymagające są? Może bym sobie węża kupiła? :cool3: Bo tak za mną chodzi jakies zwierzatko :cool3: A na ile można go zostawić samego? Quote
anea Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 A na ile można go zostawić samego? Moze sie myle ale chyba mu zwisa i powiewa czy zostawiasz go samego czy nie ;) byle bys mu raz na jakis czas cos na zabek wrzucila :D Quote
madziasto4 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 olcha napisał(a): (...) Bo tak za mną chodzi jakies zwierzatko :cool3: (...) Pewnie Tekila chce jeść :evil_lol: Quote
olcha Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 anea napisał(a):Moze sie myle ale chyba mu zwisa i powiewa czy zostawiasz go samego czy nie ;) byle bys mu raz na jakis czas cos na zabek wrzucila :D Ahahahahaha ciołeszczaku mi chodziło, czy np. można go zostawić na tydzień na przykład :eviltong: Bo węże to tak rzadko jedzą nie? madziasto4 napisał(a):Pewnie Tekila chce jeść :evil_lol: Ahahaha pewnie tak, bo Ere nawet 2 dniowa głodówka nie przeraża :roll: Quote
Recommended Posts