Loona Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Heh to ci zrobil xD Jak nielubi sie kapac do bedzie mial kare hehe :D Sliczne focie wstawiaj wstawiaj :loveu: :loveu: Nie lubi, ale kąpiel karą taką bardzo nie jest, bo zawsze po wszystkim dostaje smaka ;) madziasto4 napisał(a):Figurka na schodach :lol: :evil_lol: misiaczek napisał(a):Przedkąpielowe...ale czyste ;) :evil_lol:. Powiedzmy ;) olcha napisał(a):Ja nie wierzę, że jakaś cziłka może lezeć sama z siebie, dobrowolnie, nie przymuszana na schodach :crazyeye: nie na dywanie :shake: TO JEST NIEREALNE, to MUSI być FOTOMONTAŻ!!! Hahaha na ostatniej fotce, facet pełna parą robi sobie pedicure :lol: Oczywiście, to JEST fotomantaż specjalnie dla Ciebie :eviltong: Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej:* Przyszłam sie przywitac :evil_lol: Witaj :) Quote
olcha Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Loona napisał(a):Oczywiście, to JEST fotomantaż specjalnie dla Ciebie :eviltong: No przeciez wiem, nie musiałaś potwierdzać :evil_lol: Quote
Loona Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='olcha']No przeciez wiem, nie musiałaś potwierdzać :evil_lol: No oczywiście, niezła jestem w robieniu fotomontaży nie? :diabloti: [quote name='Pinczerek-Jacky']Co tam u was :)? Nic nowego, nudzimy się: Quote
anea Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Hahaha na ostatniej fotce, facet pełna parą robi sobie pedicure :lol: bo to chilalkowy facet ;) potffory jakos strasznie znudzone.... Quote
Loona Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 anea napisał(a):bo to chilalkowy facet ;) Insynuujesz, że jak cziłałkowy to nie męski? :mad: Quote
olcha Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Loona']No oczywiście, niezła jestem w robieniu fotomontaży nie? :diabloti: Noooo w życiu jeszcze nie widziałam takiego fotomontażu wypasionego :evil_lol: Nic nowego, nudzimy się: O raaaany jaka kochana filusia :loveu: Quote
caroolcia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ach jaka piekna płaszczka!!!!:loveu: i maciupinka mordeczka sennego figarka :loveu: Quote
Kincia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Ahh jak sie slodko nudza:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Loona Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 olcha napisał(a):Noooo w życiu jeszcze nie widziałam takiego fotomontażu wypasionego :evil_lol: O raaaany jaka kochana filusia :loveu: Ha, widzisz, jestem świetna, mogę Ci lekcje dawać :evil_lol: caroolcia napisał(a):ach jaka piekna płaszczka!!!! :loveu: i maciupinka mordeczka sennego figarka:loveu: Płaszczka nieco większa niż Figaro :evil_lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):Ahh jak sie slodko nudza:loveu: One są zawsze słodkie ;):loveu: Quote
olcha Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Loona napisał(a):Ha, widzisz, jestem świetna, mogę Ci lekcje dawać :evil_lol: Serio mistrzu? Mogłabyś to dla mnie zrobić? :modla: Nie wiem czy mnie na Ciebie stać :placz: Quote
Kincia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Hej wkoncu sie tu doczolgalam :D Co tam u was gdzie nowe fotki:angryy: :mad: :cool3: Czekamy czekamy :D Mizianko dla facecikow:loveu: i wezyka haha :D Quote
Loona Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 olcha napisał(a):Serio mistrzu? Mogłabyś to dla mnie zrobić? :modla: Nie wiem czy mnie na Ciebie stać :placz: Zrobię Ci zniżkę ;) Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej wkoncu sie tu doczolgalam :D Co tam u was gdzie nowe fotki :angry: :mad: Czekamy czekamy :D Mizianko dla facecikow :loveu: i wezyka haha :D U nas nuda, nic nowego, grzeje tak, że nic się nie chce ;) Mizianko to może być dla dwóch facecików z czego jeden to taki wyrośnięty :eviltong: Wężyk pomiziany ;) Quote
PIKA Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Cześc :multi: A co tak malo fot ? :mad: Daj jakieś swoje Filki :oops: Quote
akard Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Loona napisał(a):Wykąpałam wczoraj zwierza, dzisiaj wypuszczam na podwórko i ten wraca czarny :angryy: Wytarzał się w szlace :angryy: Dzisiaj kąpania część druga :razz: Bo on poszedł do SPA:eviltong: Quote
akard Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Witajcie Kofani:loveu: Przyszłam popatrzeć jak się szykujecie do podbicia ringów a tu nis a nis nei ma...jak to...gdzie schowałaś Figaro???:eviltong: Quote
Loona Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 PIKA napisał(a):Cześc :multi: A co tak malo fot ? :mad: Daj jakieś swoje Filki :oops: Fot mało, bo nikt nie przychodzi oglądać :mad: akard napisał(a):Witajcie Kofani :loveu: Przyszłam popatrzeć jak się szykujecie do podbicia ringów a tu nis a nis nei ma...jak to...gdzie schowałaś Figaro?? :eviltong: Ano szykujemy się, to nie ma czasu na dogo :eviltong: Niestety, żeby go doprać na wystawę myłam go wczoraj, dzisiaj też go czeka to samo, myślę, że w piątek i sobotę też... Stanowczo nie polecam białych psów :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 No wkoncu cos sie dzieje :D:D Sliczne fotki^^ Mizianko :) Quote
Loona Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Przed nami jeszcze ostatnia kąpiel, lekka kolacja, pakowanie i potem wczesne wstawanie ;) Trzymajcie za nas kciuki, o dziesiątej chi długowłose na ringu 21 ;) Jak będziecie to Figara pewnie poznacie :evil_lol: Quote
caroolcia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Loona']Zdjęcia :multi: ach co za majestat ;) Quote
Kincia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Nie bylam na wystawie:-( :-( :-( Nie poznalam nikogo z dogo :placz: Wiec tylko moge patrzec na fotki..:roll: Moze macie jakies swoje z ringu :multi: ? I jak wam poszlo !!!!!! :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Loona Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 caroolcia napisał(a):ach co za majestat ;) Ona taka zawsze jak robi sfinksa ;) Fila była naszym pierwszym psem z rodowodem więc śmialiśmy się, że ma błekitną krew i na takich zdjęciach to widać ;) Na wystawie byliśmy ale bez aparatu, więc zdjęć nie posiadamy. Z wyników jestem zadowolona. Dostaliśmy złoto, CWC i res. CACIB. To było ostatnie CWC potrzebne nam do Championatu :multi: Quote
Recommended Posts