Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Loona']Jeszcze dwa ostre z wczorajszej sesji:

Ale on słodki :loveu:.A ludzie myślą,ze jak mały to biegać nie musi lub nie umie :shake:.A one potrzebują ruchu tyle co duże.Moje jak się nie wybiegają,a szczególnie Sotek to cały dzień marudzą :lol:.

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurna mania, dziołchy....wiosna... :multi:
Dziś u mnei co prawda słonko gdzies polazło ale i tak... :))))
Tylko ja jeszcze z moim gnojkiem wychodzic nie mogę :placz::placz:
A zdjęcia superfigara sa boskie... ;)

Posted

Hej Loona:multi: Dzisiaj bawiłam sie troche w photoshopie i eksperymentowałam ze zdjęciem Figara. Mam nadzieje ze nie masz mi tego za złe:oops:
Oto co wytworzyłam:
zdjecie przed przeróbką:

I po przeróbce

I jak?:razz:

Posted

[quote name='Madzik13']Hej Loona:multi: Dzisiaj bawiłam sie troche w photoshopie i eksperymentowałam ze zdjęciem Figara. Mam nadzieje ze nie masz mi tego za złe:oops:
Oto co wytworzyłam:
zdjecie przed przeróbką:

I po przeróbce

I jak?:razz:

Mi się bardziej podoba przed przeróbką :eviltong: Może jakby ten jasny punkt obejmował całego Figara, a nie tylko jego tył byłoby inaczej. Zazdroszczę Ci, że potrafisz się w ogóle poruszać po PS :placz:

Posted

olcha napisał(a):
Mi się bardziej podoba przed przeróbką. Może jakby ten jasny punkt obejmował całego Figara, a nie tylko jego tył byłoby inaczej. Zazdroszczę Ci, że potrafisz się w ogóle poruszać po PS :placz:

Olcha to wpadaj do mnie na gg i wszystko ci wytłumacze:razz:.

Ps. Umiem poruszac sie po Photoshopie, Pait shopie pro i Gimpie wiec moge pomóc.

Posted

Madzik13 napisał(a):
Jeszcze jedna przeróbka ( kurcze ale mam dzisiaj wene:diabloti:)

O to fajne :cool3:

Problem w tym, że nie mam PS i nie wiem skąd wziąć :cool3: GIMP-a mam ale jakoś wydaje mi się, że mało funkcji w nim ...

Posted

madziasto4 napisał(a):
Kupić, olcha, kupić :cool3:

Wole wydac na psy :eviltong:

Madzik13 napisał(a):
Sciągnąc olcha ściągnac:diabloti:

A skąd? Bo jak ostatnio ściągałam to mi nie działał :shake:

Posted

Madzik13 napisał(a):
Sciągnąc olcha ściągnac:diabloti:

olcha napisał(a):
A skąd? Bo jak ostatnio ściągałam to mi nie działał :shake:

Piraty jedne :x

:lol:

Loona co tam u latającego superpsa ? :cool1:

Posted

Madzik13 napisał(a):
Ja ściągałam z DC++ chyba ze nagram ci i wysle:D

A co to? :oops:

Juszes napisał(a):
O jaaa ale mnei danwo nmie bylo :( ... prze-pra-szam ^^ A co do PS to można ściągąć takzę z torrentów przez azureusa ;D

A z osiołka?

Posted

z osiolka raczej niee ^^ ale azureus mozesz ściągnąć pzez neta- wpisz w google azureus download i masz ;-) No jak masz juz azureus, to wtedy w google wpisz torrenty, no i wtedy znajdzie ci sie jakas strona z torrentami: przykladowo: tnp.net.pl ^^ Musisz sie wtedy na tej stronie zarejestrowac, wpisac w szkaj photoshop i wziąć na pobierz torrent- otwórz za pomocą azureus i wtedy siem ściągnie :D xP łatwe?

Posted

Juszes napisał(a):
z osiolka raczej niee ^^ ale azureus mozesz ściągnąć pzez neta- wpisz w google azureus download i masz ;-) No jak masz juz azureus, to wtedy w google wpisz torrenty, no i wtedy znajdzie ci sie jakas strona z torrentami: przykladowo: tnp.net.pl ^^ Musisz sie wtedy na tej stronie zarejestrowac, wpisac w szkaj photoshop i wziąć na pobierz torrent- otwórz za pomocą azureus i wtedy siem ściągnie :D xP łatwe?

Łatwe. Tyle, że mój komputer ma już dosyć nowych programów :eviltong: Wolałabym od razy skądś ściagnać. Jeszcze poszukam na dobreprogramy.pl

Loona sorry za offa :oops:

Posted

olcha napisał(a):
Łatwe. Tyle, że mój komputer ma już dosyć nowych programów :eviltong: Wolałabym od razy skądś ściagnać. Jeszcze poszukam na dobreprogramy.pl

Loona sorry za offa :oops:

Niuestety ale od razu do ściągnięcia są tylko wersje try and buy- wyprubuj i kup, są to wersje, któe dzialają na kompie tylko przez góra 30 dni, a później program sie nie otwiera- jets to taka mala próbka zeby zachęcić do kupienia orginalnej wersji juz na stale ^^

Posted

FOtek jeszcze dłuższy czas nie będzie, bo net mam tylko na uczelni :-( W domku padł, tydzień ju nie ma nic :-( Współczujcie i offujcie sobie do woli ;)