Loona Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='M10M']Szalenie miły i fotogeniczny piesek. Chociaż osobiście wolałabym te wielkie :evil_lol: Ale pomijając osobiste upodobania - cziłałka naprawdę przesympatyczny. Masz niezły "rozrzut" jeśli chodzi o wielkość. Olbrzymy miewają kontakt z maluchem? Witaj w galerce :) Figaro ma cały czas kontakt z dużymi, ustawia je wszystkie ;) na spacery chodzą razem, Fila mieszka z nami więc razem się bawią (rzadko, bo Fila to staruszka, a teraz jeszcze w kołnieżu biega więc ruchy ma ograniczone), z kotkiem Figaro uwielbia zapasy ;) A jak się coś nie podoba, to gryzie po kostkach albo na faflach się wiesza :evil_lol: Duże nic mu nie robią tylko się dziwują co taka pchła chce od nich ;) [quote name='M10M'] A to pełzające to kto?;) To wąż zbożowy mojego brata, teoretycznie ma na imię Amid, ale dla mnie jest Rysio ;) Quote
madziaaa Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :razz: Cytat: Napisał M10M A to pełzające to kto?;-) To wąż zbożowy mojego brata, teoretycznie ma na imię Amid, ale dla mnie jest Rysio ;-) matkooo :crazyeye: chyba się polubili :razz: Quote
caroolcia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ale słodka mordeczka, a jaka odważna ;) Niezłego ma przyjaciela (to czerowne grube sznurowadło) :evil_lol: ciekawe, że się nie boi i pozwala sobie na pieszczotki ze strony Ryska ;) Quote
Loona Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 madziaaa napisał(a):matkooo :crazyeye: chyba się polubili :razz: Witaj :) Figaro nie lubi tylko jak głowa Rysia i jest w pobliżu jego pyszczka, reszta mu nie przeszkadza ;) caroolcia napisał(a):ale słodka mordeczka, a jaka odważna ;) Niezłego ma przyjaciela (to czerowne grube sznurowadło) :evil_lol: ciekawe, że się nie boi i pozwala sobie na pieszczotki ze strony Ryska ;) To najodważniejsza wiewiórka jaką znam :evil_lol: Czasem aż za bardzo :roll: Quote
Loona Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Na wypadek jakby ktoś nie wierzył w liczebność mojego stada: Ili Fila i Figaro: A tu już z Diablem: Quote
olcha Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Fajnie mieć taką gromadkę do kochania :loveu: Sama sobie z nimi dajesz radę na spacerach? Quote
Loona Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 olcha napisał(a):Fajnie mieć taką gromadkę do kochania :loveu: Sama sobie z nimi dajesz radę na spacerach? A coś Ty, idzie tyle ludzi ile dużych psów, czyli jak wszystkie psy, to trzy osoby potrzebne. Niestety dwóch psów na raz na smyczy się prowadzić nie da w obliczu przeszkód (piesi, rowerzyści itp ;)) Quote
Rybc!a Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ooo, ja tu pierwszy raz jestem, miło, miło zaglądnę tu częściej. Powiedz mi kochana, jakiej rasy są twoje duże " faflunki " ? Czy Fila miała szczenięta? Quote
Loona Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Rybc!a napisał(a):Ooo, ja tu pierwszy raz jestem, miło, miło zaglądnę tu częściej. Powiedz mi kochana, jakiej rasy są twoje duże " faflunki " ? Czy Fila miała szczenięta? Duże to fila brasileiro :) Fila miała cztery mioty (Ili jest z pierwszego) a Ileczka miała jeden którego owocem jest Diablo ;) Quote
madziaaa Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Cytat: Napisał olcha Fajnie mieć taką gromadkę do kochania :loveu: Sama sobie z nimi dajesz radę na spacerach? A coś Ty, idzie tyle ludzi ile dużych psów, czyli jak wszystkie psy, to trzy osoby potrzebne. Niestety dwóch psów na raz na smyczy się prowadzić nie da w obliczu przeszkód (piesi, rowerzyści itp ;-)) Skąd ja to znam.. My również z dwoma bernardynami i chihuahua musieliśmy chodzić na spacery całą rodziną ;) Quote
M10M Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 madziaaa napisał(a): My również z dwoma bernardynami i chihuahua musieliśmy chodzić na spacery całą rodziną ;) Słowem cała rodzina korzystała z możliwości częstych spacerów - samo zdrowie :evil_lol: ;) Quote
Loona Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 madziaaa napisał(a):Skąd ja to znam.. My również z dwoma bernardynami i chihuahua musieliśmy chodzić na spacery całą rodziną ;) Masz chihuahua? Pokaż pokaż pokaż, powiedz coś o niej :) Wklej zdjęcia :) M10M napisał(a):Słowem cała rodzina korzystała z możliwości częstych spacerów - samo zdrowie :evil_lol: ;) U nas nie są aż takie częste, bo samo siku na podwórku mogą zrobić, tylko żeby się wybiegać idziemy stadem, bo jedna osoba to by trzy razy musiała chodzić :evil_lol: Quote
madziaaa Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Masz chihuahua? Pokaż pokaż pokaż, powiedz coś o niej :smile: Wklej zdjęcia :smile: Ściślej mówiąc- mamy hodowlę. Trudno je opisać, bo chyba musiałabym tutaj siedzieć do wieczora ;) każdy z nich jest inny i koooochany. co do zdjęć, to chyba wklejałam jakieś na temacie chihuahua (tym najdłuższym). http://img102.imageshack.us/img102/9148/blairtt2.jpg http://img295.imageshack.us/img295/7966/blaircia002jt9.jpg http://img102.imageshack.us/img102/134/pict0894se6rh3.jpg tu Blaircia http://img215.imageshack.us/img215/3727/maniekdj5.jpg Master http://img300.imageshack.us/img300/8233/austi007yq9.jpg Austin.. znacie na pewno moje małe Szczęścia :razz: Słowem cała rodzina korzystała z możliwości częstych spacerów - samo zdrowie :evil_lol: ;-) No oczywiście! i sama radość :evil_lol: Quote
Loona Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 madziaaa napisał(a):Ściślej mówiąc- mamy hodowlę. Trudno je opisać, bo chyba musiałabym tutaj siedzieć do wieczora ;) każdy z nich jest inny i koooochany. co do zdjęć, to chyba wklejałam jakieś na temacie chihuahua (tym najdłuższym) Tam widziałam tylko jedno zdjęcie (może poprostu reszta się nie wczytała ;)) Śliczne masz pieski :loveu: Blair trzecie miejsce w BIS? Na jakiej wystawie? Gratulacje :multi: Quote
madziaaa Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Blair trzecie miejsce w BIS? Na jakiej wystawie? Gratulacje Tak, na BIS puppy w Chojnicach. Na podium BIS stanęły też Akiko i Austin ;) Akiko w Gdańsku, Austin w Dobrum Mieście. Tam widziałam tylko jedno zdjęcie (może poprostu reszta się nie wczytała ;-)) http://img102.imageshack.us/img102/9148/blairtt2.jpg znajome, prawda? :p Quote
Loona Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 madziaaa napisał(a):Tak, na BIS puppy w Chojnicach. Na podium BIS stanęły też Akiko i Austin ;) Akiko w Gdańsku, Austin w Dobrum Mieście. A masz zdjęcia Akiko? Nie ma ich tam wyżej, jest Blaire, Austin i Master (swoją droga niezłe imię ;)) Quote
Loona Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Figaro ma mnóstwo energii jak widać: Quote
madziaaa Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 latanie to dla cziłek specjalność :lol: Quote
Kenduś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Samolot linii American Airlines z Tokio do Dallas lądował nieplanowo w Honolulu, ponieważ piloci usłyszeli dziwne odgłosy, dochodzące z pełnej kabli przestrzeni nad sufitem kokpitu. Sprawczynią zamieszania okazała się... wiewiórka. Loona musisz bardziej pilnować swojego wiewióra :razz: :evil_lol: Quote
Loona Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Kenduś']Samolot linii American Airlines z Tokio do Dallas lądował nieplanowo w Honolulu, ponieważ piloci usłyszeli dziwne odgłosy, dochodzące z pełnej kabli przestrzeni nad sufitem kokpitu. Sprawczynią zamieszania okazała się... wiewiórka. Loona musisz bardziej pilnować swojego wiewióra :razz: :evil_lol: To było celowe :diabloti: Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='madziaaa'] http://img215.imageshack.us/img215/3727/maniekdj5.jpg Master Master, Master :sweetCyb: Wybaczcie moją reakcję, ale to pierwszy pies, który ma tak samo na imię jak mój brytan :lol: :loveu: Loona, co u wiewiórka słychać :razz: Quote
madziaaa Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [/QUOTE]Master, Master :sweetCyb: Wybaczcie moją reakcję, ale to pierwszy pies, który ma tak samo na imię jak mój brytan :lol: :loveu: [/QUOTE] bo wszystkie Mastery to fajne chłopaki :razz: Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 bo wszystkie Mastery to fajne chłopaki :razz: Racja, racja :p Quote
Loona Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Samo imię mówi, że Master to fajny chłopak ;) A wiewiórka linieje na potęgę :shake: Nieopatrznie wykąpałam bestię, efekt: Sierść wszędzie, łącznie z ustami (moimi) :roll: Quote
Recommended Posts