Loona Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Taaaa...po zjedzeniu :evil_lol: Denta stix leży obok :lol: Ale prawie zjedzony :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Loona napisał(a):Ale prawie zjedzony :eviltong: A to jest różnica :eviltong: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Loona']Ale prawie zjedzony :eviltong: Prawie robi bardzo wielką różnicę :evil_lol:. Quote
olcha Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 To ja ostatnio robiłam generalne porządki....takie co wiecie meble się odsuwa :lol: I tam tyyyyle skarbów, jak się psy na to rzuciły wybierać co lepszy kąsek :lol: Resztki denta stixów też były :eviltong: A co do długości jedzenia, to Era jest w stanie zjeść to szybciej ale zazwyczaj w połowie rzuca i idzie po coś innego. Więc stąd te 3-4 dni. Quote
Loona Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Widać jak często porządki robisz :evil_lol: Quote
olcha Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :obrazic: kotów nie mam to mi pod meblami nie czyszczą :evil_lol: Quote
misiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Loona'] Całkiem podobni :lol: :loveu:. Czy Figaro jest mniejszy od kocurka? Quote
Loona Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 misiaczek napisał(a):Całkiem podobni :lol: :loveu:. Czy Figaro jest mniejszy od kocurka? Mniejszy, ale sie nie daje :evil_lol: Walczy zażarcie, mimo że to on ląduje na podłodze :evil_lol: Quote
misiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Bo te małe glutki,to takie zadziorne :evil_lol:.Mój Sotek,to teraz zmężniał,przytył i grubas waży przeszo 5 kilo ;).A mozna wiedzieć ile Figaro.Pewnie ze 2-3 kilo :evil_lol:. Quote
olcha Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 misiaczek napisał(a):Bo te małe glutki,to takie zadziorne :evil_lol:.Mój Sotek,to teraz zmężniał,przytył i grubas waży przeszo 5 kilo ;).A mozna wiedzieć ile Figaro.Pewnie ze 2-3 kilo :evil_lol:. O raaaany to tyle co moja Era :oops: Czas się odchudzić :oops: Quote
misiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ale japan chiny mogą ważyć do 6 kilo ;). Quote
olcha Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 misiaczek napisał(a):Ale japan chiny mogą ważyć do 6 kilo ;). Ale Ery powinny ważyć około 3,5 :oops: Ja w drugą strone myślałam :eviltong: Quote
misiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 olcha napisał(a):Ale Ery powinny ważyć około 3,5 :oops: Ja w drugą strone myślałam :eviltong: Aaaa...ja myslałam,ze Sotek za gruby :evil_lol:.Choć mówią,że jak psu nie da rady wyczuć żeber pod skórą to juz nadwaga ;).A Sotkowi nie da rady :evil_lol:. Quote
olcha Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 misiaczek napisał(a):Aaaa...ja myslałam,ze Sotek za gruby :evil_lol:.Choć mówią,że jak psu nie da rady wyczuć żeber pod skórą to juz nadwaga ;).A Sotkowi nie da rady :evil_lol:. To Era ma żebra? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A gdzie ich szukać? :evil_lol: ;) Quote
Loona Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Figaro waży zwykle powyżej kilo, zależy czy sobie nie zrobi głodówki. 2,3 kg to taka optymalna waga dla niego ;) Era to pewnie żeberka tylko szamie, ale u siebie nie potrafi znaleźć :evil_lol: Quote
olcha Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Loona napisał(a):Figaro waży zwykle powyżej kilo, zależy czy sobie nie zrobi głodówki. 2,3 kg to taka optymalna waga dla niego ;) Era to pewnie żeberka tylko szamie, ale u siebie nie potrafi znaleźć :evil_lol: O to Tekila też waży 2,3! Na zdjęciach igaro wydaje się od niej większy, to pewnie przez kudełki. :oops: :oops: :oops: fcale aż taka gruba nie jest :roll: Quote
Loona Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 olcha napisał(a)::oops: :oops: :oops: fcale aż taka gruba nie jest :roll: Kochanego ciała nigdy za wiele ;) Quote
olcha Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Loona napisał(a):Kochanego ciała nigdy za wiele ;) Tak tak tak :multi: :lol: Quote
Loona Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Co jest ulubionym zajęciem na spacerze? Mmm... Jakiś przystojniak tutaj był :loveu: Jaki przystojniak?! :angryy: Obcy na moim terenie?! Daj powąchać.. Ja ci dam przystojniak :diabloti: Quote
Loona Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Widzę, że roboty na dogo wymiotły wszystkich z forum. Wchodzę spodziewając się pięciu stron galerii z nowymi postami a tu trochę ponad dwie :shake: Quote
misiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Loona napisał(a): :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przeciez do mnie należy ostatni siq :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Dogo strasznie muli od 2 dni.Pewnie nikomu nie chce się wchodzić i czekać aż strona sie załaduje :shake:.Ciekawe czy już koniec tych prac,bo teraz w miarę dobrze chodzi czy znowu coś wymyślą :p.Przeciez to z przerwami trwa od początku roku :cool3:. Quote
olcha Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Loona napisał(a):Co jest ulubionym zajęciem na spacerze? Mmm... Jakiś przystojniak tutaj był :loveu: Jaki przystojniak?! :angryy: Obcy na moim terenie?! Daj powąchać.. Ja ci dam przystojniak :diabloti: Aaaaaaaaaahahahahahahhahahhaha :loveu: Figaro ich załatwi sikiem prostym :evil_lol: U mnie jest w kółko tak, że Tekila sika, potem Era w to samo miejsce, potem Tekila znów, Era znów, a na końcu Tekila jeszcze to koopą przyklepuje :evil_lol: I się dziwić, że potem cały ogródek w wypalonych kółkach :lol: Quote
Loona Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Twój ogródek ma małe kółeczka, wyboraź sobie co jest po takiej Ilusi, albo Diabełku :evil_lol: Quote
Loona Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Ostatnie zdjęcia na serwerze, teraz będziecie musieli czekać aż następne obrobię i wrzucę :evil_lol: czyli do łikendu, mam nadzieję :diabloti: Ulubiona pozycja do spania :evil_lol: Quote
Recommended Posts