Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziasto4 napisał(a):
Jaki on malusi:loveu: Ile ma w kłębie?

Żebym to ja wiedziała :niewiem: Napewno jest mniejszy niż york, chi mają jakoś do 23 cm chyba :oops:

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Loona napisał(a):
Żebym to ja wiedziała :niewiem: Napewno jest mniejszy niż york, chi mają jakoś do 23 cm chyba :oops:

To w takim razie wcale nie mniejszy, bo mój Master ma ok 22 cm :eviltong:

Posted

[quote name='Loona']Co jest ulubionym zajęciem na spacerze?

MOże i jestem mały, ale mam potencjał ;)))))) Teren moj, a jak ktoś ma wątpliwości, to mam takich bodyguardów ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ok ;)
A jak tam z pogodą u Was? U nas się trochę ustatkowała i jest dosyć ciepło ;)

A nieźle, wiosna idzie wreszcie :multi: Słoneczko się czasem pokazało, czasem popadało, ale pachnie wiosną :loveu:
caroolcia napisał(a):
MOże i jestem mały, ale mam potencjał ;)))))) Teren moj, a jak ktoś ma wątpliwości, to mam takich bodyguardów ;)

Bodyguardzi mu niepotrzebni, sam się broni a nawet zaczepia :evil_lol: Bestia w ciele wiewiórki :evil_lol:

Posted

PositiveThought napisał(a):
i my tu zaglądamy (;

widzę zawodowy sik męski :cool: świetnie, im więcej, tym lepiej ^^

muszę przyznać, że nigdy nie widziałam cziłały na żywo O.O

madziasto4 napisał(a):
Ani ja.....

Będziecie na Łódzkiej wystawie? :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Mnie nie będzie :eviltong:

PositiveThought napisał(a):
mnie również ):

No to mojej cziłały prędko pewnie nie zobaczycie, ale może się jeszcze jakaś trafi ;)

Posted

Madzik13 napisał(a):
Mam nadzieje ze na wystawie w Bytomiu bedzie jakac Cziłka bo tez rasowej całkiem nie widziałam nigdy:shake:

Pewnie będzie, ale mało, kilka sztuk ;)
moon_light napisał(a):
Ja chce was wreszcie poznac !!!

Do trzech razy sztuka, szkoda że młody będzie miał kwarantannę (będzie?) mogłabyś z nim(nią?) przyjechać na wystawę :)

Posted

Loona napisał(a):

Do trzech razy sztuka, szkoda że młody będzie miał kwarantannę (będzie?) mogłabyś z nim(nią?) przyjechać na wystawę :)

Nie no nie bede go ciagnela do lodzi :eviltong:
za to moge zaprosic do nas :cool3:...he?

Posted

moon_light napisał(a):
Nie no nie bede go ciagnela do lodzi :eviltong:
za to moge zaprosic do nas :cool3:...he?

He, gdyby to od mnie zależało :razz: spróbuję wynegocjować jak powiesz czy to dziewczynka czy chłopczyk będzie :diabloti:

Posted

Dobrze, że nie jest cały biały, bo na śniegu tylko przemieszczające się oczka i nosek byłoby widać :evil_lol: Za to kolor spisuje się latem, szczególnie wieczorami. Biały punkcik przemieszczający się z dużą prędkością, to musi być Ciułek :p

Posted

Pomijając bardzo szybkie brudzenie futra ;) Na innej maści tak nie widać :p Ale jeśli ktoś ma słaby wzrok (jak ja ;)) to jest to dosyć funkcjonalne :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
Pomijając bardzo szybkie brudzenie futra ;) Na innej maści tak nie widać :p Ale jeśli ktoś ma słaby wzrok (jak ja ;)) to jest to dosyć funkcjonalne :evil_lol:

No tak, wszystko ma swoje plusy i minusy ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):
Czyli podsumowując biały pies w łatki jest bardzo funkcjonalny :lol: przez cały rok :lol:

Prawda :evil_lol:

Loona napisał(a):

Ja mam słaby wzrok,ale z daleka.A z bliska widzę dokładnie,tak że u mnie brud na Sotku nie przejdzie niezauważony ;).Ty Loona pewnie masz to samo,że po kazdym spacerku,gdy aura jest do kitu czyli błoto,deszcz,rosa trzeba płukać podwozie kudłatym :p

Posted

Oczywiście :shake: Zawsze kupa błota na fuciorku, nie zawsze mogę go pod prysznicem opłukać, ale szczęście że umywalka jest dośc duża :evil_lol: