Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='M10M']Szalenie miły i fotogeniczny piesek. Chociaż osobiście wolałabym te wielkie :evil_lol:
Ale pomijając osobiste upodobania - cziłałka naprawdę przesympatyczny. Masz niezły "rozrzut" jeśli chodzi o wielkość. Olbrzymy miewają kontakt z maluchem?
Witaj w galerce :) Figaro ma cały czas kontakt z dużymi, ustawia je wszystkie ;) na spacery chodzą razem, Fila mieszka z nami więc razem się bawią (rzadko, bo Fila to staruszka, a teraz jeszcze w kołnieżu biega więc ruchy ma ograniczone), z kotkiem Figaro uwielbia zapasy ;) A jak się coś nie podoba, to gryzie po kostkach albo na faflach się wiesza :evil_lol: Duże nic mu nie robią tylko się dziwują co taka pchła chce od nich ;)
[quote name='M10M']
A to pełzające to kto?;)
To wąż zbożowy mojego brata, teoretycznie ma na imię Amid, ale dla mnie jest Rysio ;)

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:razz:

Cytat:
Napisał M10M

A to pełzające to kto?;-)

To wąż zbożowy mojego brata, teoretycznie ma na imię Amid, ale dla mnie jest Rysio ;-)

matkooo :crazyeye:
chyba się polubili :razz:

Posted

madziaaa napisał(a):
matkooo :crazyeye:
chyba się polubili :razz:

Witaj :) Figaro nie lubi tylko jak głowa Rysia i jest w pobliżu jego pyszczka, reszta mu nie przeszkadza ;)
caroolcia napisał(a):
ale słodka mordeczka, a jaka odważna ;)
Niezłego ma przyjaciela (to czerowne grube sznurowadło) :evil_lol: ciekawe, że się nie boi i pozwala sobie na pieszczotki ze strony Ryska ;)

To najodważniejsza wiewiórka jaką znam :evil_lol: Czasem aż za bardzo :roll:

Posted

olcha napisał(a):
Fajnie mieć taką gromadkę do kochania :loveu: Sama sobie z nimi dajesz radę na spacerach?

A coś Ty, idzie tyle ludzi ile dużych psów, czyli jak wszystkie psy, to trzy osoby potrzebne. Niestety dwóch psów na raz na smyczy się prowadzić nie da w obliczu przeszkód (piesi, rowerzyści itp ;))

Posted

Ooo, ja tu pierwszy raz jestem, miło, miło zaglądnę tu częściej.
Powiedz mi kochana, jakiej rasy są twoje duże " faflunki " ?
Czy Fila miała szczenięta?

Posted

Rybc!a napisał(a):
Ooo, ja tu pierwszy raz jestem, miło, miło zaglądnę tu częściej.
Powiedz mi kochana, jakiej rasy są twoje duże " faflunki " ?
Czy Fila miała szczenięta?

Duże to fila brasileiro :) Fila miała cztery mioty (Ili jest z pierwszego) a Ileczka miała jeden którego owocem jest Diablo ;)

Posted

Cytat:
Napisał olcha
Fajnie mieć taką gromadkę do kochania :loveu: Sama sobie z nimi dajesz radę na spacerach?

A coś Ty, idzie tyle ludzi ile dużych psów, czyli jak wszystkie psy, to trzy osoby potrzebne. Niestety dwóch psów na raz na smyczy się prowadzić nie da w obliczu przeszkód (piesi, rowerzyści itp ;-))

Skąd ja to znam..
My również z dwoma bernardynami i chihuahua musieliśmy chodzić na spacery całą rodziną ;)

Posted

madziaaa napisał(a):

My również z dwoma bernardynami i chihuahua musieliśmy chodzić na spacery całą rodziną ;)

Słowem cała rodzina korzystała z możliwości częstych spacerów - samo zdrowie :evil_lol:
;)

Posted

madziaaa napisał(a):
Skąd ja to znam..

Masz chihuahua? Pokaż pokaż pokaż, powiedz coś o niej :) Wklej zdjęcia :)
M10M napisał(a):
Słowem cała rodzina korzystała z możliwości częstych spacerów - samo zdrowie :evil_lol: ;)

U nas nie są aż takie częste, bo samo siku na podwórku mogą zrobić, tylko żeby się wybiegać idziemy stadem, bo jedna osoba to by trzy razy musiała chodzić :evil_lol:

Posted

Masz chihuahua? Pokaż pokaż pokaż, powiedz coś o niej :smile: Wklej zdjęcia :smile:

Ściślej mówiąc- mamy hodowlę.
Trudno je opisać, bo chyba musiałabym tutaj siedzieć do wieczora ;)
każdy z nich jest inny i koooochany.
co do zdjęć, to chyba wklejałam jakieś na temacie chihuahua (tym najdłuższym).
http://img102.imageshack.us/img102/9148/blairtt2.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/7966/blaircia002jt9.jpg
http://img102.imageshack.us/img102/134/pict0894se6rh3.jpg
tu Blaircia

http://img215.imageshack.us/img215/3727/maniekdj5.jpg
Master

http://img300.imageshack.us/img300/8233/austi007yq9.jpg
Austin..

znacie na pewno moje małe Szczęścia :razz:

Słowem cała rodzina korzystała z możliwości częstych spacerów - samo zdrowie :evil_lol:
;-)

No oczywiście! i sama radość :evil_lol:

Posted

madziaaa napisał(a):
Ściślej mówiąc- mamy hodowlę.
Trudno je opisać, bo chyba musiałabym tutaj siedzieć do wieczora ;)
każdy z nich jest inny i koooochany.
co do zdjęć, to chyba wklejałam jakieś na temacie chihuahua (tym najdłuższym)

Tam widziałam tylko jedno zdjęcie (może poprostu reszta się nie wczytała ;)) Śliczne masz pieski :loveu: Blair trzecie miejsce w BIS? Na jakiej wystawie? Gratulacje :multi:

Posted

madziaaa napisał(a):
Tak, na BIS puppy w Chojnicach.
Na podium BIS stanęły też Akiko i Austin ;)
Akiko w Gdańsku, Austin w Dobrum Mieście.

A masz zdjęcia Akiko? Nie ma ich tam wyżej, jest Blaire, Austin i Master (swoją droga niezłe imię ;))

Posted

Samolot linii American Airlines z Tokio do Dallas lądował nieplanowo w Honolulu, ponieważ piloci usłyszeli dziwne odgłosy, dochodzące z pełnej kabli przestrzeni nad sufitem kokpitu. Sprawczynią zamieszania okazała się... wiewiórka.

Loona musisz bardziej pilnować swojego wiewióra :razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='Kenduś']Samolot linii American Airlines z Tokio do Dallas lądował nieplanowo w Honolulu, ponieważ piloci usłyszeli dziwne odgłosy, dochodzące z pełnej kabli przestrzeni nad sufitem kokpitu. Sprawczynią zamieszania okazała się... wiewiórka.

Loona musisz bardziej pilnować swojego wiewióra :razz: :evil_lol:
To było celowe :diabloti:

Posted

[/QUOTE]Master, Master :sweetCyb:
Wybaczcie moją reakcję, ale to pierwszy pies, który ma tak samo na imię jak mój brytan :lol: :loveu:
[/QUOTE]

bo wszystkie Mastery to fajne chłopaki :razz:

Posted

Samo imię mówi, że Master to fajny chłopak ;)

A wiewiórka linieje na potęgę :shake: Nieopatrznie wykąpałam bestię, efekt: Sierść wszędzie, łącznie z ustami (moimi) :roll: