Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dol Blathanna']Mangus na ostatnim spacerze. Poszalał, pobiegał. Mizianie nam nie wyszło, ale co się odwlecze... :)

nie mogłam się powstrzymać.... :evilbat:

ha ha ha jaaaaaaaaaaaaaaaa ciotka w takim momencie zdjęcie mu pyknąć??? ha ha ha a ta piłka:D

Posted

foteczki się wgrywają a teraz opiszę swoją wizytę:)

jednym słowem masakra ha ha ha

Mango to bardzo żywiołowy pies:) hmmmm to mało powiedziane ale od początku.

Pojechałam po swoją koleżankę Ewelinę wstąpiłyśmy do Lidla i zakupiłyśmy 160 kiełbasek - smaczków dla psów po 1 dla każdego i tak zostało bo niektóre kwarantanna innych nie było.

Przyjechałam, poszłam do biura przywitać się z kierowniczką, powiedziałam że to ja od Thomasa:) ha ha ha pogadałyśmy trochę i dała nam dwie smyczki i postanowiłyśmy wziąć wpierw Mango i Nunu na spacer:)

Ha ha ha psiaki nas nie znały ale jak zobaczyły smycz to pokochały:) sprintem dotarliśmy wszyscy do furtki:) masakra na to przygotowana nie byłam, jak on ciągnie.... ja miałam Mango Ewelina Nunu:) Mango chciał być 1 przed Nunu a ona to samo, a my już spocone po pachę:) ja to już całkiem bo jeszcze chora.

Po drodze były głaski i mizianko, a oni jacy szczęśliwi poszliśmy na łąkę i trochę pobiegaliśmy.
Starałam się naprawdę się starałam zrobić im ładne zdjęcia ale te ciapraki za grosz współpracy.

Zaczęłam się wygłupiać z Mango przewracałam go na śniegu, pełen luz zero agresji tylko radość:) Gnojek chwycił mnie za palca i ściągnął sobie moją rękawiczkę:D boshe jakie szczęście to było ha ha ha jaki dumny.

Zobaczyłam nadzieję zostawiłam mu rękawiczkę i wyciągnęłam aparat aby porobić im zdjęcia!

hmm po czasie rękawiczki nie było:):):)tylko jej strzępy:D

noto co miałam zrobić dałam mu 2:D
radość niesłychana:)
jak wróciliśmy do schronu to posłusznie wleźli do kojca:)

potem wyszłam z Thomasem a Ewelina z jakąś laseczką nie dosłyszałam imienia.

Jak wróciłyśmy to przeszłyśmy od boksu do boksu cały schron i każdy dostał po kiełbasce(albo małej części jak byli na kwarantannie, za przyzwoleniem kierowniczki):)

w domu mojemu Niksowi ukradłam 4 zabawki:) ma ich miliardy więc nie zauważył różnicy:) Dałam 2 piłeczki dla Mango i Nunu i dwie zabawki dla ich sąsiadów z boku bo płakali:) jak będę w Jysku to kupię dla wszystkich piłeczki tenisowe, tam są tanie i 5ciopak:) ale to po wypłacie i każdy dostanie bo mi tak głupio niektórych wyróżniać.

Przepiękne psy:)

zgrywanie troche zajmie bo wrzucę tu wszytskie zdjęcia a Wy już sobie wybierzecie do ogłoszeń:D