Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Loona napisał(a):
Zakopał się w terrarium i śpi :evil_lol: Ale w weekend porządnie się "przespacerował" ;) Był poza terrarium ze dwie godziny :evil_lol: A wieczorem się zapoznał z córką kolegi, bardzo się sobie spodobali :)

Weżową randkę chetnie bym sama zobaczyła ;)

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Loona napisał(a):

Zakopał się w terrarium i śpi :evil_lol:

Ale w weekend porządnie się "przespacerował" ;) Był poza terrarium ze dwie godziny :evil_lol: A wieczorem się zapoznał z córką kolegi, bardzo się sobie spodobali :)

Eeee...to nudziarz z niego...:evil_lol:

Ale chyba go nie puszczacie wolno w mieszkaniu, co? Macie go cały czas na oku...? Powiedz, że tak.....:shocked!: :lol:

Posted

[quote name='Loona']
Tutaj już mnie błagał :evil_lol:

[quote name='Loona']
W samym domku mam trzy psy, kota, rybki i węża, na dworze biegają jeszcze dwa psy ;)
Kurcze pogubiłam się :oops:.Wiem,ze masz Figara,2 filusie a te na dworze to jakie? I czyja jest Mikusia? ;)

Posted

caroolcia napisał(a):
super taki zwierzyniec to dopiero masa frajdy ;)

Oj tak, i masa zabawy :)
caroolcia napisał(a):
Weżową randkę chetnie bym sama zobaczyła ;)

A są zdjęcia, ale jeszcze nie obrobione ;)
madziasto4 napisał(a):
Eeee...to nudziarz z niego...:evil_lol:

Ale chyba go nie puszczacie wolno w mieszkaniu, co? Macie go cały czas na oku...? Powiedz, że tak.....:shocked!: :lol:

:eviltong:
Nio pewnie że wolno. Wychodzi z terrarium i powolnym krokiem sunie po mieszkaniu :evil_lol:
misiaczek napisał(a):
Kurcze pogubiłam się :oops:.Wiem,ze masz Figara,2 filusie a te na dworze to jakie? I czyja jest Mikusia? ;)

Mamy pięć psów. W domu jest Mika, Figaro i Fila, na dworzu Ili i Diablo. Wszystkie są nasze, jako że ja jeszcze młoda (:evil_lol:) jestem to mieszkam z rodzicami i braćmi ;) Figaro jest mój a reszta wspólna ;)
Juszes napisał(a):
cudne, cudne, cudne, cudne, cuuudne zdjiątka =** A miska pokaźna, ale prznajmniej mają zawsze czego się napic ;-)

PS: Ja kce jeszcze zdjiec! ;[

Woda się wbrew pozorom szybko kończy, wystarczy, że Fila się dwa razy napije :evil_lol:
Pinczerek-Jacky napisał(a):
O boze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Zapraszamy do naszej galeri :cool3: :cool3:

Witaj w galerii :)

Posted

nane napisał(a):
"jeziu ktoź tu ma wenrza" :eek2:

Brat :evil_lol:, ale nie w kieszeni :evil_lol:
madziasto4 napisał(a):
A po schodach umie wchodzić? :eviltong:

Nio pewnie, a jak zgłodnieje to lodówkę otwiera i wybiera co lepsze kąski :evil_lol:
olcha napisał(a):
Odnawiasz? :cool3:

Nie, takie jakie znajdę takie wstawiam :eviltong:
Pinczerek-Jacky napisał(a):
Brr.. wezyk :cool3: :cool3:
Ja mam ratlerka :evil_lol:

Żadne brrr :eviltong:
Zaraz przyjdę do Twojej galerki ;)

Posted

Loona napisał(a):

Mamy pięć psów. W domu jest Mika, Figaro i Fila, na dworzu Ili i Diablo. Wszystkie są nasze, jako że ja jeszcze młoda (:evil_lol:) jestem to mieszkam z rodzicami i braćmi ;) Figaro jest mój a reszta wspólna ;)

No teraz to już kumam ;)

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Daj jakies foto wezyka hihi:evil_lol: :evil_lol:
Już daję z randki zdjęcia :evil_lol:
[quote name='misiaczek']No teraz to już kumam ;)
To bajerancko ;)

Potem był wspólny romantyczny spacer do terrarium ;)

Posted

akard napisał(a):
O kurka:evil_lol: Odwazna jestes;) :multi:

E tam odważna ;) Wąż mały, nie gryzie, nie dusi (mnie) więc czego tu się bać :eviltong: Weronika jak widać mniej odważna była, ale też dała radę ;)
misiaczek napisał(a):
Ja się boję wężyków i innych gadzików :cool3:. Za gryzoniami w moich rękach też nie przepadam :shake:.Ale nie znaczy to,że ten wężyk mi się nie podobuje ;).

Każde są fajne :evil_lol:

Posted

Wykąpałam wczoraj zwierza, dzisiaj wypuszczam na podwórko i ten wraca czarny :angryy: Wytarzał się w szlace :angryy: Dzisiaj kąpania część druga :razz:

Posted

[quote name='Loona']

Ja nie wierzę, że jakaś cziłka może lezeć sama z siebie, dobrowolnie, nie przymuszana na schodach :crazyeye: nie na dywanie :shake: TO JEST NIEREALNE, to MUSI być FOTOMONTAŻ!!!

Hahaha na ostatniej fotce, facet pełna parą robi sobie pedicure :lol: