Loona Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 A będą, ale średnio świeże, bo sprzed tygodnia ;) ale później :p Quote
olcha Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Loona napisał(a):Twój ogródek ma małe kółeczka, wyboraź sobie co jest po takiej Ilusi, albo Diabełku :evil_lol: I to w jednym miejscu praktycznie, a kurat w jednym miejscu sobie zrobiły ubikację, więc kwadracik około 1,5/1,5 metra jest całkowicie wypalony :eviltong: A tak to gdzieniegdzie kółeczka :lol: madziasto4 napisał(a):Gdybyś się nie zapytała gdzie Figaro, to bym go rzeczywiście nie zauważyła :lol: A co Ili/Fili/Diablo stało się w łapki? że takie wygolone? Quote
Loona Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 olcha napisał(a):I to w jednym miejscu praktycznie, a kurat w jednym miejscu sobie zrobiły ubikację, więc kwadracik około 1,5/1,5 metra jest całkowicie wypalony :eviltong: A tak to gdzieniegdzie kółeczka :lol: :evil_lol: olcha napisał(a):A co Ili/Fili/Diablo stało się w łapki? że takie wygolone? Fili staruszce, miała takie guzki na skórze i się z tym nic nie działo przez x lat. Teraz jedno jej pękło i się zaczęło sączyć brzydko :shake: Wyciął jej wet wszystkie cztery guzki i jest spokój ;) Na szczęście niegroźne były :) Quote
moon_light Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Wczoraj ratowałam file :p Zgubiła się pani, i latała w tą i spowrotem a samochody ledwo hamowały...nie chciała bidulka podejść, taaaaka była przerażona.. Podobno zanim przyszłam to zdążył ją skopać jakiś facet ...:-( Na szczescie cala historia zakonczyla sie HAPPY AND'EM:) A Twoje filki ufne są? ps.Chłopak będzie :multi: ps2. Jaki masz aparat ?:) bo bardzo ladne zdjatka wychodza Quote
Loona Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 moon_light napisał(a):Wczoraj ratowałam file :p Zgubiła się pani, i latała w tą i spowrotem a samochody ledwo hamowały...nie chciała bidulka podejść, taaaaka była przerażona.. Podobno zanim przyszłam to zdążył ją skopać jakiś facet ...:-( Na szczescie cala historia zakonczyla sie HAPPY AND'EM:) A Twoje filki ufne są? Nie, jak każda fila. Jeśli fila się do Ciebie łasi, to to nie fila ;) A czemu uciekła, wystraszyła się czegoś? Znasz ją? Napisz coś o niej ;) moon_light napisał(a):ps.Chłopak będzie :multi: :multi: A imię jakie będzie? :evil_lol: moon_light napisał(a):ps2. Jaki masz aparat ?:) bo bardzo ladne zdjatka wychodza :oops: Dzięki, mam Canona EOS20D, ale i tak muszę kolory podciągać ;) Photoshopa nie posiadam, więc zadowalam się Xnview :evil_lol: Quote
moon_light Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Loona']Nie, jak każda fila. Jeśli fila się do Ciebie łasi, to to nie fila ;) A czemu uciekła, wystraszyła się czegoś? Znasz ją? Napisz coś o niej ;) Brr modliłam się w myślach zeby jej nic nie rozjechało- ja krok do przodu- ona krok do tyłu i tak w kółko... Zgubiła sie swojej pani... Babka ma 2 file- jedna starą suńkę(zółtą albo lekko pręgowaną) i samca młodego pręgowanego (moze to jej syn?:roll:). Suczka nazywa się Fila/Fiora/Fiona jakos tak. Znasz??:cool3: :multi: A imię jakie będzie? :evil_lol: - Ciiiii:eviltong: Ni wiadomo :lol: :oops: Dzięki, mam Canona EOS20D, ale i tak muszę kolory podciągać ;) Photoshopa nie posiadam, więc zadowalam się Xnview :evil_lol: Ohhh lustrzaneczka- moje marzenie :loveu: Zakupie w ciągu 6 mies bo inaczej zwariujeeeeee:placz::placz::placz: Tylko ja na nikona choruje :) Quote
Loona Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Nie, nie znam, ale dobrze, że nic jej się nie stało :) Jak nie masz imienia, to powiedz o nim cosik więcej a wymyślimy mu wspólnie :evil_lol: Zrobimy burzę mózgów :evil_lol: Quote
olcha Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='moon_light']Wczoraj ratowałam file :p Zgubiła się pani, i latała w tą i spowrotem a samochody ledwo hamowały...nie chciała bidulka podejść, taaaaka była przerażona.. Podobno zanim przyszłam to zdążył ją skopać jakiś facet ...:-( Na szczescie cala historia zakonczyla sie HAPPY AND'EM:) A Twoje filki ufne są? ps.Chłopak będzie :multi: ps2. Jaki masz aparat ?:) bo bardzo ladne zdjatka wychodza Tak jak na tamtym skrawku widziałam "łapeczkę" tak nad tym siedzę i nic jeszcze nie wymyśliłam :hmmmm: co to? Quote
moon_light Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Loona napisał(a):Nie, nie znam, ale dobrze, że nic jej się nie stało :) Jak nie masz imienia, to powiedz o nim cosik więcej a wymyślimy mu wspólnie :evil_lol: Zrobimy burzę mózgów :evil_lol: Mało tych fili znasz :P Nie znasz tych dwóch, liliowej polany z sonbrio tysz nie znasz...ja nie wiem co to ma znaczyc:eviltong: Ja nic więcej o nim nie wiem:evil_lol: olcha napisał(a):Tak jak na tamtym skrawku widziałam "łapeczkę" tak nad tym siedzę i nic jeszcze nie wymyśliłam :hmmmm: co to? Przecież to najpiękniejszy nos we wszechświecie !!:mad: :loveu: Quote
olcha Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='moon_light']Przecież to najpiękniejszy nos we wszechświecie !!:mad: :loveu: O raaaaany no jasne, że nos :loveu: :loveu: :loveu: i zaraz po Erowym i Tekilowym nosie najpiękniejszy we wszechświecie :evil_lol: Ja nie powiem czego ja się tam doszukiwałam :oops: Quote
anea Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ja też chce Nikona i tez lustrzanke ;( Ale wracajac do tematui to straaaasznie dawno nic tu nie napisalam P R Z E P R A S Z A M na swoja obrone dodam tylko ze zagladam regularnie a poniewaz nic do napisania madrego nie mam to nie pisze :) A Twoje stadko jak zwykle urocze ;) munlajtowego ;) noska komentowac nie bede bo i po co :) Quote
Loona Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Ja tam bym chętnie skomentowała Munlajtową resztę psa, ale nie da się bo Munlajt bardzo lubi tajemnice :mad: :evil_lol: Quote
Loona Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Nio to może teraz trochę mojego psa :evil_lol: Quote
moon_light Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='olcha']O raaaaany no jasne, że nos :loveu: :loveu: :loveu: i zaraz po Erowym i Tekilowym nosie najpiękniejszy we wszechświecie :evil_lol: Ja nie powiem czego ja się tam doszukiwałam :oops: Zapomniałyśmy o nosie Cezarego :diabloti::evil_lol: [quote name='Loona']Ja tam bym chętnie skomentowała Munlajtową resztę psa, ale nie da się bo Munlajt bardzo lubi tajemnice :mad: :evil_lol: HAhahahah. Nie skomentowała byś- bo normalnie dech zapiera w piersiach :evil_lol: (aaale jestem skromna:razz:- wybaczcie moj brak obiektywizmu w tej sprawie:eviltong:) :loveu: to zdjęcie kojarzy mi się z królem lwem (Simbą) na skarpie ;) alllleeee on ma kołnierz z kłaczków:-o Quote
madziasto4 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ale ładne fotki śnieżne :) Figaro wyjątkowo pasuje do takiego krajobrazu :lol: Jakoś tak się ładnie wtapia w otoczenie :lol: Quote
Loona Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='moon_light']Zapomniałyśmy o nosie Cezarego :diabloti::evil_lol: Bo nie wstawiasz jego zdjęć, to już nie mamy jak podziwiać jego noska ani ionnych części ciałka :mad: [quote name='moon_light']HAhahahah. Nie skomentowała byś- bo normalnie dech zapiera w piersiach :evil_lol: (aaale jestem skromna:razz:- wybaczcie moj brak obiektywizmu w tej sprawie:eviltong:) :loveu: Dałabyś chociaż spróbować :placz: [quote name='moon_light'] to zdjęcie kojarzy mi się z królem lwem (Simbą) na skarpie ;) alllleeee on ma kołnierz z kłaczków:-o Niooo, co jak co ale kryza i ząbki mu się udały ;) [quote name='madziasto4']Ale ładne fotki śnieżne :) Figaro wyjątkowo pasuje do takiego krajobrazu :lol: Jakoś tak się ładnie wtapia w otoczenie :lol: A do jakiego pasują Master i Toro? Błotnego? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Loona napisał(a): A do jakiego pasują Master i Toro? Błotnego? :evil_lol: Strzał w dziesiątkę :evil_lol: Quote
moon_light Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Loona napisał(a): Niooo, co jak co ale kryza i ząbki mu się udały ;) ogolnie urodziwy chłopak:cool3: gdyby nie chorobsko to moglby niezle namieszac w cziłałowie. a z jakiej on hodowli :cool3:? Quote
Loona Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Nio w sumie dużo osób pyta czy byśmy pokryć nim nie chcieli, on to by pewnie chciał :evil_lol: Ale padaczka go dyskwalifikuje :shake: Nie wiemy czy jest nabyta czy genetyczna więc ryzykować nie będziemy. A jest z hodowli Betyniątka pod Częstochową ;) Quote
Loona Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Kolejne zdjęcia z zimowej jeszcze sesji ;) Quote
Madzik93 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Loona bannerek dla Ciebie (nie jest taki ładny bo dopiero sie ucze:) ). Powiedz jak ci sie podoba:razz: Quote
moon_light Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Loona napisał(a):Nio w sumie dużo osób pyta czy byśmy pokryć nim nie chcieli, on to by pewnie chciał :evil_lol: Ale padaczka go dyskwalifikuje :shake: Nie wiemy czy jest nabyta czy genetyczna więc ryzykować nie będziemy. A jest z hodowli Betyniątka pod Częstochową ;) Postawa na medal !! :lol: Quote
Loona Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Madzik13']Loona bannerek dla Ciebie (nie jest taki ładny bo dopiero sie ucze:) ). Powiedz jak ci sie podoba:razz: Ładny, choć Figaro trochę kanciaty ;) Ale tło fajne :) [quote name='moon_light']Postawa na medal !! :lol: :oops: Dzięki -------------------------------------------------------------------------- Kupiłam Ciułkowi takie psie ciasteczka (takie rolki z nadzieniem), dzisiaj mu dałam jedno a on zamiast zjeźć chodził z nim w paszczy po całym mieszkaniu :razz: Quote
Madzik93 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Loona napisał(a):Ładny, choć Figaro trochę kanciaty ;) Ale tło fajne :) Szczególnie ta fotka po prawej. Postaram sie to naprawic:D Quote
Recommended Posts