akard Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Kochana jak najbardziej powieś na ścianie i oraw:) ja tak mam i duma mnie rozpiera:) A i tak wysyłam skany:loveu: Quote
Shikka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Hej Looneczko :) Dzięki wielkie za słowa otuchy :) Przeczytałam dopiero wczoraj co się stało...i już wszystko mi opadło... :shake: Dzielna dziewczynka z Ciebie :) Buziolki dla Ciebie i Twojego małego Aniołka :) Quote
Arlene Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Loona, dopiero teraz przeczytałam... Nie wierzę. Figaro był taki piękny, taki wspaniały chihuahua... Trzymaj się. [*] Quote
olcha Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Hej Loona, jak tam lektura Harrego? :cool3: Ja tam czekam na ostatnią część :oops: Uwielbiam te książki :lol: Tzn nie jestem jakąś zagorzałą fanką co czyta każdą po 50 razy, wręcz przeciwnie coś czuję, że nie będę wiedzieć o czym czytam bo już zapomniałam poprzednie część :eviltong: ale co tam :p Ja mam zdjęcie Maxuni na honorowym miejscu, championatów się jeszcze żadnych nie doczekałam :eviltong: ale chyba nie miałabym gdzie ich powiesić nawet :hmmmm: Quote
Loona Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Wróciłaś :evil_lol: Harry w polu :oops: Poczytałam trochę innych książek ;) Teraz jeszcze mam nowego Pilipiuka do przeczytania a potem może za Harrego się wezmę ;) Ja to w sumie i tak tylko pierwszy tom czytam :evil_lol: Czasem sobie jeszcze drugi odświeżę, ale żeby te następne to niet :diabloti: Zdjęcie jest, obok półka, na niej pucharki (dwa) i medale (jak mam je wyeksponować? :razz:) Ale Championatu nie ma, bo w sumie nie wiem gdzie powiesić :oops: Quote
caroolcia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Loona napisał(a):Wróciłaś :evil_lol: Harry w polu :oops: Poczytałam trochę innych książek ;) Teraz jeszcze mam nowego Pilipiuka do przeczytania a potem może za Harrego się wezmę ;) Ja to w sumie i tak tylko pierwszy tom czytam :evil_lol: Czasem sobie jeszcze drugi odświeżę, ale żeby te następne to niet :diabloti: Zdjęcie jest, obok półka, na niej pucharki (dwa) i medale (jak mam je wyeksponować? :razz:) Ale Championatu nie ma, bo w sumie nie wiem gdzie powiesić :oops: medal przypnij do ściany pinezka ;) Quote
Loona Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 YYyy, ich jest piętnaście :oops: A w ścianach wolę dziur nie robić, bo nie wiem co jeszcze się w pokoju zmieni. (Tzn. dziur innych niż na obrazki ;) ) Quote
Loona Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Wczoraj był pan weterynarz na terenowych szczepieniach przeciwko wściekliźnie. Jako, że i nas psów najwięcej we wsi, to jak zaszczepi wszystkie "wioskowe" to potem wpada do nas. Jest to wet o którego kiedyś się leczyliśmy, ale teraz już nie. Kiedy Figara dopadły te psy pojechali rodzice do tego właśnie weta, bo jest bliżej. Wczoraj pytał mamy czy wiemy już czyje były te psy, które Figara zmaltretowały. Dziś na spacerze mama się dowiedziała, że to psy jego siostry... Nic nie powiedział... Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Loona napisał(a):Wczoraj był pan weterynarz na terenowych szczepieniach przeciwko wściekliźnie. Jako, że i nas psów najwięcej we wsi, to jak zaszczepi wszystkie "wioskowe" to potem wpada do nas. Jest to wet o którego kiedyś się leczyliśmy, ale teraz już nie. Kiedy Figara dopadły te psy pojechali rodzice do tego właśnie weta, bo jest bliżej. Wczoraj pytał mamy czy wiemy już czyje były te psy, które Figara zmaltretowały. Dziś na spacerze mama się dowiedziała, że to psy jego siostry... Nic nie powiedział... Co za sk..................!!!!!!!!:angryy: Szczyt bezczelności!!!!!! Już by go nigdy do domu nie wpuściła Quote
Loona Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Codzienność coraz bardziej mokra :roll: A ostatnio coraz częściej przeglądam Figarowe zdjęcia :loveu: Quote
caroolcia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Loona napisał(a):Codzienność coraz bardziej mokra :roll: A ostatnio coraz częściej przeglądam Figarowe zdjęcia :loveu: jesień - nostalgia.... jak masz ochote wpadaj na pifko do poznania na poprawe humorku ;) wysle cie w błotko z moimi potworami :eviltong: Quote
Loona Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 A przenocujesz mnie? :evil_lol: I dasz mi jeść w takich fajowych miseczkach jak B & B? :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 no jasne!!!! mam wyrko małżeńskie w któym TZ zwolnił miejsce plus dwa psie legowicha - nie wiem co wolisz....:evil_lol: jedzonko z miseczki, albo pychowa pizza z kartonika - kiepska ze mnie gospodyni :eviltong: Quote
Loona Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Albo zupki chińskie :evil_lol: Jak rodzice wyjeżdżają to też zawsze na gotowym jadę :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Loona napisał(a):Albo zupki chińskie :evil_lol: Jak rodzice wyjeżdżają to też zawsze na gotowym jadę :evil_lol: hi hi hi no ja sie moge wprosic do nich na jedzonko, bo sie wakacjuja moze cos porzadnego za 2 tyg zjem hi hi hi Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 az mnie dreszcze przeszly jak przeczytalam co jecie:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Loona napisał(a):A Ty co jesz? :evil_lol: jedzenie:diabloti: a nie świństwa:diabloti: zupki chinske sa bleeeee Quote
Loona Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Zupki chińskie są pycha :loveu: A jak mam to robię sobie surimi, też fajne, na patelkę i cheja :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Efka nie opowiadaj!!! Przyjedź tez do poznania i pokarz nam co pysznego ty jadasz :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 caroolcia napisał(a):Efka nie opowiadaj!!! Przyjedź tez do poznania i pokarz nam co pysznego ty jadasz :evil_lol: :diabloti: jeszcze bys sie zdziwila:evil_lol: bom po szkole gastronomicznej :eviltong: i gotowac umie:loveu: Quote
Loona Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 O, zrobimy sobie babski wieczór i Effa nam będzie gotować :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 evaxon napisał(a)::diabloti: jeszcze bys sie zdziwila:evil_lol: bom po szkole gastronomicznej :eviltong: i gotowac umie:loveu: buahahah a ja wiem co mowie i co robie ;) ty nam ugotujesz a my cie malibu serwniemy :cool3: Quote
Recommended Posts