Loona Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ja ogladam :) Sliczne fotki kochane malenstwo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: anea napisał(a):ja ogladam :) tylko troche duzo sie tych for porobilo i nie wyrabiam z pisaniem :D No chociaż Wy dwie :lol: A for dużo, i wszędzie te same foty, więc jest łatwiej :evil_lol: Quote
Loona Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 No to kilka zdjęć, kiepskie, bo sama robiłam :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Jaka masz ochrone :) Sie malenstwo zagapilo :loveu: :loveu: Cieple powitanie olbrzyma i koteczka :evil_lol: :) No my tu zawsze was odwiedzamy:evil_lol: a nie tak jak inni:( Quote
misiaczek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Loona napisał(a):No chociaż Wy dwie :lol: A for dużo, i wszędzie te same foty, więc jest łatwiej :evil_lol: I ja też zaglądam :cool3:. Taaa...z galeriami na nowych forach problem jest taki,że gdzie nie wejdziesz te same foty ;),bo ci sami ludzie na nich siedzą. Loona napisał(a):No to kilka zdjęć, kiepskie, bo sama robiłam Bez przesady proszę :cool3:.Fotki fajowe a kotek trikolorek extra :loveu: Quote
Incunabula Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Loona napisał(a):I po co ja zdjęcia wklejam, jak ich nikt nie ogląda :mad: Ja oglądam ale incognito :evil_lol: . Swoją drogą to ostatnio zaczynam chorować na cziłałki :loveu: . Moją psicę często mylą właśnie z cziłałką, ale dlaczego to nie mam pojęcia :stupid: . Quote
caroolcia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Cześć kochani! Życzy przyjemnego weekendziku!!!:multi: :multi: Quote
akard Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 anea napisał(a): Kot zdaje sie mysles: tylko mnie nie obslin ;) Urocze:lol: Quote
anea Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 LOONA ty tu jeszcze jestes czy Ciebie tez trzeba szukac gdzie indziej??? bo jakos tak pusto tu... Quote
Loona Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Jestem, a jakoby by mnie nie było :evil_lol: Nie mam neta, więc i mnie nie ma :razz: Cieszę się, że zaglądacie :) Quote
BBeta Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Przez przypadek do takiej cudownej galerii trafiłam :multi: Zaraz przejrze całą od początku, bo widze, że warto ;) Quote
Kincia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Boska fotecka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Znokaltowany przez wiekszego :evil_lol: Quote
akard Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: obłędne zdjęcie. Dzień doberek:) i miłego dzionka życzę :loveu: Quote
caroolcia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Loona napisał(a):Jestem, a jakoby by mnie nie było :evil_lol: Nie mam neta, więc i mnie nie ma :razz: Cieszę się, że zaglądacie :) same piękności !!! A widze figaro humorek dopisuje :evil_lol: Quote
Loona Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 BBeta napisał(a):Przez przypadek do takiej cudownej galerii trafiłam :multi: Zaraz przejrze całą od początku, bo widze, że warto ;) Cudowna, ale fotek niestety mało :shake: Pinczerek-Jacky napisał(a):Boska fotecka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Znokaltowany przez wiekszego :evil_lol: Tarzał się po jakimś robaczku martwym :evil_lol: anea napisał(a):ale go pogieło..... Jakby padackowy atak miał :evil_lol: akard napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: obłędne zdjęcie. Dzień doberek:) i miłego dzionka życzę :loveu: Gorący na pewno, a czy miły, jeszcze się okaże ;) caroolcia napisał(a):same piękności !!! A widze figaro humorek dopisuje :evil_lol: Dopisuje :) Quote
misiaczek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Loona'] Kocurek świetny ,filusie też...ale ta fota kurdupelka boska :loveu:. Quote
Shikka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Hej Loonko :) Boszzzzz...te filusie :loveu::loveu::loveu::loveu: I ten Figaro :loveu::loveu::loveu: I ten kociur :loveu::loveu::loveu::loveu: Jak ty normalnie z tym żyjesz :evil_lol::evil_lol: Quote
Madzik93 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Cześć ciociu Loono:multi::loveu: Jaki dostojny pan Miau:evil_lol: Ale wygibas:lol: A Diablo pewnie patrzył jakiego durnia z siebie robi Figaro :cool3: Pozdrawiamy i zapraszamy serdecznie do nas:ylsuper: Quote
Recommended Posts