madziasto4 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='madziaaa']:grin: :grin: o matkoo. nie mogę.. :biggrina: [quote name='*luthien*'] hahaha:evil_lol: :evil_lol: O kochane, gdybyście mieszkały na parterze w bloku też czułybyście niedosyt :evil_lol: Quote
Loona Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Shikka']Ceść :) Cześć rozpijaczko Basty :evil_lol: [quote name='caroolcia']To ja chce takie foto - hi hi hi najmnijesza i najodwazniejsza zadziora ;) Nie wiem czy udałoby się takie zrobić ;) [quote name='madziasto4']Figaro na schodach? To są schody? :loveu: Schody w domu, bosko :sweetCyb: Tak, to są schody :) :loveu: [quote name='madziaaa']:grin: :grin: o matkoo. nie mogę.. :biggrina: :) [quote name='*luthien*']Czesc:p Wszystkiego Najlepszego!!;) Cześć, dzięki :) [quote name='madziasto4']O kochane, gdybyście mieszkały na parterze w bloku też czułybyście niedosyt :evil_lol: Oj ja czułam jak mieszkałam w małym domku bez schodów, mogłam nie mieć własnego pokoju, ale schody w nowym domu musiały być :evil_lol: Quote
Loona Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 No to może zdjęcie jakieś wkleję po takiej przerwie ;) Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Loona napisał(a): Oj ja czułam jak mieszkałam w małym domku bez schodów, mogłam nie mieć własnego pokoju, ale schody w nowym domu musiały być :evil_lol: Prawidłowe podejście do sprawy :bigok: Quote
moon_light Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Loona']N ale on jest kudlaty na klacie, ciekawe czy era lubi kędziory:eviltong: sliczniiuuunii moj , chce czi !! Quote
misiaczek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Loona']Oj tak, on rządzi, a jak mu cos nie pasuje, to wiesza się na faflach albo po kostkach gryzie :evil_lol: A to mały glutek :evil_lol:.Skąd ja to znam? :evil_lol: Sotek tez wiesza sie na faflach boksera mojej siostry.Albo na szyji.A Misię w udka podgryza.Zobacz jakie to małe awanturniki ;) :evil_lol:. [quote name='Loona']No to może zdjęcie jakieś wkleję po takiej przerwie ;) Pędziwiatr :). Quote
olcha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Loona napisał(a):Zgadnij który którego ustawia :evil_lol: Chyba nie muszę zgadywać :lol: moon_light napisał(a):ale on jest kudlaty na klacie, ciekawe czy era lubi kędziory:eviltong: sliczniiuuunii moj , chce czi !! Hhahaha Era lubi wszystko zależnie z kim jest :evil_lol: csiiii Cezar w łóżku, Figaro w łóżku, cziłka w łóżku....Natalia na podłodze :evil_lol: Quote
Juszes Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :loveu::loveu::loveu: hihijak slodko lezy =*... i na jakim krolewskim lozu ;-) Quote
Loona Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Prawidłowe podejście do sprawy :bigok: Później dostaniesz niespodziewankę :evil_lol: moon_light napisał(a):ale on jest kudlaty na klacie, ciekawe czy era lubi kędziory:eviltong: sliczniiuuunii moj , chce czi !! Ja kce dozia :evil_lol: misiaczek napisał(a):A to mały glutek :evil_lol:.Skąd ja to znam? :evil_lol: Sotek tez wiesza sie na faflach boksera mojej siostry.Albo na szyji.A Misię w udka podgryza.Zobacz jakie to małe awanturniki ;) :evil_lol:. No mój straszny awanturnik, ale chociaż jedzenia nie kradnie :cool3: :evil_lol: olcha napisał(a):Chyba nie muszę zgadywać :lol: Hhahaha Era lubi wszystko zależnie z kim jest :evil_lol: csiiii Cezar w łóżku, Figaro w łóżku, cziłka w łóżku....Natalia na podłodze :evil_lol: Natalia się przyzwyczaja do spania na podłodze :evil_lol: Nie będzie jej to przeszkadzać :evil_lol: Juszes napisał(a)::loveu::loveu::loveu: hihijak slodko lezy =*... i na jakim krolewskim lozu ;-) Na moim łożu :evil_lol: Quote
Loona Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Widzę, że Figaro już się znudził :placz: Więc wstawię Ileczkę :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Loona napisał(a):Później dostaniesz niespodziewankę :evil_lol: Jaką, jaką :evil_lol: Ile ta Ileczka waży? :lol: Quote
Loona Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Jaką, jaką :evil_lol: Zobaczysz jak zdjęcia na serwer wrzucę :evil_lol: madziasto4 napisał(a):Ile ta Ileczka waży? :lol: Niedużo, jakieś 50 kg ;) Quote
PIKA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ojej ja myślamam, ze masz tylko malego psiaka a tu filusie tez som :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Loona napisał(a):Zobaczysz jak zdjęcia na serwer wrzucę :evil_lol: Niedużo, jakieś 50 kg ;) Czekam, czekam :sweetCyb: Czy to schody? :evil_lol: 50 kilo mówisz....To jak 25 moich Masterków :hmmmm: PIKA napisał(a):Ojej ja myślamam, ze masz tylko malego psiaka a tu filusie tez som :loveu: Mogłabyś je Loono uwzględnić w tytule galerii :cool3: Quote
Loona Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='PIKA']Ojej ja myślamam, ze masz tylko malego psiaka a tu filusie tez som :loveu: Som som, całe stado :evil_lol: [quote name='madziasto4']Czekam, czekam :sweetCyb: Czy to schody? :evil_lol: Quote
Madzik93 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Kurdupelek na schodkach:loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Loona'] O Jesoooo boskie :sweetCyb: Boskie :sweetCyb: Boskie :sweetCyb: Booooskieee :sweetCyb: I na dodatek krasnal Figaro na schodach :sweetCyb: Jeden z piękniejszych dni w moim dogomaniackim życiu :sweetCyb: Quote
Shikka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Nie nooooo.... :loveu::loveu::loveu: Kontraścik jakby niezly, jaki on maluuuuuuuuuuuuuuuutki :loveu::loveu::loveu: Wymiziać krasnala natychmiastowo od cioci :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Figaro jest taaaaaki malusi :loveu: że aż chce mi się krzyczeć :evil_lol: Drewniane schody...:loveu: Czy one skrzypią? :loveu: Quote
misiaczek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Loona'] No mój straszny awanturnik, ale chociaż jedzenia nie kradnie :cool3: :evil_lol: Mój musi z głodu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.GRUBAS JEDEN :mad: [SIZE=2]Teraz dopiero,na tych pięknych schodach widać jaki Figaro kurdupelek :evil_lol:. Quote
Loona Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='madziasto4']O Jesoooo boskie :sweetCyb: Boskie :sweetCyb: Boskie :sweetCyb: Booooskieee :sweetCyb: I na dodatek krasnal Figaro na schodach :sweetCyb: Jeden z piękniejszych dni w moim dogomaniackim życiu :sweetCyb: Cieszę się, że się podobają :) [quote name='Shikka']Nie nooooo.... :loveu::loveu: Kontraścik jakby niezly, jaki on maluuuuuuuuuuuuuuuutki :loveu: Wymiziać krasnala natychmiastowo od cioci :loveu::loveu: Wymiziany :loveu: Przekazuję liza w nos :evil_lol: [quote name='Madzik13']Kurdupelek na schodkach:loveu::loveu::loveu: :evil_lol: [quote name='madziasto4']Figaro jest taaaaaki malusi :loveu: że aż chce mi się krzyczeć :evil_lol: Drewniane schody...:loveu: Czy one skrzypią? :loveu: Nie, nie skrzypią, bo mają niecałe trzy lata ;) (ale już się lakier powycierał, tak tak, to wytarty lakier, nie są brudne :evil_lol:) [quote name='misiaczek']Mój musi z głodu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.GGRUBAS JEDEN :mad: [SIZE=2]Teraz dopiero,na tych pięknych schodach widać jaki Figaro kurdupelek :evil_lol:. Bo już mu się Acana znudziła :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Loona napisał(a): Nie, nie skrzypią, bo mają niecałe trzy lata ;) (ale już się lakier powycierał, tak tak, to wytarty lakier, nie są brudne :evil_lol:) No tak, Figaro po nich biega i przesiaduje, to się wytarły....:roll: :evil_lol: Quote
Shikka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Loona napisał(a): Wymiziany :loveu: Przekazuję liza w nos :evil_lol: Achhhhh... :loveu::loveu::loveu:<mdleje>. Quote
madziaaa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Figaro musi kochac te schody :) :loveu: Czekam, czekam :sweetCyb: Czy to schody? :evil_lol: 50 kilo mówisz....To jak 25 moich Masterków :hmmmm: :lol: :lol: Mój beniek miał jakieś 100 kilo i śmiesznie wyglądał bawiąc się z Inką (kilogram pięćdziesiąt) :p Albo wspólne spacery (chihuahua&bernardyn= dziwne spojrzenia ludzi idących chodnikiem ;) ) Quote
Loona Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a):No tak, Figaro po nich biega i przesiaduje, to się wytarły....:roll: :evil_lol: Figaro ma trzy ulubione schodki - pierwszy, ten na którym jest na zdjęciu i ostatni ;) Shikka napisał(a):Achhhhh... :loveu::loveu::loveu:<mdleje>. Nie mdlej, bo Bastowe zdjęcia musisz wstawić :evil_lol: madziaaa napisał(a):Figaro musi kochac te schody :) :loveu: Mój beniek miał jakieś 100 kilo i śmiesznie wyglądał bawiąc się z Inką (kilogram pięćdziesiąt) :p Albo wspólne spacery (chihuahua&bernardyn= dziwne spojrzenia ludzi idących chodnikiem ;) ) Bardziej kocha mnie :megagrin: (mam nadzieję) U nas też to fajnie wygląda, tym bardziej, że to on udaje najgroźniejszego :evil_lol: Quote
Recommended Posts