Kincia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 No to zawalilas :roll: :evil_lol: :evil_lol: Ooo GRATULUJE :multi: :multi: :multi: Mizi mizi dla geniusza :):) Quote
Loona Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Pewnie chcielibyście jakieś zdjęcia :evil_lol: Ale nie ma :eviltong: Aparat pojechał na całą majówkę z rodzicami do Kazimierza Dolnego, więc wstawię Wam stare ;) A kuku Quote
olcha Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Nie lubiem Ciem już :shake: nie dość, że masz w domu championa, duuużo psów, drewniane schody to jeszcze kominek :placz: :evil_lol: Quote
Loona Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 olcha napisał(a):Nie lubiem Ciem już :shake: nie dość, że masz w domu championa, duuużo psów, drewniane schody to jeszcze kominek :placz: Mam dwa championy bo Ili też jak i Figaro podwójnie: młodzieżówka i dorosły ;) :lol: Quote
olcha Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Loona napisał(a):Mam dwa championy bo Ili też jak i Figaro podwójnie: młodzieżówka i dorosły ;) :lol: To nie lubiam Cię potrójnie :lol: a tak serio serio TOOOO GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Kincia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 O Fotki:multi: :multi: :multi: Niewazne jakie ale zeby jakies byly:evil_lol: :evil_lol: Sliczne fotki ^^ Chempiony:loveu: :loveu: Quote
misiaczek Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Loona'] Na wystawie byliśmy ale bez aparatu, więc zdjęć nie posiadamy. Z wyników jestem zadowolona. Dostaliśmy złoto, CWC i res. CACIB. To było ostatnie CWC potrzebne nam do Championatu :multi: GRATULACJE :laola: Quote
caroolcia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Gratulujemy serdecznie! no ale w końcu czego innego po takich pięknościach mozna sie spodziewac?!!! :cool3: Quote
anea Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 wierny podgladacz si emelduje ;) strasznie zaganiana jestem i rzadko pisze ale ogladam na bierzaco Na wystawie byliśmy ale bez aparatu, więc zdjęć nie posiadamy. Z wyników jestem zadowolona. Dostaliśmy złoto, CWC i res. CACIB. To było ostatnie CWC potrzebne nam do Championatu :multi: gratuluje :D Quote
Loona Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='olcha']To nie lubiam Cię potrójnie :lol: A ja Cię toffam :loveu: (niespełniona miłość :placz: ) [quote name='olcha']a tak serio serio TO GRATULACJE :klacz: :klacz: :klacz: [quote name='Pinczerek-Jacky']O Fotki:multi: :multi: :multi: Niewazne jakie ale zeby jakies byly:evil_lol: :evil_lol: Sliczne fotki ^^ Chempiony:loveu: :loveu: [quote name='misiaczek']GRATULACJE :laola: [quote name='caroolcia']Gratulujemy serdecznie! no ale w końcu czego innego po takich pięknościach mozna sie spodziewac?!!! :cool3: [quote name='madziasto4']Cześć, kongratulejszyn :grins: [quote name='anea']wierny podgladacz si emelduje ;) strasznie zaganiana jestem i rzadko pisze ale ogladam na bierzaco gratuluje :D Dzięki :oops: :multi: :multi: [quote name='caroolcia']Cześć łobuziaki Cześć zapominaczko aparatu :evil_lol: Quote
akard Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Loona']Ona taka zawsze jak robi sfinksa ;) Fila była naszym pierwszym psem z rodowodem więc śmialiśmy się, że ma błekitną krew i na takich zdjęciach to widać ;) Na wystawie byliśmy ale bez aparatu, więc zdjęć nie posiadamy. Z wyników jestem zadowolona. Dostaliśmy złoto, CWC i res. CACIB. To było ostatnie CWC potrzebne nam do Championatu :multi: Bardzo pięknie gratulujemy Figaro :multi: :multi: Cudowne nowinki ( wybaczcie, że spóźnione). Bardzo się cieszę....i jak sobie przypomnę, że mówiłąś,że nie spodziewacie sie wiele, ech. GRAYULACJE!!!!!!! Quote
Kincia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Hej:* Co tam u was w ogole sie nie odzywacie u nas:roll: :evil_lol: Pzdr:*:* Quote
akard Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej:* Co tam u was w ogole sie nie odzywacie u nas:roll: :evil_lol: Pzdr:*:* Niom ja też pszyszłam okrzyczeć!!!! gdzie zdjątka??? Zyjecie??? :razz: Quote
Kincia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 akard napisał(a):Niom ja też pszyszłam okrzyczeć!!!! gdzie zdjątka??? Zyjecie??? :razz: No dokladmie!!!! Jak wroce to maja byc tu fotki :D Macie czas do wtorku wieczor :D:D Jak nie to :mad: :mad: :mad: To dozobaczenia :*:* Quote
caroolcia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Cześć zapominaczko aparatu :evil_lol:[/quote] no ładną opinię na dogo sobie wyrobiłam :evil_lol: Quote
Loona Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='akard']Bardzo pięknie gratulujemy Figaro :multi: :multi: Cudowne nowinki ( wybaczcie, że spóźnione). Bardzo się cieszę....i jak sobie przypomnę, że mówiłąś,że nie spodziewacie sie wiele, ech. GRAYULACJE!!!!!!! Dzięki :) [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej:* Co tam u was w ogole sie nie odzywacie u nas:roll: :evil_lol: Pzdr:*:* Hej, u nas nic nowego, Ili miała cieczkę, więc Figaro najchętniej u niej w kojcu by siedział bez przerwy :evil_lol: [quote name='akard']Niom ja też pszyszłam okrzyczeć!!!! gdzie zdjątka??? Zyjecie??? :razz: Żyjemy, ale zdjęć chyba nie ma, muszę dysk przeszukać, może brat coś zrobił ;) [quote name='Pinczerek-Jacky']No dokladmie!!!! Jak wroce to maja byc tu fotki :D Macie czas do wtorku wieczor :D:D Jak nie to :mad: :mad: :mad: To dozobaczenia :*:* się zobaczy :eviltong: [quote name='caroolcia']no ładną opinię na dogo sobie wyrobiłam :evil_lol: :evil_lol: Nie ważne jak mówią, ważne, że mówią ;) Quote
caroolcia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Co prawda to prawda ;) Kiedy nowe focisze pieknego zwierzyńca?:razz: Quote
olcha Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Loona napisał(a):Jest zdjęcie :multi: Jedno :evil_lol: Tlitna modelinka :loveu: :loveu: :loveu: A wklej to zdjęcie co masz w avatarze , bombowe oko na nim ma :lol: Quote
Loona Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 olcha napisał(a):Tlitna modelinka :loveu: :loveu: :loveu: A wklej to zdjęcie co masz w avatarze , bombowe oko na nim ma :lol: Loona napisał(a): I po co ja zdjęcia wklejam, jak ich nikt nie ogląda :mad: Quote
Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ja ogladam :) Sliczne fotki kochane malenstwo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anea Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ja ogladam :) tylko troche duzo sie tych for porobilo i nie wyrabiam z pisaniem :D Quote
Recommended Posts