Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie chcielibyście jakieś zdjęcia :evil_lol: Ale nie ma :eviltong: Aparat pojechał na całą majówkę z rodzicami do Kazimierza Dolnego, więc wstawię Wam stare ;)

A kuku

Posted

olcha napisał(a):
Nie lubiem Ciem już :shake: nie dość, że masz w domu championa, duuużo psów, drewniane schody to jeszcze kominek :placz:

Mam dwa championy bo Ili też jak i Figaro podwójnie: młodzieżówka i dorosły ;) :lol:

Posted

Loona napisał(a):
Mam dwa championy bo Ili też jak i Figaro podwójnie: młodzieżówka i dorosły ;) :lol:

To nie lubiam Cię potrójnie :lol: a tak serio serio TOOOO GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee
:klacz: :klacz: :klacz:

Posted

[quote name='Loona']
Na wystawie byliśmy ale bez aparatu, więc zdjęć nie posiadamy. Z wyników jestem zadowolona. Dostaliśmy złoto, CWC i res. CACIB. To było ostatnie CWC potrzebne nam do Championatu :multi:
GRATULACJE :laola:

Posted

wierny podgladacz si emelduje ;) strasznie zaganiana jestem i rzadko pisze ale ogladam na bierzaco

Na wystawie byliśmy ale bez aparatu, więc zdjęć nie posiadamy. Z wyników jestem zadowolona. Dostaliśmy złoto, CWC i res. CACIB. To było ostatnie CWC potrzebne nam do Championatu :multi:

gratuluje :D

Posted

[quote name='olcha']To nie lubiam Cię potrójnie :lol:
A ja Cię toffam :loveu: (niespełniona miłość :placz: )
[quote name='olcha']a tak serio serio TO GRATULACJE
:klacz: :klacz: :klacz:

[quote name='Pinczerek-Jacky']O Fotki:multi: :multi: :multi:
Niewazne jakie ale zeby jakies byly:evil_lol: :evil_lol:
Sliczne fotki ^^
Chempiony:loveu: :loveu:

[quote name='misiaczek']GRATULACJE :laola:

[quote name='caroolcia']Gratulujemy serdecznie! no ale w końcu czego innego po takich pięknościach mozna sie spodziewac?!!! :cool3:

[quote name='madziasto4']Cześć, kongratulejszyn :grins:

[quote name='anea']wierny podgladacz si emelduje ;) strasznie zaganiana jestem i rzadko pisze ale ogladam na bierzaco

gratuluje :D
Dzięki :oops: :multi: :multi:
[quote name='caroolcia']Cześć łobuziaki
Cześć zapominaczko aparatu :evil_lol:

Posted

[quote name='Loona']Ona taka zawsze jak robi sfinksa ;) Fila była naszym pierwszym psem z rodowodem więc śmialiśmy się, że ma błekitną krew i na takich zdjęciach to widać ;)

Bardzo pięknie gratulujemy Figaro :multi: :multi:
Cudowne nowinki ( wybaczcie, że spóźnione).
Bardzo się cieszę....i jak sobie przypomnę, że mówiłąś,że nie spodziewacie sie wiele, ech.
GRAYULACJE!!!!!!!

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Hej:* Co tam u was w ogole sie nie odzywacie u nas:roll: :evil_lol:
Pzdr:*:*

Niom ja też pszyszłam okrzyczeć!!!! gdzie zdjątka??? Zyjecie???
:razz:

Posted

akard napisał(a):
Niom ja też pszyszłam okrzyczeć!!!! gdzie zdjątka??? Zyjecie???

No dokladmie!!!! Jak wroce to maja byc tu fotki :D Macie czas do wtorku wieczor :D:D Jak nie to :mad: :mad: :mad:
To dozobaczenia :*:*

Posted

[quote name='akard']Bardzo pięknie gratulujemy Figaro :multi: :multi:
Cudowne nowinki ( wybaczcie, że spóźnione).
Bardzo się cieszę....i jak sobie przypomnę, że mówiłąś,że nie spodziewacie sie wiele, ech.
GRAYULACJE!!!!!!!
Dzięki :)
[quote name='Pinczerek-Jacky']Hej:* Co tam u was w ogole sie nie odzywacie u nas:roll: :evil_lol:
Pzdr:*:*
Hej, u nas nic nowego, Ili miała cieczkę, więc Figaro najchętniej u niej w kojcu by siedział bez przerwy :evil_lol:
[quote name='akard']Niom ja też pszyszłam okrzyczeć!!!! gdzie zdjątka??? Zyjecie???
Żyjemy, ale zdjęć chyba nie ma, muszę dysk przeszukać, może brat coś zrobił ;)
[quote name='Pinczerek-Jacky']No dokladmie!!!! Jak wroce to maja byc tu fotki :D Macie czas do wtorku wieczor :D:D Jak nie to :mad: :mad: :mad:
To dozobaczenia :*:*
się zobaczy :eviltong:
[quote name='caroolcia']no ładną opinię na dogo sobie wyrobiłam :evil_lol:
:evil_lol: Nie ważne jak mówią, ważne, że mówią ;)

Posted

Loona napisał(a):
Jest zdjęcie :multi: Jedno :evil_lol:

Tlitna modelinka :loveu: :loveu: :loveu: A wklej to zdjęcie co masz w avatarze , bombowe oko na nim ma :lol:

Posted

olcha napisał(a):
Tlitna modelinka :loveu: :loveu: :loveu: A wklej to zdjęcie co masz w avatarze , bombowe oko na nim ma :lol:

Loona napisał(a):

I po co ja zdjęcia wklejam, jak ich nikt nie ogląda :mad: