caroolcia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Co u słuchac u mojej sojuszniczki w nielubieniu dzieci ;)? Jak sobie radzicie? Quote
Loona Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Witaj, słychać niewiele, sesja idzie, jedno koło zostało, ale za to jakie :shake: A trzymam się jakoś. Dobrze, że mam jeszcze dwa psy w domku, bo jakby była cisza na dźwięk dzwonka to bym sie chyba załamała. Pozbierałam zabawki, schowałam trochę sierści do torebeczki tzw. "dilerki" i śpię sama... Quote
caroolcia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Loona napisał(a):Witaj, słychać niewiele, sesja idzie, jedno koło zostało, ale za to jakie :shake: A trzymam się jakoś. Dobrze, że mam jeszcze dwa psy w domku, bo jakby była cisza na dźwięk dzwonka to bym sie chyba załamała. Pozbierałam zabawki, schowałam trochę sierści do torebeczki tzw. "dilerki" i śpię sama... No tak, współczuję całym serduszkiem i dużo o was myślę. Trzymam kciuki za ostatnie koło i (och jak zazdroszcze) 3 miesiące wygrzewania na słoneczku, uściskaj od nas pozostałe stworki i trzymaj się dzielnie Quote
cuciola Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 ojejku..dopiero teraz przeczytalam.. bardzo ci wspolczuje :( :( trzymaj sie! Quote
moon_light Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Nie mogę o tym zapomnieć. Mimo że nigdy nie poznałam Figaro osobiście, to bardzo się do niego przywiązałam. W wielu zachowaniach przypominał mi mojego Cezara, ..cezar tez potrafi pogonić duze psy. Spij słonko za tęczowym mostem. Quote
Kincia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='moon_light']Nie mogę o tym zapomnieć. Mimo że nigdy nie poznałam Figaro osobiście, to bardzo się do niego przywiązałam. W wielu zachowaniach przypominał mi mojego Cezara, ..cezar tez potrafi pogonić duze psy. Spij słonko za tęczowym mostem. Boze piekne :placz: :placz: :placz: :placz: Spij Figaro :loveu: :placz: Quote
Juszes Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 biedactwo :( Jejku chociaz nigdyu nie miałam okazji poznac twojego psiaka, to jednak bardzo bardzo mi smutno z powodu jego odejscia... trzymaj się. Figaro [*] **= Quote
olcha Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='moon_light']Nie mogę o tym zapomnieć. Mimo że nigdy nie poznałam Figaro osobiście, to bardzo się do niego przywiązałam. W wielu zachowaniach przypominał mi mojego Cezara, ..cezar tez potrafi pogonić duze psy. Spij słonko za tęczowym mostem. Ślicznie Ci to mun lajtko wyszło :-( Cały czas o tym myślę i nadal mi się krew w żyłach mrozi :shake: Quote
Loona Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Dzięki Wam wszystkim, Natalia - tlitne :loveu: Quote
Loona Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Witajcie :) Dzionek mija powoli, wakacje są więc można sobie poleniuchować ;) Układam puzzle i czytam książki. Ostatnio "Balsam dla duszy miłośnika psów". Quote
olcha Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Loona napisał(a):Witajcie :) Dzionek mija powoli, wakacje są więc można sobie poleniuchować ;) Układam puzzle i czytam książki. Ostatnio "Balsam dla duszy miłośnika psów". :lol: A ja dorwałam jakiś romans za 2.99 :lol: i Szwaję wypożyczyłam :oops: sameee książki na rozluźnienie :lol: Quote
Loona Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Ja najpierw przeczytam sobie nowe moje, a potem się biorę za Harrego Pottera, to dopiero jest odmóżdżacz :evil_lol: Po maturze to mi się tak fajnie zrobiło jak przeczytałam pierwszą część, bo wreszcie coś niezobowiązującego, nie wymagającego omawiania itp. ;) Quote
caroolcia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Loona napisał(a):Ja najpierw przeczytam sobie nowe moje, a potem się biorę za Harrego Pottera, to dopiero jest odmóżdżacz :evil_lol: Po maturze to mi się tak fajnie zrobiło jak przeczytałam pierwszą część, bo wreszcie coś niezobowiązującego, nie wymagającego omawiania itp. ;) ha ha ha co fakt to fakt i nie musisz analizować wewnętrzych rozterek głównego bohatera :eviltong: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 najpierw sie przywitam :) no wiec witaj :multi: masz przepiekne stadko:cool3: no i na koncu przyjmij moje kondolencje :( [*] pozdrawiam Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Śliczne psiaczki:loveu::loveu: Bardzo mi przykro... [*] [*] Quote
Loona Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Witajcie :) Dzisiaj przyszedł Figarowy championat... I co ja mam z nim zrobić? Quote
caroolcia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Loona napisał(a):Witajcie :) Dzisiaj przyszedł Figarowy championat... I co ja mam z nim zrobić? uhhhhhhhh, przykro.... Quote
misiaczek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Schowaj...będziesz miała razem ze zdjęciami wspomnienie o Figaro. Quote
Loona Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Mam dylemat czy oprawić w antyramę i powiesić na ścianie jak wszystkie czy schować do segregatora razem z kartami ocen i rodowodem... Oprócz zdjęć zostały zabawki (mnóstwo pogryzionych jajeczek po kinderkach - zostawiłam jedno :oops: i smoka - już nie piszczącą zabawkę), miseczki (schowane w piwnicy), opakowanie karmy (Mika zje) i poduszka, która nadal leży w łóżku koło mojej. No i oczywiście mnóstwo wspomnień... Quote
caroolcia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Loona napisał(a): Mam dylemat czy oprawić w antyramę i powiesić na ścianie jak wszystkie czy schować do segregatora razem z kartami ocen i rodowodem... Oprócz zdjęć zostały zabawki (mnóstwo pogryzionych jajeczek po kinderkach - zostawiłam jedno :oops: i smoka - już nie piszczącą zabawkę), miseczki (schowane w piwnicy), opakowanie karmy (Mika zje) i poduszka, która nadal leży w łóżku koło mojej. No i oczywiście mnóstwo wspomnień... Zrób co uważasz za słuszne, tak żeby nie sprawiać sobie dodatkowego smutku, ale pamiętać o wspaniałych chwilach z Fogarkiem. Ściskamy mocno! Quote
Nierob Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Zdecydowanie pamiętać o cudownych wspomnieniach...a jeżeli Championat sprawia Ci na razie ból to schować, ale przecież powinien przypominać Wasze wspaniałe osiągnięcia i piękne chwile.....ale to tylko moje zdanie.... Quote
Loona Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Championat na razie jest schowany, ale w pokoju stoją dwa pucharki i łańcuch z medalami, no i zdjęcia ;) Champion też zawiśnie, ale jeszcze nie wiem czy u mnie w pokoju czy na "ścianie chwały" razem z Ileczkowymi... Quote
Recommended Posts