Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj, słychać niewiele, sesja idzie, jedno koło zostało, ale za to jakie :shake: A trzymam się jakoś. Dobrze, że mam jeszcze dwa psy w domku, bo jakby była cisza na dźwięk dzwonka to bym sie chyba załamała. Pozbierałam zabawki, schowałam trochę sierści do torebeczki tzw. "dilerki" i śpię sama...

Posted

Loona napisał(a):
Witaj, słychać niewiele, sesja idzie, jedno koło zostało, ale za to jakie :shake: A trzymam się jakoś. Dobrze, że mam jeszcze dwa psy w domku, bo jakby była cisza na dźwięk dzwonka to bym sie chyba załamała. Pozbierałam zabawki, schowałam trochę sierści do torebeczki tzw. "dilerki" i śpię sama...

No tak, współczuję całym serduszkiem i dużo o was myślę.
Trzymam kciuki za ostatnie koło i (och jak zazdroszcze) 3 miesiące wygrzewania na słoneczku, uściskaj od nas pozostałe stworki i trzymaj się dzielnie

Posted

Nie mogę o tym zapomnieć. Mimo że nigdy nie poznałam Figaro osobiście, to bardzo się do niego przywiązałam.
W wielu zachowaniach przypominał mi mojego Cezara, ..cezar tez potrafi pogonić duze psy.

Spij słonko za tęczowym mostem.

Posted

[quote name='moon_light']Nie mogę o tym zapomnieć. Mimo że nigdy nie poznałam Figaro osobiście, to bardzo się do niego przywiązałam.
W wielu zachowaniach przypominał mi mojego Cezara, ..cezar tez potrafi pogonić duze psy.

Boze piekne :placz: :placz: :placz: :placz:
Spij Figaro :loveu: :placz:

Posted

biedactwo :( Jejku chociaz nigdyu nie miałam okazji poznac twojego psiaka, to jednak bardzo bardzo mi smutno z powodu jego odejscia... trzymaj się.
Figaro
[*] **=

Posted

[quote name='moon_light']Nie mogę o tym zapomnieć. Mimo że nigdy nie poznałam Figaro osobiście, to bardzo się do niego przywiązałam.

Ślicznie Ci to mun lajtko wyszło :-(

Cały czas o tym myślę i nadal mi się krew w żyłach mrozi :shake:

Posted

Witajcie :) Dzionek mija powoli, wakacje są więc można sobie poleniuchować ;) Układam puzzle i czytam książki. Ostatnio "Balsam dla duszy miłośnika psów".

Posted

Loona napisał(a):
Witajcie :) Dzionek mija powoli, wakacje są więc można sobie poleniuchować ;) Układam puzzle i czytam książki. Ostatnio "Balsam dla duszy miłośnika psów".

:lol:

A ja dorwałam jakiś romans za 2.99 :lol: i Szwaję wypożyczyłam :oops: sameee książki na rozluźnienie :lol:

Posted

Ja najpierw przeczytam sobie nowe moje, a potem się biorę za Harrego Pottera, to dopiero jest odmóżdżacz :evil_lol: Po maturze to mi się tak fajnie zrobiło jak przeczytałam pierwszą część, bo wreszcie coś niezobowiązującego, nie wymagającego omawiania itp. ;)

Posted

Loona napisał(a):
Ja najpierw przeczytam sobie nowe moje, a potem się biorę za Harrego Pottera, to dopiero jest odmóżdżacz :evil_lol: Po maturze to mi się tak fajnie zrobiło jak przeczytałam pierwszą część, bo wreszcie coś niezobowiązującego, nie wymagającego omawiania itp. ;)

ha ha ha co fakt to fakt i nie musisz analizować wewnętrzych rozterek głównego bohatera :eviltong:

Posted

Mam dylemat czy oprawić w antyramę i powiesić na ścianie jak wszystkie czy schować do segregatora razem z kartami ocen i rodowodem... Oprócz zdjęć zostały zabawki (mnóstwo pogryzionych jajeczek po kinderkach - zostawiłam jedno :oops: i smoka - już nie piszczącą zabawkę), miseczki (schowane w piwnicy), opakowanie karmy (Mika zje) i poduszka, która nadal leży w łóżku koło mojej. No i oczywiście mnóstwo wspomnień...

Posted

Loona napisał(a):

Mam dylemat czy oprawić w antyramę i powiesić na ścianie jak wszystkie czy schować do segregatora razem z kartami ocen i rodowodem... Oprócz zdjęć zostały zabawki (mnóstwo pogryzionych jajeczek po kinderkach - zostawiłam jedno :oops: i smoka - już nie piszczącą zabawkę), miseczki (schowane w piwnicy), opakowanie karmy (Mika zje) i poduszka, która nadal leży w łóżku koło mojej. No i oczywiście mnóstwo wspomnień...

Zrób co uważasz za słuszne, tak żeby nie sprawiać sobie dodatkowego smutku, ale pamiętać o wspaniałych chwilach z Fogarkiem.
Ściskamy mocno!

• 2 weeks later...
Posted

Zdecydowanie pamiętać o cudownych wspomnieniach...a jeżeli Championat sprawia Ci na razie ból to schować, ale przecież powinien przypominać Wasze wspaniałe osiągnięcia i piękne chwile.....ale to tylko moje zdanie....

Posted

Championat na razie jest schowany, ale w pokoju stoją dwa pucharki i łańcuch z medalami, no i zdjęcia ;) Champion też zawiśnie, ale jeszcze nie wiem czy u mnie w pokoju czy na "ścianie chwały" razem z Ileczkowymi...