Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Loona']Ale prawie zjedzony :eviltong:
Prawie robi bardzo wielką różnicę :evil_lol:.

Posted

To ja ostatnio robiłam generalne porządki....takie co wiecie meble się odsuwa :lol: I tam tyyyyle skarbów, jak się psy na to rzuciły wybierać co lepszy kąsek :lol: Resztki denta stixów też były :eviltong:

A co do długości jedzenia, to Era jest w stanie zjeść to szybciej ale zazwyczaj w połowie rzuca i idzie po coś innego. Więc stąd te 3-4 dni.

Posted

misiaczek napisał(a):
Całkiem podobni :lol: :loveu:.
Czy Figaro jest mniejszy od kocurka?

Mniejszy, ale sie nie daje :evil_lol: Walczy zażarcie, mimo że to on ląduje na podłodze :evil_lol:

Posted

misiaczek napisał(a):
Bo te małe glutki,to takie zadziorne :evil_lol:.Mój Sotek,to teraz zmężniał,przytył i grubas waży przeszo 5 kilo ;).A mozna wiedzieć ile Figaro.Pewnie ze 2-3 kilo :evil_lol:.

O raaaany to tyle co moja Era :oops: Czas się odchudzić :oops:

Posted

olcha napisał(a):
Ale Ery powinny ważyć około 3,5 :oops: Ja w drugą strone myślałam :eviltong:

Aaaa...ja myslałam,ze Sotek za gruby :evil_lol:.Choć mówią,że jak psu nie da rady wyczuć żeber pod skórą to juz nadwaga ;).A Sotkowi nie da rady :evil_lol:.

Posted

misiaczek napisał(a):
Aaaa...ja myslałam,ze Sotek za gruby :evil_lol:.Choć mówią,że jak psu nie da rady wyczuć żeber pod skórą to juz nadwaga ;).A Sotkowi nie da rady :evil_lol:.

To Era ma żebra? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A gdzie ich szukać? :evil_lol: ;)

Posted

Figaro waży zwykle powyżej kilo, zależy czy sobie nie zrobi głodówki. 2,3 kg to taka optymalna waga dla niego ;)

Era to pewnie żeberka tylko szamie, ale u siebie nie potrafi znaleźć :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
Figaro waży zwykle powyżej kilo, zależy czy sobie nie zrobi głodówki. 2,3 kg to taka optymalna waga dla niego ;)

Era to pewnie żeberka tylko szamie, ale u siebie nie potrafi znaleźć :evil_lol:

O to Tekila też waży 2,3! Na zdjęciach igaro wydaje się od niej większy, to pewnie przez kudełki.

:oops: :oops: :oops: fcale aż taka gruba nie jest :roll:

Posted

Co jest ulubionym zajęciem na spacerze?

Mmm... Jakiś przystojniak tutaj był :loveu:

Jaki przystojniak?! :angryy: Obcy na moim terenie?! Daj powąchać..

Ja ci dam przystojniak :diabloti:

Posted

Widzę, że roboty na dogo wymiotły wszystkich z forum. Wchodzę spodziewając się pięciu stron galerii z nowymi postami a tu trochę ponad dwie :shake:

Posted

Loona napisał(a):

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przeciez do mnie należy ostatni siq :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.

Dogo strasznie muli od 2 dni.Pewnie nikomu nie chce się wchodzić i czekać aż strona sie załaduje :shake:.Ciekawe czy już koniec tych prac,bo teraz w miarę dobrze chodzi czy znowu coś wymyślą :p.Przeciez to z przerwami trwa od początku roku :cool3:.

Posted

Loona napisał(a):
Co jest ulubionym zajęciem na spacerze?

Mmm... Jakiś przystojniak tutaj był :loveu:

Jaki przystojniak?! :angryy: Obcy na moim terenie?! Daj powąchać..

Ja ci dam przystojniak :diabloti:

Aaaaaaaaaahahahahahahhahahhaha :loveu: Figaro ich załatwi sikiem prostym :evil_lol:

U mnie jest w kółko tak, że Tekila sika, potem Era w to samo miejsce, potem Tekila znów, Era znów, a na końcu Tekila jeszcze to koopą przyklepuje :evil_lol: I się dziwić, że potem cały ogródek w wypalonych kółkach :lol:

Posted

Ostatnie zdjęcia na serwerze, teraz będziecie musieli czekać aż następne obrobię i wrzucę :evil_lol: czyli do łikendu, mam nadzieję :diabloti:

Ulubiona pozycja do spania :evil_lol: