Loona Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='misiaczek']Kocurek świetny ,filusie też...ale ta fota kurdupelka boska :loveu:. Dzięki :) [quote name='Shikka']Hej Loonko :) Boszzzzz...te filusie :loveu::loveu::loveu::loveu: I ten Figaro :loveu::loveu::loveu: I ten kociur :loveu::loveu::loveu::loveu: Jak ty normalnie z tym żyjesz :evil_lol::evil_lol: Jak w zoo :evil_lol: Nikt na mnie normalnie nie patrzy jak wymieniam zwierzaki :evil_lol: [quote name='Madzik13']Cześć ciociu Loono:multi::loveu: Jaki dostojny pan Miau:evil_lol: Pozdrawiamy i zapraszamy serdecznie do nas:ylsuper: Cześć Madzik :) Dostojna pani Miau ;) Dzięki za pozdrowienia :) [quote name='Pinczerek-Jacky']Siemka:multi: Jak leci? :cool3: :cool3: Powoli, lato idzie, temperatury okrutne, to i życie wolniej leci ;) Quote
Kincia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Powoli, lato idzie, temperatury okrutne, to i życie wolniej leci ;)[/quote] No okrutne ale fajnie ze takie a nie leje :multi: :multi: :evil_lol: Quote
Madzik93 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Loona napisał(a):Cześć Madzik :) Dostojna pani Miau ;) Dzięki za pozdrowienia :) Ale wstyd:ices_bla::splat: Quote
Loona Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No okrutne ale fajnie ze takie a nie leje :multi: :multi: :evil_lol: Ja tam lubię jak leje, ale tak porządnie, nie to co na jesień. Jak tak zleje mocno i jeszcze z burzą to super powietrze jest :) Lubię tak zmoknąć czasem :) (Pod warunkiem, że nie spieszę się nigdzie akurat :evil_lol:) Madzik13 napisał(a):Ale wstyd:ices_bla::splat: Zdaża się ;) caroolcia napisał(a):Witamy ulubione stadko futrzaków :loveu: Witamy właścicielkę ulubionego skórzaka :loveu: Quote
Kincia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Loona']Ja tam lubię jak leje, ale tak porządnie, nie to co na jesień. Jak tak zleje mocno i jeszcze z burzą to super powietrze jest :) Lubię tak zmoknąć czasem :) (Pod warunkiem, że nie spieszę się nigdzie akurat :evil_lol:) Haha :D:D ZCasami fajnie zmoknac ale jak na dworze jest cieplo a nie lodowa i zamarzam wtedy :evil_lol: :evil_lol: Quote
akard Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Az wstyd, że tak dawno mnie nei było. Witajcie kofani. :loveu: :multi: Quote
Loona Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Haha :D:D ZCasami fajnie zmoknac ale jak na dworze jest cieplo a nie lodowa i zamarzam wtedy :evil_lol: :evil_lol: Dzisiaj wreszcie deszcz spadł, nawet burza była i to taka całkiem całkiem :multi: Psy niestety się boją, Fila i Diablo najchętniej wcisnęliby się w najmniejszą szparę. Ili znosi to lepiej, ale też nie czuje się komfortowo. Mika i Figaro nie dają po sobie nic znać ;) akard napisał(a):Az wstyd, że tak dawno mnie nei było. Witajcie kofani. :loveu: :multi: Witojcie :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Loona']Dzisiaj wreszcie deszcz spadł, nawet burza była i to taka całkiem całkiem :multi: Psy niestety się boją, Fila i Diablo najchętniej wcisnęliby się w najmniejszą szparę. Ili znosi to lepiej, ale też nie czuje się komfortowo. Mika i Figaro nie dają po sobie nic znać ;) No u mnie tez dzis burza i lalo hihi :evil_lol: Ale teraz juz cieplo jest :multi: :multi: Quote
olcha Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Loona']No to kilka zdjęć, kiepskie, bo sama robiłam :evil_lol: HIhihhi nie no bardzo podobny układ plamek mają :loveu: [quote name='Loona']Jestem, a jakoby by mnie nie było :evil_lol: Nie mam neta, więc i mnie nie ma :razz: Cieszę się, że zaglądacie :) O matko coś Figarowi zrobiła :lol: Ale wielkolud ma oczka śmieszne, tak jakby mu się świeciły non stop :crazyeye: Quote
caroolcia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Co słychać po weekendziku i burzach, stworki już zrelaksowane? Quote
Loona Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No u mnie tez dzis burza i lalo hihi :evil_lol: Ale teraz juz cieplo jest :multi: :multi: Dizisaj jest okrutnie, duszno potwornie i słońce grzeje. Gotujemy się wszyscy. A wczoraj taka burza się zrobiła w Łodzi, że samochody pozalewało :crazyeye: Pokazywali nawet w głównym dzienniku :crazyeye: olcha napisał(a):HIhihhi nie no bardzo podobny układ plamek mają :loveu: O matko coś Figarowi zrobiła :lol: Ale wielkolud ma oczka śmieszne, tak jakby mu się świeciły non stop :crazyeye: Ha, mówiłam :evil_lol: Ja nic :siara: Zapytaj tego robaczka co pod nim był :evil_lol: A Diablo ma takie żółte oczy, nie powinny file takich mieć, więc dostawał algi przez pewien czas, ale niewiele to dało :razz: caroolcia napisał(a):Co słychać po weekendziku i burzach, stworki już zrelaksowane? A słychać dyszenie nas wszystkich, bo gorąco okrutne. Zwierzaki zrelaksowane póki znowu burzy nie usłyszą :shake: Quote
caroolcia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 wpadliśmy :hand: bo taki dzisiaj leń, że nic się kompletnie nie chce Quote
misiaczek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Loona']Dzisiaj wreszcie deszcz spadł, nawet burza była i to taka całkiem całkiem :multi: Psy niestety się boją, Fila i Diablo najchętniej wcisnęliby się w najmniejszą szparę. Ili znosi to lepiej, ale też nie czuje się komfortowo. Mika i Figaro nie dają po sobie nic znać ;) No to wiadomo,kto w tej sforze jest wielki ;) :evil_lol:. Quote
Samturia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witamy moją cziłałkowo-papilonkową wiewiórkę! :) Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Siemka co tam u was slychac moze jakies foteczki :multi: :multi: Quote
Loona Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 caroolcia napisał(a):wpadliśmy :hand: bo taki dzisiaj leń, że nic się kompletnie nie chce Oj dzisiaj to już w ogóle, właśnie się ekonomii uczę :evil_lol: misiaczek napisał(a):No to wiadomo,kto w tej sforze jest wielki ;) :evil_lol:. Oj tak, to Figaro tutaj rządzi :loveu: Samturia napisał(a):Witamy moją cziłałkowo-papilonkową wiewiórkę! :) Witamy zawzięcie aportującą Łapę ;) Pinczerek-Jacky napisał(a):Siemka co tam u was slychac moze jakies foteczki :multi: :multi: Cześć, słychać u nas tyle, że wreszcie w sklepie znalazłam dentastix'y dla ras 4-10 kg, i tak za dużo jak dla Figara, ale on się tym nie przejmuje :evil_lol: takie do 20 kg teą mu smakują :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Loona napisał(a):Oj dzisiaj to już w ogóle, właśnie się ekonomii uczę :evil_lol: Oj tak, to Figaro tutaj rządzi :loveu: Witamy zawzięcie aportującą Łapę ;) Cześć, słychać u nas tyle, że wreszcie w sklepie znalazłam dentastix'y dla ras 4-10 kg, i tak za dużo jak dla Figara, ale on się tym nie przejmuje :evil_lol: takie do 20 kg teą mu smakują :evil_lol: Haha :D :evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Witamy po weekendziku :multi: i zauważyłam brak nowych foteczek :mad: a masz takie piękne stadko do obfotografowania... Quote
Loona Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Fotek brak bo sesja idzie i nie mam kiedy robić, a brat też jakoś weny nie ma :evil_lol: A łażę Tam (podpis) :evil_lol: Quote
Loona Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Porzucam te wątki które się powtarzają Tam ;) Tutaj będe zaglądać ;) Fotek na razie brak. To może małe filusie? :) Zdjęcia stare i małe ale zawsze ;) Quote
Kincia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Loona']Porzucam te wątki które się powtarzają Tam ;) Tutaj będe zaglądać ;) Fotek na razie brak. To może małe filusie? :) Zdjęcia stare i małe ale zawsze ;) Stare ale boskie :loveu: :loveu: :loveu: A masz foteczki malego Figara :loveu: :loveu: :loveu: ? Quote
Recommended Posts