Loona Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 madziasto4 napisał(a):Jaki on malusi:loveu: Ile ma w kłębie? Żebym to ja wiedziała :niewiem: Napewno jest mniejszy niż york, chi mają jakoś do 23 cm chyba :oops: Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Loona napisał(a):Żebym to ja wiedziała :niewiem: Napewno jest mniejszy niż york, chi mają jakoś do 23 cm chyba :oops: To w takim razie wcale nie mniejszy, bo mój Master ma ok 22 cm :eviltong: Quote
Loona Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Nie mierzyłam bestii, ale jak wpadnie mi miarka w łapki to go zmierzę ;) Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ok ;) A jak tam z pogodą u Was? U nas się trochę ustatkowała i jest dosyć ciepło ;) Quote
caroolcia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Loona']Co jest ulubionym zajęciem na spacerze? MOże i jestem mały, ale mam potencjał ;)))))) Teren moj, a jak ktoś ma wątpliwości, to mam takich bodyguardów ;) Quote
Loona Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 madziasto4 napisał(a):Ok ;) A jak tam z pogodą u Was? U nas się trochę ustatkowała i jest dosyć ciepło ;) A nieźle, wiosna idzie wreszcie :multi: Słoneczko się czasem pokazało, czasem popadało, ale pachnie wiosną :loveu: caroolcia napisał(a):MOże i jestem mały, ale mam potencjał ;)))))) Teren moj, a jak ktoś ma wątpliwości, to mam takich bodyguardów ;) Bodyguardzi mu niepotrzebni, sam się broni a nawet zaczepia :evil_lol: Bestia w ciele wiewiórki :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 PositiveThought napisał(a): muszę przyznać, że nigdy nie widziałam cziłały na żywo O.O Ani ja..... Quote
Loona Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 PositiveThought napisał(a):i my tu zaglądamy (; widzę zawodowy sik męski :cool: świetnie, im więcej, tym lepiej ^^ muszę przyznać, że nigdy nie widziałam cziłały na żywo O.O madziasto4 napisał(a):Ani ja..... Będziecie na Łódzkiej wystawie? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Loona napisał(a):Będziecie na Łódzkiej wystawie? :evil_lol: Mnie nie będzie :eviltong: Quote
Loona Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 madziasto4 napisał(a):Mnie nie będzie :eviltong: PositiveThought napisał(a):mnie również ): No to mojej cziłały prędko pewnie nie zobaczycie, ale może się jeszcze jakaś trafi ;) Quote
Madzik93 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mam nadzieje ze na wystawie w Bytomiu bedzie jakac Cziłka bo tez rasowej całkiem nie widziałam nigdy:shake: Quote
moon_light Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Loona napisał(a):Będziecie na Łódzkiej wystawie? :evil_lol: Ja chce was wreszcie poznac !!! Quote
Loona Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Madzik13 napisał(a):Mam nadzieje ze na wystawie w Bytomiu bedzie jakac Cziłka bo tez rasowej całkiem nie widziałam nigdy:shake: Pewnie będzie, ale mało, kilka sztuk ;) moon_light napisał(a):Ja chce was wreszcie poznac !!! Do trzech razy sztuka, szkoda że młody będzie miał kwarantannę (będzie?) mogłabyś z nim(nią?) przyjechać na wystawę :) Quote
moon_light Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Loona napisał(a): Do trzech razy sztuka, szkoda że młody będzie miał kwarantannę (będzie?) mogłabyś z nim(nią?) przyjechać na wystawę :) Nie no nie bede go ciagnela do lodzi :eviltong: za to moge zaprosic do nas :cool3:...he? Quote
Loona Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 moon_light napisał(a):Nie no nie bede go ciagnela do lodzi :eviltong: za to moge zaprosic do nas :cool3:...he? He, gdyby to od mnie zależało :razz: spróbuję wynegocjować jak powiesz czy to dziewczynka czy chłopczyk będzie :diabloti: Quote
Loona Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 No to teraz zagadka roku, gdzie Figaro? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Loona']No to teraz zagadka roku, gdzie Figaro? :evil_lol: Gdybyś się nie zapytała gdzie Figaro, to bym go rzeczywiście nie zauważyła :lol: Quote
Loona Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Dobrze, że nie jest cały biały, bo na śniegu tylko przemieszczające się oczka i nosek byłoby widać :evil_lol: Za to kolor spisuje się latem, szczególnie wieczorami. Biały punkcik przemieszczający się z dużą prędkością, to musi być Ciułek :p Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Czyli podsumowując biały pies w łatki jest bardzo funkcjonalny :lol: przez cały rok :lol: Quote
Loona Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Pomijając bardzo szybkie brudzenie futra ;) Na innej maści tak nie widać :p Ale jeśli ktoś ma słaby wzrok (jak ja ;)) to jest to dosyć funkcjonalne :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Loona napisał(a):Pomijając bardzo szybkie brudzenie futra ;) Na innej maści tak nie widać :p Ale jeśli ktoś ma słaby wzrok (jak ja ;)) to jest to dosyć funkcjonalne :evil_lol: No tak, wszystko ma swoje plusy i minusy ;) Quote
misiaczek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 madziasto4 napisał(a):Czyli podsumowując biały pies w łatki jest bardzo funkcjonalny :lol: przez cały rok :lol: Prawda :evil_lol: Loona napisał(a):Pomijając bardzo szybkie brudzenie futra ;) Na innej maści tak nie widać :p Ale jeśli ktoś ma słaby wzrok (jak ja ;)) to jest to dosyć funkcjonalne :evil_lol: Ja mam słaby wzrok,ale z daleka.A z bliska widzę dokładnie,tak że u mnie brud na Sotku nie przejdzie niezauważony ;).Ty Loona pewnie masz to samo,że po kazdym spacerku,gdy aura jest do kitu czyli błoto,deszcz,rosa trzeba płukać podwozie kudłatym :p Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 U nas też konieczne jest płukanie podwozia ;) Quote
Loona Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Oczywiście :shake: Zawsze kupa błota na fuciorku, nie zawsze mogę go pod prysznicem opłukać, ale szczęście że umywalka jest dośc duża :evil_lol: Quote
Loona Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Bo to puci puci w jakiejś zmieścić się musi a w tej ledwo ledwo ;) Quote
Recommended Posts