Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Loona napisał(a):
Twój ogródek ma małe kółeczka, wyboraź sobie co jest po takiej Ilusi, albo Diabełku :evil_lol:

I to w jednym miejscu praktycznie, a kurat w jednym miejscu sobie zrobiły ubikację, więc kwadracik około 1,5/1,5 metra jest całkowicie wypalony :eviltong: A tak to gdzieniegdzie kółeczka :lol:

madziasto4 napisał(a):
Gdybyś się nie zapytała gdzie Figaro, to bym go rzeczywiście nie zauważyła :lol:

A co Ili/Fili/Diablo stało się w łapki? że takie wygolone?

Posted

olcha napisał(a):
I to w jednym miejscu praktycznie, a kurat w jednym miejscu sobie zrobiły ubikację, więc kwadracik około 1,5/1,5 metra jest całkowicie wypalony :eviltong: A tak to gdzieniegdzie kółeczka :lol:

:evil_lol:
olcha napisał(a):
A co Ili/Fili/Diablo stało się w łapki? że takie wygolone?

Fili staruszce, miała takie guzki na skórze i się z tym nic nie działo przez x lat. Teraz jedno jej pękło i się zaczęło sączyć brzydko :shake: Wyciął jej wet wszystkie cztery guzki i jest spokój ;) Na szczęście niegroźne były :)

Posted

Wczoraj ratowałam file :p Zgubiła się pani, i latała w tą i spowrotem a samochody ledwo hamowały...nie chciała bidulka podejść, taaaaka była przerażona..
Podobno zanim przyszłam to zdążył ją skopać jakiś facet ...:-(
Na szczescie cala historia zakonczyla sie HAPPY AND'EM:)

A Twoje filki ufne są?

ps.Chłopak będzie :multi:

ps2. Jaki masz aparat ?:) bo bardzo ladne zdjatka wychodza

Posted

moon_light napisał(a):
Wczoraj ratowałam file :p Zgubiła się pani, i latała w tą i spowrotem a samochody ledwo hamowały...nie chciała bidulka podejść, taaaaka była przerażona..

A Twoje filki ufne są?

Nie, jak każda fila. Jeśli fila się do Ciebie łasi, to to nie fila ;) A czemu uciekła, wystraszyła się czegoś? Znasz ją? Napisz coś o niej ;)
moon_light napisał(a):

:multi: A imię jakie będzie? :evil_lol:
moon_light napisał(a):

:oops: Dzięki, mam Canona EOS20D, ale i tak muszę kolory podciągać ;) Photoshopa nie posiadam, więc zadowalam się Xnview :evil_lol:

Posted

[quote name='Loona']Nie, jak każda fila. Jeśli fila się do Ciebie łasi, to to nie fila ;) A czemu uciekła, wystraszyła się czegoś? Znasz ją? Napisz coś o niej ;)
Brr modliłam się w myślach zeby jej nic nie rozjechało- ja krok do przodu- ona krok do tyłu i tak w kółko...
Zgubiła sie swojej pani...
Babka ma 2 file- jedna starą suńkę(zółtą albo lekko pręgowaną) i samca młodego pręgowanego (moze to jej syn?:roll:). Suczka nazywa się Fila/Fiora/Fiona jakos tak. Znasz??:cool3:

:multi: A imię jakie będzie? :evil_lol: - Ciiiii:eviltong: Ni wiadomo :lol:

:oops: Dzięki, mam Canona EOS20D, ale i tak muszę kolory podciągać ;) Photoshopa nie posiadam, więc zadowalam się Xnview :evil_lol:
Ohhh lustrzaneczka- moje marzenie :loveu: Zakupie w ciągu 6 mies bo inaczej zwariujeeeeee:placz::placz::placz:
Tylko ja na nikona choruje :)

Posted

Nie, nie znam, ale dobrze, że nic jej się nie stało :)

Jak nie masz imienia, to powiedz o nim cosik więcej a wymyślimy mu wspólnie :evil_lol: Zrobimy burzę mózgów :evil_lol:

Posted

[quote name='moon_light']Wczoraj ratowałam file :p Zgubiła się pani, i latała w tą i spowrotem a samochody ledwo hamowały...nie chciała bidulka podejść, taaaaka była przerażona..

A Twoje filki ufne są?

Tak jak na tamtym skrawku widziałam "łapeczkę" tak nad tym siedzę i nic jeszcze nie wymyśliłam :hmmmm: co to?

Posted

Loona napisał(a):
Nie, nie znam, ale dobrze, że nic jej się nie stało :)

Jak nie masz imienia, to powiedz o nim cosik więcej a wymyślimy mu wspólnie :evil_lol: Zrobimy burzę mózgów :evil_lol:

Mało tych fili znasz :P
Nie znasz tych dwóch, liliowej polany z sonbrio tysz nie znasz...ja nie wiem co to ma znaczyc:eviltong:
Ja nic więcej o nim nie wiem:evil_lol:

olcha napisał(a):
Tak jak na tamtym skrawku widziałam "łapeczkę" tak nad tym siedzę i nic jeszcze nie wymyśliłam :hmmmm: co to?

Przecież to najpiękniejszy nos we wszechświecie !!:mad:
:loveu:

Posted

[quote name='moon_light']Przecież to najpiękniejszy nos we wszechświecie !!:mad:

O raaaaany no jasne, że nos :loveu: :loveu: :loveu: i zaraz po Erowym i Tekilowym nosie najpiękniejszy we wszechświecie :evil_lol:

Ja nie powiem czego ja się tam doszukiwałam :oops:

Posted

Ja też chce Nikona i tez lustrzanke ;(

Ale wracajac do tematui to straaaasznie dawno nic tu nie napisalam
P R Z E P R A S Z A M
na swoja obrone dodam tylko ze zagladam regularnie a poniewaz nic do napisania madrego nie mam to nie pisze :)

A Twoje stadko jak zwykle urocze ;)

munlajtowego ;) noska komentowac nie bede bo i po co :)

Posted

[quote name='olcha']O raaaaany no jasne, że nos :loveu: :loveu: :loveu: i zaraz po Erowym i Tekilowym nosie najpiękniejszy we wszechświecie :evil_lol:

Ja nie powiem czego ja się tam doszukiwałam :oops:
Zapomniałyśmy o nosie Cezarego :diabloti::evil_lol:

[quote name='Loona']Ja tam bym chętnie skomentowała Munlajtową resztę psa, ale nie da się bo Munlajt bardzo lubi tajemnice :mad: :evil_lol:
HAhahahah. Nie skomentowała byś- bo normalnie dech zapiera w piersiach :evil_lol:
(aaale jestem skromna:razz:- wybaczcie moj brak obiektywizmu w tej sprawie:eviltong:)

to zdjęcie kojarzy mi się z królem lwem (Simbą) na skarpie ;)
alllleeee on ma kołnierz z kłaczków:-o

Posted

[quote name='moon_light']Zapomniałyśmy o nosie Cezarego :diabloti::evil_lol:
Bo nie wstawiasz jego zdjęć, to już nie mamy jak podziwiać jego noska ani ionnych części ciałka :mad:
[quote name='moon_light']HAhahahah. Nie skomentowała byś- bo normalnie dech zapiera w piersiach :evil_lol:
(aaale jestem skromna:razz:- wybaczcie moj brak obiektywizmu w tej sprawie:eviltong:)
Dałabyś chociaż spróbować :placz:
[quote name='moon_light']
to zdjęcie kojarzy mi się z królem lwem (Simbą) na skarpie ;)
alllleeee on ma kołnierz z kłaczków:-o
Niooo, co jak co ale kryza i ząbki mu się udały ;)
[quote name='madziasto4']Ale ładne fotki śnieżne :) Figaro wyjątkowo pasuje do takiego krajobrazu :lol: Jakoś tak się ładnie wtapia w otoczenie :lol:
A do jakiego pasują Master i Toro? Błotnego? :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):

Niooo, co jak co ale kryza i ząbki mu się udały ;)

ogolnie urodziwy chłopak:cool3:
gdyby nie chorobsko to moglby niezle namieszac w cziłałowie.
a z jakiej on hodowli :cool3:?

Posted

Nio w sumie dużo osób pyta czy byśmy pokryć nim nie chcieli, on to by pewnie chciał :evil_lol: Ale padaczka go dyskwalifikuje :shake: Nie wiemy czy jest nabyta czy genetyczna więc ryzykować nie będziemy. A jest z hodowli Betyniątka pod Częstochową ;)

Posted

Loona napisał(a):
Nio w sumie dużo osób pyta czy byśmy pokryć nim nie chcieli, on to by pewnie chciał :evil_lol: Ale padaczka go dyskwalifikuje :shake: Nie wiemy czy jest nabyta czy genetyczna więc ryzykować nie będziemy. A jest z hodowli Betyniątka pod Częstochową ;)

Postawa na medal !! :lol:

Posted

[quote name='Madzik13']Loona bannerek dla Ciebie (nie jest taki ładny bo dopiero sie ucze:) ). Powiedz jak ci sie podoba:razz:

Ładny, choć Figaro trochę kanciaty ;) Ale tło fajne :)
[quote name='moon_light']Postawa na medal !! :lol:
:oops: Dzięki

--------------------------------------------------------------------------
Kupiłam Ciułkowi takie psie ciasteczka (takie rolki z nadzieniem), dzisiaj mu dałam jedno a on zamiast zjeźć chodził z nim w paszczy po całym mieszkaniu :razz: