madziasto4 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Loona napisał(a):Nikt nie chce Mikusiowych zdjęć?! :mad: :mad: :mad: Nie pytaj się głupio, tylko wstawiaj...:lol: Quote
Juszes Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Loona']I tak wstawię :eviltong: Śłodkiee :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 mistrzostwo świata w proszeniu.. pozdrawiamy [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
Loona Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 madziasto4 napisał(a):Kamuflaż pierwszorzędny :lol: Nie moja wina, że jak ja miałam aparat, to ona na fotelu leżała :evil_lol: Juszes napisał(a):Śłodkiee :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki :) bGirl napisał(a):mistrzostwo świata w proszeniu.. pozdrawiamy Miał dosyć zdjęć :evil_lol: Witaj w galerii, zapraszamy częściej :) Quote
WinterGirl Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Loona'] Witaj w galerii, zapraszamy częściej :) dziękuje za ciepłe powitanko, będziemy zaglądać biało- czarni również wysyłają zaproszenie [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 A ja myślałam że do Wigili jeszcze kilka miesięcy :evil_lol: . Quote
Loona Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Kamcia_14 napisał(a):A ja myślałam że do Wigili jeszcze kilka miesięcy :evil_lol: . Bo to stare zdjęcia są :diabloti: Quote
PIKA Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Loona']Wymyśl tytuł cfaniaro :evil_lol: eeee :oops: :shake: :evil_lol: Na poprzedniej kanapie i fotelach mialam identyczna tapicerkę :multi:.. mialam, bo mi te fotele a przede wszystkim kanape Saba zeżarla :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Loona napisał(a):Bo to stare zdjęcia są :diabloti: Ty cffaniaro :mad: . Quote
anea Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ale słodzina :D Stujkowy Figaro tez niczego sobie...czego to si enie robi dla ładnego zdjecia ;) Quote
Loona Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='PIKA']eeee :oops: :shake: :evil_lol: Na poprzedniej kanapie i fotelach mialam identyczna tapicerkę :multi:.. mialam, bo mi te fotele a przede wszystkim kanape Saba zeżarla :evil_lol: Może to Twoje meble kiedyś były :evil_lol: [quote name='Kamcia_14']Ty cffaniaro :mad: . :evil_lol: [quote name='anea']Ale słodzina :D Stujkowy Figaro tez niczego sobie...czego to sie nie robi dla ładnego zdjecia ;) Staruszka już :loveu: On tak bardzo często robi ;) Quote
olcha Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Loona'] Chcecie Mikusię? :) [quote name='Loona']Nikt nie chce Mikusiowych zdjęć?! :mad: :mad: :mad: Ja kceee jeeeszczeee [quote name='Loona']I tak wstawię :eviltong: O jeżuuu jak cudnie się wtuliła w swoje podusie :loveu: :loveu: :loveu: Na pewno jej musiało wszystko zdrętwieć :lol: Quote
anea Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 JA TEZ CHCE MIKUSIOWE ZDJECIA :D plisssss dawaj :) Quote
Loona Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='olcha']Ja kceee jeeeszczeee O jeżuuu jak cudnie się wtuliła w swoje podusie :loveu: :loveu: :loveu: Na pewno jej musiało wszystko zdrętwieć :lol: [quote name='anea']JA TEZ CHCE MIKUSIOWE ZDJECIA :D plisssss dawaj :) Mikusiowych na razie więcej nie mam, ale wstawię Wam Figarowo Kotkowe ;) Duchy :crazyeye: A taką mamy miskę :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Toć to do kąpieli Figara się nadaje :evil_lol: Quote
anea Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 one sie w niej nie utopią?!?!? ;) Figaro kot i kanapa sie nawzajem maskują( nie mogłam znaleść kota...) :D ps: nie bede juz wstawiac ale ta mordka na przedostatnim zdjeciu jest piękna :) Quote
caroolcia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Loona']Mikusiowych na razie więcej nie mam, ale wstawię Wam Figarowo Kotkowe ;) Duchy :crazyeye: A taką mamy miskę :evil_lol: Piekne piękne - ile ty masz ty zwierzątek w domku ;) Quote
Loona Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Toć to do kąpieli Figara się nadaje :evil_lol: Nie, to służy do picia :eviltong: anea napisał(a):one sie w niej nie utopią?!?!? ;) Figaro kot i kanapa sie nawzajem maskują( nie mogłam znaleść kota...) :D ps: nie bede juz wstawiac ale ta mordka na przedostatnim zdjeciu jest piękna :) Nie, nie topią się ;) za płytko :eviltong: Kot rozwalił się po całości krzesła a dla Figara starczyło miejsca tuż przy brzegu :shake: Dzięki, dzieło brata :) caroolcia napisał(a):Piekne piękne - ile ty masz ty zwierzątek w domku ;) W samym domku mam trzy psy, kota, rybki i węża, na dworze biegają jeszcze dwa psy ;) Quote
PIKA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Loona napisał(a):Może to Twoje meble kiedyś były :evil_lol: Masz meble z warszawskiego smietnika? :crazyeye: Quote
Loona Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 PIKA napisał(a):Masz meble z warszawskiego smietnika? :crazyeye: Mam meble z różnych śmietników :evil_lol: :eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A propos wężyka, co u niego słychać? :lol: Quote
Loona Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 madziasto4 napisał(a):A propos wężyka, co u niego słychać? :lol: Zakopał się w terrarium i śpi :evil_lol: Ale w weekend porządnie się "przespacerował" ;) Był poza terrarium ze dwie godziny :evil_lol: A wieczorem się zapoznał z córką kolegi, bardzo się sobie spodobali :) Quote
caroolcia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Loona napisał(a):Nie, to służy do picia :eviltong: W samym domku mam trzy psy, kota, rybki i węża, na dworze biegają jeszcze dwa psy ;) super taki zwierzyniec to dopiero masa frajdy ;) Quote
Recommended Posts