Loona Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Tak wygląda mój Ciołek z ciasteczkiem w paszczy Quote
Madzik93 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Loona']Tak wygląda mój Ciołek z ciasteczkiem w paszczy Lori miała takie same paszteciki ale za nic nie chciała ich jesc:mad: Quote
madziasto4 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Loona napisał(a): Kupiłam Ciułkowi takie psie ciasteczka (takie rolki z nadzieniem), dzisiaj mu dałam jedno a on zamiast zjeźć chodził z nim w paszczy po całym mieszkaniu :razz: Master też tak ma często :lol: Zamiast jeść, to czeka, aż mu w końcu Toro zabierze :lol: Wydaje mi się, że Master odczuwa przyjemność już przy samym posiadaniu pasztecika i siedzenia przed nim :lol: Może Figaro ma podobnie :evil_lol: Quote
caroolcia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Loona']Tak wygląda mój Ciołek z ciasteczkiem w paszczy HI hi w mordce Burbika cały znika - słodki mały pyszczek Figarka :loveu: Ladniutki masz ten wiosenny banerek ;) Quote
misiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Soto,tez nie je od razu tylko nosi ciacha w pychu :cool3:.Tez chyba czerpie przyjemniość z tego,że Misia mu zabierze.I to silniejsze od niego.Musi się jej pochwalić,ze on też ma,nawet za cenę zabrania :evil_lol:.Dopiero jak mu połamię i dam z ręki to wcina :roll:. Figaro ślicznie z tym ciasteczkiem wygląda :loveu:. Quote
Loona Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Madzik13 napisał(a):Lori miała takie same paszteciki ale za nic nie chciała ich jesc :mad: Może jej nie smakowały, Figaro też nie je byle czego :evil_lol: madziasto4 napisał(a):Master też tak ma często :lol: Zamiast jeść, to czeka, aż mu w końcu Toro zabierze :lol: Wydaje mi się, że Master odczuwa przyjemność już przy samym posiadaniu pasztecika i siedzenia przed nim :lol: Może Figaro ma podobnie :evil_lol: Nikogo akurat nie było kto mógłby zabrać czastko ;) caroolcia napisał(a):HI hi w mordce Burbika cały znika - słodki mały pyszczek Figarka :loveu: Ladniutki masz ten wiosenny banerek ;) Pyszczek malutki, więc na czastka trzeba uważać, żeby się zmieściły w pycholcu :p Dzięki, to robota Madzik13 :) misiaczek napisał(a):Soto,tez nie je od razu tylko nosi ciacha w pychu :cool3:.Tez chyba czerpie przyjemniość z tego,że Misia mu zabierze.I to silniejsze od niego.Musi się jej pochwalić,ze on też ma,nawet za cenę zabrania :evil_lol:.Dopiero jak mu połamię i dam z ręki to wcina :roll:. Figaro ślicznie z tym ciasteczkiem wygląda :loveu:. :) dzięki, przekażę ;) Quote
olcha Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Loona']Tak wygląda mój Ciołek z ciasteczkiem w paszczy Moje sucze takich nie lubią :shake: Omijają jak kamienie :lol: Czy Ty w całym domu masz atłasy? :cool3: Czy to tylko dla Figara :eviltong: [quote name='misiaczek']Soto,tez nie je od razu tylko nosi ciacha w pychu :cool3:.Tez chyba czerpie przyjemniość z tego,że Misia mu zabierze.I to silniejsze od niego.Musi się jej pochwalić,ze on też ma,nawet za cenę zabrania :evil_lol:.Dopiero jak mu połamię i dam z ręki to wcina :roll:. Figaro ślicznie z tym ciasteczkiem wygląda :loveu:. O ja mam dokładnie to samo :lol: [quote name='Loona']Stadia biegu: Struś pędziwiatr :loveu: I weź mi ten śnieg sprzed oczu :shocked!: WIOSNA jest :loveu: Quote
misiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ale nam dawkuje te fotki :evil_lol:.Wiosnę mamy a tu jeszcze zimowe nie skonczone :razz:.Super te fotki w biegu :loveu:.Ja bym w życiu takich nie potrafiła zrobić :shake:. Mi najlepiej wychodzą na kanapie,jak leżą i najlepiej żeby się nie ruszały :oops: :evil_lol:. Quote
olcha Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 misiaczek napisał(a):Ale nam dawkuje te fotki :evil_lol:.Wiosnę mamy a tu jeszcze zimowe nie skonczone :razz:.Super te fotki w biegu :loveu:.Ja bym w życiu takich nie potrafiła zrobić :shake:. Mi najlepiej wychodzą na kanapie,jak leżą i najlepiej żeby się nie ruszały :oops: :evil_lol:. Mi też :lol: Quote
Loona Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 olcha napisał(a):Moje sucze takich nie lubią :shake: Omijają jak kamienie :lol: Czy Ty w całym domu masz atłasy? :cool3: Czy to tylko dla Figara :eviltong: Struś pędziwiatr :loveu: I weź mi ten śnieg sprzed oczu :shocked!: WIOSNA jest :loveu: Mój jak się okazało lubi, pierwszy raz dostał :evil_lol: Nie mam, tak wyszło, że obicie fotela ma święcące pasy :eviltong: To są zdjęcia z ostatniego tygodnia lutego :eviltong: misiaczek napisał(a):Ale nam dawkuje te fotki :evil_lol:.Wiosnę mamy a tu jeszcze zimowe nie skonczone :razz:.Super te fotki w biegu :loveu:.Ja bym w życiu takich nie potrafiła zrobić :shake:. Mi najlepiej wychodzą na kanapie,jak leżą i najlepiej żeby się nie ruszały :oops: :evil_lol:. Dawkuję, ale przynajmniej nikt mnie gonić nie musi, żeby wklejać zdjęcia :mad: :eviltong: Ja też :p Brat robił :evil_lol: olcha napisał(a):Mi też :lol: Jak wyżej :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Paskudne, białe cholerstwo :watpliwy: Mowa o śniegu rzecz jasna ;) Daj jakieś wiosenne :placz: Quote
Loona Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Wiosennych jeszcze nie posiadam, jako że całymi dniami przesiaduję w Łodzi, szarej i brudnej, pokrytej psimi kooopami :p Może brat jutro zrobi, a jak nie to ja w łikend ;) Quote
Loona Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Kati'] Latający ciłałek :evil_lol: Witaj w galerii :) Lata, gada, pełny serwis :evil_lol: Quote
misiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Loona']Dziękujcie mojemu bratu: PTAK :evil_lol:. Ja fruwam,ja fruwam :evil_lol: Dziękujemy bratu Quote
olcha Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Loona']Dziękujcie mojemu bratu: :crazyeye: Łał zdolniacha :crazyeye: Quote
Loona Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='misiaczek']PTAK :evil_lol:. Ja fruwam,ja fruwam :evil_lol: Dziękujemy bratu Wygląda jakby latał, ale on nie chodzi, on biega ciągle, więc i zdjęcia wychodzą takie ;) [quote name='olcha']:crazyeye: Łał zdolniacha :crazyeye: Ciułek czy brat? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Loona']Dziękujcie mojemu bratu: Dziękujemy bracie :loveu: :eviltong: Szprytna bestia z tego Twojego brata:cool3: o Figarze już nie wspomnę ;) Quote
Kati Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Swietne fotki, Uwielbiam obserwować cziłki, takie małe niepozorne pieski, a swoje charakterki mają. :evil_lol: Mam to szczęście, że nie tylko na dogo moge je podziwiać. Koło mnie mieszkają dwa takie mini pieski. :) Quote
olcha Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Loona napisał(a):Ciułek czy brat? :evil_lol: I ciułek i brat, ale akurat miałam na myśli szanownego brata :cool3: :eviltong: Kati napisał(a):Swietne fotki, Uwielbiam obserwować cziłki, takie małe niepozorne pieski, a swoje charakterki mają. :evil_lol: Mam to szczęście, że nie tylko na dogo moge je podziwiać. Koło mnie mieszkają dwa takie mini pieski. :) A jakie jakie? opowiadaj ze szegółami :lol: Quote
Loona Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Dziękujemy bracie :loveu: :eviltong: Szprytna bestia z tego Twojego brata:cool3: o Figarze już nie wspomnę ;) Kati napisał(a):Swietne fotki, Uwielbiam obserwować cziłki, takie małe niepozorne pieski, a swoje charakterki mają. :evil_lol: Mam to szczęście, że nie tylko na dogo moge je podziwiać. Koło mnie mieszkają dwa takie mini pieski. :) olcha napisał(a):I ciułek i brat, ale akurat miałam na myśli szanownego brata :cool3: :eviltong: A jakie jakie? opowiadaj ze szegółami :lol: Bratu przekazane ;) Kati, zrób im kiedyś jakieś zdjęcie i wstaw nam tutaj :) Stado ciułków to to co tygryski lubią najbardziej :loveu: Ola, nie wiem czy on taki szanowny, to w końcu tylko brat :evil_lol: A ma więcej szczęścia niż talentu ;) Poza tym, ta seria miała jakieś trzydzieści zdjęć, w miarę ostrych wyszło pięć :evil_lol: Quote
anea Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ale masz pieknie latajacego psa :D A te dzisiejsze :) WIOSNA !!!! Quote
Recommended Posts