Loona Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Figaro to prawie trzyletnia chihuahua. Energii ma mnóstwo i jest bardzo żywiołowy, jak to cziłki ;) Ustawia wszystkich w domu, inne zwierzaki też :evil_lol: Moja mała bestia :loveu: Tak wyglądał, jak do nas przyjechał: A tak wygląda teraz: Edit: Figaro odszedł 15.06.2007 Na zawsze pozostanie w moim sercu... Quote
moon_light Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: jakby to powiedzial pewien pan polityk " YES YES YES" NO WRESZCIE !! Dawac wiecej zdjec:mad::evil_lol: Quote
Loona Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 W domku są jeszcze: Ili (a właściwie na dworku, ale to i tak członek naszej rodziny): Miau: Rysio (chował się przed słońcem :evil_lol:): Mika: Fila: i Diablo (też na dworku): Quote
Loona Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 moon_light napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: jakby to powiedzial pewien pan polityk " YES YES YES" NO WRESZCIE !! Dawac wiecej zdjec:mad::evil_lol: Hahaha, teraz się zemszczę i nagminnie nie będę wstawiać nowych zdjęć :evil_lol: A tak w ogóle, to witaj ;) Quote
moon_light Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Loona napisał(a):Hahaha, teraz się zemszczę i nagminnie nie będę wstawiać nowych zdjęć :evil_lol: A tak w ogóle, to witaj ;) Nie bedzie nowych zdjec, to beda posty, prywatne wiadomosci, telefony, WIZYTY W DOMU w celu przypomnienia :lol:. Nie daruje! :p Mika jest ekstra !! Czemu dopiero teraz sie o niej dowiaduje? Od dawna z Toba mieszka? Figaro jak zwykle piekny:loveu: Fili to się boje :P bardziej niz wszytskich astow,rotkow i pittow razem wzietych:P choc wiem ze nie powinno sie tak z racji rasy wszystkich przekreslac. No więc, jakie sa Twoje filki? Quote
Loona Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 moon_light napisał(a):Nie bedzie nowych zdjec, to beda posty, prywatne wiadomosci, telefony, WIZYTY W DOMU w celu przypomnienia :lol:. Nie daruje! :p Nie ma sprawy, szczególnie to ostatnie. Zwłaszcza z Cezarem :eviltong: moon_light napisał(a):Mika jest ekstra !! Czemu dopiero teraz sie o niej dowiaduje? Od dawna z Toba mieszka? Mika ma już 15 latek, chyba, bo konkretnej daty urodzenia nie ma. Dostaliśmy ją, przyszła na tydzień na próbę. Ciąglę się trzęsła i tata powiedział, że jak nie przestanie to nie zostanie u nas. Ostatniego dnia przestała :) Miała wyczucie. Staruszka zdjęć nie lubi, woli pieszczoty ;) A gdybyś uważniej i częściej oglądała Olchową galerkę widziałabyś ją wcześniej :eviltong: moon_light napisał(a):Fili to się boje :P bardziej niz wszytskich astow,rotkow i pittow razem wzietych:P choc wiem ze nie powinno sie tak z racji rasy wszystkich przekreslac. Wszyscy się ich boją tylko ze względu na wygląd. A można się bać tylko Diabla, bo to jewszcze małolat i nie wie do czego mu zęby. Chociaż nikogo nie ugryzł nigdy, to potrafi wystraszyć. Ale dorasta, więc i stateczny się bardziej robi :) Fila to anioł w psiej skórze. Nawet weterynarz był w pozytywnym szoku, bo podejść się bał, a potem się okazało że taka grzeczna, nawet nie zawarczała :) moon_light napisał(a):No więc, jakie sa Twoje filki? Przyjedź i sprawdź :evil_lol: Quote
moon_light Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Loona napisał(a):Nie ma sprawy, szczególnie to ostatnie. Zwłaszcza z Cezarem :eviltong: Narazie dam Ci spokoj, ale prosze nie zapominac o zdjeciach:p Loona napisał(a): Mika ma już 10 latek, chyba, bo konkretnej daty urodzenia nie ma. Dostaliśmy ją, przyszła na tydzień na próbę. Ciąglę się trzęsła i tata powiedział, że jak nie przestanie to nie zostanie u nas. Ostatniego dnia przestała :) Miała wyczucie. Staruszka zdjęć nie lubi, woli pieszczoty ;) A gdybyś uważniej i częściej oglądała Olchową galerkę widziałabyś ją wcześniej :eviltong: Widzialam wczesniej u Olchy! ..ale myslalam ze to nie Twoje:eviltong: Prosze w takim razie o wiecej fotek panny, bo to chyba podobny do cezara model psa:evil_lol: Loona napisał(a): Wszyscy się ich boją tylko ze względu na wygląd. A można się bać tylko Diabla, bo to jewszcze małolat i nie wie do czego mu zęby. Chociaż nikogo nie ugryzł nigdy, to potrafi wystraszyć. Ale dorasta, więc i stateczny się bardziej robi :) Fila to anioł w psiej skórze. Nawet weterynarz był w pozytywnym szoku, bo podejść się bał, a potem się okazało że taka grzeczna, nawet nie zawarczała :) Wlasnie ze nie:diabloti: Ja sie nie boje wygladu, bo jak dla mnie wygladaja jak wielkie przytulanki, ta za duza skora, wiejace na wietrze fafle:loveu:..boje sie ich charakteru. Naczytalam sie o orejrozie(czy czyms takim), i mam uraz jakis:eviltong:. Loona napisał(a): Przyjedź i sprawdź :evil_lol: <pakuje sie i jedzie>;) Quote
Loona Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='moon_light']Wlasnie ze nie:diabloti: Ja sie nie boje wygladu, bo jak dla mnie wygladaja jak wielkie przytulanki, ta za duza skora, wiejace na wietrze fafle:loveu:..boje sie ich charakteru. Naczytalam sie o orejrozie(czy czyms takim), i mam uraz jakis:eviltong: Nie mam pojęcia co to :oops: -------------------------------------------------------------------------- A zdjęcia będą stare na razie, bo i tak nikt tu specjalnie nie zagląda, więc wysilać się na razie nie muszę :diabloti: Quote
Loona Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Spada galerka niestety, to wstawię może jakieś zdjątko ;) Po kąpieli, pół psa wyschło a pół jeszcze nie :evil_lol: Quote
Kenduś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jak mogłaś ulec namowom tych okropnych bab??? :placz: :multi: mój ulubieniec długowłosy ma galeryjkę Quote
Loona Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Kenduś napisał(a)::multi: mój ulubieniec długowłosy ma galeryjkę Pora na galerkę Kendusia i Mondka :evil_lol: Quote
Madzik93 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ale pikna cziłałka:loveu: Więcej fotek prosimy:mad: Takie cudo. Tosz to trza światu pokazac:diabloti: Quote
olcha Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Osz Ty! Tak się długo ukrywać! NARESZCIE! Uwaga uwaga następuje zemsta za wsze czasy! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Co tak mało fotek? :diabloti: Najcudniejsze zdjęcie Figara to to diabelskie pokąpielowe ihihih cudnie na nim wyszedł. Quote
Loona Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Madzik13 napisał(a):Ale pikna cziłałka:loveu: Więcej fotek prosimy:mad: Takie cudo. Tosz to trza światu pokazac:diabloti: No też pokazuję ;) olcha napisał(a):Najcudniejsze zdjęcie Figara to to diabelskie pokąpielowe ihihih cudnie na nim wyszedł Też tak myślę, jak Tequila ma bielmo w oczach :evil_lol: Quote
Loona Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 A jaka jest najlepsza zabawka? :evil_lol: Quote
olcha Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Tequila ma bielmo, Figaro ma czerwieńmo :eviltong: Quote
olcha Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Loona']A jaka jest najlepsza zabawka? :evil_lol: OOoo Kicia, kici kiiiciiii ti ti ti tiiii :evil_lol: Figaro! Aport :evil_lol: Quote
Loona Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 olcha napisał(a):OOoo Kicia, kici kiiiciiii ti ti ti tiiii :evil_lol: Figaro! Aport :evil_lol: Wiesz, to zwykle Figaro jest rozpłaszczany na podłodze, ale za to jakie świetne zapasy są :evil_lol: Quote
moon_light Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Loona']Zdjęcia z zeszłej zimy ;) az mi ciarki przeszły jak to zobaczylam:p za oknem -10 a ta takie fotki wstawia przerazajace:mad::cool1: Quote
Loona Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 moon_light napisał(a):az mi ciarki przeszły jak to zobaczylam:p za oknem -10 a ta takie fotki wstawia przerazajace:mad::cool1: Widać bestia zapadła się w ślad któregoś fila :evil_lol: Quote
anea Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Melduję sie :) Nie wiedzialam ze masz takie duże stadko w domku :D no i oczywiscue postulat: WIĘCEJ ZDJĘĆ!!! ;) Quote
olcha Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Loona napisał(a):Widać bestia zapadła się w ślad któregoś fila :evil_lol: :lol: :lol: :lol: File zastawiają pułapki? :lol: Quote
Loona Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 anea napisał(a):oczywiscue postulat: WIĘCEJ ZDJĘĆ!!! ;) Et Tu Brute contra me? :evil_lol: olcha napisał(a):File zastawiają pułapki? :lol: Może chcą się go pozbyć :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Witajcie moje drogie :multi:. Tosz to nowa cudna galeria sie tworzy nam na DG :multi:. Wspaniale sie zapowiada ;) Ta twoja ferajna jest wprost powlająca ( w pozytywnym znaczeniu oczywiście ) . Piekne foty :loveu:. Czekamy z niecierpliwością na rozrośnięcie się galeri :D Quote
Recommended Posts