boog Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 do wszystkich z okolic Nysy...proszę pomóżcie w rozwieszaniu https://docs.google.com/file/d/0B_3G...=sharing&pli=1 Quote
zioberek87 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 kurde teraz jestem w wałbrzychu... super wydarzenie na fb:) Quote
Dol Blathanna Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 a ja daleko od Nysy... oby się znalazł dla niego dom! no, ale coś mi nie idzie w zbieraniu uczestników wydarzenia! Quote
Dol Blathanna Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Mangus na ostatnim spacerze. Poszalał, pobiegał. Mizianie nam nie wyszło, ale co się odwlecze... :) nie mogłam się powstrzymać.... :evilbat: Quote
zioberek87 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Dol Blathanna']Mangus na ostatnim spacerze. Poszalał, pobiegał. Mizianie nam nie wyszło, ale co się odwlecze... :) nie mogłam się powstrzymać.... :evilbat: ha ha ha jaaaaaaaaaaaaaaaa ciotka w takim momencie zdjęcie mu pyknąć??? ha ha ha a ta piłka:D Quote
Dol Blathanna Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 lubię takie niedyskretne momenty :D wszystko robi z piłką :D :D Quote
zioberek87 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 ciotki umawiamy się w środę o 12 w schronie?? przyjdę cyknąć pare fot Thomasowi to i Mango mi zapozuje:) Quote
Dol Blathanna Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 a kto go wie, może się zjawię :) ale głowy nie dam ;) Quote
zioberek87 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 spoko:):):):) ja będę chora ale dam radę:) Quote
zioberek87 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 foteczki się wgrywają a teraz opiszę swoją wizytę:) jednym słowem masakra ha ha ha Mango to bardzo żywiołowy pies:) hmmmm to mało powiedziane ale od początku. Pojechałam po swoją koleżankę Ewelinę wstąpiłyśmy do Lidla i zakupiłyśmy 160 kiełbasek - smaczków dla psów po 1 dla każdego i tak zostało bo niektóre kwarantanna innych nie było. Przyjechałam, poszłam do biura przywitać się z kierowniczką, powiedziałam że to ja od Thomasa:) ha ha ha pogadałyśmy trochę i dała nam dwie smyczki i postanowiłyśmy wziąć wpierw Mango i Nunu na spacer:) Ha ha ha psiaki nas nie znały ale jak zobaczyły smycz to pokochały:) sprintem dotarliśmy wszyscy do furtki:) masakra na to przygotowana nie byłam, jak on ciągnie.... ja miałam Mango Ewelina Nunu:) Mango chciał być 1 przed Nunu a ona to samo, a my już spocone po pachę:) ja to już całkiem bo jeszcze chora. Po drodze były głaski i mizianko, a oni jacy szczęśliwi poszliśmy na łąkę i trochę pobiegaliśmy. Starałam się naprawdę się starałam zrobić im ładne zdjęcia ale te ciapraki za grosz współpracy. Zaczęłam się wygłupiać z Mango przewracałam go na śniegu, pełen luz zero agresji tylko radość:) Gnojek chwycił mnie za palca i ściągnął sobie moją rękawiczkę:D boshe jakie szczęście to było ha ha ha jaki dumny. Zobaczyłam nadzieję zostawiłam mu rękawiczkę i wyciągnęłam aparat aby porobić im zdjęcia! hmm po czasie rękawiczki nie było:):):)tylko jej strzępy:D noto co miałam zrobić dałam mu 2:D radość niesłychana:) jak wróciliśmy do schronu to posłusznie wleźli do kojca:) potem wyszłam z Thomasem a Ewelina z jakąś laseczką nie dosłyszałam imienia. Jak wróciłyśmy to przeszłyśmy od boksu do boksu cały schron i każdy dostał po kiełbasce(albo małej części jak byli na kwarantannie, za przyzwoleniem kierowniczki):) w domu mojemu Niksowi ukradłam 4 zabawki:) ma ich miliardy więc nie zauważył różnicy:) Dałam 2 piłeczki dla Mango i Nunu i dwie zabawki dla ich sąsiadów z boku bo płakali:) jak będę w Jysku to kupię dla wszystkich piłeczki tenisowe, tam są tanie i 5ciopak:) ale to po wypłacie i każdy dostanie bo mi tak głupio niektórych wyróżniać. Przepiękne psy:) zgrywanie troche zajmie bo wrzucę tu wszytskie zdjęcia a Wy już sobie wybierzecie do ogłoszeń:D Quote
yoshi22 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Zioberek nikt nie mówił, że będzie łatwo :D A nie Nunu, tylko Nuna :) Ale czyż spacery takie energiczne z psami ze schronu to nie frajda ? ;) Quote
zioberek87 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) ok zdjęcia się wgrały sory że nie po kolei ale tak mi się zgrało:) na dowiedzenia szamanko:) spacer jedyne zdjęcie pychola pięknego Edited February 13, 2013 by zioberek87 Quote
zioberek87 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 dam tu też zdjęcia Nuny a Wy jak będziecie chciały to możecie je umieścić gdzie indziej:D moja nieszczęsna rękawiczka Quote
zioberek87 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 niby groźna Nuna:) gada jak najęta:D Quote
zioberek87 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 ta to tylko kółka na około Eweliny robiła szefu prowadzi:) Quote
zioberek87 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Nuna też się dorwała:) co by tu zbroić Quote
zioberek87 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 ubolewam nad rękawiczkami:) ale strzępami też się można bawić:) Quote
Recommended Posts