Loona Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 No i po co ja wklejam zdjęcia jak nikt ich nie komentuje?! :mad: Quote
anea Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 No widzisz kobito ja bym moze i cos skomentowała.... ale jak zagladalm tu rano to nic nie bylo nowego a teraz patrze post ze zdjeciami z 31 :angryy: nic nie rozumiem :shake: A maleństwu fajnie futerko rowiewa sie na wietrze :evil_lol: Quote
olcha Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Ci dam zapomnianą galerię :mad: Moja to dopiero zapomniana :mad: Figaro jak zwykle cudny to co tu więcej się zachwycać :eviltong: Wstawiłabyś resztę swojego zwierzyńca :cool3: Quote
caroolcia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A mojego wczorajszego posta wcięło po drodze :placz: większosc wczorajszych postow poznikala Quote
Loona Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 anea napisał(a):No widzisz kobito ja bym moze i cos skomentowała.... ale jak zagladalm tu rano to nic nie bylo nowego a teraz patrze post ze zdjeciami z 31 :angryy: nic nie rozumiem :shake: A maleństwu fajnie futerko rowiewa sie na wietrze :evil_lol: To nie moja wina, ja ciągle widziałam, że prace są robione :p olcha napisał(a):Ci dam zapomnianą galerię :mad: Moja to dopiero zapomniana :mad: Figaro jak zwykle cudny to co tu więcej się zachwycać :eviltong: Wstawiłabyś resztę swojego zwierzyńca :cool3: No mam trochę Diabełka :cool3: caroolcia napisał(a):A mojego wczorajszego posta wcięło po drodze :placz: większosc wczorajszych postow poznikala Ale już jest dobrze :) Quote
anea Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 CUDNE te drugie zdjecie :D A model na trzecim i czwartym tez niczego sobie ;) Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 CO ZA ROMANTYK....;) i te twoje wilekoludy cudniaste - wycałowałabym te fafulki ;) Quote
olcha Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Loona'] A tiii tiii dziubulku jeden z drugim :loveu: Quote
Loona Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 anea napisał(a):CUDNE te drugie zdjecie :D A model na trzecim i czwartym tez niczego sobie ;) Dzięki :) caroolcia napisał(a):CO ZA ROMANTYK....;) i te twoje wilekoludy cudniaste - wycałowałabym te fafulki ;) Wielkopsy :evil_lol: Cudniaste i kochane :loveu: olcha napisał(a):A tiii tiii dziubulku jeden z drugim :loveu: Zgadnij który którego ustawia :evil_lol: Quote
anea Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 za co dziekujesz?? Co to niby twoja zasluga ze model ładny ?! ;) Quote
Shikka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ehhh...łamie me serce z kamienia :evil_lol::evil_lol: Filusie to?? :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Loona Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 anea napisał(a):za co dziekujesz?? Co to niby twoja zasluga ze model ładny ?! ;) No pewnie, że tak. Akurat był po kąpieli tego dnia :evil_lol: Shikka napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ehhh...łamie me serce z kamienia :evil_lol::evil_lol: Filusie to?? :loveu::loveu::loveu::loveu: To jeden filuś, a jeszcze są dwie filusie :) :loveu: Quote
Shikka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Lovam filusie :loveu::loveu::loveu: I Figarka tez Lovam, aczkolwiek basta bardziej :loveu::loveu::loveu: Ona lova małe pieski :loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 no figaro to ma stado z prawdziwego zdarzenia!!!! Quote
caroolcia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 caroolcia poznała się na zdjęciu ;) widziałam jakąs nominację kwietniową....:cool3: Quote
Loona Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Shikka napisał(a):Lovam filusie :loveu::loveu::loveu: I Figarka tez Lovam, aczkolwiek basta bardziej :loveu::loveu::loveu: Ona lova małe pieski :loveu::loveu::loveu: Filusiów nie da się nie lovać :loveu: caroolcia napisał(a):no figaro to ma stado z prawdziwego zdarzenia!!!! A jak, pilnuje, ustawia i musztruje każdego z osobna :evil_lol: PositiveThought napisał(a):jaki piękny zamyślony Figuś :loveu: zakochałam się automatycznie :loveu: jaki Ty masz aparat, spryciulo? :cool3: Ja już zakochana od prawie trzech lat :evil_lol: Canon EOS20D caroolcia napisał(a):caroolcia poznała się na zdjęciu ;) widziałam jakąs nominację kwietniową....:cool3: Dobrze widziałaś :) Tylko z tytułem było mi ciężko, nie mogłam wymyślić niczego ciekawego :p Quote
caroolcia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 eee tutuł - to mordka mowi sama za siebie - nostalgia i tęsknota za wiosną ;) i kolorki piekne i wyraz mordki super uchwyciłaś ;) Quote
misiaczek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Loona'] Śliczny mały piesek :loveu: [quote name='Loona'] Śliczny duży piesek :loveu:. Dzieńdoberek :). To Figaro,jak zrozumiałam dominuje w tym stadku? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mały ale jary.Ma charakterek kochaniutki.Nie da se w kasze nadmuchać :evil_lol:. Quote
Loona Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Oj tak, on rządzi, a jak mu cos nie pasuje, to wiesza się na faflach albo po kostkach gryzie :evil_lol: Quote
caroolcia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Loona napisał(a):Oj tak, on rządzi, a jak mu cos nie pasuje, to wiesza się na faflach albo po kostkach gryzie :evil_lol: To ja chce takie foto - hi hi hi najmnijesza i najodwazniejsza zadziora ;) Quote
madziasto4 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Figaro na schodach? To są schody? :loveu: Schody w domu, bosko :sweetCyb: Quote
madziaaa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 To są schody? :loveu: Schody w domu, bosko :sweetCyb: :grin: :grin: o matkoo. nie mogę.. :biggrina: Quote
Mi. Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Czesc:p Wszystkiego Najlepszego!!;) [quote name='madziasto4']Figaro na schodach? To są schody? :loveu: Schody w domu, bosko :sweetCyb: hahaha:evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts