caroolcia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Loona napisał(a):Zakopał się w terrarium i śpi :evil_lol: Ale w weekend porządnie się "przespacerował" ;) Był poza terrarium ze dwie godziny :evil_lol: A wieczorem się zapoznał z córką kolegi, bardzo się sobie spodobali :) Weżową randkę chetnie bym sama zobaczyła ;) Quote
madziasto4 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Loona napisał(a): Zakopał się w terrarium i śpi :evil_lol: Ale w weekend porządnie się "przespacerował" ;) Był poza terrarium ze dwie godziny :evil_lol: A wieczorem się zapoznał z córką kolegi, bardzo się sobie spodobali :) Eeee...to nudziarz z niego...:evil_lol: Ale chyba go nie puszczacie wolno w mieszkaniu, co? Macie go cały czas na oku...? Powiedz, że tak.....:shocked!: :lol: Quote
misiaczek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Loona'] Tutaj już mnie błagał :evil_lol: [quote name='Loona'] W samym domku mam trzy psy, kota, rybki i węża, na dworze biegają jeszcze dwa psy ;) Kurcze pogubiłam się :oops:.Wiem,ze masz Figara,2 filusie a te na dworze to jakie? I czyja jest Mikusia? ;) Quote
Juszes Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 cudne, cudne, cudne, cudne, cuuudne zdjiątka =** A miska pokażna, ale prznajmniej mają zawsze czego się napic ;-) PS: Ja kce jeszcze zdjiec! ;[ Quote
Kincia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 O boze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zapraszamy do naszej galeri :cool3: :cool3: Quote
Loona Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 caroolcia napisał(a):super taki zwierzyniec to dopiero masa frajdy ;) Oj tak, i masa zabawy :) caroolcia napisał(a):Weżową randkę chetnie bym sama zobaczyła ;) A są zdjęcia, ale jeszcze nie obrobione ;) madziasto4 napisał(a):Eeee...to nudziarz z niego...:evil_lol: Ale chyba go nie puszczacie wolno w mieszkaniu, co? Macie go cały czas na oku...? Powiedz, że tak.....:shocked!: :lol: :eviltong: Nio pewnie że wolno. Wychodzi z terrarium i powolnym krokiem sunie po mieszkaniu :evil_lol: misiaczek napisał(a):Kurcze pogubiłam się :oops:.Wiem,ze masz Figara,2 filusie a te na dworze to jakie? I czyja jest Mikusia? ;) Mamy pięć psów. W domu jest Mika, Figaro i Fila, na dworzu Ili i Diablo. Wszystkie są nasze, jako że ja jeszcze młoda (:evil_lol:) jestem to mieszkam z rodzicami i braćmi ;) Figaro jest mój a reszta wspólna ;) Juszes napisał(a):cudne, cudne, cudne, cudne, cuuudne zdjiątka =** A miska pokaźna, ale prznajmniej mają zawsze czego się napic ;-) PS: Ja kce jeszcze zdjiec! ;[ Woda się wbrew pozorom szybko kończy, wystarczy, że Fila się dwa razy napije :evil_lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):O boze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zapraszamy do naszej galeri :cool3: :cool3: Witaj w galerii :) Quote
madziasto4 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Loona napisał(a): :eviltong: Nio pewnie że wolno. Wychodzi z terrarium i powolnym krokiem sunie po mieszkaniu :evil_lol: A po schodach umie wchodzić? :eviltong: Quote
olcha Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Loona napisał(a):Mam meble z różnych śmietników :evil_lol: :eviltong: Odnawiasz? :cool3: Quote
Loona Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 nane napisał(a):"jeziu ktoź tu ma wenrza" :eek2: Brat :evil_lol:, ale nie w kieszeni :evil_lol: madziasto4 napisał(a):A po schodach umie wchodzić? :eviltong: Nio pewnie, a jak zgłodnieje to lodówkę otwiera i wybiera co lepsze kąski :evil_lol: olcha napisał(a):Odnawiasz? :cool3: Nie, takie jakie znajdę takie wstawiam :eviltong: Pinczerek-Jacky napisał(a):Brr.. wezyk :cool3: :cool3: Ja mam ratlerka :evil_lol: Żadne brrr :eviltong: Zaraz przyjdę do Twojej galerki ;) Quote
Kincia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Żadne brrr :eviltong: Zaraz przyjdę do Twojej galerki ;)[/quote] Zapraszamy zapraszamy:cool3: :cool3: Daj jakies foto wezyka hihi:evil_lol: :evil_lol: Quote
misiaczek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Loona napisał(a): Mamy pięć psów. W domu jest Mika, Figaro i Fila, na dworzu Ili i Diablo. Wszystkie są nasze, jako że ja jeszcze młoda (:evil_lol:) jestem to mieszkam z rodzicami i braćmi ;) Figaro jest mój a reszta wspólna ;) No teraz to już kumam ;) Quote
Loona Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Daj jakies foto wezyka hihi:evil_lol: :evil_lol: Już daję z randki zdjęcia :evil_lol: [quote name='misiaczek']No teraz to już kumam ;) To bajerancko ;) Potem był wspólny romantyczny spacer do terrarium ;) Quote
misiaczek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ja się boję wężyków i innych gadzików :cool3:. Za gryzoniami w moich rękach też nie przepadam :shake:.Ale nie znaczy to,że ten wężyk mi się nie podobuje ;). Quote
Loona Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 akard napisał(a):O kurka:evil_lol: Odwazna jestes;) :multi: E tam odważna ;) Wąż mały, nie gryzie, nie dusi (mnie) więc czego tu się bać :eviltong: Weronika jak widać mniej odważna była, ale też dała radę ;) misiaczek napisał(a):Ja się boję wężyków i innych gadzików :cool3:. Za gryzoniami w moich rękach też nie przepadam :shake:.Ale nie znaczy to,że ten wężyk mi się nie podobuje ;). Każde są fajne :evil_lol: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Hihi jaki "słodki" węzyk :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co za romantycznaa randka :loveu: :evil_lol: Quote
Loona Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Wykąpałam wczoraj zwierza, dzisiaj wypuszczam na podwórko i ten wraca czarny :angryy: Wytarzał się w szlace :angryy: Dzisiaj kąpania część druga :razz: Quote
Loona Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Dawno zdjęć nie było, nawet się nikt nie interesuje :mad: :placz: Ale i tak wstawię :diabloti: stare przedkąpielowe :evil_lol: Quote
Kincia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Heh to ci zrobil xD Jak nielubi sie kapac do bedzie mial kare hehe :D Sliczne focie wstawiaj wstawiaj :loveu: :loveu: Quote
misiaczek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Loona'] stare przedkąpielowe :evil_lol: Przedkąpielowe...ale czyste ;) :evil_lol:. Quote
olcha Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Loona'] Ja nie wierzę, że jakaś cziłka może lezeć sama z siebie, dobrowolnie, nie przymuszana na schodach :crazyeye: nie na dywanie :shake: TO JEST NIEREALNE, to MUSI być FOTOMONTAŻ!!! Hahaha na ostatniej fotce, facet pełna parą robi sobie pedicure :lol: Quote
Recommended Posts