Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figaro to prawie trzyletnia chihuahua. Energii ma mnóstwo i jest bardzo żywiołowy, jak to cziłki ;) Ustawia wszystkich w domu, inne zwierzaki też :evil_lol: Moja mała bestia :loveu:

Tak wyglądał, jak do nas przyjechał:

A tak wygląda teraz:

Edit: Figaro odszedł 15.06.2007

• Na zawsze pozostanie w moim sercu...

• Replies 641
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W domku są jeszcze:

Ili (a właściwie na dworku, ale to i tak członek naszej rodziny):

Miau:

Rysio (chował się przed słońcem :evil_lol:):

Mika:

Fila:

i Diablo (też na dworku):

Posted

moon_light napisał(a):
    :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
    jakby to powiedzial pewien pan polityk " YES YES YES"

NO WRESZCIE !!

Dawac wiecej zdjec:mad::evil_lol:

Hahaha, teraz się zemszczę i nagminnie nie będę wstawiać nowych zdjęć :evil_lol:

A tak w ogóle, to witaj ;)

Posted

Loona napisał(a):
    Hahaha, teraz się zemszczę i nagminnie nie będę wstawiać nowych zdjęć :evil_lol:

A tak w ogóle, to witaj ;)

Nie bedzie nowych zdjec, to beda posty, prywatne wiadomosci, telefony, WIZYTY W DOMU w celu przypomnienia :lol:. Nie daruje! :p

Mika jest ekstra !! Czemu dopiero teraz sie o niej dowiaduje? Od dawna z Toba mieszka?
    Figaro jak zwykle piekny:loveu:
    Fili to się boje :P bardziej niz wszytskich astow,rotkow i pittow razem wzietych:P choc wiem ze nie powinno sie tak z racji rasy wszystkich przekreslac. No więc, jakie sa Twoje filki?

Posted

moon_light napisał(a):
    Nie bedzie nowych zdjec, to beda posty, prywatne wiadomosci, telefony, WIZYTY W DOMU w celu przypomnienia :lol:. Nie daruje! :p

Nie ma sprawy, szczególnie to ostatnie. Zwłaszcza z Cezarem :eviltong:
    moon_light napisał(a):
    Mika jest ekstra !! Czemu dopiero teraz sie o niej dowiaduje? Od dawna z Toba mieszka?

Mika ma już 15 latek, chyba, bo konkretnej daty urodzenia nie ma. Dostaliśmy ją, przyszła na tydzień na próbę. Ciąglę się trzęsła i tata powiedział, że jak nie przestanie to nie zostanie u nas. Ostatniego dnia przestała :) Miała wyczucie. Staruszka zdjęć nie lubi, woli pieszczoty ;) A gdybyś uważniej i częściej oglądała Olchową galerkę widziałabyś ją wcześniej :eviltong:
    moon_light napisał(a):
    Fili to się boje :P bardziej niz wszytskich astow,rotkow i pittow razem wzietych:P choc wiem ze nie powinno sie tak z racji rasy wszystkich przekreslac.

Wszyscy się ich boją tylko ze względu na wygląd. A można się bać tylko Diabla, bo to jewszcze małolat i nie wie do czego mu zęby. Chociaż nikogo nie ugryzł nigdy, to potrafi wystraszyć. Ale dorasta, więc i stateczny się bardziej robi :) Fila to anioł w psiej skórze. Nawet weterynarz był w pozytywnym szoku, bo podejść się bał, a potem się okazało że taka grzeczna, nawet nie zawarczała :)
    moon_light napisał(a):
    No więc, jakie sa Twoje filki?

Przyjedź i sprawdź :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
    Nie ma sprawy, szczególnie to ostatnie. Zwłaszcza z Cezarem :eviltong:

Narazie dam Ci spokoj, ale prosze nie zapominac o zdjeciach:p

Loona napisał(a):
    Mika ma już 10 latek, chyba, bo konkretnej daty urodzenia nie ma. Dostaliśmy ją, przyszła na tydzień na próbę. Ciąglę się trzęsła i tata powiedział, że jak nie przestanie to nie zostanie u nas. Ostatniego dnia przestała :) Miała wyczucie. Staruszka zdjęć nie lubi, woli pieszczoty ;) A gdybyś uważniej i częściej oglądała Olchową galerkę widziałabyś ją wcześniej :eviltong:

Widzialam wczesniej u Olchy! ..ale myslalam ze to nie Twoje:eviltong:
    Prosze w takim razie o wiecej fotek panny, bo to chyba podobny do cezara model psa:evil_lol:

Loona napisał(a):
    Wszyscy się ich boją tylko ze względu na wygląd. A można się bać tylko Diabla, bo to jewszcze małolat i nie wie do czego mu zęby. Chociaż nikogo nie ugryzł nigdy, to potrafi wystraszyć. Ale dorasta, więc i stateczny się bardziej robi :) Fila to anioł w psiej skórze. Nawet weterynarz był w pozytywnym szoku, bo podejść się bał, a potem się okazało że taka grzeczna, nawet nie zawarczała :)

Wlasnie ze nie:diabloti: Ja sie nie boje wygladu, bo jak dla mnie wygladaja jak wielkie przytulanki, ta za duza skora, wiejace na wietrze fafle:loveu:..boje sie ich charakteru. Naczytalam sie o orejrozie(czy czyms takim), i mam uraz jakis:eviltong:.

Loona napisał(a):
    Przyjedź i sprawdź :evil_lol:

<pakuje sie i jedzie>;)

Posted

[quote name='moon_light']Wlasnie ze nie:diabloti: Ja sie nie boje wygladu, bo jak dla mnie wygladaja jak wielkie przytulanki, ta za duza skora, wiejace na wietrze fafle:loveu:..boje sie ich charakteru. Naczytalam sie o orejrozie(czy czyms takim), i mam uraz jakis:eviltong:
    Nie mam pojęcia co to :oops:
    --------------------------------------------------------------------------
    A zdjęcia będą stare na razie, bo i tak nikt tu specjalnie nie zagląda, więc wysilać się na razie nie muszę :diabloti:

Posted

Osz Ty! Tak się długo ukrywać! NARESZCIE!

Uwaga uwaga następuje zemsta za wsze czasy!

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Co tak mało fotek?

:diabloti:

Najcudniejsze zdjęcie Figara to to diabelskie pokąpielowe ihihih cudnie na nim wyszedł.

Posted

Madzik13 napisał(a):
    Ale pikna cziłałka:loveu: Więcej fotek prosimy:mad: Takie cudo. Tosz to trza światu pokazac:diabloti:

No też pokazuję ;)

olcha napisał(a):
    Najcudniejsze zdjęcie Figara to to diabelskie pokąpielowe ihihih cudnie na nim wyszedł

Też tak myślę, jak Tequila ma bielmo w oczach :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
    OOoo Kicia, kici kiiiciiii ti ti ti tiiii :evil_lol:

Figaro! Aport :evil_lol:

Wiesz, to zwykle Figaro jest rozpłaszczany na podłodze, ale za to jakie świetne zapasy są :evil_lol:

Posted

moon_light napisał(a):
    az mi ciarki przeszły jak to zobaczylam:p
    za oknem -10 a ta takie fotki wstawia przerazajace:mad::cool1:

Widać bestia zapadła się w ślad któregoś fila :evil_lol:

Posted

anea napisał(a):
    oczywiscue postulat: WIĘCEJ ZDJĘĆ!!! ;)

Et Tu Brute contra me? :evil_lol:
    olcha napisał(a):
    File zastawiają pułapki? :lol:

Może chcą się go pozbyć :evil_lol:

Guest Kamcia_14
    Posted

Witajcie moje drogie :multi:. Tosz to nowa cudna galeria sie tworzy nam na DG :multi:. Wspaniale sie zapowiada ;) Ta twoja ferajna jest wprost powlająca ( w pozytywnym znaczeniu oczywiście ) . Piekne foty :loveu:.
    Czekamy z niecierpliwością na rozrośnięcie się galeri :D