Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Hej Looneczko :) Dzięki wielkie za słowa otuchy :)
Przeczytałam dopiero wczoraj co się stało...i już wszystko mi opadło... :shake:
Dzielna dziewczynka z Ciebie :)
Buziolki dla Ciebie i Twojego małego Aniołka :)

Posted

Hej Loona, jak tam lektura Harrego? :cool3: Ja tam czekam na ostatnią część :oops: Uwielbiam te książki :lol: Tzn nie jestem jakąś zagorzałą fanką co czyta każdą po 50 razy, wręcz przeciwnie coś czuję, że nie będę wiedzieć o czym czytam bo już zapomniałam poprzednie część :eviltong: ale co tam :p

Ja mam zdjęcie Maxuni na honorowym miejscu, championatów się jeszcze żadnych nie doczekałam :eviltong: ale chyba nie miałabym gdzie ich powiesić nawet :hmmmm:

Posted

Wróciłaś :evil_lol: Harry w polu :oops: Poczytałam trochę innych książek ;) Teraz jeszcze mam nowego Pilipiuka do przeczytania a potem może za Harrego się wezmę ;) Ja to w sumie i tak tylko pierwszy tom czytam :evil_lol: Czasem sobie jeszcze drugi odświeżę, ale żeby te następne to niet :diabloti:

Zdjęcie jest, obok półka, na niej pucharki (dwa) i medale (jak mam je wyeksponować? :razz:) Ale Championatu nie ma, bo w sumie nie wiem gdzie powiesić :oops:

Posted

Loona napisał(a):
Wróciłaś :evil_lol: Harry w polu :oops: Poczytałam trochę innych książek ;) Teraz jeszcze mam nowego Pilipiuka do przeczytania a potem może za Harrego się wezmę ;) Ja to w sumie i tak tylko pierwszy tom czytam :evil_lol: Czasem sobie jeszcze drugi odświeżę, ale żeby te następne to niet :diabloti:

Zdjęcie jest, obok półka, na niej pucharki (dwa) i medale (jak mam je wyeksponować? :razz:) Ale Championatu nie ma, bo w sumie nie wiem gdzie powiesić :oops:

medal przypnij do ściany pinezka ;)

Posted

YYyy, ich jest piętnaście :oops: A w ścianach wolę dziur nie robić, bo nie wiem co jeszcze się w pokoju zmieni. (Tzn. dziur innych niż na obrazki ;) )

Posted

Wczoraj był pan weterynarz na terenowych szczepieniach przeciwko wściekliźnie. Jako, że i nas psów najwięcej we wsi, to jak zaszczepi wszystkie "wioskowe" to potem wpada do nas. Jest to wet o którego kiedyś się leczyliśmy, ale teraz już nie. Kiedy Figara dopadły te psy pojechali rodzice do tego właśnie weta, bo jest bliżej. Wczoraj pytał mamy czy wiemy już czyje były te psy, które Figara zmaltretowały. Dziś na spacerze mama się dowiedziała, że to psy jego siostry... Nic nie powiedział...

Posted

Loona napisał(a):
Wczoraj był pan weterynarz na terenowych szczepieniach przeciwko wściekliźnie. Jako, że i nas psów najwięcej we wsi, to jak zaszczepi wszystkie "wioskowe" to potem wpada do nas. Jest to wet o którego kiedyś się leczyliśmy, ale teraz już nie. Kiedy Figara dopadły te psy pojechali rodzice do tego właśnie weta, bo jest bliżej. Wczoraj pytał mamy czy wiemy już czyje były te psy, które Figara zmaltretowały. Dziś na spacerze mama się dowiedziała, że to psy jego siostry... Nic nie powiedział...

Co za sk..................!!!!!!!!:angryy: Szczyt bezczelności!!!!!! Już by go nigdy do domu nie wpuściła

• 3 weeks later...
Posted

Loona napisał(a):
Codzienność coraz bardziej mokra :roll: A ostatnio coraz częściej przeglądam Figarowe zdjęcia :loveu:

jesień - nostalgia.... jak masz ochote wpadaj na pifko do poznania na poprawe humorku ;) wysle cie w błotko z moimi potworami :eviltong:

Posted

no jasne!!!! mam wyrko małżeńskie w któym TZ zwolnił miejsce plus dwa psie legowicha - nie wiem co wolisz....:evil_lol:

jedzonko z miseczki, albo pychowa pizza z kartonika - kiepska ze mnie gospodyni :eviltong:

Posted

Loona napisał(a):
Albo zupki chińskie :evil_lol: Jak rodzice wyjeżdżają to też zawsze na gotowym jadę :evil_lol:

hi hi hi no ja sie moge wprosic do nich na jedzonko, bo sie wakacjuja moze cos porzadnego za 2 tyg zjem hi hi hi

Posted

caroolcia napisał(a):
Efka nie opowiadaj!!! Przyjedź tez do poznania i pokarz nam co pysznego ty jadasz :evil_lol:

:diabloti: jeszcze bys sie zdziwila:evil_lol:
bom po szkole gastronomicznej :eviltong: i gotowac umie:loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
:diabloti: jeszcze bys sie zdziwila:evil_lol:
bom po szkole gastronomicznej :eviltong: i gotowac umie:loveu:

buahahah a ja wiem co mowie i co robie ;) ty nam ugotujesz a my cie malibu serwniemy :cool3: