misiaczek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Loona']Jeszcze dwa ostre z wczorajszej sesji: Ale on słodki :loveu:.A ludzie myślą,ze jak mały to biegać nie musi lub nie umie :shake:.A one potrzebują ruchu tyle co duże.Moje jak się nie wybiegają,a szczególnie Sotek to cały dzień marudzą :lol:. Quote
olcha Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Loona']Jeszcze dwa ostre z wczorajszej sesji: Jaki uśmiech :loveu: :loveu: :loveu: Nie doceniasz brata :shake: wcaale Quote
Shikka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kurna mania, dziołchy....wiosna... :multi: Dziś u mnei co prawda słonko gdzies polazło ale i tak... :)))) Tylko ja jeszcze z moim gnojkiem wychodzic nie mogę :placz::placz: A zdjęcia superfigara sa boskie... ;) Quote
Madzik93 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Hej Loona:multi: Dzisiaj bawiłam sie troche w photoshopie i eksperymentowałam ze zdjęciem Figara. Mam nadzieje ze nie masz mi tego za złe:oops: Oto co wytworzyłam: zdjecie przed przeróbką: I po przeróbce I jak?:razz: Quote
caroolcia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Loona']Dziękujcie mojemu bratu: ale cudna fortka - latająca wiewiórka - polatucha hi hi hi Boskie! Quote
olcha Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Madzik13']Hej Loona:multi: Dzisiaj bawiłam sie troche w photoshopie i eksperymentowałam ze zdjęciem Figara. Mam nadzieje ze nie masz mi tego za złe:oops: Oto co wytworzyłam: zdjecie przed przeróbką: I po przeróbce I jak?:razz: Mi się bardziej podoba przed przeróbką :eviltong: Może jakby ten jasny punkt obejmował całego Figara, a nie tylko jego tył byłoby inaczej. Zazdroszczę Ci, że potrafisz się w ogóle poruszać po PS :placz: Quote
Madzik93 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 olcha napisał(a):Mi się bardziej podoba przed przeróbką. Może jakby ten jasny punkt obejmował całego Figara, a nie tylko jego tył byłoby inaczej. Zazdroszczę Ci, że potrafisz się w ogóle poruszać po PS :placz: Olcha to wpadaj do mnie na gg i wszystko ci wytłumacze:razz:. Ps. Umiem poruszac sie po Photoshopie, Pait shopie pro i Gimpie wiec moge pomóc. Quote
Madzik93 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Jeszcze jedna przeróbka ( kurcze ale mam dzisiaj wene:diabloti:) Quote
olcha Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Madzik13 napisał(a):Jeszcze jedna przeróbka ( kurcze ale mam dzisiaj wene:diabloti:) O to fajne :cool3: Problem w tym, że nie mam PS i nie wiem skąd wziąć :cool3: GIMP-a mam ale jakoś wydaje mi się, że mało funkcji w nim ... Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 olcha napisał(a): Problem w tym, że nie mam PS i nie wiem skąd wziąć :cool3: Kupić, olcha, kupić :cool3: Quote
Madzik93 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Kupić, olcha, kupić :cool3: Sciągnąc olcha ściągnac:diabloti: Quote
olcha Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Kupić, olcha, kupić :cool3: Wole wydac na psy :eviltong: Madzik13 napisał(a):Sciągnąc olcha ściągnac:diabloti: A skąd? Bo jak ostatnio ściągałam to mi nie działał :shake: Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Madzik13 napisał(a):Sciągnąc olcha ściągnac:diabloti: olcha napisał(a):A skąd? Bo jak ostatnio ściągałam to mi nie działał :shake: Piraty jedne :x :lol: Loona co tam u latającego superpsa ? :cool1: Quote
Madzik93 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 olcha napisał(a):Wole wydac na psy :eviltong: A skąd? Bo jak ostatnio ściągałam to mi nie działał :shake: Ja ściągałam z DC++ chyba ze nagram ci i wysle:D Quote
Juszes Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 O jaaa ale mnei danwo nmie bylo :( ... prze-pra-szam ^^ A co do PS to można ściągąć takzę z torrentów przez azureusa ;D Quote
olcha Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Madzik13 napisał(a):Ja ściągałam z DC++ chyba ze nagram ci i wysle:D A co to? :oops: Juszes napisał(a):O jaaa ale mnei danwo nmie bylo :( ... prze-pra-szam ^^ A co do PS to można ściągąć takzę z torrentów przez azureusa ;D A z osiołka? Quote
Juszes Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 z osiolka raczej niee ^^ ale azureus mozesz ściągnąć pzez neta- wpisz w google azureus download i masz ;-) No jak masz juz azureus, to wtedy w google wpisz torrenty, no i wtedy znajdzie ci sie jakas strona z torrentami: przykladowo: tnp.net.pl ^^ Musisz sie wtedy na tej stronie zarejestrowac, wpisac w szkaj photoshop i wziąć na pobierz torrent- otwórz za pomocą azureus i wtedy siem ściągnie :D xP łatwe? Quote
olcha Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Juszes napisał(a):z osiolka raczej niee ^^ ale azureus mozesz ściągnąć pzez neta- wpisz w google azureus download i masz ;-) No jak masz juz azureus, to wtedy w google wpisz torrenty, no i wtedy znajdzie ci sie jakas strona z torrentami: przykladowo: tnp.net.pl ^^ Musisz sie wtedy na tej stronie zarejestrowac, wpisac w szkaj photoshop i wziąć na pobierz torrent- otwórz za pomocą azureus i wtedy siem ściągnie :D xP łatwe? Łatwe. Tyle, że mój komputer ma już dosyć nowych programów :eviltong: Wolałabym od razy skądś ściagnać. Jeszcze poszukam na dobreprogramy.pl Loona sorry za offa :oops: Quote
Juszes Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 olcha napisał(a):Łatwe. Tyle, że mój komputer ma już dosyć nowych programów :eviltong: Wolałabym od razy skądś ściagnać. Jeszcze poszukam na dobreprogramy.pl Loona sorry za offa :oops: Niuestety ale od razu do ściągnięcia są tylko wersje try and buy- wyprubuj i kup, są to wersje, któe dzialają na kompie tylko przez góra 30 dni, a później program sie nie otwiera- jets to taka mala próbka zeby zachęcić do kupienia orginalnej wersji juz na stale ^^ Quote
tamiczek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ło matulu przyszłam zdjęcia zoabczyć a tu jakies wywody o sciaganiu, o Psie ale jajka :p Quote
Madzik93 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 olcha napisał(a):A z osiołka? Z osiołka tez mozna:razz: Quote
Juszes Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 EJ.. no dobra, moze dosc tego off topa xP Prz-pra-sza-my =* PS: Olcha, jakbys miala pytania dotyczące torrentow to pisz na pw ^^ Quote
Loona Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 FOtek jeszcze dłuższy czas nie będzie, bo net mam tylko na uczelni :-( W domku padł, tydzień ju nie ma nic :-( Współczujcie i offujcie sobie do woli ;) Quote
Juszes Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ooooj szkoda ze fotek nei bedzie ;( Ale jak tylko net naprawiają, to masz wstawić !! Quote
Recommended Posts